- 26 Aralık 2015
- 12.510
- 20.751
- 398
- 35
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #14.081
Ben de o kadar umutlandım ki aşırı ama gün yaklaştıkça da korkuyorum yine mi olmadı diye. Ya hiçbir belirti yok yine tabi. Akıntı ben de hep aynı beyaz bir akıntı oluyor lavaboya girdiğimde . Ama buna belirti istemem adete yakın hep olur zaten. Var mı sende belirtiBen de ayni duygular icerisindeyim. Halbuki umudum cok fazlaydı bu aya dair. Akinti durumlarin nasıl canim? Ya da baska belirtin var mi? Gerci bu belirti olayi cok muamma bir mesele haline geldi de
Ya işte böyle büyün duyguları biralarda yaşıyoruz bu süreçte. Bazen çok umutlu bazen çok karamsar. Ama sonunda şunu çok iyi biliyorum Rabbim neyi uygun görürse o olsun…Umutsuzluk karabulutları çökmesin üstümüzeOlmazsa da napalım yine deneriz
İlte bazen olabiliyor kuzum ya dediğim gibi bazen çok umutlu bazen çok karamsar bütün duygular bir arada. İnşallah güzel olur her şeyDaha sonucu belli olmayan şeyler için üzülüp strese girerek sadece kendimizi yeriz. Biliyorum elimizde olmuyor birden geli veriyor o rezil hisler ancak kafamızı dağıtmak elimizde.İnşallah alacağız güzel haberini.
Selam kızlar benim rengli günlermi yanlış yazmışım kimyasal geçirmiştim 3 temmuz başladı 31 temmuzda rengli olmam gerekiyor sağda ki dün arkası yazılı olan bugün ilk idrarla yaptım 5 gün varGünaydınnnnnn sevgili topik kızlarım. Yüzünüzden gülücük, yüreğinizden neşe - sevinç - huzur hiç ama hiç eksik olmasın.
Veee Ağustos Bat bekleyenlere sonunda yaklaşmış bulunuyoruz. Kızlar ne durumdasınız bakalım
@seloseymo52 @dream2311 T tekgeldiktekgidicez @birbebekhikayesi @BLGESU @grace_ @lotus2211
Bugün yaptığını aydınlık yerde çekersen daha net görünür sağdaki baya beklemiş kuruma çizgisi mi değil mi tam anlaşılmıyor. Sabah yaptığın kaç dakika bekledi?Selam kızlar benim rengli günlermi yanlış yazmışım kimyasal geçirmiştim 3 temmuz başladı 31 temmuzda rengli olmam gerekiyor sağda ki dün arkası yazılı olan bugün ilk idrarla yaptım 5 gün var
Comfort days ya da prodoctor erken gebelik testiyse, başka testle de denemeni öneririm canımSelam kızlar benim rengli günlermi yanlış yazmışım kimyasal geçirmiştim 3 temmuz başladı 31 temmuzda rengli olmam gerekiyor sağda ki dün arkası yazılı olan bugün ilk idrarla yaptım 5 gün var
Hayır yaptığın test bu söylediğim testlerden ise güvenme demek istedim canım. Başka test markası deneismini tam olarak bilmiyorum gölgelik var ama hemen çıktı gölge bugün söylediklerinden alıp denerim tekrar
Anladım canım inşallah bebeğin seninledirtamamdır teşekkür ederim sol kasık ağrım var göğüslerim çok şiş ve damarlı uyku yorgunluk koku hassasiyeti hepsi var ama tabi bunlar aynı zamanda rengli olmaya yakında oluyo maalesef ayırt edemiyorum.
özlem hanım hem bırsuru konu acmıssınız hemde sureklı fotograflı soruyorsunuz :)bu kadar stres etmeyın oncelıkle,ovu testının mantıgı pıkten sonra 48 saat ıcınde catlama oluyor (genelde) drlar pıkten sonra bır dolu bır bos bır hafta degerlendırme onerıyor.ıkı gune kadar sılınır testınız muhtemelen.ınsallah bebegınıze kavusursunuz.Kızlar pik gördükten sonra yumurta ne zaman çatlar bilginiz var mıEki Görüntüle 3277594
Ben ürünlerini seviyorum, yılalrdır kullandığım ürünleri var . Ama şu anki kalitesi için bişey diyemem. Yakın zamand abişey almadım Gün geçtikçe kalite düşüyor gibi geliyorkızlar sıze bır sorum :)
mudo markasındann kadın urunlerı alan var mı hıc kalitesini az cok biliyrum daha once esıme atkı takım almıstım
sımdı canta bakıyorum ama kullanan varsa aydınlatır mı :)
bu arafa fıyatları ındıtexlerle aynı :)
Yapar yapmaz böyle oldu artımed güvenemiyorum ama heyecanlandımGüzel haberle gelin
canım aydıklıkta cekebılırmısın.goremıyorum ben bu sekıldeYapar yapmaz böyle oldu artımed güvenemiyorum ama heyecanlandım
Canım hiç belli olmaz. Bat günü veya battan sonra da çıkabilirKızlar günaydınn,
Yarın ya da cuma günü bat, olsaydı şimdiye çıkardı
Yüreğine ağzına sağlık bebeğimfnd_50 A Afratafrac @simurgggg
@melisaa93
Canlarım sizler için ayrı dua edıyorum
Hergunum duayla, kuranla geçiyor çok şukur
Rabbim yuzunuzu güldürsün inşallahhh
24 ila 72 saat içinde çatlayacağının habercisiKızlar pik gördükten sonra yumurta ne zaman çatlar bilginiz var mıEki Görüntüle 3277594
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?