- 19 Ocak 2023
- 768
- 962
- 33
- 30
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #14.421
O zaman şimdiye çıkması gerekirdi canım bebiş olsaydı.Ayın 12 yumurtladım canım 12 ve 13
Çok sağol bebeğimOyyy Allah sağ Salim kavuştursun inşallah dualarım onunla
Amh baktırın bir de yumurtalarınızın kalitesi de önemli onu ölçtürün. Genelde sağlıksız sperm ve yumurta olunca gebelikler sağlıklı ilerlemiyorHayır 3 senelik evliyim ilk sene hiç gebelik olmadı . Tüp bebek uzmanı ile görüştüm . Rahim filmi istedi çekildim ondan sonra hamile kalmaya başladım sonuç temiz çıkmasına rağmen . Ama 3 kimyasal bir boş gebelik geçiriyorum şuan . Sorun artık hamile kalmam da değil de gelişimin de . Troidim yüksek ilaç kullanıyorum elimin sperm sayısı ve hareketliliği sınırın biraz altında çıktı . Prolaktinim de hep sınırda geziyor . Bunun haricinde problem varmı bilmiyorum zaten yeterli deAmh baktırmadım aklıma şimdi de o takıldı
Kızlar bunuda akşam yaptım
Ben bugün test yaptım negatif çıktı canım pek bu aydanda umudum yoktu reglim gelince söylerim büyük ihtimal cumartesi günü olurum olunca söylerim yine bu topikteyim bi sonraki döngüye ağustosun sonuna geliyoGünaydınnnnnn sevgili topik kızlarım. Yüzünüzden gülücük, yüreğinizden neşe - sevinç - huzur hiç ama hiç eksik olmasın.
Veee Ağustos Bat bekleyenlere sonunda yaklaşmış bulunuyoruz. Kızlar ne durumdasınız bakalım
@seloseymo52Miss2311 T tekgeldiktekgidicez @birbebekhikayesi @BLGESU @grace_ @lotus2211
Öyle düşünme. Çatlama saatini tam olarak bilemiyoruz. Belki senin yumurta son saatlerde çatladı ve catladiktan sonra sanırım yaklaşık 24 saat kalıyor. Kendini bu dusunceye kaptırıp şimdiden üzülmeMerhaba kizlar çatlatma iğnesi vurundum bende 36 saat sonra ilişki demişti doktorum eşim göreve gittigi için 50. saatte yapabildik sizce çatlama olur mu gec mi kalmisizdir herşey boşa mı gitti
Şöyle söyliyim yapar yapmaz çıktı silikT tekgeldiktekgidicez kuruma çizgisi
Umarım vardırŞöyle söyliyim yapar yapmaz çıktı silik
Miratech mi aşkooooKandan bir gün sonra elimde Kalan bu lanet testi yaptım sonuç yine değişmemiş arkadaşlarçişime kezzap atsam düzelir mi ?
ArtımedMiratech mi aşkoooo
Ay vallahi hayret bişeyKandan bir gün sonra elimde Kalan bu lanet testi yaptım sonuç yine değişmemiş arkadaşlarçişime kezzap atsam düzelir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?