2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kız üzülme ya benim kürtajdan bu yana 1 sene geçti korunmadım bile ki sen şimdi bilinçli hareket ediyorsun olur merak etme korkma
Herşeyi erteliyorum böyle tatile gidicez hamile olduğum döneme denk gelirse diyorum( Dr ilkinde yasaklamıştı havuz vs) kıyafet alcam amaan ne gerek var hamile olursam diyorum tüm hayatımı ertelemeye başladım resmen bu da moralimi bozuyor 😔 inşallah güzel haberlerle geliriz 🙏

Merhaba kızlar. 🌼

Depremden etkilenen herkese çok geçmiş olsun. Ben artık o bölgede bir deprem olacağını düşünmüyorum uzun bir süre. Bana kalırsa kıbrısa doğru ilerliyor deprem ihtimalleri. Dilerim daha tedbirli yakalanırız bu deprem anlarına, nitekim olacak önüne geçemeyeceğiz maalesef.

Ben bugün bata 6 gün kala yumurtlama günümden sonraki 8 günde bir gebelik testi yaptım. Şaşırtıcı olmayacak şekilde negatif çıktı.☺️ Bir sonraki testimi bata 4 kala yaparım muhtemelen. Testler ve ateş tablolarım aşağıda.

Eğer anlayan varsa ateşindeki bugünkü düşüşün yerleşme düşüşü olup olmadığı konusunda da bir yorum yapmasını rica ediyorum. 🙏🏼

Eklentiler

• IMG_1456.webp
    IMG_1456.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_1454.webp
    IMG_1454.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_1453.webp
    IMG_1453.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_1451.webp
    IMG_1451.webp
    148,9 KB · Görüntüleme: 59
Herşeyi erteliyorum böyle tatile gidicez hamile olduğum döneme denk gelirse diyorum( Dr ilkinde yasaklamıştı havuz vs) kıyafet alcam amaan ne gerek var hamile olursam diyorum tüm hayatımı ertelemeye başladım resmen bu da moralimi bozuyor 😔 inşallah güzel haberlerle geliriz 🙏
Bugün dinlediğim bir doktor gebelikten bağımsız olarak havuzdaki yüksek orandaki klorun vajinanın florasını ortadan kaldırdığını bu yüzden önermediğini söylüyordu. Hayatı ertelemekten ziyada belki eğer şartlar uygunsa deniz tercih edilse daha iyi olur sanırım.

@melisaa93 kızlar bugün eşim yok yarını değerlendircem sadece sizce bugün de şart mı ona göre gelicek eşim
Yok bebeğim. Zaten pik yumurtlaman oluyor demek yani 24-36 saatte çatlıyor. Testi düzenli saatle yaptıysan pik testten 24 saat sonranı deöerlendirmek lazim. Ancak düzenli ise yumurtlaman. Testsiz yumurtlamadab önce ve sonraki 2 gün daha fazla şans var. Yani testde pik gördüğün günü kaçırdığında üzülme. Sperm 2 3 gün yaşıyor diye o günü de değerlendirin diyorlar.

Kızlar bir de ben hep kızım olmasını çok istemisimdir
Erkekte başımızın tacı ama kız cocuklarini çok seviyorum
Ama dün bir akrabanin kızı ile ilgili birsey iğrendim sevgilisi yüzünden annesi sevgilisini istemiyor diye 1 yıldır annesi ile gorusmuyormus kız
Anne baba ayrı
Annesini de tanıyorum nasıl gözlerinin içine bakıyordu kızının ne dese yapardı
Kız babasini ikna etmiş annesi ile görüşmeden Nisan yapmış çocukla

Yani Allah hayırlı evlat versin diye dua edelim
Ben böyle de diyordum ama kız çocuk diye de dua ediyordum
Oğlum olursa da canım olacak benim kalbim olacak
Ama gönlümden geçeni de güzel dua ile istemek lazım
Bu tarz bir duruma ben de şahit oldum. Tıpkı senin gibi kızım olsun istiyorum ama erkek olursa da aynı şekilde seveceğim tabii ki. Dua ederken sağlıklı evlat isterdim hep. Şimdi sağlıklı ve hayırlı evlat nasip et diye dua ediyorum. Evlat yetiştirmek gerçekten çok zor bu devirde

Hayır bak benim kimyasalım ve ikiz düşüklerimin arasında 25 gün var 5 temmuz kimyasal oldum 21 ağustos düşürdüm kimyasal gebeliğimde kendi memleketimde tatildeydim ve denize girmiştim ikizlerde eşimin memleketindeydim havuza gitmiştim bence tatilde Hamile kalma olasılığı artıyor

Bugün dinlediğim bir doktor gebelikten bağımsız olarak havuzdaki yüksek orandaki klorun vajinanın florasını ortadan kaldırdığını bu yüzden önermediğini söylüyordu. Hayatı ertelemekten ziyada belki eğer şartlar uygunsa deniz tercih edilse daha iyi olur sanırım.
Evet canım onu ben de gördüm. Sadece havuz olayı değil aslında onu bir örnek olarak verdim. Yurtdışı tatili de istiyorum. Eşim de ben de tarihi yerleri, müzeleri gezmeyi çok severiz. Tatil bizim için genelde günlük 30 bin adımla gezerek geçiyor eğer hamilelik olursa ve sıkıntılı bir hamilelikse Dr çoğu şeye izin vermeyecek, aldığımız biletler yanacak. Yanmadan garantili alalım desek herşey ekstra masraf, vize için ugrasicaz gidemicez böyle böyle hepsi kafamda büyüyor acikcasi

Hayır bak benim kimyasalım ve ikiz düşüklerimin arasında 25 gün var 5 temmuz kimyasal oldum 21 ağustos düşürdüm kimyasal gebeliğimde kendi memleketimde tatildeydim ve denize girmiştim ikizlerde eşimin memleketindeydim havuza gitmiştim bence tatilde Hamile kalma olasılığı artıyor
Kafaya takmadigimiz için sanırım her tatile giden mutlu dönüyor. Regl olayım olmadı bir tatil planı yapalım biz de en azından kafamız dağılır belki de mutlu haberle döneriz

Ben hamile kaldığım ay çörekotu bal tarçın kullanmıştım canım, eşim de o ara keçiboynuzu özü içiyordu. Kürtajdan sonra çok kolay olur dediler ama yok, bizim de ikinci deneyisimiz kürtajdan sonra hala pozitif göremedim🥺 bir de bu ay tıpkı önceki hamilelik gibi belirtiler gösterdim. Belim ağrıyor, midem yanıyor arada. Göğüslerim aşırı büyüdü damarlar belirgin rengi değişti, bugün karıncalanma hissettim, bı de dün akşamdan beri batma oluyor vajina girişinde. Yani bakınca hepsi hamilelik belirtisi. Farketmeden kafaya o kadar takmışım ki vücudum kendini hamile sanıyor galiba
bugün test yaptınmı canım tekrar

Kızlar bir de ben hep kızım olmasını çok istemisimdir
Erkekte başımızın tacı ama kız cocuklarini çok seviyorum
Ama dün bir akrabanin kızı ile ilgili birsey iğrendim sevgilisi yüzünden annesi sevgilisini istemiyor diye 1 yıldır annesi ile gorusmuyormus kız
Anne baba ayrı
Annesini de tanıyorum nasıl gözlerinin içine bakıyordu kızının ne dese yapardı
Kız babasini ikna etmiş annesi ile görüşmeden Nisan yapmış çocukla

Yani Allah hayırlı evlat versin diye dua edelim
Ben böyle de diyordum ama kız çocuk diye de dua ediyordum
Oğlum olursa da canım olacak benim kalbim olacak
Ama gönlümden geçeni de güzel dua ile istemek lazım
Aynen öyle canım imtihan işte. Bu dünyanın nimeti sınavı evlat. Hayırlı evlat olsunlar 🙏

Evet canım onu ben de gördüm. Sadece havuz olayı değil aslında onu bir örnek olarak verdim. Yurtdışı tatili de istiyorum. Eşim de ben de tarihi yerleri, müzeleri gezmeyi çok severiz. Tatil bizim için genelde günlük 30 bin adımla gezerek geçiyor eğer hamilelik olursa ve sıkıntılı bir hamilelikse Dr çoğu şeye izin vermeyecek, aldığımız biletler yanacak. Yanmadan garantili alalım desek herşey ekstra masraf, vize için ugrasicaz gidemicez böyle böyle hepsi kafamda büyüyor acikcasi
Evet çok haklısın canım. Bu noktada tekrar kafaya takmamak gerektiğine dönüyor konu zaten. Tatilin çok iyi geleceğini düşünüyorum. 🌼🙏🏼

Back
X