2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Benimde oluyor o ağrıdan ne yapmak lazımmış peki bi zararı varmıymış

O kadar saat susuzluga dayanmak da zor olacak. Bayilacak gibi oluyorum ben susuz kalinca hamilelikte

Oyy maşallah çok güzel azcık almışsın bende 63 le kaldım hamile boşver çıkar acısını ye gitsin ilk zamanlar neler çektik öyle hakkımızdır şu an yemek

Oyy maşallah çok güzel azcık almışsın bende 63 le kaldım hamile boşver çıkar acısını ye gitsin ilk zamanlar neler çektik öyle hakkımızdır şu an yemek
aslında totalde almış oldum ama arada zayıflayınca dengeledi gibi 59lara kadar indim 10. haftada her yediğimi kusuyordum gerçekten ölüm gibiydi

aslında totalde almış oldum ama arada zayıflayınca dengeledi gibi 59lara kadar indim 10. haftada her yediğimi kusuyordum gerçekten ölüm gibiydi
Allahım bi daha yaşatmasın bende 2 kilo vermiştim ben onu şu an asla saymıyorum hamile kaldığım kilomun üstüne hesaplama yapıyorum

Allahım bi daha yaşatmasın bende 2 kilo vermiştim ben onu şu an asla saymıyorum hamile kaldığım kilomun üstüne hesaplama yapıyorum
amiiin mide ilacını bıraksam gene veririm anında reflüden dolayı ilaç almadığımda aynı şekilde kusmaya devam çünkü bebek artan kan hacmi meme büyümesi plasentası suyu ödemimiz hepsi tartıya yansıyo dert etme

Bende 65 66 yla hamile kaldım şimdi 71 72 oldum işte

Ay deme yaa zaten 1. Saatte çok kötü oldum dışarı çıktım yürüdüm biraz ateş bastı falan ondan demek ki insallah 100 gr yukleyelim demez yüreğim kaldırmaz vallahi

Kız bu yukarda ki cinsiyet anketi varya oradaki oy verenlerin çoğunu tanımıyom hee isimlerini duymadım acaba başkalarında mı oy veriyo ona diye düşündüm

bebek o bebek kilo değil bugün ezhelin pofuduk diye bir şarkısını duydum dedim bu hızla yemeye devam edersem bu şarkıyı kocam bana söyleyebilir
Amaaan çok takmıyorum bebek iyi olsun yeterki ama bu gidişte etrafımdaki kilo almışsın diyenleri de yicem zorla takıntı yaptıracaklar bana

Amaaan çok takmıyorum bebek iyi olsun yeterki ama bu gidişte etrafımdaki kilo almışsın diyenleri de yicem zorla takıntı yaptıracaklar bana
kız ben henüz hiç kilo almamışken eşimin ailesinden birinin cenazesine gittim biri bana bakıp dedi ki kilo almışsın tanımadım kız da benim gibi 2 geliyo bir bakış attım utandı yani karnın çıkmış falan dedi ben de evet biliyorum kilo almadım çünkü dedim aynı gün ölenin gelini ağlarken aniden ara verip bana döndü bakalım doğum kilolarını nasıl vereceksin dedi henüz kilo almadım ama sağlıklı olalım da önemli değil dedim. geçen 40ında yine aynı şeyi söyledi bu sefer döndüm kendi gelinlerin veremedi onu dert et biraz dedim sonra pişman oldum gelinlerini kattığıma

Ay deme yaa zaten 1. Saatte çok kötü oldum dışarı çıktım yürüdüm biraz ateş bastı falan ondan demek ki insallah 100 gr yukleyelim demez yüreğim kaldırmaz vallahi
75’lik yapınca genelde 100 istemiyolar diye biliyorum ama ben ilk gebeliğimde ilk 50 yükletince ve sınırın bir tık üstü çıkınca doktor 100 yapalım istersen emin olmak için ya da direk şekerin vaemış gibi diyet yap tercih senin demişti. Ben yükletmedim şekerim varmış gibi diyet yaptım 32. Haftama kadar. 32. Haftada daha dayanamadım diyete ben emin olmak istyorum verin oradan 100 mg yklemeyi dedim:) 100 mg yüklettim hepsi normal çıktı değerlerin ama 32’ye kadar diyet yapınca kalan 7 haftada da riske atmayım yine sağlıklı beslendim. Bu sayese tüm gebelik boyunca sadece 8 kg aldım bebiş 3800 doğdu. Ve diyet yaptığım sürecede önde giden bebiş haftasıyla uyumlu hale geldi hep.

İlk zamanlar sormuştum 11 bin küsur du tamam iyi fiyat demiştik temmmuzda gittiğimizde doğum yapan biri 15 bin küsur ödedik dedi ama sonra aralığa kadar tekrar zam gelir demisler tahminen 20 bine yakın olur diye düşünüyorum ben ama doğum paketinde neler vardı şimdi hatırlamıyorum

Kızlar bugün tetenoz aşısı için gittim daha önce yaptırdın mı dedi 2015 de hamileyken 2 doz yapılmıştı dedim o zaman tek doz yeterli dedi hemşire sizede böyle mi söylediler daha önce yaptıranlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…