- 27 Şubat 2015
- 1.847
- 1.427
- 333
- 36
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #20.801
Benimde oluyor o ağrıdan ne yapmak lazımmış peki bi zararı varmıymışBen ilk anlamadım çatı ağrısı olduğunu yatakta dönerken falan bacak aramda ağrı oluyordu halıyı ayağımla düzeltirken üstümü giyerken korkudan acile gittim orada açıklık baktılar çatala bacaklarımı uzatırken ayrılıyor sandım öyle bir aciydi sonra araştırdım çatı ağrısı doktoruma da sordum o da öyle dedi
O kadar saat susuzluga dayanmak da zor olacak. Bayilacak gibi oluyorum ben susuz kalinca hamilelikteAçlık şekeri için gece 12’den sonra bir şey yiyip içmemek gerekir diye biliyorum ben o gün ki ilaçları biraz eötarlı içebilirsin testleri verdikten sonra mesela
Bende tiroit ilacı kullanıyorum ama o gün testleri verdikten sonra içicem.
Oyy maşallah çok güzel azcık almışsınbende 23+2deyim 63le gebe kaldım 66yım şuan. gebeliğimin başında baya zayıflamıştımne zaman mide ilacına başladım görmemiş gibi yiyorum şimdi yiyemediklerimin acısını çıkarırcasına 3ay aç gezdim öncesinde görenler sen kilo almamışsın karnın çıkmış sadece diyor ama bilmiyorum dünyayı versen yermişim gibi iştahım var şişimde var biraz ödemim oluyo
Cinsiyetleri neydi kuzumisim belli değil karar veremedim daha sat 6 Mart 2023 doğum tarihi 10 Aralık bakalım ikizler ne zmn glmek isticek
aslında totalde almış oldum ama arada zayıflayınca dengeledi gibi 59lara kadar indim 10. haftada her yediğimi kusuyordum gerçekten ölüm gibiydiOyy maşallah çok güzel azcık almışsınbende 63 le kaldım hamile boşver çıkar acısını ye gitsin ilk zamanlar neler çektik öyle hakkımızdır şu an yemek
hangi satıcıda kuzum?Kizlar hepsiburadada premiumlulara 400e 100 indirim var. Ben gecen indirimlerinde citcitli body lerinden almistim. Cok guzel cikti. Sadece kaliplari biraz buyuk. Bakmak isterseniz
Ay yazmamisim june dahangi satıcıda kuzum?
Allahım bi daha yaşatmasınaslında totalde almış oldum ama arada zayıflayınca dengeledi gibi 59lara kadar indim 10. haftada her yediğimi kusuyordum gerçekten ölüm gibiydi
Hele benO kadar saat susuzluga dayanmak da zor olacak. Bayilacak gibi oluyorum ben susuz kalinca hamilelikte
Tamam buldum hallettim canım ankettenisim belli değil karar veremedim daha sat 6 Mart 2023 doğum tarihi 10 Aralık bakalım ikizler ne zmn glmek isticek
amiiinAllahım bi daha yaşatmasınbende 2 kilo vermiştim ben onu şu an asla saymıyorum hamile kaldığım kilomun üstüne hesaplama yapıyorum
Bende 65 66 yla hamile kaldım şimdi 71 72 oldum iştebende 23+2deyim 63le gebe kaldım 66yım şuan. gebeliğimin başında baya zayıflamıştımne zaman mide ilacına başladım görmemiş gibi yiyorum şimdi yiyemediklerimin acısını çıkarırcasına 3ay aç gezdim öncesinde görenler sen kilo almamışsın karnın çıkmış sadece diyor ama bilmiyorum dünyayı versen yermişim gibi iştahım var şişimde var biraz ödemim oluyo
bebek o bebek kilo değilBende 65 66 yla hamile kaldım şimdi 71 72 oldum işte
Ay deme yaa zaten 1. Saatte çok kötü oldum dışarı çıktım yürüdüm biraz ateş bastı falan ondan demek ki insallah 100 gr yukleyelim demez yüreğim kaldırmaz vallahiCanım 1. Saat bir tık yüksek çıkmış 180 olması gerekiyordu ama 2. Saat çok iyi doktor bakalım ne dicek bence dikkat et der tabii muayene bulguları önemli amniyon sıvısı ve bebişin gelişimi. Hepsini bir değerlendirip yorum yapar doktor.
Benim ilk gebeliğimde 50 mg yüklenmişti 146 çıkması gerekirken 150 çıkmıştı ama sıvım iyiydi bebek gelişimi 2 hafta mndeydi. Diyet uyguladım düzeldi
Amaaan çok takmıyorum bebek iyi olsun yeterki ama bu gidişte etrafımdaki kilo almışsın diyenleri de yicembebek o bebek kilo değilbugün ezhelin pofuduk diye bir şarkısını duydum dedim bu hızla yemeye devam edersem bu şarkıyı kocam bana söyleyebilir
kız ben henüz hiç kilo almamışken eşimin ailesinden birinin cenazesine gittim biri bana bakıp dedi ki kilo almışsın tanımadım kız da benim gibi 2 geliyoAmaaan çok takmıyorum bebek iyi olsun yeterki ama bu gidişte etrafımdaki kilo almışsın diyenleri de yicemzorla takıntı yaptıracaklar bana
75’lik yapınca genelde 100 istemiyolar diye biliyorum ama ben ilk gebeliğimde ilk 50 yükletince ve sınırın bir tık üstü çıkınca doktor 100 yapalım istersen emin olmak için ya da direk şekerin vaemış gibi diyet yap tercih senin demişti. Ben yükletmedim şekerim varmış gibi diyet yaptım 32. Haftama kadar. 32. Haftada daha dayanamadım diyete ben emin olmak istyorum verin oradan 100 mg yklemeyi dedim:) 100 mg yüklettim hepsi normal çıktı değerlerin ama 32’ye kadar diyet yapınca kalan 7 haftada da riske atmayım yine sağlıklı beslendim. Bu sayese tüm gebelik boyunca sadece 8 kg aldım bebiş 3800 doğdu. Ve diyet yaptığım sürecede önde giden bebiş haftasıyla uyumlu hale geldi hep.Ay deme yaa zaten 1. Saatte çok kötü oldum dışarı çıktım yürüdüm biraz ateş bastı falan ondan demek ki insallah 100 gr yukleyelim demez yüreğim kaldırmaz vallahi
İlk zamanlar sormuştum 11 bin küsur du tamam iyi fiyat demiştik temmmuzda gittiğimizde doğum yapan biri 15 bin küsur ödedik dedi ama sonra aralığa kadar tekrar zam gelir demisler tahminen 20 bine yakın olur diye düşünüyorum ben ama doğum paketinde neler vardı şimdi hatırlamıyorumCanım benim doktorum şu an Memorial de aslında. Önceden ikisinde de çalışıyordu. Onur Erol. Biz doğumu Medstarda yapmaya karar verdik. Hayır hiç görüşmedim bir bilgim yok fiyatları nasıl doğum paketine neler dahil bilmiyorum. Sen sordun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?