- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #20.821
Kaçtı ki canım senin kiYok yok soylenmeyelim her halimize bin şükürbu arada ben baktım googledan net bir bilgi bulamadım ya ama benim 1.saat yüksek galiba
Canim ilk cocugun 2015li mi? Hamilelik haftamiz da ayniymisKızlar bugün tetenoz aşısı için gittim daha önce yaptırdın mı dedi 2015 de hamileyken 2 doz yapılmıştı dedim o zaman tek doz yeterli dedi hemşire sizede böyle mi söylediler daha önce yaptıranlar?
Ben en son 2013 de yaptirmisim sana 2 doz yeter dedi bazılarına 3 doz bile vuruyorlarKızlar bugün tetenoz aşısı için gittim daha önce yaptırdın mı dedi 2015 de hamileyken 2 doz yapılmıştı dedim o zaman tek doz yeterli dedi hemşire sizede böyle mi söylediler daha önce yaptıranlar?
22+4 46 kilo ile en yakın rakibin benim47 kiloydum inşallah çok almayız yine de bebişler alsın
Kız yok şimdi 55 kiloyum 47 kilo hamile olduğumu öğrendim22+4 46 kilo ile en yakın rakibin benim
Kız ismi bulmak dünyanın en zor aktivitesiAhhh ahhh en büyük kanayan yaram şu anbenim istediğimi eşim beğenmiyo, eşimin istediğini ben istemiyorum
Ben sana yetişememKız yok şimdi 55 kiloyum 47 kilo hamile olduğumu öğrendim
Annem olmasaydı şuan bende 50 kiloydumBen sana yetişemem
45 işe hamile kaldım 3,5 ay kustum 42 ye indim
Şimdi 46 oldum benden mutlusu yok bu gidişle 50 kilo doğuma girerim ben
Bana doktorum magnezyum verdi araştırdım o ağrılar normal doğumu kolaylaştırıyormusBenimde oluyor o ağrıdan ne yapmak lazımmış peki bi zararı varmıymış
Ahahahh ay içimi rahatlattı verdiğin cevaplarkız ben henüz hiç kilo almamışken eşimin ailesinden birinin cenazesine gittim biri bana bakıp dedi ki kilo almışsın tanımadım kız da benim gibi 2 geliyobir bakış attım utandı yani karnın çıkmış falan dedi ben de evet biliyorum kilo almadım çünkü dedim aynı gün ölenin gelini ağlarken aniden ara verip bana döndü bakalım doğum kilolarını nasıl vereceksin dedi henüz kilo almadım ama sağlıklı olalım da önemli değil dedim. geçen 40ında yine aynı şeyi söyledi bu sefer döndüm kendi gelinlerin veremedi onu dert et biraz dedim sonra pişman oldum gelinlerini kattığıma
Bana bugün doktorum hocam her hamilelikte mutlaka 2 doz yaotir dediKızlar bugün tetenoz aşısı için gittim daha önce yaptırdın mı dedi 2015 de hamileyken 2 doz yapılmıştı dedim o zaman tek doz yeterli dedi hemşire sizede böyle mi söylediler daha önce yaptıranlar?
ay sinir oldum amaAhahahh ay içimi rahatlattı verdiğin cevaplar
Benim erken gelmezse muhtemelen ocakta olacak doğumum fiyat daha da farklı olur sanırımİlk zamanlar sormuştum 11 bin küsur du tamam iyi fiyat demiştik temmmuzda gittiğimizde doğum yapan biri 15 bin küsur ödedik dedi ama sonra aralığa kadar tekrar zam gelir demisler tahminen 20 bine yakın olur diye düşünüyorum ben ama doğum paketinde neler vardı şimdi hatırlamıyorum
32. haftaya gitmeden calisabilir izni alacagim o zamanOnlar senin kaç haftalık olduğunu sisteme geçiyorlar ya sağlık ocağında filan görülüyor.
O tarih aralığına göre aslına devlelttin bildiği gebelik haftana göre 32.de iznini çalışacaksan raporunu almış olman gerekiyor.
Eğer randevu bulamazsan endokrinden dahiliye de bakıyor canım bilgin olsun bende tiroid hapı kullanıyorum ayda bir dahiliyeye gidiyorumKızlar şekerim normal çıkmış ama tiroid çok yüksek dedi ilaç yazdı 2 hafta sonra endokrinoloji bölümüne gitmemi söyledi randevu için yeşil listeye alıyorum dedi ama ben hala ordan randevu alamıyorum. Bu arada bebişim de 709 gram olmuş
Randevu alamıyorum nasıl yapacam ilk dahiliyeye mi gitmem lazım kendi doktorum bana kağıt verdi imzaladı onunla alamaz mıyım sıra acabaEğer randevu bulamazsan endokrinden dahiliye de bakıyor canım bilgin olsun bende tiroid hapı kullanıyorum ayda bir dahiliyeye gidiyorum
Troidin kaç çıkmışRandevu alamıyorum nasıl yapacam ilk dahiliyeye mi gitmem lazım kendi doktorum bana kağıt verdi imzaladı onunla alamaz mıyım sıra acaba
Baya yüksekmişTroidin kaç çıkmış
Banada kız ismi bulmak dünyanın en kolay işi gibi geliyorKız ismi bulmak dünyanın en zor aktivitesi
Bebek diye seslenceğiz biz bu gidişle kuzumuza
Benim beğendiklerimi eşiminkileri ben beğenmiyorum kaldık oratada isimsiz
Dimi yaa aslında 5 kilo öyle var şu anda bizdeamiiinmide ilacını bıraksam gene veririm anında reflüden dolayı ilaç almadığımda aynı şekilde kusmaya devam çünkü bebek artan kan hacmi meme büyümesi plasentası suyu ödemimiz hepsi tartıya yansıyo dert etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?