2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Canim ilk cocugun 2015li mi? Hamilelik haftamiz da ayniymis

Ben en son 2013 de yaptirmisim sana 2 doz yeter dedi bazılarına 3 doz bile vuruyorlar

Ahhh ahhh en büyük kanayan yaram şu an benim istediğimi eşim beğenmiyo, eşimin istediğini ben istemiyorum
Kız ismi bulmak dünyanın en zor aktivitesi
Bebek diye seslenceğiz biz bu gidişle kuzumuza
Benim beğendiklerimi eşiminkileri ben beğenmiyorum kaldık oratada isimsiz

Ahahahh ay içimi rahatlattı verdiğin cevaplar

Bana bugün doktorum hocam her hamilelikte mutlaka 2 doz yaotir dedi

Ahahahh ay içimi rahatlattı verdiğin cevaplar
ay sinir oldum ama kız cenaze sahibi bunları diyenler biri gelini biri torunu derdiniz mi yok kilomu dert ettiniz. sonra ben biraz takıldım tabi almayacağım kilo bunları sevindirmeyeceğim diye de geçti

Benim erken gelmezse muhtemelen ocakta olacak doğumum fiyat daha da farklı olur sanırım

Eğer randevu bulamazsan endokrinden dahiliye de bakıyor canım bilgin olsun bende tiroid hapı kullanıyorum ayda bir dahiliyeye gidiyorum

Eğer randevu bulamazsan endokrinden dahiliye de bakıyor canım bilgin olsun bende tiroid hapı kullanıyorum ayda bir dahiliyeye gidiyorum
Randevu alamıyorum nasıl yapacam ilk dahiliyeye mi gitmem lazım kendi doktorum bana kağıt verdi imzaladı onunla alamaz mıyım sıra acaba

Kız ismi bulmak dünyanın en zor aktivitesi
Bebek diye seslenceğiz biz bu gidişle kuzumuza
Benim beğendiklerimi eşiminkileri ben beğenmiyorum kaldık oratada isimsiz
Banada kız ismi bulmak dünyanın en kolay işi gibi geliyor
gülce: gül yüzlü demek
Elvin: Cennet çiçeği
Esila: güzelliği ve letafeti temsil eden kişi
Aysima: ay yüzlü

İkiz oğullarına asla ama asla isim bulamayan bir annenin 55 tane kız isim stoğu olması gerçeği

Son düzenleme:
Dimi yaa aslında 5 kilo öyle var şu anda bizde benim memikler zaten bence en az 3 kilo taşıyamıyorum artık ya aşırı büyüdü

Çok şükür ilaç işe yarıyo sende kuzum olsun buna da şükür vallahi ilk zamanlar prilam içiyodum hiç işe yaramadı bende 3. Aydan sonra neyseki zofer kullanbildim de rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…