- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #20.841
Çok yüksek değil dahiliyeye gitsen hatta aile hekimine bile gitsen ilaç veririr büyük ihtimalle levotroin 25 verirBaya yüksekmiş
Zaten doktor verdi de kesin git dedi bilmiyorumÇok yüksek değil dahiliyeye gitsen hatta aile hekimine bile gitsen ilaç veririr büyük ihtimalle levotroin 25 verir
Ya bide onun karakterini etkiliycek yaşamını etkiliycek diye düşünüyoruz iyicene zorlaşıyoKız ismi bulmak dünyanın en zor aktivitesi
Bebek diye seslenceğiz biz bu gidişle kuzumuza
Benim beğendiklerimi eşiminkileri ben beğenmiyorum kaldık oratada isimsiz
Canin benim daha yuksekti 4.94 cikmisti tsh once aile hekiminde kan verdim sonra e nabizdan dahiliyeye randevu aldim yaşadığım ilde endokrin olmadigi icin. Ama sen imkan varsa endokrinolojiye de gidebilirsin muhtemelen ilac baslayacak ayda birde ac karnina ilacı icmeden gidip kan vereceksin bu kadar . Endişe edecek birsey yokBaya yüksekmiş
Benim de gebelik troidim vardı 5 haftalık gittiğimde değerim 4.25 falandı doktorum dahiliyeye uğra dedim gittim kan falan almadı 4.25 mi 50 mg levotroin kullan ayda 1 kan ver dedi 2 gün kullandım 1.85 oldu aile hekimi 50 mg çok 25 lik verdi öyle kullandım hala da kullanıyorumZaten doktor verdi de kesin git dedi bilmiyorum
Hem anlami guzel olsun, hem turkce olsun diye cok zor sectik biz de. Ilk basta sarp koyacaktik, sonra dedik ulasilmasi zor, guc. Cocugun butun yasami zorlukla gecerse diye vazgectik. Gercekten isim bulmak cok zormusYa bide onun karakterini etkiliycek yaşamını etkiliycek diye düşünüyoruz iyicene zorlaşıyoistemediğim bi isimle de seslenemeyiz ki kötü bi durum yani. Annesinin kuzusu diye çağıralım biz
Ya hu nasıl insanlar var he. Cenazede söylenecek şey mi bu ki normalde bile hamile birine söylenmemesi gereken bişey bu. Vallahi kadının düşmanı kadın ya azcık insan halinden anla. Verdiğin cevap içimin yağlarını erittikız ben henüz hiç kilo almamışken eşimin ailesinden birinin cenazesine gittim biri bana bakıp dedi ki kilo almışsın tanımadım kız da benim gibi 2 geliyobir bakış attım utandı yani karnın çıkmış falan dedi ben de evet biliyorum kilo almadım çünkü dedim aynı gün ölenin gelini ağlarken aniden ara verip bana döndü bakalım doğum kilolarını nasıl vereceksin dedi henüz kilo almadım ama sağlıklı olalım da önemli değil dedim. geçen 40ında yine aynı şeyi söyledi bu sefer döndüm kendi gelinlerin veremedi onu dert et biraz dedim sonra pişman oldum gelinlerini kattığıma
Hem anlami guzel olsun, hem turkce olsun diye cok zor sectik biz de. Ilk basta sarp koyacaktik, sonra dedik ulasilmasi zor, guc. Cocugun butun yasami zorlukla gecerse diye vazgectik. Gercekten isim bulmak cok zormus
Aynen öyle anlamı güzel olsun istiyoruz. İnternette çok saçma isimler var anlamları çoğunun yanlış aslında biraz araştırınca doğrusunu buluyoruz sonra vazgeçiyoruz. Daha var vaktimiz inşallah en güzelini buluruzHem anlami guzel olsun, hem turkce olsun diye cok zor sectik biz de. Ilk basta sarp koyacaktik, sonra dedik ulasilmasi zor, guc. Cocugun butun yasami zorlukla gecerse diye vazgectik. Gercekten isim bulmak cok zormus
Aaa bunu bilmyodumYanlış olmasin ya marifetname de ya da gizli ilimler ansiklopedisinde bu isim konusunda bir şey okumuştum diyordu ki kadın doğum yapacagi sira da çocuğuna koyacağı ismi sebebi ile söyler duasını ederse çocuk ismin koyulduğu kişinin ya da ismin anlamını taşır doğum esnasında baba da aynı duayı ederse tam anlamıyla taşır mesela Maşita diyelim koyacak kızının adını Allah'ım Hz Maşitanin imanına sahip olsun diye Maşita koyuyorum der gibi. Ben Hz masita'yi orada öğrenmiştim çok etkilenmiştim kuzenime anlattım o zaman kızına isim olarak verdi
Bana da 25 kim verdi. Aile hekimi acaba yeşil listeye ekleyebilir mi yaBenim de gebelik troidim vardı 5 haftalık gittiğimde değerim 4.25 falandı doktorum dahiliyeye uğra dedim gittim kan falan almadı 4.25 mi 50 mg levotroin kullan ayda 1 kan ver dedi 2 gün kullandım 1.85 oldu aile hekimi 50 mg çok 25 lik verdi öyle kullandım hala da kullanıyorumben de baya randevu falan aradım 3 dakika sürdü
O bölüm var da sıra verirler mi doktorum yazdı ilaç 25 mgCanin benim daha yuksekti 4.94 cikmisti tsh once aile hekiminde kan verdim sonra e nabizdan dahiliyeye randevu aldim yaşadığım ilde endokrin olmadigi icin. Ama sen imkan varsa endokrinolojiye de gidebilirsin muhtemelen ilac baslayacak ayda birde ac karnina ilacı icmeden gidip kan vereceksin bu kadar . Endişe edecek birsey yok
Gerçekten öyle ben edebiyatçıyim arapça Farsça kelimelerin anlamlarını değiştirip popülerlestiriyorlar Ecrin Allah'ın hediyesi falan demek değil ücret demekAynen öyle anlamı güzel olsun istiyoruz. İnternette çok saçma isimler var anlamları çoğunun yanlış aslında biraz araştırınca doğrusunu buluyoruz sonra vazgeçiyoruz. Daha var vaktimiz inşallah en güzelini buluruz
Verirler canim bence. En kotu ayda bir kan verirsin aile hekiminde zaten doktora gitsende sana verecegi 25 yada 50lik levotiron olacaktiO bölüm var da sıra verirler mi doktorum yazdı ilaç 25 mg
Onu bilmiyorum da canim %99 dahiliyeci seni odaya çağıracak sonuca bakacak 25 mg kullan diyip yollayacakBana da 25 kim verdi. Aile hekimi acaba yeşil listeye ekleyebilir mi ya
Teşekkür ederimVerirler canim bence. En kotu ayda bir kan verirsin aile hekiminde zaten doktora gitsende sana verecegi 25 yada 50lik levotiron olacakti
Rica ederim canim. Bende artik ayda bir aile hekiminde kan veriyorum sonrada kadin doguma gidiyorum onlar söylüyor kac mg lik kullanacagimi basta 75 kullandim fazla geldi suan 50 kullanıyorum bir sıkıntı yok şükür. Sende bir ay kadar kullanırsın kan verirsin eger duzeldiyse aynen devam et doguma kadar derlerTeşekkür ederimzaten ilaçta verdi aile hekimi ile goruseyim bir kaç gün sonra kendi hemşirem var bana bakan çok iyi ona bir danışayım o da bilir
İlaç içmeyi de ne severim var yaRica ederim canim. Bende artik ayda bir aile hekiminde kan veriyorum sonrada kadin doguma gidiyorum onlar söylüyor kac mg lik kullanacagimi basta 75 kullandim fazla geldi suan 50 kullanıyorum bir sıkıntı yok şükür. Sende bir ay kadar kullanırsın kan verirsin eger duzeldiyse aynen devam et doguma kadar derler
Bir kız biri erkekCinsiyetleri neydi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?