2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
prilam gebelik bulantısını kesiyor ama reflü kaynaklı bulantıyı asla kesmiyor pantpasla rahatladım biraz çok şükür. zoferi de pantpası da önermiyorlar ama yemek yiyemeyince mecbur
gelinlerini de çok severim onları kattığıma biraz pişman oldum salak salak insanlar ya kusur bulmak için yaşayıp asla mutlu olamıyorlar onlar ordan devam biz önümüze bakıyoruz

Mesela Aden ismini istiyorduk çok ama araştırınca başka şeyler çıktı içimize şüphe girdi vazgeçtik. belki anlamı gerçekten de cennet bahçesidir bilemem ama Adn aslında cennet bahçesi olan

Yağız-Yavuz
Yağız-Yiğit
Ayaz-Aras
Barış-Umut

Aklıma gelenleri yazdım

Kızlar konusu geçmiştir ama çatlak için hangi kremi kullanıyorsunuz bı tanıdık lierac önerdi eğer iyiyse alacağım ama trendyolda da güvenilir bı satıcı tavsiye eder misiniz

Kızlar konusu geçmiştir ama çatlak için hangi kremi kullanıyorsunuz bı tanıdık lierac önerdi eğer iyiyse alacağım ama trendyolda da güvenilir bı satıcı tavsiye eder misiniz
Ben lierac badger karışık kullanıyorum ama badger kesinlikle çok daha iyi

Oh iyi içim rahatladı canim cok sagol ☺
Yani senin gebelik şekerin yokmuymus ben senin var diye biliyordum. Benim bebekde önden gidiyor 5 6 gün kadar. Bende diyete başlasam mı şimdi doktora gitmeme daha var
Kaçtı ki canım senin ki
1. Saat 187 cikti canim 180 olması lazımmış ama 2. Saat düşük baya doktora gitmeme de daha var napcam bilemedim

Mesela Aden ismini istiyorduk çok ama araştırınca başka şeyler çıktı içimize şüphe girdi vazgeçtik. belki anlamı gerçekten de cennet bahçesidir bilemem ama Adn aslında cennet bahçesi olan
Evet canım çünkü arapça Türkçe gibi sondan eklenerek oluşmuyor aralara harfler giriyor ve o harfler çok şeyi değiştiriyor bu yargı dizisinden sonra Ceylin ismi çok arttı komşumuzun kızı biz Ceylin koyacağız cennet kapısı anlamı dedi ne alaka dedim Ceylin yengeç demek

Bende lierac kullanıyorum 3.5 ayda başladım

Çok zor şeker yüklemesi ya yapacaklara kolaylık versin
Ya ben 4 yıl önce yaptırmıştım oğluma hamileyken hiç hatırlamıyorum. Şekerli su içtiğimi hatırlıyorum sadece sanırım zor olan sıcak günlere denk gelmesi oluyor olabilir.
Ben şu an 25. Hafta ve 27. Haftada takip edelim dediği için evde ölçüyorum şekerimi ve not alıyorum. Önceki gebeliğimde de çıkmış olmasına ve aynu doktor yaptırmış olmasına rağmen bu sefer yaptırmıyor çok ilginç .

Bana da yapmadı doktorum ben de kendimi hazırlayıp gitmiştim oysa

Bizde de aynisindan var canim esim biz evlenmeden almis. Ceyizinde vardi tas gibi masallah 13-14 sene filan olmustur. Yenisi uretilmiyordur artik
Bizimde 11 sene
Aha ben yok muydum aceba daha geç ya benim sat tarihi bir de saçma sapan biri vardı aynı mesajı bütün gruplara yazıp rahatsız ediyordugebelik testi mi bişeydi anlatıyordu ikna olmuyordu
Ne oldu ona sonra ya shshshs
Şey vardı bide Avrupa da böyle şeyler yok zhshshshd
Ddia o işte
Hepimiz bir şeyler yazdık baktı olacak gibi değil kadınlar kulübünu terk etti

Ahhaha bunu da hatırladım ya kadın hamile olmayani gruptan atmaya çalışıyordu
Yaa eğlenceliymiş neler kaçırmışım ya

Daha 14 sayfam var nasıl bitecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…