- Konu Sahibi sunshine__
-
- #20.861
Anammmm maşallah ne güzel ya
prilam gebelik bulantısını kesiyor ama reflü kaynaklı bulantıyı asla kesmiyor pantpasla rahatladım biraz çok şükür. zoferi de pantpası da önermiyorlar ama yemek yiyemeyince mecburDimi yaa aslında 5 kilo öyle var şu anda bizdebenim memikler zaten bence en az 3 kilo taşıyamıyorum artık ya aşırı büyüdü
Çok şükür ilaç işe yarıyo sende kuzum olsun buna da şükür vallahiilk zamanlar prilam içiyodum hiç işe yaramadı bende 3. Aydan sonra neyseki zofer kullanbildim de rahatladım
gelinlerini de çok severim onları kattığıma biraz pişman oldumYa hu nasıl insanlar var he. Cenazede söylenecek şey mi bu ki normalde bile hamile birine söylenmemesi gereken bişey bu. Vallahi kadının düşmanı kadın ya azcık insan halinden anla. Verdiğin cevap içimin yağlarını eritti
Ben çok kilo alan arkadaşlarıma bile asla demem öyle, ki sen almamışsın. Kilo alan kişi zaten aldığını da bilir ayrıca söylemeye gerek yok. Eğer cevap vermemiş olsaydın içime dert olurduçok iyi demişsin bence
Mesela Aden ismini istiyorduk çok ama araştırınca başka şeyler çıktı içimize şüphe girdi vazgeçtik.Gerçekten öyle ben edebiyatçıyim arapça Farsça kelimelerin anlamlarını değiştirip popülerlestiriyorlar Ecrin Allah'ın hediyesi falan demek değil ücret demekEda borç ödemek demek namazımı eda ettim derken namaz borcumu ödedim anlamında can ve naz cinlere verilen 2 ana isim İrem cehennemdeki yalancı bahçelerin isimleri gibi çok üzülüyorum ama düzeltilmiyor da sefa eziyet demek safa mutluluk ama hep sefa diyoruz çocuklarımıza
Adenı esım de teklıf ettı, ben yok demıstımMesela Aden ismini istiyorduk çok ama araştırınca başka şeyler çıktı içimize şüphe girdi vazgeçtik.belki anlamı gerçekten de cennet bahçesidir bilemem ama Adn aslında cennet bahçesi olan
Yağız-YavuzBanada kız ismi bulmak dünyanın en kolay işi gibi geliyor
gülce: gül yüzlü demek
Elvin: Cennet çiçeği
Esila: güzelliği ve letafeti temsil eden kişi
Aysima: ay yüzlü
İkiz oğullarına asla ama asla isim bulamayan bir annenin 55 tane kız isim stoğu olması gerçeği
Büyük ihtimalleBenim erken gelmezse muhtemelen ocakta olacak doğumum fiyat daha da farklı olur sanırım
Ben lierac badger karışık kullanıyorum ama badger kesinlikle çok daha iyiKızlar konusu geçmiştir ama çatlak için hangi kremi kullanıyorsunuz bı tanıdık lierac önerdi eğer iyiyse alacağım ama trendyolda da güvenilir bı satıcı tavsiye eder misiniz
Oh iyi içim rahatladı canim cok sagol ☺75’lik yapınca genelde 100 istemiyolar diye biliyorum ama ben ilk gebeliğimde ilk 50 yükletince ve sınırın bir tık üstü çıkınca doktor 100 yapalım istersen emin olmak için ya da direk şekerin vaemış gibi diyet yap tercih senin demişti. Ben yükletmedim şekerim varmış gibi diyet yaptım 32. Haftama kadar. 32. Haftada daha dayanamadım diyete ben emin olmak istyorum verin oradan 100 mg yklemeyi dedim:) 100 mg yüklettim hepsi normal çıktı değerlerin ama 32’ye kadar diyet yapınca kalan 7 haftada da riske atmayım yine sağlıklı beslendim. Bu sayese tüm gebelik boyunca sadece 8 kg aldım bebiş 3800 doğdu. Ve diyet yaptığım sürecede önde giden bebiş haftasıyla uyumlu hale geldi hep.
1. Saat 187 cikti canim 180 olması lazımmış ama 2. Saat düşük baya doktora gitmeme de daha var napcam bilemedimKaçtı ki canım senin ki
Evet canım çünkü arapça Türkçe gibi sondan eklenerek oluşmuyor aralara harfler giriyor ve o harfler çok şeyi değiştiriyorMesela Aden ismini istiyorduk çok ama araştırınca başka şeyler çıktı içimize şüphe girdi vazgeçtik.belki anlamı gerçekten de cennet bahçesidir bilemem ama Adn aslında cennet bahçesi olan
Bende lierac kullanıyorum 3.5 ayda başladımKızlar konusu geçmiştir ama çatlak için hangi kremi kullanıyorsunuz bı tanıdık lierac önerdi eğer iyiyse alacağım ama trendyolda da güvenilir bı satıcı tavsiye eder misiniz
İki erkek sanmışımBir kız biri erkek
Ya ben 4 yıl önce yaptırmıştım oğluma hamileyken hiç hatırlamıyorum. Şekerli su içtiğimi hatırlıyorum sadeceÇok zor şeker yüklemesi ya yapacaklara kolaylık versin
Bana da yapmadı doktorum ben de kendimi hazırlayıp gitmiştim oysaYa ben 4 yıl önce yaptırmıştım oğluma hamileyken hiç hatırlamıyorum. Şekerli su içtiğimi hatırlıyorum sadecesanırım zor olan sıcak günlere denk gelmesi oluyor olabilir.
Ben şu an 25. Hafta ve 27. Haftada takip edelim dediği için evde ölçüyorum şekerimi ve not alıyorum. Önceki gebeliğimde de çıkmış olmasına ve aynu doktor yaptırmış olmasına rağmen bu sefer yaptırmıyor çok ilginç .
Yağız ve yiğit ismini beğendimYağız-Yavuz
Yağız-Yiğit
Ayaz-Aras
Barış-Umut
Aklıma gelenleri yazdım
Ben de sen yazınca içimden ilk bu geçtiYağız ve yiğit ismini beğendimhemen not alıyorum ya
Ay bende görünce içim ısındı valla bakayım eşimde beğenirse bence bu isimler olabilirBen de sen yazınca içimden ilk bu geçti
Bizimde 11 seneBizde de aynisindan var canimesim biz evlenmeden almis. Ceyizinde vardi tas gibi masallah 13-14 sene filan olmustur. Yenisi uretilmiyordur artik
Aha ben yok muydum aceba daha geç ya benim sat tarihiKız bu sayfaydı galiba. Ama daha başlarındayız.
Bazı hamile kalmak isteyen anne adayları da yazıyor falan. Çünkü daha yeni sayfa mesela insanlar nereye yazacağını bilemiyor bazen yada birseyler duymak için yazıyorlar iyi niyetle.
Ya buraya yazmayın diyor biz hamileler olarak konuşuyoruz.
Ben mecburmuyum diyor arada bunları okumaya.
İşte insanlar yazmış birsey olmaz ama bu baya çirkefleşti.
Bende aynı şekilde.
Sayfaya girememe cezası yedim hshshsh
Ddia o işteNe oldu ona sonra ya shshshs
Şey vardı bide Avrupa da böyle şeyler yok zhshshshd
Yaa eğlenceliymişHepimiz bir şeyler yazdık baktı olacak gibi değil kadınlar kulübünu terk etti
Ahhaha bunu da hatırladım yakadın hamile olmayani gruptan atmaya çalışıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?