2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
G Gzm-26 L Lmntbrdgi yağız isminin anlamı için nette inatçı ters huysuz yazıyor ya
Yağız gözü kara demek çok önceden bu savaşa seçilecek atların Yağız olanlari aranirmis oradan yiğit kahraman anlamı kalmış oğlum olursa ben Yağız koyacaktım

Yağız gözü kara demek çok önceden bu savaşa seçilecek atların Yağız olanlari aranirmis oradan yiğit kahraman anlamı kalmış oğlum olursa ben Yağız koyacaktım
Ben de oğlum olsa Yağız koyacaktım. İkizler içinde Yağız/Yaman daha güzel bence Yiğitten

G Gzm-26 L Lmntbrdgi yağız isminin anlamı için nette inatçı ters huysuz yazıyor ya
Yağız gibi isimleri anlami cesaret gerektiren bir isimle birleştirince çok farklı bir enerjisi oluyor Furkan Yağız koyacaktım Furkan hak ile batıni ayırt eden demek hak ile batıni ayırt edince söyleyecek cesaret kahramanlikta gerekli. Şekilinde kombinlemistik

Ya işte iyi araştırmak gerekiyo internette yazana inanıyo herkes, önemli olan niyet diyo kimisi anlamını öyle biliyorlarsa sorun olmazmış ama içine şüphe düşüyorsa koymayın diyolar. Biz hala koyamadık işte

Kızlar konusu geçmiştir ama çatlak için hangi kremi kullanıyorsunuz bı tanıdık lierac önerdi eğer iyiyse alacağım ama trendyolda da güvenilir bı satıcı tavsiye eder misiniz
Ben burts bees ve kakao yağı kullanıyorum. Son bi aydır sabah ve akşam sürüyorum

Etrafımızda var bir kac tane, çok akıllılar mesela çikolata uzatıyorum annesine bakıyor annesi al demezse almıyor çok saygılılar maşallah
Benim yeğenim ve arkadaşımın oğlunun adı yağız. İkisi de birbirinden farklı yeğenim aşırı sakin kibar saygılı naif bi çocuk. arkadaşımınki yaramaz baya ama çok saygılı ve efendidir o da.

Biraz da ev ortamı eğitim şekli vs bunlar da oynuyor ister istemez

Bizde de ben teklif etmiştim ikimizde beğendik ama 15 dk sürdü kararlılığımız biraz araştırınca vazgeçtik
Öyle bir anda bulursun ki biri seslenirken bir film izlerken derler ya bebekler kendi isimlerini kendileri seçerler diye metin diye bir öğrencim var çocuk diyor ki hocam adımı Atakan koymuşlar doğana kadar herks öyle sevmiş künye falan almışlar evde babam nüfus müdürlüğüne gitmiş adımı unutmuş nüfustaki adam da metin olsun o zaman demiş babası da metin diye yazdırmış herkes metin diyor

Etrafımızda var bir kac tane, çok akıllılar mesela çikolata uzatıyorum annesine bakıyor annesi al demezse almıyor çok saygılılar maşallah
Ayy benim hiç tanıdığım yağız yok valla canım ama bu örnek içimi ısıttı mesela yusuf ismini çok seviyorum ve yusuf ismindeki çocukların gerçektende çok güzel olduğunu gördüm hep ama aksi gibi gördüklerimde bir o kadar yaramaz koymaya cesaret edemem

Yusuflar çok yaramaz oluyor ve Yusufun kelime anlamı iyi değil koyulurken Yusuf perygamberi niyetlemek gerekiyor

Kızlar mideniz ağrıyor mu hic? Dün gece hiç uyutmadı neredeyse oturarak uyudum resmen yan döndüğümde ağrı başlıyordu çünkü, doktorum sabahları aç karnına içmem için bir ilaç yazdı

Yigit isminde bir ogrencimiz vardi. Sinifimdaki en basarili ogrenciydi ve cok efendiydi
Kızlar gece gece bebeklerime asla aklımda olmayan iki ismi koydurtacaksınız nerdeyse valla iki isimde şuan favorim oldu keşke daha önce isim bulamadık diye dert yansaymışım
Eşimle acabamı dediğimiz diğer isimlerde asaf ve ahlas şuan başka favorimiz daha oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…