- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 88
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #20.901
Hemde ne yaramaz oluyorlarYusuflar çok yaramaz oluyorve Yusufun kelime anlamı iyi değil koyulurken Yusuf perygamberi niyetlemek gerekiyor
Benim ağzıma ekşi acı sular çıkıyor 1 aya yakın oldu şunu fark ettim mideme doğru kafasını koymussa ya da ayaklati ile modeme giriyorsa oluyor okşayarak midenin altını yönünü değiştiriyorum geçiyorKızlar mideniz ağrıyor mu hic? Dün gece hiç uyutmadı neredeyse oturarak uyudum resmen yan döndüğümde ağrı başlıyordu çünkü, doktorum sabahları aç karnına içmem için bir ilaç yazdı
Benimde tek bildiğim yağız fazilet hanımdakiAyy benim hiç tanıdığım yağız yok valla canım ama bu örnek içimi ısıttımesela yusuf ismini çok seviyorum ve yusuf ismindeki çocukların gerçektende çok güzel olduğunu gördüm hep ama aksi gibi gördüklerimde bir o kadar yaramaz koymaya cesaret edemem
Ayy bende öyle yapayım bari bütün gece uğraştı benimle mübarekBenim ağzıma ekşi acı sular çıkıyor 1 aya yakın oldu şunu fark ettim mideme doğru kafasını koymussa ya da ayaklati ile modeme giriyorsa oluyor okşayarak midenin altını yönünü değiştiriyorum geçiyor
Kız erkek ? Sana da öneri de bulunalım belki içine sinen olur
Biz de isim bulamadık hala
Benim bildiğim özel sağlık sigortası kullanmıyor olman lazım bu durum içinKızlar bir şey soracağım. Benim sigortam var zaten 3 senedir yaptırıyorum o yüzden limitsiz olarak doğumu karşılıyor ama ablamın doğumunda aralıkta oldu 2 yaşına girecek yeğenim. Bir yerde okumuştum 2 yılı geçmediyse özel hastane eğer fazla ücret aldıysa onu başvurarak geri alınabiliyordu. Mesela faturada 40 kutu eldiven kullanıldı falan diye çıkarıyorlarmış faturayı o şekil yükseltiyorlarmış doğum ücretini. Bilgisi olan var mı? Böyle bişey yapabilirsiniz eğer yüksek fiyat çıkarıyorsa hastaneniz
Arya- Almina, Alya, Aleyda, adelya, ayda, aliya , aliye, adila-aylena - ayliz-Asel-Asude-Elira-Alara-Ilay-Aydan-AlinBiz de isim bulamadık halaHala içimize sinen bir isim yok
Teşekkür ederim, hiçbirine eşim yanaşmıyorArya- Almina, Alya, Aleyda, adelya, ayda, aliya , aliye, adila-aylena - ayliz-Asel-Asude-Elira-Alara-Ilay-Aydan-Alin
Bizimde zor oldu anlaşmamız bu konuda en sonunda benim istediğin ve eşimin istediği oldu iki isim koydukTeşekkür ederim, hiçbirine eşim yanaşmıyor
Ben pelin (Hz Lokman in ilaçlarını yaparken kullandığı şifa çiçeklerinden biri ) ve beril ismini çok beğeniyorumBiz de isim bulamadık halaHala içimize sinen bir isim yok
Ben belirledim aklımda diyor beni kızdırıyor söylemiyor sjdjfjfkfkBizimde zor oldu anlaşmamız bu konuda en sonunda benim istediğin ve eşimin istediği oldu iki isim koyduk
Ben bildiğimide unutmuşumBenimde tek bildiğim yağız fazilet hanımdakihatta o diziye başlarken cinsiyetimiz belli değildi yağız koycam ben de diyerek izlemeye başlamıştım. Ama kızmış
Beril güzel en başından beri Doğa koymak istiyorum ama eşim yanaşmıyorBen pelin (Hz Lokman in ilaçlarını yaparken kullandığı şifa çiçeklerinden biri ) ve beril ismini çok beğeniyorum
İki isim koyun biz de en son öyle yaptıkBeril güzel en başından beri Doğa koymak istiyorum ama eşim yanaşmıyor
Hahahahaha sayemde en buyuk krizimiz olduBen bu olayı neden Kanada diye hatırlıyorum
Hic ilac icmeden su icmeden gidip sekerli suyu ictikten sonrasa su yok wc yok dediler banaCanim valla bende trioid ilacı içtim sabah sekreter içilmemesi lazim dedi devletteki ama ozeldekiler az içersen sorun olmaz demiş arkadaşlara bizde anlamadık
Sachaneden al kuzu. Ben sampuanlarimi da ordan aliyorm guvenilir orasi fiyat da iyiKızlar konusu geçmiştir ama çatlak için hangi kremi kullanıyorsunuz bı tanıdık lierac önerdi eğer iyiyse alacağım ama trendyolda da güvenilir bı satıcı tavsiye eder misiniz
Çocuğuma kodlama yaparken yorulacağı için üzülüyorumİki isim koyun biz de en son öyle yaptık
İlk ismi kısaltır en fazlaÇocuğuma kodlama yaparken yorulacağı için üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?