2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Benim ağzıma ekşi acı sular çıkıyor 1 aya yakın oldu şunu fark ettim mideme doğru kafasını koymussa ya da ayaklati ile modeme giriyorsa oluyor okşayarak midenin altını yönünü değiştiriyorum geçiyor

Benimde tek bildiğim yağız fazilet hanımdaki hatta o diziye başlarken cinsiyetimiz belli değildi yağız koycam ben de diyerek izlemeye başlamıştım. Ama kızmış

Ayy bende öyle yapayım bari bütün gece uğraştı benimle mübarek bugün ultrasonda kafası aşağıda ayakları yukardan dedi demek ki baskı yapıyor. 2-3 başladı benim dün ağzıma geldi geri gitti midem yaa

Benim bildiğim özel sağlık sigortası kullanmıyor olman lazım bu durum için

Ben bu olayı neden Kanada diye hatırlıyorum
Hahahahaha sayemde en buyuk krizimiz oldu
Canim valla bende trioid ilacı içtim sabah sekreter içilmemesi lazim dedi devletteki ama ozeldekiler az içersen sorun olmaz demiş arkadaşlara bizde anlamadık
Hic ilac icmeden su icmeden gidip sekerli suyu ictikten sonrasa su yok wc yok dediler bana
Kızlar konusu geçmiştir ama çatlak için hangi kremi kullanıyorsunuz bı tanıdık lierac önerdi eğer iyiyse alacağım ama trendyolda da güvenilir bı satıcı tavsiye eder misiniz
Sachaneden al kuzu. Ben sampuanlarimi da ordan aliyorm guvenilir orasi fiyat da iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…