2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Yağız ve yiğit ismini beğendim hemen not alıyorum ya
Ben ikiz olsa sanırım anlamları da birbirine yakın olsun isimleri aynı anda çağırırken kolaylık olsun tabi anlamı da güzel olsun falan diye düşünürdüm isim önerilerini okurken aklıma direkt Yiğit - Efe geldi :) tabi Efe ismini taşıyanlar biraz yaramaz oluyor. En azından hep böyle gözlemledim :)

muhtemelen çoğumuzda var oturup kalkarken belim totom ağrıyor

3. Saatte 153ten aşağı olması gerekiyor gösteriyor. benim ikinci 126 çıkmış

Ben genelde günün 20 saati yatıyorum. Ama olursa oturduğum 3 4 saat diliminde sandalyede oturursam geri zor kalkıyorum. Öyle bir acı ve ağrı oluyor ki . Nasıl çözülecek ben de bilmiyorum

Oh be bi an hiç bitmeyecek sandım yazışmalar 1 hafta yoktum ara ara gece okudum yetişmek için 50 sayfa okumuşumdur :)

Yeni gelenler hoşgeldiniz

Ton balığı muhabbetini ben başlatmış olabilirim ama benimki tamamen balık tüketemediğim için dr 2 haftada 1 konserve ton balığı yiyebileceğimi söylediğini gruba yazmamla başladı her şey konu hop yurtdışı doktorları şöyle böyleye gitti :))

Ocak grubunu merak ettim neler olmuş

Bende ara ara başka gruplara giriyorum ama özümseyemedim sanırım . Tam 40da doğmayacak diye düşünüyorum bizimki. beklenen doğum ilk 6aralıktı ikili testte sat düzeltti doktor 1aralık a çekti ama buradakiler ile benzer haftalar olduğu için önemli olan doğum tarihi değil benzer zamanlarda benzer durumları yaşayabileceğimizden ilk bu gruba girdim, iyice de alıştım başka gruba geçmeye niyetim yok

Yalnız ben Ocak annelerinden geldim yok Ekim annelerinden geldim gibi okuyunca zamanda yolculuk yapılmış gibi hissediyorum size de öyle gelmiyor mu :))

Şeker yüklemesi yapan arkadaşlar umarım güzel sonuçlar alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…