- 15 Nisan 2023
- 474
- 694
- 33
- 28
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #20.921
Sabır diliyorum yavrumaİlk ismi kısaltır en fazla
Aynıyızz günümüz de aynı kilomuz daKız yok şimdi 55 kiloyum 47 kilo hamile olduğumu öğrendim
Ece - EgeKız erkek ikiz ismide öneride bulunursanız bnde çok sevinirimhala bı muallaktayiz. Şimdilik aklımızda olan bugra- beren,beril,Berra erkekte çok secenek bulamadık
Ben ikiz olsa sanırım anlamları da birbirine yakın olsun isimleri aynı anda çağırırken kolaylık olsun tabi anlamı da güzel olsun falan diye düşünürdüm isim önerilerini okurken aklıma direkt Yiğit - Efe geldi :) tabi Efe ismini taşıyanlar biraz yaramaz oluyor. En azından hep böyle gözlemledim :)Yağız ve yiğit ismini beğendimhemen not alıyorum ya
Soy ismimiz B harfiyle başlıyor eşim illa uyumlu olsun istediEce - Ege
Efe - Efsun
Yaren - Eymen
Cemre - Emre
Eliz - Ediz
Erkek B ile Berke, Berk, Berat, Bora Burak. Çok fazla seçenek yok evet B ileSoy ismimiz B harfiyle başlıyor eşim illa uyumlu olsun istedi
Ne yazikkiErkek B ile Berke, Berk, Berat, Bora Burak. Çok fazla seçenek yok evet B ile
Doğa-tunaKız erkek ikiz ismide öneride bulunursanız bnde çok sevinirimhala bı muallaktayiz. Şimdilik aklımızda olan bugra- beren,beril,Berra erkekte çok secenek bulamadık
muhtemelen çoğumuzda var oturup kalkarken belim totom ağrıyorKuyruk sokumu ağrısı yaşayan var mııı çok zordayım oturup kalkmak işkence olduhayat boyu 47 kilo olan vücudum 55 kiloya isyan ediyor sanırım simit yastık öneriyolar kullanıp memnun kalan var mıı
3. Saatte 153ten aşağı olması gerekiyor gösteriyor. benim ikinci 126 çıkmışOh iyi içim rahatladı canim cok sagol ☺
Yani senin gebelik şekerin yokmuymus ben senin var diye biliyordum. Benim bebekde önden gidiyor 5 6 gün kadar. Bende diyete başlasam mı şimdi doktora gitmeme daha var
1. Saat 187 cikti canim 180 olması lazımmış ama 2. Saat düşük baya doktora gitmeme de daha var napcam bilemedim
Onu yapmak çok kolay eğer 1 2 günün boşsa o kadar para verme derim hem kendi el emeğin olurKızlar instagramdan yada başka bir yerden örgü battaniye alan var mı geriye dönük pek okuyamadım lazım oluyor mu yaptırmak lazım mı sizce
Ben genelde günün 20 saati yatıyorum. Ama olursa oturduğum 3 4 saat diliminde sandalyede oturursam geri zor kalkıyorum. Öyle bir acı ve ağrı oluyor ki . Nasıl çözülecek ben de bilmiyorumKuyruk sokumu ağrısı yaşayan var mııı çok zordayım oturup kalkmak işkence olduhayat boyu 47 kilo olan vücudum 55 kiloya isyan ediyor sanırım simit yastık öneriyolar kullanıp memnun kalan var mıı
İlk defa biriyle aynıAynıyızz günümüz de aynı kilomuz da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?