2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ben genelde günün 20 saati yatıyorum. Ama olursa oturduğum 3 4 saat diliminde sandalyede oturursam geri zor kalkıyorum. Öyle bir acı ve ağrı oluyor ki . Nasıl çözülecek ben de bilmiyorum
Aynen yatınca hiç problem yok ama biraz otursam tüm günüm zehir oluyor arabaya zor inip biner oldum

Kız erkek ikiz ismide öneride bulunursanız bnde çok sevinirim hala bı muallaktayiz. Şimdilik aklımızda olan bugra- beren,beril,Berra erkekte çok secenek bulamadık
Beren
Ece - Ege
Efe - Efsun
Yaren - Eymen
Cemre - Emre
Eliz - Ediz
Cemre _Ege
Erkek B ile Berke, Berk, Berat, Bora Burak. Çok fazla seçenek yok evet B ile
Beratlar aşırı haylaz oluyor isim ağır mı geliyor bilmiyorum bir tane uslu görmedim
Doğa-tuna
Nil-tuna
Aras-meriç
Tuna

Z Zeyzey2134 1.saat şekerin bence yüksek. Amniyonun da fazlaydı. Diyete ve kan ölümüne başla. Devletteki kadın doğumcuya göster sonucunu özele sonra gideceksen. Ya sa özeldeki hocaya mesaj at sonuçları. Detaylıca amniyon fazla çıktığını biliyor mu doktorun?

O ofsistimcidden sağdaki koltuk şık ve güzel. Hazırcevaplısın.

Ben geçmişi bitirene kadar 3-4 sayfa daha ilerlemiş neyseki bitti şükür.

Efeler çok yaramaz oluyor dediğiniz gibi benim için efe ismide konulması yasak isimler kategorisinde

Kızlar n11 de
bepanthol ikili pişik kremi 344 tl 50 tl kuponla 294 geldi resmî satıcı bepanthol
Son kullanma tarihi 01.2026 ben 50ml mustela almıştım ama 2026 ya kadar bitiririm herhalde diye bunu da aldım :)) mustela mevcut pişiği geçirmiyor ama bepanthol, olan pişiği de iyileştiriyor diye söyledi arkadaşım.

Hametan mavi olan da çok iyiymiş. Yazdırıp Eczaneden alabilinir.
Ben mustela ve incia aldım. İnşallah gerek olmaz ikisinede pişik olmaz.

Çok güzel

D d_g_g belki hatırlar o püskürtmüştü kadını
Kanadaydi. Cunku bnm arkdsm kanada da dogurdu evde ebeyle. Hic ole fairy tale bi durum yok. Arip tutuyosu bende kanadadaki gruplara girin diyince evet hata oldu fln bisiler dedi bidaha yazmadi

Bizimde zor oldu anlaşmamız bu konuda en sonunda benim istediğin ve eşimin istediği oldu iki isim koyduk
Ya bizimki en kolay oldu sanırım. Erkek olsa çok zorlanırdım erkeğe isim koymak daha zor. Ama hamile olduğumu öğrendiğimde kızsa şu olsun dedik. Eşim de çok seviyordu zaten fetal dna sonucu kız çıkınca tamam dedik hiç isim bile araştırmadık. İnşallah kısmetse “Sade olacak kızımızın adı. Evin içinde sürekli sesleniyorum filan öyle hoşuma gidiyor ki

Hic ilac icmeden su icmeden gidip sekerli suyu ictikten sonrasa su yok wc yok dediler
Valla bise bu kadar ayrıntılı söylemediler tabi ki saat 22den sonra birsey yeme dedi bende yemedim ama su aklıma bile gelmedi birde şekerli suyu içtikten sonra bir fena oldum ateş falan basti lavaboyada gittim benim ki geçersiz mi oldu şimdi ya
Evet yüksek malesef ama ben su içmişim ilaç içmişim 1.saatten önce lavaboya gitmişim bunlar etkiler mi acaba sonucu o yüzden mi yüksek cikmis yoksa bunlar olmasa daha mı yüksek çıkardı içime kurt düştü şimdi.
Devlet hastanesine haftaya perşembe gidebilirim ancak özele gitmeme de daha var ozeldeki doktora mesaj attım sonuçları ama cevap verir mi beni hatırlar mı emin degilim

Kızlar burun aspiratör ucuda stoklayin bence 15 TL'ye almıştım 42 TL olmuş

Kizlar baby vac in aspiratorunu gordunuz mu? Kullanisli olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…