- 20 Nisan 2023
- 392
- 520
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #20.941
Aynen yatınca hiç problem yok ama biraz otursam tüm günüm zehir oluyor arabaya zor inip biner oldumBen genelde günün 20 saati yatıyorum. Ama olursa oturduğum 3 4 saat diliminde sandalyede oturursam geri zor kalkıyorum. Öyle bir acı ve ağrı oluyor ki . Nasıl çözülecek ben de bilmiyorum
BerenKız erkek ikiz ismide öneride bulunursanız bnde çok sevinirimhala bı muallaktayiz. Şimdilik aklımızda olan bugra- beren,beril,Berra erkekte çok secenek bulamadık
Cemre _EgeEce - Ege
Efe - Efsun
Yaren - Eymen
Cemre - Emre
Eliz - Ediz
Beratlar aşırı haylaz oluyor isim ağır mı geliyor bilmiyorum bir tane uslu görmedimErkek B ile Berke, Berk, Berat, Bora Burak. Çok fazla seçenek yok evet B ile
TunaDoğa-tuna
Nil-tuna
Aras-meriç
bende de öyle oldu sabahBen geçmişi bitirene kadar 3-4 sayfa daha ilerlemiş neyseki bitti şükür.
Biz de isim bulamadık halaHala içimize sinen bir isim yok
Kız için alternatif çok aslında beğenmek sıkıntı sadece. Erkekler için isim bulmak daha zor sanırımkiz olsa pera koyacaktim yada güneş birde bade isimi çok güzel ama erkekte tıkandım belki fikir olur :)
Efeler çok yaramaz oluyor dediğiniz gibi benim için efe ismide konulması yasak isimler kategorisindeBen ikiz olsa sanırım anlamları da birbirine yakın olsun isimleri aynı anda çağırırken kolaylık olsun tabi anlamı da güzel olsun falan diye düşünürdüm isim önerilerini okurken aklıma direkt Yiğit - Efe geldi :) tabi Efe ismini taşıyanlar biraz yaramaz oluyor. En azından hep böyle gözlemledim :)
Hametan mavi olan da çok iyiymiş. Yazdırıp Eczaneden alabilinir.Kızlar n11 de
bepanthol ikili pişik kremi 344 tl 50 tl kuponla 294 geldi resmî satıcı bepanthol
Son kullanma tarihi 01.2026 ben 50ml mustela almıştım ama 2026 ya kadar bitiririm herhalde diye bunu da aldım :)) mustela mevcut pişiği geçirmiyor ama bepanthol, olan pişiği de iyileştiriyor diye söyledi arkadaşım.
Kanadaydi. Cunku bnm arkdsm kanada da dogurdu evde ebeyle. Hic ole fairy tale bi durum yok. Arip tutuyosu bende kanadadaki gruplara girin diyince evet hata oldu fln bisiler dedi bidaha yazmadi
Aa hametan yazdırılabiliyor mu , onu bilmiyordum evet hametan da iyiymişim duymuştum onuHametan mavi olan da çok iyiymiş. Yazdırıp Eczaneden alabilinir.
Ben mustela ve incia aldım. İnşallah gerek olmaz ikisinede pişik olmaz.
İçeriği de temizAa hametan yazdırılabiliyor mu , onu bilmiyordum evet hametan da iyiymişim duymuştum onu
Ya bizimki en kolay oldu sanırım. Erkek olsa çok zorlanırdım erkeğe isim koymak daha zor. Ama hamile olduğumu öğrendiğimde kızsa şu olsun dedik. Eşim de çok seviyordu zaten fetal dna sonucu kız çıkınca tamam dedik hiç isim bile araştırmadık. İnşallah kısmetse “Sade olacak kızımızın adı. Evin içinde sürekli sesleniyorum filan öyle hoşuma gidiyor kiBizimde zor oldu anlaşmamız bu konuda en sonunda benim istediğin ve eşimin istediği oldu iki isim koyduk
Valla bise bu kadar ayrıntılı söylemediler tabi ki saat 22den sonra birsey yeme dedi bende yemedim ama su aklıma bile gelmedi birde şekerli suyu içtikten sonra bir fena oldum ateş falan basti lavaboyada gittim benim ki geçersiz mi oldu şimdi yaHic ilac icmeden su icmeden gidip sekerli suyu ictikten sonrasa su yok wc yok dediler
Evet yüksek malesef ama ben su içmişim ilaç içmişim 1.saatten önce lavaboya gitmişimZ Zeyzey2134 1.saat şekerin bence yüksek. Amniyonun da fazlaydı. Diyete ve kan ölümüne başla. Devletteki kadın doğumcuya göster sonucunu özele sonra gideceksen. Ya sa özeldeki hocaya mesaj at sonuçları. Detaylıca amniyon fazla çıktığını biliyor mu
Beratlar hiç durmuyorBeren
Cemre _Ege
Beratlar aşırı haylaz oluyor isim ağır mı geliyor bilmiyorum bir tane uslu görmedim
Tuna
Şimdi düşmüş mü diye baktım 60 TL olmuşKızlar burun aspiratör ucuda stoklayin bence 15 TL'ye almıştım 42 TL olmuş
Burun aspiratörü ne aldın? benim bunu almaya hiç elim gitmiyor :)Kızlar burun aspiratör ucuda stoklayin bence 15 TL'ye almıştım 42 TL olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?