2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bence vardı ve iyiki diyet yaptım zaten bence diyet yapınca uzunca bir süre 100 gr yükleme 32. Haftada o yüzden temiz çıktı. Bence sen karbonhidrata şekere dikkat et. Meyve 1 porsiyonu geçme. Doktorun daha net aydınlatır

Günaydın kızlar, yüklememi yaptım eve geldim:) 10’da ve 11’de kan vercem. Heyecanla bekliyorum
Bebiş haftasıyla uyumlu sıvısı iyi rahim uzunluğu iyi. Sadece iki üç gündür sezaryen yerimde sancı vardı idrar tahlili istedi ama ikinci hamilelik sezaryen yerinde incelme olduğu için ilki kadar konforlu olmuyo dedi bide bizim sıpanın ayakları tam o bölgede.
Bebiş 622 gr 29 cm olmuş. Haftam 24+0
Eşim doğuma girebilir mi dedim normalde babaları almıyorum ama cerrah olduğu için girsin tabi istersen o yapsın ameliyatı dedi yok o kadarına gerek yok dedim
Eşinin girmesini düşünen var mı?
Ben ilk doğumumda istemiştim eşim istememişti ısrar etmemiştim ama bu sefer ısrarcı oldum:)

Dun şeker yüklemesi yapan arkadaşlar size birsey sorucam ben dün yükleme yapıldığından beri bebegimin hareketlerini cok cok az hissediyorum. Ki normalde çok fazla hissederim yüklemeden önce açken bile cok vuruyordu yüklemeden şimdiye kadar çok nadir hissettim hele kahvaltıdan sonra duramazdım tekmesinden.
Normal mi bu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…