- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #20.961
Bu ne işe yarıyor canımKızlar burun aspiratör ucuda stoklayin bence 15 TL'ye almıştım 42 TL olmuş
Benım tanıdıgım yusuflar akıllı uslu saygılı hep, ama basarı olarak orta sevıyeler, ağlayan ınleyen anlamı var dıye okumustumYusuflar çok yaramaz oluyorve Yusufun kelime anlamı iyi değil koyulurken Yusuf perygamberi niyetlemek gerekiyor
Buna ben cevap vermek istiyorumBu ne işe yarıyor canım
Beril benım lıstede de var. Ebcedı de cok yuksekBen pelin (Hz Lokman in ilaçlarını yaparken kullandığı şifa çiçeklerinden biri ) ve beril ismini çok beğeniyorum
Ben en başından beri sen bebişine Beril koyacakmissin gibi hissediyorumBeril benım lıstede de var. Ebcedı de cok yuksek
Beril, bade, gökçe.. Esim gökce istiyor. Devin'den vazgectık, sebebını bılıyosunBen en başından beri sen bebişine Beril koyacakmissin gibi hissediyorum
Ya çok sevindim canım benimGünaydın kızlar
20+1den bıldırıyorum, bugun cok net hareket hıssettım. Icerden ıttırdı, kesın vurdu, ağlıyorum şuandane guzel bırsey bu ya
Ebced den dolayı ismimden vazgeçmicem.Beril, bade, gökçe.. Esim gökce istiyor. Devin'den vazgectık, sebebını bılıyosun
Henüz o alışverişlere gelemedim daha doğunca da alınır gibi bilemedimBuna ben cevap vermek istiyorumBebeğinin burnundaki sümukleri emcükluyosun cok komiğime gidiyor bu olay hahah
Beril güzel isim canım. Bade ve Derin ismini de severim benBeril, bade, gökçe.. Esim gökce istiyor. Devin'den vazgectık, sebebını bılıyosun
Baby vac elektrik supurgesiyle cekiliyor. Kullanisli olur mu bilemedim. Cok kullanisli oldugunu soyleyenler varBaby vac ve otribebe burun aspiratörü farkı var mıdır niye bu kadar fiyat farkı var ya
Bence vardı ve iyiki diyet yaptım zaten bence diyet yapınca uzunca bir süre 100 gr yükleme 32. Haftada o yüzden temiz çıktı. Bence sen karbonhidrata şekere dikkat et. Meyve 1 porsiyonu geçme. Doktorun daha net aydınlatırOh iyi içim rahatladı canim cok sagol ☺
Yani senin gebelik şekerin yokmuymus ben senin var diye biliyordum. Benim bebekde önden gidiyor 5 6 gün kadar. Bende diyete başlasam mı şimdi doktora gitmeme daha var
1. Saat 187 cikti canim 180 olması lazımmış ama 2. Saat düşük baya doktora gitmeme de daha var napcam bilemedim
Bugun yarın sen de hıssedeceksın emınımYa çok sevindim canım benimDarısı başıma
Hıc sorma yaa kafamı kurcaladım duerduk yereEbced den dolayı ismimden vazgeçmicem.Bu ismi kızım seçti gibi hissediyorum
Derin değil devinBeril güzel isim canım. Bade ve Derin ismini de severim ben
Tamam çok teşekkür ederim ☺Bence vardı ve iyiki diyet yaptım zaten bence diyet yapınca uzunca bir süre 100 gr yükleme 32. Haftada o yüzden temiz çıktı. Bence sen karbonhidrata şekere dikkat et. Meyve 1 porsiyonu geçme. Doktorun daha net aydınlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?