- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #20.981
Sen bence gercekten Devin ismine cok ısınamadın bi kararsız kaldın yoksa vazgecmezdinBeril, bade, gökçe.. Esim gökce istiyor. Devin'den vazgectık, sebebını bılıyosun
Benim ki bir önceki geceden dün akşama kadar durmadı şimdi arada yine vuruyor. Uyur canım türk kahvesi içDun şeker yüklemesi yapan arkadaşlar size birsey sorucam ben dün yükleme yapıldığından beri bebegimin hareketlerini cok cok az hissediyorum. Ki normalde çok fazla hissederim yüklemeden önce açken bile cok vuruyordu yüklemeden şimdiye kadar çok nadir hissettim hele kahvaltıdan sonra duramazdım tekmesinden.
Normal mi bu ya
Bizde iki isim koyalım dedik Ahmet olacak ilk ismi ikinci Kaan dedik ama tam kararlaştırmadikSen bence gercekten Devin ismine cok ısınamadın bi kararsız kaldın yoksa vazgecmezdinüç isim de birbirinden güzel kız olsaydı benim eşim de Gökçe ismini çok beğeniyordu ama oğlumuz olacak ve ben hala Yağız diyorum fikrim değişmedi
Yuksek ıhtımal gokce olcak gıbı bakalım, daha vakıt varSen bence gercekten Devin ismine cok ısınamadın bi kararsız kaldın yoksa vazgecmezdinüç isim de birbirinden güzel kız olsaydı benim eşim de Gökçe ismini çok beğeniyordu ama oğlumuz olacak ve ben hala Yağız diyorum fikrim değişmedi
Ahmet babamın ismi cok sevıyorumBizde iki isim koyalım dedik Ahmet olacak ilk ismi ikinci Kaan dedik ama tam kararlaştırmadikbaşka isim mi koysam acaba diye düşünüyorum
Kerem de güzelmişAhmet babamın ismi cok sevıyorumahmet kerem koyun
Ya ben kimse Yağız koymuyor sanıyordum ama suan herkes Yağız koyacağım diyor az bilinen bir isim sandığım için koymak istiyordum aslında ama bu saatten sonra değiştirebilir miyiz bilemiyorum çünkü ben 12. Haftadan beri yağız oğlum diyorum bebegime herkeste adıyla sesleniyor ailede alıştık biz bayaYuksek ıhtımal gokce olcak gıbı bakalım, daha vakıt var
Benım transferımı yapan doktorumun adı yavuz emre ıdı, hatta esımle konustuk erkek olursa yavuz koyabılırız dıyeyavuzu da dusunun.. Yağız ayaz son zamanlarda cok meshur oldu.. Aslan ve çağan ı da çok severim ben
Kerem ismi benim de cok hosuma gidiyor. Keremler cok akilli uslu oluyorlarKerem de güzelmiş
Benım gecen yıl 6.sınıflarda bı sınıfta 3 tane vardı yagız, yusuf emır de oyle cok fazla..Ya ben kimse Yağız koymuyor sanıyordum ama suan herkes Yağız koyacağım diyor az bilinen bir isim sandığım için koymak istiyordum aslında ama bu saatten sonra değiştirebilir miyiz bilemiyorum çünkü ben 12. Haftadan beri yağız oğlum diyorum bebegime herkeste adıyla sesleniyor ailede alıştık biz bayaisim degisse bile göbek adı gibi kalacak çocuğun üzerinde
Bakalım bizim beyefendi ile konuşalım benim de hoşuma gitti. ege yiğit Barlas Buğra Kaan arif Atlas Aras asaf alp Göktuğ gibi isimlerde güzelKerem ismi benim de cok hosuma gidiyor. Keremler cok akilli uslu oluyorlar
Ahahahah yaaÖyle bir anda bulursun ki biri seslenirken bir film izlerken derler ya bebekler kendi isimlerini kendileri seçerler diye metin diye bir öğrencim var çocuk diyor ki hocam adımı Atakan koymuşlar doğana kadar herks öyle sevmiş künye falan almışlar evde babam nüfus müdürlüğüne gitmiş adımı unutmuş nüfustaki adam da metin olsun o zaman demiş babası da metin diye yazdırmış herkes metin diyor
Kerem koyarsanız, isim anası ben oluyorum haBakalım bizim beyefendi ile konuşalım benim de hoşuma gitti. ege yiğit Barlas Buğra Kaan arif Atlas Aras asaf alp Göktuğ gibi isimlerde güzel
Ayy valla yeniden bir isim araştırmasına girebilirim bu durumda bizim soyadı da kötü cocuguma öyle seslenmesinlerBenım gecen yıl 6.sınıflarda bı sınıfta 3 tane vardı yagız, yusuf emır de oyle cok fazla..
Ben 89luyum o sene de herkes burak koymus lısede 4 tane sınıf arkadsımın adı buraktı, soyısımle seslenırdık hep
Oglumun ismi goktug. Evlenmeden onceden oglumuz olursa goktug koyariz demistik. O zaman cok kullanilan bir isim degildi. Hic kimse begenmemistiBakalım bizim beyefendi ile konuşalım benim de hoşuma gitti. ege yiğit Barlas Buğra Kaan arif Atlas Aras asaf alp Göktuğ gibi isimlerde güzel
Hep beraber karıstıralım kafamızıAyy valla yeniden bir isim araştırmasına girebilirim bu durumda bizim soyadı da kötü cocuguma öyle seslenmesinler
Ben otri bebe aldım ama nasıl kullanıldığı hakkında asla bi fikrim yokKizlar baby vac in aspiratorunu gordunuz mu? Kullanisli olur mu acaba
Ben bi turlu kullanamadim burun aspiratoru. Tek kisi kullanmak zor. Biriniz bebegin elini tutacak digeri cekecek. Bebek de cekilmesinden cok rahatsiz oluyordu, esim de bu konuda bebegin burnunun cekilmemesi gerektigini dusundugu icin kullanamadim. Ama bebek burnu tikali oldugunda uyuyamiyor, burnunun mutlaka bosaltilmasi lazim. Siringa ve serum fizyolojikle temizleyenler de varmis, onun daha kolay oldugunu soyluyorlar. Ama ona da cesaret edemedimBen otri bebe aldım ama nasıl kullanıldığı hakkında asla bi fikrim yoktek bu yeterli olur mu acaba yoksa başka almak gerekli mi?
Yaaa senii yerimmGünaydın kızlar
20+1den bıldırıyorum, bugun cok net hareket hıssettım. Icerden ıttırdı, kesın vurdu, ağlıyorum şuandane guzel bırsey bu ya
yorulmuştur o da kuzu. Uzun süre aç kaldılar ya. Benimki de çok oynamadı dün. Hatta 2 kan verme arası doktor kontrol etti dilini dışarı atıp yalıyodu yavrum açlıktanDun şeker yüklemesi yapan arkadaşlar size birsey sorucam ben dün yükleme yapıldığından beri bebegimin hareketlerini cok cok az hissediyorum. Ki normalde çok fazla hissederim yüklemeden önce açken bile cok vuruyordu yüklemeden şimdiye kadar çok nadir hissettim hele kahvaltıdan sonra duramazdım tekmesinden.
Normal mi bu ya
Bir arkadaş yazmıştı burda mı yoksa kasım anneleri grubunda mı bilmiyorum belli bi yaşa kadar şırınga yapmayın demişti. Ben bu konuda hiç bilgi sahibi değilim ya nasıl yapıcazBen bi turlu kullanamadim burun aspiratoru. Tek kisi kullanmak zor. Biriniz bebegin elini tutacak digeri cekecek. Bebek de cekilmesinden cok rahatsiz oluyordu, esim de bu konuda bebegin burnunun cekilmemesi gerektigini dusundugu icin kullanamadim. Ama bebek burnu tikali oldugunda uyuyamiyor, burnunun mutlaka bosaltilmasi lazim. Siringa ve serum fizyolojikle temizleyenler de varmis, onun daha kolay oldugunu soyluyorlar. Ama ona da cesaret edemedim
Burun acici damla kullanmistim bi sure(adini hatirlamiyorum,unutmusum) , biraz daha buyuyunce de okyanus suyu sikip silmistim hepBir arkadaş yazmıştı burda mı yoksa kasım anneleri grubunda mı bilmiyorum belli bi yaşa kadar şırınga yapmayın demişti. Ben bu konuda hiç bilgi sahibi değilim ya nasıl yapıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?