2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Beril, bade, gökçe.. Esim gökce istiyor. Devin'den vazgectık, sebebını bılıyosun
Sen bence gercekten Devin ismine cok ısınamadın bi kararsız kaldın yoksa vazgecmezdin üç isim de birbirinden güzel kız olsaydı benim eşim de Gökçe ismini çok beğeniyordu ama oğlumuz olacak ve ben hala Yağız diyorum fikrim değişmedi

Benim ki bir önceki geceden dün akşama kadar durmadı şimdi arada yine vuruyor. Uyur canım türk kahvesi iç

Bizde iki isim koyalım dedik Ahmet olacak ilk ismi ikinci Kaan dedik ama tam kararlaştırmadik başka isim mi koysam acaba diye düşünüyorum

Yuksek ıhtımal gokce olcak gıbı bakalım, daha vakıt var
Benım transferımı yapan doktorumun adı yavuz emre ıdı, hatta esımle konustuk erkek olursa yavuz koyabılırız dıye yavuzu da dusunun.. Yağız ayaz son zamanlarda cok meshur oldu.. Aslan ve çağan ı da çok severim ben

Ya ben kimse Yağız koymuyor sanıyordum ama suan herkes Yağız koyacağım diyor az bilinen bir isim sandığım için koymak istiyordum aslında ama bu saatten sonra değiştirebilir miyiz bilemiyorum çünkü ben 12. Haftadan beri yağız oğlum diyorum bebegime herkeste adıyla sesleniyor ailede alıştık biz baya isim degisse bile göbek adı gibi kalacak çocuğun üzerinde

Benım gecen yıl 6.sınıflarda bı sınıfta 3 tane vardı yagız, yusuf emır de oyle cok fazla..
Ben 89luyum o sene de herkes burak koymus lısede 4 tane sınıf arkadsımın adı buraktı, soyısımle seslenırdık hep

Ahahahah yaa vallahi doğru kendi isimlerini kendileri seçiyo bencede. Normalde beğenebilceğim isimleri bile şu an içim almıyo çok garip sanırım içimdeki cimcime uyarıyo beni

Ayy valla yeniden bir isim araştırmasına girebilirim bu durumda bizim soyadı da kötü cocuguma öyle seslenmesinler

Bakalım bizim beyefendi ile konuşalım benim de hoşuma gitti. ege yiğit Barlas Buğra Kaan arif Atlas Aras asaf alp Göktuğ gibi isimlerde güzel
Oglumun ismi goktug. Evlenmeden onceden oglumuz olursa goktug koyariz demistik. O zaman cok kullanilan bir isim degildi. Hic kimse begenmemisti simdi cok populer.

Ben otri bebe aldım ama nasıl kullanıldığı hakkında asla bi fikrim yok tek bu yeterli olur mu acaba yoksa başka almak gerekli mi?
Ben bi turlu kullanamadim burun aspiratoru. Tek kisi kullanmak zor. Biriniz bebegin elini tutacak digeri cekecek. Bebek de cekilmesinden cok rahatsiz oluyordu, esim de bu konuda bebegin burnunun cekilmemesi gerektigini dusundugu icin kullanamadim. Ama bebek burnu tikali oldugunda uyuyamiyor, burnunun mutlaka bosaltilmasi lazim. Siringa ve serum fizyolojikle temizleyenler de varmis, onun daha kolay oldugunu soyluyorlar. Ama ona da cesaret edemedim

Günaydın kızlar
20+1den bıldırıyorum, bugun cok net hareket hıssettım. Icerden ıttırdı, kesın vurdu, ağlıyorum şuanda ne guzel bırsey bu ya
Yaaa senii yerimm çok şükür bundan sonra hep düzenli hissedeceksin artık inşallah, çok sevindimmm
yorulmuştur o da kuzu. Uzun süre aç kaldılar ya. Benimki de çok oynamadı dün. Hatta 2 kan verme arası doktor kontrol etti dilini dışarı atıp yalıyodu yavrum açlıktan

Bir arkadaş yazmıştı burda mı yoksa kasım anneleri grubunda mı bilmiyorum belli bi yaşa kadar şırınga yapmayın demişti. Ben bu konuda hiç bilgi sahibi değilim ya nasıl yapıcaz

Bir arkadaş yazmıştı burda mı yoksa kasım anneleri grubunda mı bilmiyorum belli bi yaşa kadar şırınga yapmayın demişti. Ben bu konuda hiç bilgi sahibi değilim ya nasıl yapıcaz
Burun acici damla kullanmistim bi sure(adini hatirlamiyorum,unutmusum) , biraz daha buyuyunce de okyanus suyu sikip silmistim hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…