2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bir arkadaş yazmıştı burda mı yoksa kasım anneleri grubunda mı bilmiyorum belli bi yaşa kadar şırınga yapmayın demişti. Ben bu konuda hiç bilgi sahibi değilim ya nasıl yapıcaz
Bu damlayi kullanmistim. Burnunu acip rahatlatiyordu. Ama satista yok sanirim artik

Eklentiler

• Screenshot_20230826-095419_Chrome.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 69
Arkadaşın username hatırlayamadım ama kuponla alt açma örtüsü iletmişti burdan ben de aynı şekilde aldım teşekkür ederim kendisine
Canımm S saskito fikir vermişti kupon gelince alt açma bezi alın diye sağ olsun sonradan kupon bulup linki ben vermiş olabilirim

Dün hiç bişey almadım ya yorgunluktan kendimi biraz eksik hissediyorum sanki

Bugun yarın sen de hıssedeceksın emınım

Hıc sorma yaa kafamı kurcaladım duerduk yere

Derin değil devin cok dusuk cıktı ebcedı
Biliyorum canım ben Derin ismini seviyorum benimkinin de ebcedi yüksek değil ama ne kadar güvenilir bir sistem tartışılır, benim bile yüksek değil o yüzden inanmıyorum açıkçası

Insallahh canım ınsallahh sabahtan berı cenem dustu konusup duruyorum kızla

Biliyorum canım ben Derin ismini seviyorum benimkinin de ebcedi yüksek değil ama ne kadar güvenilir bir sistem tartışılır, benim bile yüksek değil o yüzden inanmıyorum açıkçası
Derin i de demıstım esım ısrarla karsı cıktı, neden acaba, ıcıme kurt dustu sımdı

Ben istiyorum eşimin Yanımda olmasını doktorla konuşucam

Ben de isterim girmesini ama esim asla istemiyor. O ortamda bulunmak onu cok gerecek. Bayilip da bi de onunla ugrasmayalim

Benim ki bir önceki geceden dün akşama kadar durmadı şimdi arada yine vuruyor. Uyur canım türk kahvesi iç
Benim ki de arada kipirdaniyor ama yüklemeden once daha hareketliydi acaba zarar mi verdi dedim korktum ya
yorulmuştur o da kuzu. Uzun süre aç kaldılar ya. Benimki de çok oynamadı dün. Hatta 2 kan verme arası doktor kontrol etti dilini dışarı atıp yalıyodu yavrum açlıktan
hahaha kiyamam yaa aynen haklısın bende hareket etmiyor ya fazla eşime diyorum bana küstü heralde tekme atmıyor o da kıskanıyor Allah muhabbetinizi arttırsın diyor

Ben de isterim girmesini ama esim asla istemiyor. O ortamda bulunmak onu cok gerecek. Bayilip da bi de onunla ugrasmayalim
Benim eşim istiyor beni rahatlatıcağını düşünüyorum hemen bir yerime ağrı sancı girsin yavaş derin nefesler al diye yönlendirir beni, doktora doulam benim Dicem

Ben dün hepsiburadadan june çorap pantolon aldım kızlar, hala indirim devam ediyor.H&M de de bedeni yakaladım 3 lü pantalonlardan aldım, bir de çok tatlış ikili çorap aldım 0-1 ayı tamamladım gibi artık durulsam mı diyorum

Eklentiler

• CBA4367F-8B25-4C46-A33C-171F54EA7B48.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 70
Su sevgilisiyle
Şu sevgilisiyle birseyler yaşayıp hamileyim deyip değilsin kızım deyince de inatla soranlar

Canim kusura bakma gozden kacirmisim, yasadigim yer almanya. Erkek olacak insallah, ismi de Mâlik. Dogum tarihi 01.01.2024

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…