- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #21.001
Bu damlayi kullanmistim. Burnunu acip rahatlatiyordu. Ama satista yok sanirim artikBir arkadaş yazmıştı burda mı yoksa kasım anneleri grubunda mı bilmiyorum belli bi yaşa kadar şırınga yapmayın demişti. Ben bu konuda hiç bilgi sahibi değilim ya nasıl yapıcaz
Canımm S saskito fikir vermişti kupon gelince alt açma bezi alın diye sağ olsunArkadaşın username hatırlayamadım ama kuponla alt açma örtüsü iletmişti burdan ben de aynı şekilde aldım teşekkür ederim kendisine
Bunu sıkıp bişeyle çekiyo muyuz yoksa sadece damlatıp bekliyo muyuz?Bu damlayi kullanmistim. Burnunu acip rahatlatiyordu. Ama satista yok sanirim artik
Biliyorum canım ben Derin ismini seviyorumBugun yarın sen de hıssedeceksın emınım
Hıc sorma yaa kafamı kurcaladım duerduk yere
Derin değil devincok dusuk cıktı ebcedı
Insallahh canım ınsallahhYaaa senii yerimmçok şükür bundan sonra hep düzenli hissedeceksin artık inşallah, çok sevindimmm
yorulmuştur o da kuzu. Uzun süre aç kaldılar ya. Benimki de çok oynamadı dün. Hatta 2 kan verme arası doktor kontrol etti dilini dışarı atıp yalıyodu yavrum açlıktan
Sıkıp bekliyoruz. Akan burnunu peceteyle siliyordum. Mentollu gibiydi o yizden aciyorduBunu sıkıp bişeyle çekiyo muyuz yoksa sadece damlatıp bekliyo muyuz?
Derin i de demıstım esım ısrarla karsı cıktı, neden acaba, ıcıme kurt dustu sımdıBiliyorum canım ben Derin ismini seviyorumbenimkinin de ebcedi yüksek değil ama ne kadar güvenilir bir sistem tartışılır, benim bile yüksek değil o yüzden inanmıyorum açıkçası
Ben istiyorum eşimin Yanımda olmasını doktorla konuşucamGünaydın kızlar, yüklememi yaptım eve geldim:) 10’da ve 11’de kan vercem. Heyecanla bekliyorum
Bebiş haftasıyla uyumlu sıvısı iyi rahim uzunluğu iyi. Sadece iki üç gündür sezaryen yerimde sancı vardı idrar tahlili istedi ama ikinci hamilelik sezaryen yerinde incelme olduğu için ilki kadar konforlu olmuyo dedi bide bizim sıpanın ayakları tam o bölgede.
Bebiş 622 gr 29 cm olmuş. Haftam 24+0
Eşim doğuma girebilir mi dedim normalde babaları almıyorum ama cerrah olduğu için girsin tabi istersen o yapsın ameliyatı dedi yok o kadarına gerek yok dedim
Eşinin girmesini düşünen var mı?
Ben ilk doğumumda istemiştim eşim istememişti ısrar etmemiştim ama bu sefer ısrarcı oldum:)
Ben de isterim girmesini ama esim asla istemiyor. O ortamda bulunmak onu cok gerecek. Bayilip da bi de onunla ugrasmayalimGünaydın kızlar, yüklememi yaptım eve geldim:) 10’da ve 11’de kan vercem. Heyecanla bekliyorum
Bebiş haftasıyla uyumlu sıvısı iyi rahim uzunluğu iyi. Sadece iki üç gündür sezaryen yerimde sancı vardı idrar tahlili istedi ama ikinci hamilelik sezaryen yerinde incelme olduğu için ilki kadar konforlu olmuyo dedi bide bizim sıpanın ayakları tam o bölgede.
Bebiş 622 gr 29 cm olmuş. Haftam 24+0
Eşim doğuma girebilir mi dedim normalde babaları almıyorum ama cerrah olduğu için girsin tabi istersen o yapsın ameliyatı dedi yok o kadarına gerek yok dedim
Eşinin girmesini düşünen var mı?
Ben ilk doğumumda istemiştim eşim istememişti ısrar etmemiştim ama bu sefer ısrarcı oldum:)
Benim ki de arada kipirdaniyor ama yüklemeden once daha hareketliydi acaba zarar mi verdi dedim korktum yaBenim ki bir önceki geceden dün akşama kadar durmadı şimdi arada yine vuruyor. Uyur canım türk kahvesi iç
hahaha kiyamam yaa aynen haklısın bende hareket etmiyor ya fazla eşime diyorum bana küstü heralde tekme atmıyor o da kıskanıyor Allah muhabbetinizi arttırsın diyoryorulmuştur o da kuzu. Uzun süre aç kaldılar ya. Benimki de çok oynamadı dün. Hatta 2 kan verme arası doktor kontrol etti dilini dışarı atıp yalıyodu yavrum açlıktan
Benim eşim istiyor beni rahatlatıcağını düşünüyorum hemen bir yerime ağrı sancı girsin yavaş derin nefesler al diye yönlendirir beni, doktora doulam benim DicemBen de isterim girmesini ama esim asla istemiyor. O ortamda bulunmak onu cok gerecek. Bayilip da bi de onunla ugrasmayalim
Benim eşimde aynı kesinlikle bayılacağını bildiği için istemiyorBen de isterim girmesini ama esim asla istemiyor. O ortamda bulunmak onu cok gerecek. Bayilip da bi de onunla ugrasmayalim
Su sevgilisiyleBizimde 11 sene
Aha ben yok muydum aceba daha geç ya benim sat tarihibir de saçma sapan biri vardı aynı mesajı bütün gruplara yazıp rahatsız ediyordu gebelik testi mi bişeydi anlatıyordu ikna olmuyordu
Ddia o işte
Yaa eğlenceliymişneler kaçırmışım ya
Daha 14 sayfam var nasıl bitecek
Şu sevgilisiyle birseyler yaşayıp hamileyim deyip değilsin kızım deyince de inatla soranlarBizimde 11 sene
Aha ben yok muydum aceba daha geç ya benim sat tarihibir de saçma sapan biri vardı aynı mesajı bütün gruplara yazıp rahatsız ediyordu gebelik testi mi bişeydi anlatıyordu ikna olmuyordu
Ddia o işte
Yaa eğlenceliymişneler kaçırmışım ya
Daha 14 sayfam var nasıl bitecek
Öyle yaptım tatlımCanım seninde mi yarın yükleme ?
Bende ilgisi olduğunu düşünmüyorum sen yine bol su iç 9’dan sonra bir şey yeme
Hadi bakalımBaşladık bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?