2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ufak çaplı bir stres yapmış olabilirmisin streste anında duruyorlar
Biliyorum canım ben Derin ismini seviyorum benimkinin de ebcedi yüksek değil ama ne kadar güvenilir bir sistem tartışılır, benim bile yüksek değil o yüzden inanmıyorum açıkçası
ebceti nasıl hesapladın yaa
Başladık bakalım...
hadi Allah işlerini rast getirsin güzel sonuçlar al inşallah

Kızlar erkek isminde Yasir de çok güzel bence. Biz Burak koymaya karar verdik. Ama heran değiştirebiliriz

Su sevgilisiyle

Şu sevgilisiyle birseyler yaşayıp hamileyim deyip değilsin kızım deyince de inatla soranlar
Ya ben onlara üzülüyorum ama cidden o bambaşka bir kafa ve stres olmalı bide bazı insanlar gerçekten çoookkk kolay hamile kalıyor. Kız meslek lisesinde çalışıyorum ben aman yarabbim neler neler

Canımm S saskito fikir vermişti kupon gelince alt açma bezi alın diye sağ olsun sonradan kupon bulup linki ben vermiş olabilirim

Dün hiç bişey almadım ya yorgunluktan kendimi biraz eksik hissediyorum sanki
Kupon listelerde çıkıyor canım ben de öyle gördüm ama teşekkür ederim S saskito ve sana

Hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın benim eşim girecek kendi istiyor öbür türlüsünü hiç düşünmedik henüz :) ama sezaryen olmam gerekirse epidural yaptırıp yaptırmamam konusunda emin değilim bakalım akışına bıraktık :)

Kesin epidural ya da spinal olmalısın hemen doğar doğmaz plasentasıyla doktor koynuna veriyo harika bi duygu.
Panik yaparım diye korkma çünkü o an tansiyonda oynama olursa ekranda görüp hafif sedasyon veriyolar sakinleşiyorsun. Ben epidural+spinal olmuştum kızımda şimdi sadece spinal yaptırcam

Biz de isim güzel olsun böyle popi olmasın ama modern olsun diye bakarken ilk haftalarda yağız koysak mı acaba dedik ,sonra yurt dışına çıkar yabancı arkadaşları falan olursa ismi zor telafuz edilir ğ var diye eledik :) sonra bi baktım hep yağız ismi duymaya başladım belki de algıda seçicilik :))

Günaydın kızlar
20+1den bıldırıyorum, bugun cok net hareket hıssettım. Icerden ıttırdı, kesın vurdu, ağlıyorum şuanda ne guzel bırsey bu ya
22+5 den bildiriyorum
Sabah hop hop oplayan kızıma yeterrr otur oturduğun yerde cadı dedim Durdu
Bi hareketlenince durmuyorlar

Gule gule kullan canim. Bu corapli pijamalardan ben de almistim gecen ay. Kumaslari yumusacik. 0-1 ay benim de bitti artik. Aksam e bebek indiriminden 1 hastane cikisi,1 tulum daha aldim. Daha buyuk aylardan alacagim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…