- 20 Şubat 2017
- 310
- 467
- 103
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #21.021
Ufak çaplı bir stres yapmış olabilirmisin streste anında duruyorlarDun şeker yüklemesi yapan arkadaşlar size birsey sorucam ben dün yükleme yapıldığından beri bebegimin hareketlerini cok cok az hissediyorum. Ki normalde çok fazla hissederim yüklemeden önce açken bile cok vuruyordu yüklemeden şimdiye kadar çok nadir hissettim hele kahvaltıdan sonra duramazdım tekmesinden.
Normal mi bu ya
ebceti nasıl hesapladın yaaBiliyorum canım ben Derin ismini seviyorumbenimkinin de ebcedi yüksek değil ama ne kadar güvenilir bir sistem tartışılır, benim bile yüksek değil o yüzden inanmıyorum açıkçası
hadi Allah işlerini rast getirsin güzel sonuçlar al inşallahBaşladık bakalım...
Ya ben onlara üzülüyorum ama cidden o bambaşka bir kafa ve stres olmalıSu sevgilisiyle
Şu sevgilisiyle birseyler yaşayıp hamileyim deyip değilsin kızım deyince de inatla soranlar
Ufak çaplı bir stres yapmış olabilirmisin streste anında duruyorlar
ebceti nasıl hesapladın yaa
hadi Allah işlerini rast getirsin güzel sonuçlar al inşallah
Denedimde sanırım haklısın
Canım bu siteden bakılıyor ama giripte kafanı bulandırma derim
Hadi inşallah güzel sonuçlar alırsınGünaydın kızlar, yüklememi yaptım eve geldim:) 10’da ve 11’de kan vercem. Heyecanla bekliyorum
Bebiş haftasıyla uyumlu sıvısı iyi rahim uzunluğu iyi. Sadece iki üç gündür sezaryen yerimde sancı vardı idrar tahlili istedi ama ikinci hamilelik sezaryen yerinde incelme olduğu için ilki kadar konforlu olmuyo dedi bide bizim sıpanın ayakları tam o bölgede.
Bebiş 622 gr 29 cm olmuş. Haftam 24+0
Eşim doğuma girebilir mi dedim normalde babaları almıyorum ama cerrah olduğu için girsin tabi istersen o yapsın ameliyatı dedi yok o kadarına gerek yok dedim
Eşinin girmesini düşünen var mı?
Ben ilk doğumumda istemiştim eşim istememişti ısrar etmemiştim ama bu sefer ısrarcı oldum:)
Hadi bakalım inşallh tertemiz çıkcak. Benim açlık 80 çıktı. 1. Saat henüz çıkmadı şimdi 2. Saat kanını vericemBaşladık bakalım...
Kesin epidural ya da spinal olmalısın hemen doğar doğmaz plasentasıyla doktor koynuna veriyo harika bi duygu.Hadi inşallah güzel sonuçlar alırsınbenim eşim girecek kendi istiyor öbür türlüsünü hiç düşünmedik henüz :) ama sezaryen olmam gerekirse epidural yaptırıp yaptırmamam konusunda emin değilim bakalım akışına bıraktık :)
Biz de isim güzel olsun böyle popi olmasın ama modern olsun diye bakarken ilk haftalarda yağız koysak mı acaba dedik ,sonra yurt dışına çıkar yabancı arkadaşları falan olursa ismi zor telafuz edilir ğ var diye eledik :) sonra bi baktım hep yağız ismi duymaya başladım belki de algıda seçicilik :))Ya ben kimse Yağız koymuyor sanıyordum ama suan herkes Yağız koyacağım diyor az bilinen bir isim sandığım için koymak istiyordum aslında ama bu saatten sonra değiştirebilir miyiz bilemiyorum çünkü ben 12. Haftadan beri yağız oğlum diyorum bebegime herkeste adıyla sesleniyor ailede alıştık biz bayaisim degisse bile göbek adı gibi kalacak çocuğun üzerinde
Ben su an yatista tum gun elimde telefonla oturdugum icin yakaliyorum. instagramda murat paylasiyor diye bir hesap var, en avantajli n11 kuponlarini hikayede ciktigi an paylasiyorBu kuponları ne zaman alıyoruz, benım bıttı hepsı
E -ticaret Satış taktiğiŞimdi düşmüş mü diye baktım 60 TL olmuş
22+5 den bildiriyorumGünaydın kızlar
20+1den bıldırıyorum, bugun cok net hareket hıssettım. Icerden ıttırdı, kesın vurdu, ağlıyorum şuandane guzel bırsey bu ya
Benim hesaplamıyor 1in altında mı acaba
Canım bu siteden bakılıyor ama giripte kafanı bulandırma derim
Arapça kısmına yaz canım o zaman hesaplıyor benimki de öyle çıktıBenim hesaplamıyor 1in altında mı acaba
Gule gule kullan canim. Bu corapli pijamalardan ben de almistim gecen ay. Kumaslari yumusacik. 0-1 ay benim de bitti artik. Aksam e bebek indiriminden 1 hastane cikisi,1 tulum daha aldim. Daha buyuk aylardan alacagim artikBen dün hepsiburadadan june çorap pantolon aldım kızlar, hala indirim devam ediyor.H&M de de bedeni yakaladım 3 lü pantalonlardan aldım, bir de çok tatlış ikili çorap aldım0-1 ayı tamamladım gibi artık durulsam mı diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?