2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar vitazon diye bir site var aynı zamanda hb ve trendyoldan da satıcı ama kendi sitesinde baya şampuan kremler vs çok uygun bileniniz var mı güvenilir mi ?

Beril, bade, gökçe.. Esim gökce istiyor. Devin'den vazgectık, sebebını bılıyosun
Ben de Bade yi çok beğeniyorum ama koyması caiz değil dinen Allah aşkı içilen şarap anlaminin olması için bellirli kelimeler kullanılması gerekiyor ama cidden çok güzel bir isim

Arkadaşımin eşi girmişti perde koyuyorlar ya sezeryanda tam bayiltmadan arkadaşım dedi ki benim kafamın arkasına saklandı doğum bitti 15 dakika sonra kendine geldi

Arkadaşımin eşi girmişti perde koyuyorlar ya sezeryanda tam bayiltmadan arkadaşım dedi ki benim kafamın arkasına saklandı doğum bitti 15 dakika sonra kendine geldi
Bizimki bayılmaz da işte kendi doktorum işini rahat yapsın girmim ben modundaydı ama yokkk bu sefer girecek çaresi yok her aşamayı birebir yaşıcak

Bir arkadaş yazmıştı burda mı yoksa kasım anneleri grubunda mı bilmiyorum belli bi yaşa kadar şırınga yapmayın demişti. Ben bu konuda hiç bilgi sahibi değilim ya nasıl yapıcaz
Ben uçlu şırıngalardsn da aldım bazı doktorlar baya tavsiye ediyor diye ama bazıları da 1 yaşını geçsin en azından diyor bir de onu tam boşaltmak lazım bebeklerin iki burun deliği arasındaki mesafe belli bir zamana kadar açık oluyormus

Bizimki bayılmaz da işte kendi doktorum işini rahat yapsın girmim ben modundaydı ama yokkk bu sefer girecek çaresi yok her aşamayı birebir yaşıcak
O zaman alısiktir ama belli de olmaz hasta değil esisin ya

Başladık bakalım...
Ay Allah yardımcın olsun bir de 330 ml benimki 250 ml di
Ufak çaplı bir stres yapmış olabilirmisin streste anında duruyorlar

ebceti nasıl hesapladın yaa

hadi Allah işlerini rast getirsin güzel sonuçlar al inşallah
Evet canim bir tartışma yaşadım ondan da olabilir haklisin hala kendine gelemedi çocuğum

bu yontem orta kulak iltihabi yapabiliyor deniliyor hangi marka aldin
Çekme işleminde risk daha az ama temizlenmezse çok zor oluyor düzgün ememiyor uyuyamıyorum çünkü ağızdan neden almayı bilmiyorlar almila000 dediği gibi zor oluyor çok yakın arkadaşımin bebeği doğmuştu ben eşim onlar 4 kişi 2 aylık bebeğin burnunu 40 dakikaya temizlemeye çalışıyorduk sonra sonra alıştık
Aspiratörunu Chicco aldım Hepsiburadada kuponla falan 84 TL falandi burun ucu yedeği de tek kullanımlık olduğu çok ne aldığının çok önemi yok ben wappa almıştım satıcıya sadece Chicco ya uyuyir mu demiştim evet demişti.

Benim kocam normalde olsa sezeryanda olsa bayılır kalır bide onla uğraş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…