- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #21.041
Ben Chicconun aldım canım çekme yeri düdük gibi daha kullanışlı olur diye düşündümBurun aspiratörü ne aldın? benim bunu almaya hiç elim gitmiyor :)
Ben alırken ondan da çok memnunlardi ama sürekli süpürge ile uğraşılır mi bir de bebek korkar mı diye düşündümKizlar baby vac in aspiratorunu gordunuz mu? Kullanisli olur mu acaba
Dedigin gibi gece supurge calistirmak hos olma sankiBen alırken ondan da çok memnunlardi ama sürekli süpürge ile uğraşılır mi bir de bebek korkar mı diye düşündüm
Bebekler belli bir yaşa kadar sümkürme işlemi yapamıyorlar burunlarını temizliyoruz yumuşatıpBu ne işe yarıyor canım
Fonetik olarak da çok güzel bir isimBeril benım lıstede de var. Ebcedı de cok yuksek
Ay evet ben de nispeten bunu daha iyi demiştim, birbirinin ikamesi mi oluyor bu ikisiBen Chicconun aldım canım çekme yeri düdük gibi daha kullanışlı olur diye düşündüm
bizKızlar vitazon diye bir site var aynı zamanda hb ve trendyoldan da satıcı ama kendi sitesinde baya şampuan kremler vs çok uygun bileniniz var mı güvenilir mi ?
Ben de Bade yi çok beğeniyorum ama koyması caiz değil dinenBeril, bade, gökçe.. Esim gökce istiyor. Devin'den vazgectık, sebebını bılıyosun
Arkadaşımin eşi girmiştiGünaydın kızlar, yüklememi yaptım eve geldim:) 10’da ve 11’de kan vercem. Heyecanla bekliyorum
Bebiş haftasıyla uyumlu sıvısı iyi rahim uzunluğu iyi. Sadece iki üç gündür sezaryen yerimde sancı vardı idrar tahlili istedi ama ikinci hamilelik sezaryen yerinde incelme olduğu için ilki kadar konforlu olmuyo dedi bide bizim sıpanın ayakları tam o bölgede.
Bebiş 622 gr 29 cm olmuş. Haftam 24+0
Eşim doğuma girebilir mi dedim normalde babaları almıyorum ama cerrah olduğu için girsin tabi istersen o yapsın ameliyatı dedi yok o kadarına gerek yok dedim
Eşinin girmesini düşünen var mı?
Ben ilk doğumumda istemiştim eşim istememişti ısrar etmemiştim ama bu sefer ısrarcı oldum:)
Bizimki bayılmaz da işte kendi doktorum işini rahat yapsın girmim ben modundaydı ama yokkk bu sefer girecek çaresi yok her aşamayı birebir yaşıcakArkadaşımin eşi girmiştiperde koyuyorlar ya sezeryanda tam bayiltmadan arkadaşım dedi ki benim kafamın arkasına saklandı doğum bitti 15 dakika sonra kendine geldi
Ben uçlu şırıngalardsn da aldım bazı doktorlar baya tavsiye ediyor diye ama bazıları da 1 yaşını geçsin en azından diyor bir de onu tam boşaltmak lazım bebeklerin iki burun deliği arasındaki mesafe belli bir zamana kadar açık oluyormusBir arkadaş yazmıştı burda mı yoksa kasım anneleri grubunda mı bilmiyorum belli bi yaşa kadar şırınga yapmayın demişti. Ben bu konuda hiç bilgi sahibi değilim ya nasıl yapıcaz
O zaman alısiktir ama belli de olmaz hasta değil esisin yaBizimki bayılmaz da işte kendi doktorum işini rahat yapsın girmim ben modundaydı ama yokkk bu sefer girecek çaresi yok her aşamayı birebir yaşıcak
Ama öyle bir şey olsa bana harika malzeme çıkar ahahaha :)))O zaman alısiktir ama belli de olmaz hasta değil esisin ya
Ay Allah yardımcın olsun bir de 330 ml benimki 250 ml diBaşladık bakalım...
Evet canim bir tartışma yaşadım ondan da olabilir haklisin hala kendine gelemedi çocuğumUfak çaplı bir stres yapmış olabilirmisin streste anında duruyorlar
ebceti nasıl hesapladın yaa
hadi Allah işlerini rast getirsin güzel sonuçlar al inşallah
bu yontem orta kulak iltihabi yapabiliyor deniliyor hangi marka aldinKızlar burun aspiratör ucuda stoklayin bence 15 TL'ye almıştım 42 TL olmuş
O zaman kesinlikle deneAma öyle bir şey olsa bana harika malzeme çıkar ahahaha :)))
Anlamadım canımAy evet ben de nispeten bunu daha iyi demiştim, birbirinin ikamesi mi oluyor bu ikisi
Çekme işleminde risk daha az ama temizlenmezse çok zor oluyor düzgün ememiyor uyuyamıyorum çünkü ağızdan neden almayı bilmiyorlarbu yontem orta kulak iltihabi yapabiliyor deniliyor hangi marka aldin
Benim kocam normalde olsa sezeryanda olsa bayılır kalır bide onla uğraşArkadaşımin eşi girmiştiperde koyuyorlar ya sezeryanda tam bayiltmadan arkadaşım dedi ki benim kafamın arkasına saklandı doğum bitti 15 dakika sonra kendine geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?