2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Alvita Serum Fizyolojik 30 Flakon 5 ml | Evde Eczane ben en Uygun dedim bunu buldum bunun yerine normal serumda kullanılır mı

Ay Allah yardımcın olsun bir de 330 ml benimki 250 ml di

Evet canim bir tartışma yaşadım ondan da olabilir haklisin hala kendine gelemedi çocuğum
Yaaa amaaaan boşver takma güzel duş al kahveli meyve tabağı yap bol bol da dinlen bugün başlar oynamaya muhtemelen. Güzel dinlenince güzel oynuyorlar. Geçen benimde böyle oldu durduk yere hiç yoktan stres yaptım bebek durdu resmen daha da oynamadı o gün. Ertesi gün başladı oynamaya.

Alvita Serum Fizyolojik 30 Flakon 5 ml | Evde Eczane ben en Uygun dedim bunu buldum bunun yerine normal serumda kullanılır mı
Arkadasim normal serum kullaniyordu. Kac gun kullanilabiliyor acilinca bilmiyorum ama kullanip bantliyordu. Cok daha uyguna geliyormus

200 e çıkarmışlar ama kuponla falan çok iniyor

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-26-11-45-35-333_com.pozitron.hepsiburada.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 49
Ay Allah yardımcın olsun bir de 330 ml benimki 250 ml di

Evet canim bir tartışma yaşadım ondan da olabilir haklisin hala kendine gelemedi çocuğum
Ben böyle olunca sana demedin falan diyorum sonra gülme geliyor zaten kendini güldürecek bir şey bulsan çok hızlı toparlanıyor

Ahahah benimki bir de kusar oralara rezillik
Arada benimkine yalandan sende gir diyorumda ters ters bakıyo kan tutuyo bide onu tüp bebek işlemleri için sürekli tahlil yapıyolar ya her seferinde bizimki aygın baygın çıkıyo zorla geliyoruz eve

Arada benimkine yalandan sende gir diyorumda ters ters bakıyo kan tutuyo bide onu tüp bebek işlemleri için sürekli tahlil yapıyolar ya her seferinde bizimki aygın baygın çıkıyo zorla geliyoruz eve
O kadar benimkine benziyor ki beni de kan tutuyor biz iki cesur nikah için kan vermeye gittik tek başımıza orada ikimizde bayıldık ilçede aşırı küçük 10 gün herkes bize güldü HCG daha falan verirken kanı kendi götürüyordu ben bu çocuk için daha ne yapayım kanı bile bsyilmadan taşıyorum diyordu

Ahahahh ayy sesli güldüm aynı şey bize de oldu nikah işlemlerinde ben değilde eşim bayıldı kendine de gelmiyo

Ahh bu babalar yok muu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…