2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ay 3.5 aya çoğumuz doğurmuş oluyoruz bile sancı işlerini düşününce duygusallık azalıyo öyle de bişi var
Bugün onu düşündüm yarısı bitti yarısı kaldı benim 4.5 ay var yaklaşık tatile gidip gelicem 4 ay kalıcak ayy ne kadar az dedim, bi tuhaf hissettim kendimi nasıl geçiyor zaman

Benim bildiğim özel sağlık sigortası kullanmıyor olman lazım bu durum için
Yok ben kendim için demedim. Ben zaten çok az bi ücret ödedim o yüzden hiç önemli değil hem bilen biri varsa bilgilendirsin diye yazdım hemde ablam için sordum

Ben su an yatista tum gun elimde telefonla oturdugum icin yakaliyorum. instagramda murat paylasiyor diye bir hesap var, en avantajli n11 kuponlarini hikayede ciktigi an paylasiyor
Cok tesekkur ederım, ben de takibe alayım
22+5 den bildiriyorum
Sabah hop hop oplayan kızıma yeterrr otur oturduğun yerde cadı dedim Durdu
Bi hareketlenince durmuyorlar
Yaaa hep oynasın, yeter kı ıyı olsunlar
Fonetik olarak da çok güzel bir isim
Beril ler calıskan da oluyor
Ben de Bade yi çok beğeniyorum ama koyması caiz değil dinen Allah aşkı içilen şarap anlaminin olması için bellirli kelimeler kullanılması gerekiyor ama cidden çok güzel bir isim
Ben de ılahı ask, manevı ask anlamını okumustum hatta herkes ask şarabı diye bılır yazmıs tı baktıgım sitede
Akşam 6 gibi paylaşıyolar bulduğumda ben yine yazarım kuzu
Cok tesekkur ederım ben de bakayım 6 gıbı buralardyım ınsallah

Beril, bade, gökçe.. Esim gökce istiyor. Devin'den vazgectık, sebebını bılıyosun
Bade güzel ama lmntbrdg kötü demiş
Bugun yarın sen de hıssedeceksın emınım

Hıc sorma yaa kafamı kurcaladım duerduk yere

Derin değil devin cok dusuk cıktı ebcedı
Biz de merak ettik ne koycan
Bakalım bizim beyefendi ile konuşalım benim de hoşuma gitti. ege yiğit Barlas Buğra Kaan arif Atlas Aras asaf alp Göktuğ gibi isimlerde güzel
Arif çok güzel
Bizimki bayılmaz da işte kendi doktorum işini rahat yapsın girmim ben modundaydı ama yokkk bu sefer girecek çaresi yok her aşamayı birebir yaşıcak
Ankara'da mıydın çiğdem sen?
Lcw dan aldıklarım geldi kızlar, çok tatlışlar yumuşacıklar
Dün erkek reyonunu gezdim çok tatlı kışlıklar vardı

Ne güzel isim bulmuşsunuz sağlıkla gelsin adıyla yaşasın
Çok teşekkür ederim hepimiz evlatlarımizi sağlığıyla kucağımıza alalım inşallah.
Bebek kendi ismini kendisi koyuyor gerçekten, bekarligimda dolu isim geçerdi aklimdan asla Güneşi düşünmemiştim. Hamileyken bir sabah erken uyandım ve Ayla Güneş dedim içimden, çok güzel bir duyguydu bir daha da başka isim bile düşünmedim.

Bizde de iki kez oldu hamilelik kadar ilerlemedi de pdrcimiz de yok savcılık karakol çok uğraştık
Zor valla Allah hepimizin evlatlarını korusun. O yüzden ben böyle forumda şöyle oldu hamile miyimdir böyle oldu hamile miyimdir hikayelerine üzülüyorum hep. Tekte giden çok var cidden. Ve dalga geçmek için sormuyorlar gerçekten kaygıları çok yüksek oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…