- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #21.081
Ben zaten çok ağlak moddayım her şeye ağlıyorumEylül annelerini bi dikizleyip geldim çok duygusal la
Ay 3.5 aya çoğumuz doğurmuş oluyoruz bile sancı işlerini düşününce duygusallık azalıyo öyle de bişi varBen zaten çok ağlak moddayım her şeye ağlıyorum
Bugün onu düşündüm yarısı bitti yarısı kaldı benim 4.5 ay var yaklaşık tatile gidip gelicem 4 ay kalıcak ayy ne kadar az dedim, bi tuhaf hissettim kendimi nasıl geçiyor zamanAy 3.5 aya çoğumuz doğurmuş oluyoruz bile sancı işlerini düşününce duygusallık azalıyo öyle de bişi var
Bandanasini sevsinlerLcw dan aldıklarım geldi kızlar, çok tatlışlar yumuşacıklar
Yok ben kendim için demedim. Ben zaten çok az bi ücret ödedim o yüzden hiç önemli değilBenim bildiğim özel sağlık sigortası kullanmıyor olman lazım bu durum için
Cok tesekkur ederım, ben de takibe alayımBen su an yatista tum gun elimde telefonla oturdugum icin yakaliyorum. instagramda murat paylasiyor diye bir hesap var, en avantajli n11 kuponlarini hikayede ciktigi an paylasiyor
Yaaa22+5 den bildiriyorum
Sabah hop hop oplayan kızıma yeterrr otur oturduğun yerde cadı dedim Durdu
Bi hareketlenince durmuyorlar
Beril ler calıskan da oluyorFonetik olarak da çok güzel bir isim
Ben de ılahı ask, manevı ask anlamını okumustum hatta herkes ask şarabı diye bılır yazmıs tı baktıgım sitedeBen de Bade yi çok beğeniyorum ama koyması caiz değil dinenAllah aşkı içilen şarap anlaminin olması için bellirli kelimeler kullanılması gerekiyor ama cidden çok güzel bir isim
Cok tesekkur ederımAkşam 6 gibi paylaşıyolar bulduğumda ben yine yazarım kuzu
Bade güzel ama lmntbrdg kötü demişBeril, bade, gökçe.. Esim gökce istiyor. Devin'den vazgectık, sebebını bılıyosun
Biz de merak ettik ne koycanBugun yarın sen de hıssedeceksın emınım
Hıc sorma yaa kafamı kurcaladım duerduk yere
Derin değil devincok dusuk cıktı ebcedı
Arif çok güzelBakalım bizim beyefendi ile konuşalım benim de hoşuma gitti. ege yiğit Barlas Buğra Kaan arif Atlas Aras asaf alp Göktuğ gibi isimlerde güzel
Ankara'da mıydın çiğdem sen?Bizimki bayılmaz da işte kendi doktorum işini rahat yapsın girmim ben modundaydı ama yokkk bu sefer girecek çaresi yok her aşamayı birebir yaşıcak
Dün erkek reyonunu gezdim çok tatlı kışlıklar vardıLcw dan aldıklarım geldi kızlar, çok tatlışlar yumuşacıklar
Ne güzel isim bulmuşsunuz sağlıkla gelsin adıyla yaşasınCanım 22 Aralık doğum, Antalya, Kız bebek
Ayla Güneş ismi deilk çocuğum, 17 mart sat
yüksek ihtımal gökçe gibi, beril de olabılırBade güzel ama lmntbrdg kötü demiş
Biz de merak ettik ne koycan
Arif çok güzel
Ankara'da mıydın çiğdem sen?
Dün erkek reyonunu gezdim çok tatlı kışlıklar vardı
Saol canım benimBandanasini sevsinlergule gule kullan canim
Gökçe ne demekmiş bakayım anlam önemliyüksek ihtımal gökçe gibi, beril de olabılır
O zaman ben söylemiyim sen bak, anlamı güzel hem de TürkçeGökçe ne demekmiş bakayım anlam önemli
Evet çok güzelmiş anlamıO zaman ben söylemiyim sen bak, anlamı güzel hem de Türkçe
Ihtımal var evet, 2.kuşaktanEvet çok güzelmiş anlamıMavi gözlü kimse anlamına da geliyormuş var mı mavi gözlü olma ihtimali
Bizde de iki kez oldu hamilelik kadar ilerlemedi de pdrcimiz de yok savcılık karakol çok uğraştıkBenim çalıştığım yerlerde hep çok oldu maalesef bana çok denk geliyor yani karakola gitmeye iyi geliyorum
Tokat’tayım canım.Bade güzel ama lmntbrdg kötü demiş
Biz de merak ettik ne koycan
Arif çok güzel
Ankara'da mıydın çiğdem sen?
Dün erkek reyonunu gezdim çok tatlı kışlıklar vardı
Çok teşekkür ederim hepimiz evlatlarımizi sağlığıyla kucağımıza alalım inşallah.Ne güzel isim bulmuşsunuz sağlıkla gelsin adıyla yaşasın
Zor valla Allah hepimizin evlatlarını korusun. O yüzden ben böyle forumda şöyle oldu hamile miyimdir böyle oldu hamile miyimdir hikayelerine üzülüyorum hep. Tekte giden çok var cidden. Ve dalga geçmek için sormuyorlar gerçekten kaygıları çok yüksek oluyoBizde de iki kez oldu hamilelik kadar ilerlemedi de pdrcimiz de yok savcılık karakol çok uğraştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?