2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ya ne güzel gerçekten ismini kendi istemiş annesine söylemiş Kızımın ismine karar verdik o yüzden çalmıyorum ama çok beğendim gerçekten

Ahh canım o kadar isterdim ki dediklerini yapabilmeyi ama şuan isteyim
Öğle yemeğinden sonra ufak ufak hareket ediyor elhamdülillah ama hala eski tekmeleri yok olsun buna da şükür düzelir insallah
Ben böyle olunca sana demedin falan diyorum sonra gülme geliyor zaten kendini güldürecek bir şey bulsan çok hızlı toparlanıyor
Şuanda moralim iyi aslında takmıyorum ama onlar demek ki bizim kadar çabuk atlatamiyor. Sabahtan beri konuşuyorum oğlum aşkım falan hiç bana misin demiyor nazlı olcak bizim oglan

Kızlar kolestrolüm biraz yüksek çıkmış o yüzden Google’a sordum böyle bi bilgi buldum. Kolestrol yüksekliği yaşarsanız korkacak bişey yokmuş hepsi hormonların suçu

Eklentiler

• IMG_1304.webp
    58,1 KB · Görüntüleme: 62
200 e çıkarmışlar ama kuponla falan çok iniyor
Aa ben bunu değil de pompalı olandan sandım düdüklü diyince , senin dediğinin baya ucunda düdük varmış hiç görmemiştim onu :))

Eklentiler

• IMG_0871.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 60
Arapça kısmına yaz canım o zaman hesaplıyor benimki de öyle çıktı
Benim oğlanın ismini Arapçaya çeviremiyor Anne yerine yazdım gene çevirmedi. Anne ismini çocuk alanına yazınca çeviriyor ama. İngilizce karakter mi var acaba deyip ı harfini i yaptım gene olmuyor. Sanırım çocuk isminde sıkıntı var

Kızlar dün randevumuz çok güzel geçti çok şükür bebekte her şey yolunda suyu iyi, boy 30 cm kilo 702 gr bir kaç gün önden gidiyormuş. Doktorum ne yiyorsan tamamen öyle devam et harika dedi, benim aklıma bir gün önce yediğim cips ve çikolata geldi bağırsak parlaklığı azalmış gibi duruyor umarım bu şekilde giderek kaybolacak şeker yüklemesi ve bir kaç kan testi istedi haftaiçi onları yaptıracağım darısı güzel haber bekleyenlerin başına P Psikolog2426 canım sen de sormuştun çok teşekkür ederim

Hangi listelerde çıkıyor ben indirim sayfasından görmüştüm hep onların paylaşmasını bekliyorum
Canım burda çıkıyor sol üstte kuponlara tıklayınca alabileceğin kuponlar var burada çıkmıştı bana. Bir de mesela ağustosa özel kampanya var yanlış anlatmayayım da bi gün Alışveriş yapınca ertesi gün kupon tanımlanıyor. Günde bi kere Alışveriş yap toplu alma ertesi gün tekrar kupon tanımlansın .onla kalanı al :) Belli saatlerde de kupon dağıtıyorlar onları da burdan görüyorsun.
Anasayfadaki banneri da takip et. N11 getiri satın aldığı için (veya tam tersi) acayip kupon dağıtıyorlar zararına biraz satıyorlar eskiden çok kullanımda değildi alabildiğimizi alacağız artık

Eklentiler

• IMG_0874.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_0873.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar aranızda Ankara'da tüp bebek yaptıraniniz var mı? önerdiğiniz bir doktor hangi doktoru önerirsinjz acaba

Bunu okuyunca aklıma direkt eşim akşam yemeğinde tost yediği için ağladığım geldi akşam yemeğinde tost yenilir mi hiç diye sanırım bu benim top olayım
Esim mutfakta yemek yaparken yildiz tilbenin sarkliarini dinliyor diye aglamistim neden bu kadar dertlisin diye

Yok ben kendim için demedim. Ben zaten çok az bi ücret ödedim o yüzden hiç önemli değil hem bilen biri varsa bilgilendirsin diye yazdım hemde ablam için sordum
He yok canım ben kim bunun için başvuracak ise ÖSS kullanmaması gerekiyor o anlamda söyledim , yanlış ifade ettim sanırım :)

İlla biz mi çekmeliyiz bunun otomatik çekenleri yok mu yaaa ben Şuan çocuk olmadığı için mi bilmiyorum ama midem bulandı düşünnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…