- 18 Temmuz 2022
- 6.283
- 10.531
- 198
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #21.101
Ya ne güzel gerçekten ismini kendi istemiş annesine söylemişÇok teşekkür ederim hepimiz evlatlarımizi sağlığıyla kucağımıza alalım inşallah.
Bebek kendi ismini kendisi koyuyor gerçekten, bekarligimda dolu isim geçerdi aklimdan asla Güneşi düşünmemiştim. Hamileyken bir sabah erken uyandım ve Ayla Güneş dedim içimden, çok güzel bir duyguydu bir daha da başka isim bile düşünmedim.
Akıl:2 fikir:7 çıkmış tam olarak ne demek oluyor
Canım bu siteden bakılıyor ama giripte kafanı bulandırma derim
Ahh canım o kadar isterdim ki dediklerini yapabilmeyi ama şuan isteyimYaaa amaaaan boşver takma güzel duş al kahveli meyve tabağı yap bol bol da dinlen bugün başlar oynamaya muhtemelen. Güzel dinlenince güzel oynuyorlar. Geçen benimde böyle oldu durduk yere hiç yoktan stres yaptım bebek durdu resmen daha da oynamadı o gün. Ertesi gün başladı oynamaya.
Şuanda moralim iyi aslında takmıyorum ama onlar demek ki bizim kadar çabuk atlatamiyor. Sabahtan beri konuşuyorum oğlum aşkım falan hiç bana misin demiyor nazlı olcak bizim oglanBen böyle olunca sana demedin falan diyorum sonra gülme geliyor zaten kendini güldürecek bir şey bulsan çok hızlı toparlanıyor
Canım eski bi paylaşımını gördüm de parçalı kan gördüm demiştin. Onun sonucu ne oldu. Düşük müydüEmzirme 2 tane olsun birini direk arabaya koyarsın ben öyle düşünüyorum sürekli Çıkar yapmamak için.
Yani o Çubuklu olan yerine düdüklüyü kullansak olur mu :)) ikisi farklı amaca mı hizmet ediyorAnlamadım canım
Aa ben bunu değil de pompalı olandan sandım düdüklü diyince , senin dediğinin baya ucunda düdük varmış hiç görmemiştim onu :))200 e çıkarmışlar ama kuponla falan çok iniyor
Benim oğlanın ismini Arapçaya çeviremiyorArapça kısmına yaz canım o zaman hesaplıyor benimki de öyle çıktı
Canım burda çıkıyor sol üstte kuponlara tıklayınca alabileceğin kuponlar var burada çıkmıştı bana. Bir de mesela ağustosa özel kampanya var yanlış anlatmayayım da bi gün Alışveriş yapınca ertesi gün kupon tanımlanıyor. Günde bi kere Alışveriş yap toplu alma ertesi gün tekrar kupon tanımlansın .onla kalanı al :) Belli saatlerde de kupon dağıtıyorlar onları da burdan görüyorsun.Hangi listelerde çıkıyor ben indirim sayfasından görmüştüm hep onların paylaşmasını bekliyorum
Boşver canımAkıl:2 fikir:7 çıkmış tam olarak ne demek oluyor
Bunu okuyunca aklıma direkt eşim akşam yemeğinde tost yediği için ağladığım geldiBen zaten çok ağlak moddayım her şeye ağlıyorum
Esim mutfakta yemek yaparken yildiz tilbenin sarkliarini dinliyor diye aglamistimBunu okuyunca aklıma direkt eşim akşam yemeğinde tost yediği için ağladığım geldiakşam yemeğinde tost yenilir mi hiç diye sanırım bu benim top olayım
LCW nın bebiş ürünleri kumaşları gerçekten kaliteli güzeller. Güle güle giymek nasip olsunLcw dan aldıklarım geldi kızlar, çok tatlışlar yumuşacıklar
He yok canım ben kim bunun için başvuracak ise ÖSS kullanmaması gerekiyor o anlamda söyledim , yanlış ifade ettim sanırım :)Yok ben kendim için demedim. Ben zaten çok az bi ücret ödedim o yüzden hiç önemli değilhem bilen biri varsa bilgilendirsin diye yazdım hemde ablam için sordum
İlla biz mi çekmeliyiz bunun otomatik çekenleri yok mu yaaa ben Şuan çocuk olmadığı için mi bilmiyorum ama midem bulandı düşünnceÇekme işleminde risk daha az ama temizlenmezse çok zor oluyor düzgün ememiyor uyuyamıyorum çünkü ağızdan neden almayı bilmiyorlaralmila000 dediği gibi zor oluyor çok yakın arkadaşımin bebeği doğmuştu ben eşim onlar 4 kişi 2 aylık bebeğin burnunu 40 dakikaya temizlemeye çalışıyorduk sonra sonra alıştık
Aspiratörunu Chicco aldım Hepsiburadada kuponla falan 84 TL falandi burun ucu yedeği de tek kullanımlık olduğu çok ne aldığının çok önemi yok ben wappa almıştım satıcıya sadece Chicco ya uyuyir mu demiştim evet demişti.
Canım sen içine çekmiyorsun ki arada sünger oluyor ona yapışıyorİlla biz mi çekmeliyiz bunun otomatik çekenleri yok mu yaaa ben Şuan çocuk olmadığı için mi bilmiyorum ama midem bulandı düşünnce
Süper canım , gözünaydınSonuçlar çıktı kızlar,
Açlık:80
1.saat : 103
2. Saat : 83
Çok şükür
Otomatik cekenleri de var canimİlla biz mi çekmeliyiz bunun otomatik çekenleri yok mu yaaa ben Şuan çocuk olmadığı için mi bilmiyorum ama midem bulandı düşünnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?