2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Canım sen içine çekmiyorsun ki arada sünger oluyor ona yapışıyor
Çok hızlı çekince gelebiliyor demişti bir arkadaş, kocası hızlı çekmiş gelmiş sanki çocuğun ciğerlerini çekmeye çalışır gibi bende acayip tiksiniyorum ya

İlla biz mi çekmeliyiz bunun otomatik çekenleri yok mu yaaa ben Şuan çocuk olmadığı için mi bilmiyorum ama midem bulandı düşünnce
Ay evet işte ben de öyle , otomatik çekeni var diye biliyorum yengem almıştı karı koca çekememişler mideleri bulanmış öğreneyim yazarım

Fiyati cok yuksek bence

Eklentiler

• Screenshot_20230826-144355_Trendyol.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 53
Yaaa olsun bak yine haberle ediyormuş çok şükür

Aa ben bunu değil de pompalı olandan sandım düdüklü diyince , senin dediğinin baya ucunda düdük varmış hiç görmemiştim onu :))
Ben bunun Braun marka otomatiğini görmüştüm yorum okumuştum o zaman cekmeliler daha iyi yazmıştı herkes

Telas yapma. Ama bence doktorunu arayabiliyorsan ara once. Mutlaka kontrole cagirir

Sohrab canım kafam çok karışık hamuroutletten organizer ve alt açma alacam ama ayrı ayrı yok beğendiğim modelde. Battaniyeli takım var o yüzden çekimser kalıyorum. Battaniye iki tane örmüş annem var. Müslin de aldım 3 tane şimdiden. Bir tanıdığımız tekstil fabrikasında battaniye alma ben vericem dedi. Gereksiz olacakmış gibi geliyor, bilemedim

Bence git benim doktorum kanama lekelenme görürsen gel demişti inşallah kötü bir şey yoktur

İlla biz mi çekmeliyiz bunun otomatik çekenleri yok mu yaaa ben Şuan çocuk olmadığı için mi bilmiyorum ama midem bulandı düşünnce
Otomatik olanları çekmiyor diye çok yorum okudum ama düşünce garip geliyir ama yaoarken olmuyor böyle ucunda filitre var oraya takılıyor

Aaa benn alırken ayrı ayrıydı hepsı, dolaptan bakıyosun deıl mı?
Kalın battanıye mı verecek tanıdıgınız, kısın dogacak kalın da lazım. Bence hamurun kı de guzel alabılırsın, fazladan bısey olmaz, hep lazım olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…