- Konu Sahibi sunshine__
-
- #21.121
Çok hızlı çekince gelebiliyor demişti bir arkadaş, kocası hızlı çekmiş gelmiş sanki çocuğun ciğerlerini çekmeye çalışır gibiCanım sen içine çekmiyorsun ki arada sünger oluyor ona yapışıyor
Al işte bundan sonra bende zor yaparımÇok hızlı çekince gelebiliyor demişti bir arkadaş, kocası hızlı çekmiş gelmiş sanki çocuğun ciğerlerini çekmeye çalışır gibibende acayip tiksiniyorum ya
Hayal ettim de midem kalktı, ben en iyisi gidip temizliğe devam edeyimAl işte bundan sonra bende zor yaparım
Ay evet işte ben de öyle , otomatik çekeni var diye biliyorum yengem almıştı karı koca çekememişler mideleri bulanmış öğreneyim yazarımİlla biz mi çekmeliyiz bunun otomatik çekenleri yok mu yaaa ben Şuan çocuk olmadığı için mi bilmiyorum ama midem bulandı düşünnce
Evet canım 2015 kasımda doğduCanim ilk cocugun 2015li mi? Hamilelik haftamiz da ayniymis
Yani 8 sene geçti üstünden bana da mantıklı gelmedi ama kadın doğum doktoruma da sorayım en iyisi gittiğimdeBen en son 2013 de yaptirmisim sana 2 doz yeter dedi bazılarına 3 doz bile vuruyorlar
Bizde öyle yapıcaz heralde bi türlü karar veremiyoruzKız ismi bulmak dünyanın en zor aktivitesi
Bebek diye seslenceğiz biz bu gidişle kuzumuza
Benim beğendiklerimi eşiminkileri ben beğenmiyorum kaldık oratada isimsiz
Oglum da 2015 haziran dogumluEvet canım 2015 kasımda doğdu
Oha yani. Serum suyuyla yıkıyorlar ondan yaparız artıkFiyati cok yuksek bence
Yaaa olsun bak yine haberle ediyormuş çok şükürAhh canım o kadar isterdim ki dediklerini yapabilmeyi ama şuan isteyim
Öğle yemeğinden sonra ufak ufak hareket ediyor elhamdülillah ama hala eski tekmeleri yok olsun buna da şükür düzelir insallah
Şuanda moralim iyi aslında takmıyorum ama onlar demek ki bizim kadar çabuk atlatamiyor. Sabahtan beri konuşuyorum oğlum aşkım falan hiç bana misin demiyor nazlı olcak bizim oglan
Ben bunun Braun marka otomatiğini görmüştüm yorum okumuştum o zaman cekmeliler daha iyi yazmıştı herkesAa ben bunu değil de pompalı olandan sandım düdüklü diyince , senin dediğinin baya ucunda düdük varmış hiç görmemiştim onu :))
Telas yapma. Ama bence doktorunu arayabiliyorsan ara once. Mutlaka kontrole cagirirKızlar az önce iç çamaşırımda 50 kuruş kadar bi kan gördüm ama iç çamaşırım da kırmızı olduğu için rengini ayırt edemedim devamı gelirse mi doktora gideyim ya da bu dönemde normal mi bu lekelenme ağrım sızım yok
Bence git benim doktorum kanama lekelenme görürsen gel demişti inşallah kötü bir şey yokturKızlar az önce iç çamaşırımda 50 kuruş kadar bi kan gördüm ama iç çamaşırım da kırmızı olduğu için rengini ayırt edemedim devamı gelirse mi doktora gideyim ya da bu dönemde normal mi bu lekelenme ağrım sızım yok
Canım evet o ilkti düşük değil tüp bebekti normal adet olmuştum.Canım eski bi paylaşımını gördüm de parçalı kan gördüm demiştin. Onun sonucu ne oldu. Düşük müydü
Otomatik olanları çekmiyor diye çok yorum okudum ama düşünce garip geliyir ama yaoarken olmuyor böyle ucunda filitre var oraya takılıyorİlla biz mi çekmeliyiz bunun otomatik çekenleri yok mu yaaa ben Şuan çocuk olmadığı için mi bilmiyorum ama midem bulandı düşünnce
Aaa benn alırken ayrı ayrıydı hepsı, dolaptan bakıyosun deıl mı?Sohrab canım kafam çok karışık hamuroutletten organizer ve alt açma alacam ama ayrı ayrı yok beğendiğim modelde. Battaniyeli takım var o yüzden çekimser kalıyorum. Battaniye iki tane örmüş annem var. Müslin de aldım 3 tane şimdiden. Bir tanıdığımız tekstil fabrikasında battaniye alma ben vericem dedi. Gereksiz olacakmış gibi geliyor, bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?