- Konu Sahibi sunshine__
-
- #21.141
Öyle oluyordur da ne bileyim eşim ben yaparım ölcek değiliz dediCanım sen içine çekmiyorsun ki arada sünger oluyor ona yapışıyor
Kalın verir heralde canım bilmiyorum, annemin ördükleri yumuş yumuş kalın. 3 lü set olarak var istediğim model. Bu kadar çok battaniye ihtiyaç olur mu kiAaa benn alırken ayrı ayrıydı hepsı, dolaptan bakıyosun deıl mı?
Kalın battanıye mı verecek tanıdıgınız, kısın dogacak kalın da lazım. Bence hamurun kı de guzel alabılırsın, fazladan bısey olmaz, hep lazım olcak
8 sene sonra büyük macera bizim için ama kızım çok kardeş istiyordu yıllar sonra o fikrimizi değiştirdi bizimOglum da 2015 haziran dogumlu
Kız mıydıKızlar bizde isim bulamayanlardanız bizede isim önerin. İlk kızım defne 2. Ye isim aranıyor
Kızlar siz temizlik yapabiliyor musunuz? 11de başladım yemin ederim daha bitmedi bir taraflarımdan ter akıyor topallamaya başladım kazalı araba gibiyim ya
Bende yaparken çok yoruluyorum ya ayaklarımın altı ağrıyor yaKızlar siz temizlik yapabiliyor musunuz? 11de başladım yemin ederim daha bitmedi bir taraflarımdan ter akıyor topallamaya başladım kazalı araba gibiyim ya
Aynen bizim de oyle oldu. Cok agliyordu benim neden kardesim yok diye. Yoksa hayatta histeroskopi olmayi dusunmezdim8 sene sonra büyük macera bizim için ama kızım çok kardeş istiyordu yıllar sonra o fikrimizi değiştirdi bizim
Sende yine klima varmış bizim ev Kerbela gibiEvde sadece yer silme,toz alma , yemek yapmak haricinde birşey yapamıyorum.
Sıcaktan klimayı açıp yatıyorum 17 den önce kalkamıyorum kalkar kalkmaz kan ter içinde kalıyorm. Hareketi çok azalttım yürüyüş yok şu ara ne yapacağım bilmiyorum hareketsizligm bende stres yaratmaya başladı
Keşke ayaklarımın altı ağrısa ya benim kalça da sıkıntı var hamile olduğumdan beri, röntgen de çekemiyoruz maalesef kaldım öyleBende yaparken çok yoruluyorum ya ayaklarımın altı ağrıyor ya
Miray benim beğendiklerimden ama eşim beğenmedi. Ben aslında dila olsun istiyorum ama eşime kabul ettiremedim o da helen olsun istiyor o da benim içime sinmiyor. Arada ablası bi isim bulup geliyor beğenmeyice küsüyorKız mıydıasel ada ahsen Ayça başak beste feyza ikra mısra miray öykü ipek
Adana'dayim klimasizlik gibi bir seçenek söz konusu olamazSende yine klima varmış bizim ev Kerbela gibi
Uzun zamandır bende çok iş yapmıyordum ama ev çok tozlanmış pislenmiş mecbur dip köşe girdim kaç haftadır ağlıyordum evi dip köşe yapamiyorum diye böyle devan ederse mecbur temizlikçi çağıracağım gibi
İnan o da çok zor ayakta duramıyorsunKeşke ayaklarımın altı ağrısa ya benim kalça da sıkıntı var hamile olduğumdan beri, röntgen de çekemiyoruz maalesef kaldım öyle
Valla bize çocuk yaptırdılar doğumdan sonra fikir değiştirmezler inşallahAynen bizim de oyle oldu. Cok agliyordu benim neden kardesim yok diye. Yoksa hayatta histeroskopi olmayi dusunmezdim
Kızlar bizde isim bulamayanlardanız bizede isim önerin. İlk kızım defne 2. Ye isim aranıyor
Ayyy Adana’da hiç yapamazdım ben normalde sıcağı çok severim ama bu hamilelik öldürdü beniAdana'dayim klimasizlik gibi bir seçenek söz konusu olamazama çok şükür kışın doğum olacak diyorum yaz annelerine Allah sabır güç versin. Yaz çok fena
Ben kesin kadın alacağım ev kontrolden çıktı :/ perdeler pis diye kedilerim bile yırtmaz oldu
Ilerde bize cok dua edecekler bence. 2 tane halam tek cocukta kaldi. Simdi dusunuyorlar biz yaslaniyoruz. Tek basina mi kalacak cocugumuz diye.Valla bize çocuk yaptırdılar doğumdan sonra fikir değiştirmezler inşallahbi arkadaşımda aynı bizim gibi 2. Yi yaptı doğurdu o geçen ay şimdi kızı çok kıskanıyormuş vazgeçtim bwn kardeş istemiyorum diyormuş
masallahh. kac haftalikken gittinKızlar dün randevumuz çok güzel geçtiçok şükür bebekte her şey yolunda suyu iyi, boy 30 cm kilo 702 gr bir kaç gün önden gidiyormuş. Doktorum ne yiyorsan tamamen öyle devam et harika dedi, benim aklıma bir gün önce yediğim cips ve çikolata geldi bağırsak parlaklığı azalmış gibi duruyor umarım bu şekilde giderek kaybolacak şeker yüklemesi ve bir kaç kan testi istedi haftaiçi onları yaptıracağım darısı güzel haber bekleyenlerin başına @Psikolog2426 canım sen de sormuştun çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?