2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kalın verir heralde canım bilmiyorum, annemin ördükleri yumuş yumuş kalın. 3 lü set olarak var istediğim model. Bu kadar çok battaniye ihtiyaç olur mu ki

Kızlar siz temizlik yapabiliyor musunuz? 11de başladım yemin ederim daha bitmedi bir taraflarımdan ter akıyor topallamaya başladım kazalı araba gibiyim ya

Evde sadece yer silme,toz alma , yemek yapmak haricinde birşey yapamıyorum.
Sıcaktan klimayı açıp yatıyorum 17 den önce kalkamıyorum kalkar kalkmaz kan ter içinde kalıyorm. Hareketi çok azalttım yürüyüş yok şu ara ne yapacağım bilmiyorum hareketsizligm bende stres yaratmaya başladı

8 sene sonra büyük macera bizim için ama kızım çok kardeş istiyordu yıllar sonra o fikrimizi değiştirdi bizim
Aynen bizim de oyle oldu. Cok agliyordu benim neden kardesim yok diye. Yoksa hayatta histeroskopi olmayi dusunmezdim

Sende yine klima varmış bizim ev Kerbela gibi
Uzun zamandır bende çok iş yapmıyordum ama ev çok tozlanmış pislenmiş mecbur dip köşe girdim kaç haftadır ağlıyordum evi dip köşe yapamiyorum diye böyle devan ederse mecbur temizlikçi çağıracağım gibi

Kız mıydı asel ada ahsen Ayça başak beste feyza ikra mısra miray öykü ipek
Miray benim beğendiklerimden ama eşim beğenmedi. Ben aslında dila olsun istiyorum ama eşime kabul ettiremedim o da helen olsun istiyor o da benim içime sinmiyor. Arada ablası bi isim bulup geliyor beğenmeyice küsüyor

Beni de zorluyor dinlenip dinlenip yapıyorum uzun süredir halılarım yikanmadi onları yıkayın dedim Allah'tan küçükler bir iki tane yıkıyorum 2 3 gün ara veriyorum bitirince dip köşe bende yapacam memleketten gelince yaptım da yine de bir yapcam ya koltuklar silinecek iş çok

Adana'dayim klimasizlik gibi bir seçenek söz konusu olamaz ama çok şükür kışın doğum olacak diyorum yaz annelerine Allah sabır güç versin. Yaz çok fena
Ben kesin kadın alacağım ev kontrolden çıktı :/ perdeler pis diye kedilerim bile yırtmaz oldu

Aynen bizim de oyle oldu. Cok agliyordu benim neden kardesim yok diye. Yoksa hayatta histeroskopi olmayi dusunmezdim
Valla bize çocuk yaptırdılar doğumdan sonra fikir değiştirmezler inşallah bi arkadaşımda aynı bizim gibi 2. Yi yaptı doğurdu o geçen ay şimdi kızı çok kıskanıyormuş vazgeçtim bwn kardeş istemiyorum diyormuş

Ayyy Adana’da hiç yapamazdım ben normalde sıcağı çok severim ama bu hamilelik öldürdü beni
En son öyle gibi duruyor gerçekten önceden kadınlar nasıl yapıyordu acaba ya tarla ev çocuk

Ilerde bize cok dua edecekler bence. 2 tane halam tek cocukta kaldi. Simdi dusunuyorlar biz yaslaniyoruz. Tek basina mi kalacak cocugumuz diye.

masallahh. kac haftalikken gittin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…