2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kalın verir heralde canım bilmiyorum, annemin ördükleri yumuş yumuş kalın. 3 lü set olarak var istediğim model. Bu kadar çok battaniye ihtiyaç olur mu ki
Bi yere yatırırken altın sermek ıcın de kullanılır,, ustune kusar falan bence battanıyelerı uzun sure kullanırız, ben de penye battanıye, nohut battanıye de var

Kalın verir heralde canım bilmiyorum, annemin ördükleri yumuş yumuş kalın. 3 lü set olarak var istediğim model. Bu kadar çok battaniye ihtiyaç olur mu ki
Çok beğendiysen en olmadı battaniyesini birine hediye edersin

Kızlar Googleden bir site buldum da hafta hafta bebeğin gramıni gösteriyor doğru mu acaba mesela 24. Hafta 600 gram gösteriyor benim ki 24+2 de 609 gramdı

Canım puset içine yastık önerilmiyor omurga sağlığı için. Biliyorsundur belki ama yinede söyleyeyim dedim
Aslında puset içinde kendi yastığı var ya onun üstüne yastık koymam. Arabanın içi biraz ince bu puset minderi de İnce belki onun için kullanırım. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…