- 27 Şubat 2015
- 1.847
- 1.427
- 333
- 36
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #21.161
Deniz çok güzel isim ama unisex olmasın ve tek isim olsun kriterlerimizde varDefne Deniz olabilir
İnşallah iyi anlaşırda tam anlamıyla kardeş olurlar birbirlerineIlerde bize cok dua edecekler bence. 2 tane halam tek cocukta kaldi. Simdi dusunuyorlar biz yaslaniyoruz. Tek basina mi kalacak cocugumuz diye.
Defne derin de uyumluDeniz çok güzel isim ama unisex olmasın ve tek isim olsun kriterlerimizde var
Bi yere yatırırken altın sermek ıcın de kullanılır,, ustune kusar falan bence battanıyelerı uzun sure kullanırız, ben de penye battanıye, nohut battanıye de varKalın verir heralde canım bilmiyorum, annemin ördükleri yumuş yumuş kalın. 3 lü set olarak var istediğim model. Bu kadar çok battaniye ihtiyaç olur mu ki
Amin insallahİnşallah iyi anlaşırda tam anlamıyla kardeş olurlar birbirlerine
Evet defneyle en uyumlu isim bence, pek güzel bi anlamı yok işte derin in. Ama bişey bulamazsak derin koyarız diye cepte tutuyorum onuDefne derin de uyumlu
Çok beğendiysen en olmadı battaniyesini birine hediye edersinKalın verir heralde canım bilmiyorum, annemin ördükleri yumuş yumuş kalın. 3 lü set olarak var istediğim model. Bu kadar çok battaniye ihtiyaç olur mu ki
23+5’te gittim ama bebiş genel olarak 24. Haftalarda çıktımasallahh. kac haftalikken gittin
Ben set halinde almıştım puset örtüsü emzirme örtüsü yatak yastık 5li setler var ya bir de pike ve puset minderi vardı ondan aldımKizlar puset ortusu ve minderi aldiniz mi?
Nereden aldinBen set halinde almıştım puset örtüsü emzirme örtüsü yatak yastık 5li setler var ya bir de pike ve puset minderi vardı ondan aldım
Trendyoldan aldım canım şu setNereden aldin
Gule gule kullan insallah saglikli gunlerdeTrendyoldan aldım canım şu set
Amin inşallahGule gule kullan insallah saglikli gunlerde
Canım puset içine yastık önerilmiyor omurga sağlığı için. Biliyorsundur belki ama yinede söyleyeyim dedimTrendyoldan aldım canım şu set
Aslında puset içinde kendi yastığı var ya onun üstüne yastık koymam. Arabanın içi biraz ince bu puset minderi de İnce belki onun için kullanırım. Teşekkür ederimCanım puset içine yastık önerilmiyor omurga sağlığı için. Biliyorsundur belki ama yinede söyleyeyim dedim
Minder mi onerilmiyor?Canım puset içine yastık önerilmiyor omurga sağlığı için. Biliyorsundur belki ama yinede söyleyeyim dedim
Evet canım yanlış yazmışım yastık diyerek. Yumuşak olduğu için şeklini bozma durumu olabilir diyeMinder mi onerilmiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?