2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bende değiştirsin diyorum sonuçta onunda çocuğu dediğin gibi o da diyor yok değiştirmem dedim öğrenirsin bakalım ne olacak

Hatirlamiyorum, unutmusum. Ama 8 paket filan premature bez kullandigimi hatirliyorum. 30 ya da 40 liydi o bezler sanirim. Kuvozdeydi o zaman. Altini ben degistirsem eminim cok daha fazla kullanirdim
Benim 1 numara Sadece 64 lu Yeter sanmam cahillik

Bende değiştirsin diyorum sonuçta onunda çocuğu dediğin gibi o da diyor yok değiştirmem dedim öğrenirsin bakalım ne olacak
He yok benim eşim değiştirir o konuda güveniyorum. Zaten baştan pazarlık yapıyorum hepsini bir seçeneği yok yani başka

Aynı fikirdeyim etkileşim ne kadar çok olursa aralarında o kadar güçlü bir bağ gelişiyor

Benim de hemen midem bulanir normalde. Ama kendi bebegin olunca hic tiksinmiyorsun.
Komşumuz taşınıyordu bebekleribi bize bıraktılar 3 aylık bir şeydi eşimin kucaginda duruyordu eşim dedi ki değişik bir sıcaklık hissediyorum sonra bebeği bir kaldırdık ki kakası taşmış o zaman o kadar şok olmuştum ki toplasan 5 6 kilo olan bir şeyden bu kadar kaka nasıl çıkabilir diye

Beline kadar bulasırsa yıkarız poposunu

Kuzum bir arkadaşımın kış çocuğu olmuştu, küçük ısıtıcıyı banyonun yanına koyuyordu üşümesin diye bende öyle yapmayı düşünüyorum.
Ben de öyle düşünüyorum canım. Sonraki mesajımda yazmıştım havlusunu kıyafetlerini de kalorifere koyarız öncesinde oh mis

Ay ben de öyle alacak şey bulamadım en sonunda ihtiyacım var diye tek kişilik alez aldım

yani babasının kızına da araya din muhabbeti karıştırılıyor ya hiç anlam veremiyorum . Tabii ki temizleyecek hayat müşterek. Biz eşimle konuştuk bile gündüz ben temizlicem akşam o , işe başlayınca da artık döneriz

Çok saçma işte valla akşamları eşim temizler gündüzde anneme temizletebilirsem benden iyisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…