- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #21.361
Bende değiştirsin diyorum sonuçta onunda çocuğu dediğin gibi o da diyor yok değiştirmemBu konuda ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ben eşime altını falan mutlaka temizletirim onunda çocuğu. Bir tane akrabamız var. Böyle övünerek anlatıyordu benim gelinim oğluma temizletmez hayatta altını kız bebek bide zaten dinen de uygun değil falan diyorduçocuğun babası. Artık ben uygun mudur değil midir bilmem değiştirecek
Hatirlamiyorum, unutmusum. Ama 8 paket filan premature bez kullandigimi hatirliyorum. 30 ya da 40 liydi o bezler sanirim. Kuvozdeydi o zaman. Altini ben degistirsem eminim cok daha fazla kullanirdim
Benim de hemen midem bulanir normalde. Ama kendi bebegin olunca hic tiksinmiyorsun.Bunu bende düşünüyorum yeğenim küçüktü bana altını değiştir dediler midem kalktı kalkıp gittimşimdi ne yapcam
He yok benim eşim değiştirir o konuda güveniyorum. Zaten baştan pazarlık yapıyorum hepsiniBende değiştirsin diyorum sonuçta onunda çocuğu dediğin gibi o da diyor yok değiştirmemdedim öğrenirsin bakalım ne olacak
Ben 160 tane aldım çok gidiyor demişlerdiBenim 1 numara Sadece 64 lu Yeter sanmam cahillik
Aynı fikirdeyim etkileşim ne kadar çok olursa aralarında o kadar güçlü bir bağ gelişiyorBu konuda ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ben eşime altını falan mutlaka temizletirim onun da çocuğu. Bir tane akrabamız var. Böyle övünerek anlatıyordu benim gelinim oğluma temizletmez hayatta altını kız bebek bide zaten dinen de uygun değil falan diyorduçocuğun babası. Artık ben uygun mudur değil midir bilmem değiştirecek
Bende hasta numarası yaparım mecbur değiştirirHe yok benim eşim değiştirir o konuda güveniyorum. Zaten baştan pazarlık yapıyorum hepsinibir seçeneği yok yani başka
Komşumuz taşınıyordu bebekleribi bize bıraktılar 3 aylık bir şeydi eşimin kucaginda duruyordu eşim dedi ki değişik bir sıcaklık hissediyorumBenim de hemen midem bulanir normalde. Ama kendi bebegin olunca hic tiksinmiyorsun.
Canim her bebegin buyume hizi farkli olur. Simdi ben de 128 li filan almayi dusunuyorum. Yetmezse tekrar aliriz. Cok fazla stok yaparsak elimizde kalirBenim 1 numara Sadece 64 lu Yeter sanmam cahillik
1 paket daha alsam o zaman yeter senin gibiCanim her bebegin buyume hizi farkli olur. Simdi ben de 128 li filan almayi dusunuyorum. Yetmezse tekrar aliriz. Cok fazla stok yaparsak elimizde kalir
Beline kadar bulasırsa yıkarız poposunuAy bilmiyorum çok fazla geliyo yine de 60 paket nedireşimde sürekli bez alalım falan diyo ama ben onu da doğunca alırız diye almadım. Bide altını değiştirmek falan çok mide bulandırıcı geliyor bana yeğenimde falan yanımda değiştirilirken bile kusmalık oluyordum herkes kendi çocuğun öyle olmaz diyor ama şimdi beline kadar falan diyince içim bi kötü oldu
Ben de öyle düşünüyorum canım. Sonraki mesajımda yazmıştımKuzum bir arkadaşımın kış çocuğu olmuştu, küçük ısıtıcıyı banyonun yanına koyuyordu üşümesin diye bende öyle yapmayı düşünüyorum.
Aynen yikarizBeline kadar bulasırsa yıkarız poposunu
Bence bol bol leke cıkarıcı da almalıAynen yikarizama banyoya goturene kadar da soyle bi temizlememiz gerekir
Bızım evde petek yokBen de öyle düşünüyorum canım. Sonraki mesajımda yazmıştımhavlusunu kıyafetlerini de kalorifere koyarız öncesinde oh mis
Ay ben de öyle alacak şey bulamadımSu an n11 de kupun bolumune kupon40 yazarsaniz 150 tl ye 40 tl kupon veriyor. Sabah 7 ye kadar harcamaniz lazim.
Bebek bezi ve islak mendil, alt acma kategorisinde geciyor.
Ben buradan sleepy saticisinda bionatural 1 numara 128 adetten aldim daha once . 219 tl ye geliyor almak isteyene. Yeterince stokladim simdi alcak vir sey bulamiyorum :)
Dönence kelimesini görünce aklıma şu Caps geliyor
Benim ki böyle oyuncak değil de ay yıldız filan müzikliDönence kelimesini görünce aklıma şu Caps geliyor
yani babasının kızına da araya din muhabbeti karıştırılıyor ya hiç anlam veremiyorum . Tabii ki temizleyecek hayat müşterek. Biz eşimle konuştuk bile gündüz ben temizlicem akşam o , işe başlayınca da artık dönerizBu konuda ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ben eşime altını falan mutlaka temizletirim onun da çocuğu. Bir tane akrabamız var. Böyle övünerek anlatıyordu benim gelinim oğluma temizletmez hayatta altını kız bebek bide zaten dinen de uygun değil falan diyorduçocuğun babası. Artık ben uygun mudur değil midir bilmem değiştirecek
Çok saçma işteyani babasının kızına da araya din muhabbeti karıştırılıyor ya hiç anlam veremiyorum . Tabii ki temizleyecek hayat müşterek. Biz eşimle konuştuk bile gündüz ben temizlicem akşam o , işe başlayınca da artık döneriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?