2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ben de ilk 2 haftalık almıştım arkadaşım 39+2 de 3800 doğurdu 3.haftaday hala 1 numara kullanıyor ben de yüklendim biraz
Zaten küçük doğsa mesela daha çok kullanılıyor büyük doğsa en fazla 1-2 ay. Günde 7 kere değişse mesela 1 ayda 210 adet gider

Çok saçma işte valla akşamları eşim temizler gündüzde anneme temizletebilirsem benden iyisi yok
Bebek dogunca sacma bi huy yukleniyor anneye. Her seyini kendim yapmak istiyordum ben. Kimsenim yaptigi seyi de begenmiyordum

Benim de 108 aramız da hemen hemen 1 hafta var
Böyle bakınca da insan değişik oluyor neredeyse 100 gün sonra kucağına bir bebek veriyorlar hayatın birden bire bambaşka bir şeye dönüşüyor

Böyle bakınca da insan değişik oluyor neredeyse 100 gün sonra kucağına bir bebek veriyorlar hayatın birden bire bambaşka bir şeye dönüşüyor
Belki o kadar bile olmayacak küçük bir bebiş gelecek şaka gibi artık 3 kişi oluyoruz bir de bizim Eylülde 3. Evlilik yıldönümü 3. Yıla 3 kişiyle girmek

Sadece son zamanlar geçmiyor diyorlar bir de 36.haftadan sonra artık 3 günde bir gitmemiz gerekiyor nasıl yapicam bilmiyorum ya
Öyle düşünme hiç erken doğum vb riskinde öyle 3 günde bir gitmen gerekiyor normalde 14 günde bir bile yetiyir 38 den sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…