- Konu Sahibi sunshine__
-
- #21.381
Ben 160 tane aldım çok gidiyor demişlerdi
Ben de ilk 2 haftalık almıştım arkadaşım 39+2 de 3800 doğurdu 3.haftaday hala 1 numara kullanıyor ben de yüklendim birazBenim 1 numara Sadece 64 lu Yeter sanmam cahillik
Zaten küçük doğsa mesela daha çok kullanılıyor büyük doğsa en fazla 1-2 ay. Günde 7 kere değişse mesela 1 ayda 210 adet giderBen de ilk 2 haftalık almıştım arkadaşım 39+2 de 3800 doğurdu 3.haftaday hala 1 numara kullanıyor ben de yüklendim biraz
Aynen. Sadece havlupan var. Ona asarizBızım evde petek yokyerden ısıtmalı
Bebek dogunca sacma bi huy yukleniyor anneye. Her seyini kendim yapmak istiyordum ben. Kimsenim yaptigi seyi de begenmiyordumÇok saçma iştevalla akşamları eşim temizler gündüzde anneme temizletebilirsem benden iyisi yok
Ben genelde işlerim de öyleyim mesela bir şey yapcam başkası yaptı beğenmiyorumBebek dogunca sacma bi huy yukleniyor anneye. Her seyini kendim yapmak istiyordum ben. Kimsenim yaptigi seyi de begenmiyordum
O zaman 2 numara ne kadar alınırBen de ilk 2 haftalık almıştım arkadaşım 39+2 de 3800 doğurdu 3.haftaday hala 1 numara kullanıyor ben de yüklendim biraz
O da yok bızde, ufonun onunda ısıtırım artıkAynen. Sadece havlupan var. Ona asariz
2 numara ne kadar kullanilir bilmiyorum ama en uzun sure 4 numara kullaniliyorO zaman 2 numara ne kadar alınır
O zaman en iyisi 4 alıp atmak2 numara ne kadar kullanilir bilmiyorum ama en uzun sure 4 numara kullaniliyor
Son kullanma tarihine bakarak alO zaman en iyisi 4 alıp atmak
Benimki de ayicikliydi..boyle mi goruyormus yavrumDönence kelimesini görünce aklıma şu Caps geliyor
Son kullanma tarihine bakarak al
Benim de 108Uygulamaya göre doğumuma 100 gün kalmış
Ayy benimde 118Benim de 108aramız da hemen hemen 1 hafta var
Böyle bakınca da insan değişik oluyor neredeyse 100 gün sonra kucağına bir bebek veriyorlar hayatın birden bire bambaşka bir şeye dönüşüyorBenim de 108aramız da hemen hemen 1 hafta var
Sadece son zamanlar geçmiyor diyorlar bir de 36.haftadan sonra artık 3 günde bir gitmemiz gerekiyor nasıl yapicam bilmiyorum yaAyy benimde 118zaman nekadar hızlı çift rakamlara düşünce daha hızlı geçer eminim ki
Belki o kadar bile olmayacak küçük bir bebiş gelecek şaka gibi artık 3 kişi oluyoruz bir de bizim Eylülde 3. Evlilik yıldönümü 3. Yıla 3 kişiyle girmekBöyle bakınca da insan değişik oluyor neredeyse 100 gün sonra kucağına bir bebek veriyorlar hayatın birden bire bambaşka bir şeye dönüşüyor
Öyle düşünme hiç erken doğum vb riskinde öyle 3 günde bir gitmen gerekiyor normalde 14 günde bir bile yetiyir 38 den sonraSadece son zamanlar geçmiyor diyorlar bir de 36.haftadan sonra artık 3 günde bir gitmemiz gerekiyor nasıl yapicam bilmiyorum ya
Evet bide dahada ağırlaşıyormusuz nefes alıp vermek bile zorlaşıyormusSadece son zamanlar geçmiyor diyorlar bir de 36.haftadan sonra artık 3 günde bir gitmemiz gerekiyor nasıl yapicam bilmiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?