2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Belki o kadar bile olmayacak küçük bir bebiş gelecek şaka gibi artık 3 kişi oluyoruz bir de bizim Eylülde 3. Evlilik yıldönümü 3. Yıla 3 kişiyle girmek
Aaa bizimde Eylül'de 3. Evlilik yıl dönümümuz hep dua ediyordum 3. Yılımızda 3 kişi olalım diye nasip etti rabbim

Öyle düşünme hiç erken doğum vb riskinde öyle 3 günde bir gitmen gerekiyor normalde 14 günde bir bile yetiyir 38 den sonra
Kendi doktoruma gittiğim de 36 haftalık hamile gelmişti artık 3 günde bir geleceksiniz demişti bilmiyorum bu yeni doktor ne der bu arada yeni doktorum öncekinden daha ilgili

Belki o kadar bile olmayacak küçük bir bebiş gelecek şaka gibi artık 3 kişi oluyoruz bir de bizim Eylülde 3. Evlilik yıldönümü 3. Yıla 3 kişiyle girmek
Ne güzel benimki de zamanında gelirse ilk bebeğimi kaybettigim gün doğmuş olacak ve ilk bebeğimi evlilik yıldönümümuzde kaybetmiştik eşimle bir daha bu günleri ne kutlarız ne anariz demiştik şimdi o gün gelsin diye gün sayıyoruz

İnşallah bebişinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız

Evet bide dahada ağırlaşıyormusuz nefes alıp vermek bile zorlaşıyormus
Eczacı bir arkadaşım var bana icinde 3 tane top olan üfleme aletinden yolladı günde 15 dakikadan 2 kez yap dedi doğumda da son aylarda da nefes kontrolunu sağlarsın demişti fiyatı da 40 TL gibi bir şey

Vallahi annelik hamilelikte başlıyor bize Sabrı daha doğmadan öğretiyor normalde çok tez canlı bir insanim hemen herşey olsun yapıda bı insanım ama resmen şafak sayar gibi gün sayıyoruz ve sabırla
Al benden de o kadar dimi herşeye katlanıyor insan sırf bebişi için

Yaş incir ben normalde çok severim ama kabuksuz bir meyve yerken korkuyorum mikrop vardır diye. Geçen aldım ama yeşil kabuğunu soyup yedim . Yıkadığım halde temiz olmuyor gibi geliyor. Nasıl temizlenebilir
Karbonatlı suda yıkayabilirsiniz biz dalından koparıp yediğimiz için ben yıkamıyorum dımatesleri meyveleri silip yiyorum sadece hafif topraksılık doğallık hoşuma gidiyor ama marketlerde ilaçlı satılıyor olabilir onları karbonatta bekletiyorum

Vallahi annelik hamilelikte başlıyor bize Sabrı daha doğmadan öğretiyor normalde çok tez canlı bir insanim hemen herşey olsun yapıda bı insanım ama resmen şafak sayar gibi gün sayıyoruz ve sabırla
Aynen öyle oluyor kuzenim şafaksayarlar varya ondan indirmişti telefonuna dalga geçiyordum arıyordu ben bugün Nevşehir'deyim bugün Eskişehirdeyim korkuyorum ben de öyle olacam

Aynen bnde ilk aylarda kanama oldu mesela doktor dedi dikkat edeceksin bu aya geldik hala uzak bı yere gitmeye korkuyorum birşey olur diye ki ben gezmeyi seven biriydim doğunca acısını cikaricam ama
Ben evcilim ya kendi evimde olayım arada eşimle çarşıya çıkarız bazen yürüyüş yaparız sonra hemen eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…