2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Normal olursa evet bende istemezdim :) inşallah gönlünden geçen en güzel şekilde olsun canım benim şekerde çıkmamış çok sevindim gözümüzaydın

Fiyatları da baya iniyor ama o cırt cırt meselesi acaba tesadüf mü
Hiiiç duymadım canım
Bu kadar çok ıslak mendil falan bana aşırı ütopik geliyor ya cidden o kadar kullanılıyor mu
canım yaa geçen bi instamom paylaşmıştı bi koli ıslak mendil almış yeni doğan bebeğine 1 ay gitmiş.
Benim 1 numara Sadece 64 lu Yeter sanmam cahillik
1 numara çok alma bence bebeğin biraz tombik olabilir hızlı kilo alabilir bide bazı markaların 1 numaraları küçük oluyo. 2 numara uyuyo genelde yeni doğana. Bide çok s.çaklı bir bebeğimiz olurda bez dar gelirse boyuna taşırır. Lazım olursa alırsın nolacak bi sürü sanal market var

İlk aylar yine gireriz ama bence şimdikiden daha az gireriz gibime geliyor
Ya ilkten biraz zor çünkü uykusuz olcaz sürekli gece gündüz bebek emzirme falan. Ayy inşallah bebeklerimiz kolik olmaz
Benim 133 gözüküyor. Hepiniz doğuruyormuşsunuz ben tek kalıyormuşum burda
Ya hepimizin değil daha fazla zamanı olanlarda var tek kalmazsın

Senin altta niye gün sayısı filan yazmıyor ki ne zaman oluyor
Kafam karışıyor diye açmadım sezeryan tarihim 28 Aralık falan olcak işte inşallah daha erken gelmezse. Ya Eylül grubunda bi tanesi haziranda doğmuş gördünüz mü

Benim 1 numara Sadece 64 lu Yeter sanmam cahillik
Ben de 1 numaradan bebek basi 100 er adet aldim.
Bazi cocuk hizli buyuyor diye 1 numara baska almayacagim. Bir de memnun kalmamaktan korkuyorum. Yoksa babak basi gunde 10 bez yenidogan icin 10 gunluk bez demek hop diye bitecek :)

O zaman 2 numara ne kadar alınır
2 ile 1 arasinda cok az fark var diye okudum. Sleepy bio natural 2 de stok yoktu 3 aldim ben de simdilik 1 paket :) 1 paket daha alabilirim belki.

Bir de markalar arasi kalip farkliliklari var. Benim incelemelerim arasinda;
G.oon en kucuk kalipli (uzerinde disney olan yeni seri) ( uzerinde dalin olan eski seriymis ve daha genismis)
Sonra sleepy, o da biraz kucuk.
Prima ise daha buyukmus mesela.
Kendim elime alip incelemedim ama karsilastirmalari izledim okudum hep

Ben de 1 paket ecologic aldim çok güzel dokusu falan n11 de egolocig yoktu bionaturel 3 aldım 2 paket sleepy in bionaturel ve ecologic serisi diğer 2 bezinden kalıp olarak büyükmus ama sleepyde bebek bezi numarası büyüdükçe tasirma artıyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…