- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.223
- 248
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #21.421
Normal olursa evet bende istemezdim :) inşallah gönlünden geçen en güzel şekilde olsun canım benim şekerde çıkmamış çok sevindim gözümüzaydınAy ne kullandık kızımda ya hep eşim yapardı genel de annelik babalık ne mükemmel birsey yok.
Tiksinme özelliklerinin hepsi kalkıyor.
Eşimin doğuma girmesini istemem. Ben karakter olarak daha sakinim.
Ben kendi kendimi teselli ederim bide onunla uğraşamamnormal olur düşüncesindeyim doğumumum.
Hayatım tam olarak bir düzen yok bende de.
Bazı günler aşırı hareketli bazen sessiz geçiyor.
Duruş pozisyonları ile ilgili olabilir, bizim yoğunluğumuz ile alakalı olabilir, bizim durduğumuz pozisyon ile alakalı olabilir, her hareket ettiğini anlamıyor olabiliriz.
Hareket varsa iyidir sakince bekle
Hiiiç duymadım canımFiyatları da baya iniyor ama o cırt cırt meselesi acaba tesadüf mü
canım yaaBu kadar çok ıslak mendil falan bana aşırı ütopik geliyor ya cidden o kadar kullanılıyor mu
1 numara çok alma bence bebeğin biraz tombik olabilir hızlı kilo alabilir bide bazı markaların 1 numaraları küçük oluyo. 2 numara uyuyo genelde yeni doğana. Bide çok s.çaklı bir bebeğimiz olurda bez dar gelirse boyuna taşırır. Lazım olursa alırsın nolacak bi sürü sanal market varBenim 1 numara Sadece 64 lu Yeter sanmam cahillik
İkimizin ki de aynı gösteriyor bakalım ne zaman doğacaklarÖnümüzdeki hafta çoğu kişinin son 100 olduğu için bende 100den geri saymaya başlarım grupta diyodum81 de şehirlere geçeriz artık. Var bi hayalimiz
İnşallah uyuzluk yapmazlar da çokta geç gelmezlerİkimizin ki de aynı gösteriyor bakalım ne zaman doğacaklar
Amin inşallah yaİnşallah uyuzluk yapmazlar da çokta geç gelmezlertabi erkende gelmesinler hayırlısıyla vaktinde gelsinler inşallah sağlıklı sıhhatli
Bende onu düşünüyorum da bence kendimizde olursak gireriz en azından haber veririzAmin inşallah yabakalım o zaman bu kadar girebilir miyim buraya
İlk aylar yine gireriz ama bence şimdikiden daha az gireriz gibime geliyorBende onu düşünüyorum da bence kendimizde olursak gireriz en azından haber veririz
Senin altta niye gün sayısı filan yazmıyor kiBenim 133 gözüküyor. Hepiniz doğuruyormuşsunuz ben tek kalıyormuşum burda
Ya ilkten biraz zor çünkü uykusuz olcaz sürekli gece gündüz bebek emzirme falan. Ayy inşallah bebeklerimiz kolik olmazİlk aylar yine gireriz ama bence şimdikiden daha az gireriz gibime geliyor
Ya hepimizin değil daha fazla zamanı olanlarda var tek kalmazsınBenim 133 gözüküyor. Hepiniz doğuruyormuşsunuz ben tek kalıyormuşum burda
Kafam karışıyor diye açmadımSenin altta niye gün sayısı filan yazmıyor kine zaman oluyor
İnşallah canım yaYa ilkten biraz zor çünkü uykusuz olcaz sürekli gece gündüz bebek emzirme falan. Ayy inşallah bebeklerimiz kolik olmaz
Ya hepimizin değil daha fazla zamanı olanlarda var tek kalmazsın
Erken doğum olmuş desene yeni duydum yaKafam karışıyor diye açmadımsezeryan tarihim 28 Aralık falan olcak işte inşallah daha erken gelmezse. Ya Eylül grubunda bi tanesi haziranda doğmuş gördünüz mü
Aynen benim de 123 gun var dahaYa ilkten biraz zor çünkü uykusuz olcaz sürekli gece gündüz bebek emzirme falan. Ayy inşallah bebeklerimiz kolik olmaz
Ya hepimizin değil daha fazla zamanı olanlarda var tek kalmazsın
Ben de ilk sayfada gördümErken doğum olmuş desene yeni duydum ya
Ben de 1 numaradan bebek basi 100 er adet aldim.Benim 1 numara Sadece 64 lu Yeter sanmam cahillik
2 ile 1 arasinda cok az fark var diye okudum. Sleepy bio natural 2 de stok yoktu 3 aldim ben de simdilik 1 paket :) 1 paket daha alabilirim belki.O zaman 2 numara ne kadar alınır
İnşallah hepsi zamanın da gelir yaBen de ilk sayfada gördüm27+6ydı sanırım
Aynen benim de 123 gun var daha
Tek kalmıcaksınız bakBenim 133 gözüküyor. Hepiniz doğuruyormuşsunuz ben tek kalıyormuşum burda
Ben de 1 paket ecologic aldim çok güzel dokusu falan n11 de egolocig yoktu bionaturel 3 aldım 2 paketBen de 1 numaradan bebek basi 100 er adet aldim.
Bazi cocuk hizli buyuyor diye 1 numara baska almayacagim. Bir de memnun kalmamaktan korkuyorum. Yoksa babak basi gunde 10 bez yenidogan icin 10 gunluk bez demekhop diye bitecek :)
2 ile 1 arasinda cok az fark var diye okudum. Sleepy bio natural 2 de stok yoktu 3 aldim ben de simdilik 1 paket :) 1 paket daha alabilirim belki.
Bir de markalar arasi kalip farkliliklari var. Benim incelemelerim arasinda;
G.oon en kucuk kalipli (uzerinde disney olan yeni seri) ( uzerinde dalin olan eski seriymis ve daha genismis)
Sonra sleepy, o da biraz kucuk.
Prima ise daha buyukmus mesela.
Kendim elime alip incelemedim ama karsilastirmalari izledim okudum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?