- Konu Sahibi sunshine__
-
- #21.441
Oy allah yardimcilari olsun,Ben de ilk sayfada gördüm27+6ydı sanırım
Egolocig de indirim çok az oluyo yaa sinir oldum ona daha almadım gerçi ama bende ondan devam edecem muhtemelenBen de 1 paket ecologic aldim çok güzel dokusu falan n11 de egolocig yoktu bionaturel 3 aldım 2 paketsleepy in bionaturel ve ecologic serisi diğer 2 bezinden kalıp olarak büyükmus ama sleepyde bebek bezi numarası büyüdükçe tasirma artıyormus
Bana gore de kalorıferlı evler daha sıcak, ohh petege yaslıcaksın sırtını, benım kedı bılıyor boruların yerını, o suruyo sefasınıYerden ısıtmalı ev sıcak olur zaten canım. Bana bizim ev soğuk geliyor o yüzden çözüm arıyorum üşütmeden nasıl yıkarım diye
Ya aynen benimde haftam ilerledikçe seviniyorum yaşama ihtimali de artıyo diye insan şu zamanlarda tek gebelik bile olsa korkuyo erken doğar diye ki seninki hem ikiz hem riskliOy allah yardimcilari olsun,
Benim de bugun 24 hafta bitti. Yasamsal siniri gectim diye seviniyorum. Doktorum 26 ya kadar risk devam ediyor. 26.sonrasi bizim hastane prematureleri yasatiyor dedi. 2 hafta daha gelmesinler diye 26 ya gun sayiyoyrum Simdi.
Allah hepimizin zamaninda kucagina versin insallah. ama ben biraz analatik beyinliyim, bu hafta rahatladim mesela, oh dedim yasama sansi var artik yuzde 50 de olsa.
En uygun Hepsiburada da gördüm bir de migros sanal markette trendyolun içinde o bile 2.50 falanEgolocig de indirim çok az oluyo yaa sinir oldum ona daha almadım gerçi ama bende ondan devam edecem muhtemelen
Aaaa eylul grubuna mı giriyorsunKafam karışıyor diye açmadımsezeryan tarihim 28 Aralık falan olcak işte inşallah daha erken gelmezse. Ya Eylül grubunda bi tanesi haziranda doğmuş gördünüz mü
Trendyol artık pahalı yaa uzun zamandır ordan beğenip başka yerden alıyorum alacağımıEn uygun Hepsiburada da gördüm bir de migros sanal markette trendyolun içinde o bile 2.50 falan
Ben kullanmıyorum canım bilmiyorum kullanan var mıKızlar yaa kim oksapar ya da enox kullanıyordu bi kere daha sordum kimse yazmadı bi ben mi kullanıyorum
Bebek şampuanı vb vitazon markfarm gibi yerlerde trendyolun yarısından bile ucuza geliyor bebek bezi dünyası mi ne öyle bir yer var orada da uygun diyorlar ama hiç bakmadımTrendyol artık pahalı yaa uzun zamandır ordan beğenip başka yerden alıyorum alacağımı
Eşimin kuzeni de senin gibi ikiz kızlara hamileydi çift yumurta ikizi birinin altında kanama alanı gibi bir şey vardı doktor alttakini alabiliriz üstteki yaşasın falan demişti serkaj olmuştu dinlendi dikkat etti çok şükür 38+3 de doğdu kızları şimdi 2 yaşına girecekler inşallah seninki de öyle olacak hiç üzme kendiniOy allah yardimcilari olsun,
Benim de bugun 24 hafta bitti. Yasamsal siniri gectim diye seviniyorum. Doktorum 26 ya kadar risk devam ediyor. 26.sonrasi bizim hastane prematureleri yasatiyor dedi. 2 hafta daha gelmesinler diye 26 ya gun sayiyoyrum Simdi.
Allah hepimizin zamaninda kucagina versin insallah. ama ben biraz analatik beyinliyim, bu hafta rahatladim mesela, oh dedim yasama sansi var artik yuzde 50 de olsa.
Bizim kedi de kışın peteğin üstünde uyuyor nasıl kıskanıyorum o rahatınıBana gore de kalorıferlı evler daha sıcak, ohh petege yaslıcaksın sırtını, benım kedı bılıyor boruların yerını, o suruyo sefasını
Ya sen nie bole bisi yazdin simdiÖnümüzdeki hafta çoğu kişinin son 100 olduğu için bende 100den geri saymaya başlarım grupta diyodum81 de şehirlere geçeriz artık. Var bi hayalimiz
Ben enox kullaniodum ama 12. Haftada biraktim kuzum. Belki tup bebek ikiz gebelikler kullaniyor olabilirKızlar yaa kim oksapar ya da enox kullanıyordu bi kere daha sordum kimse yazmadı bi ben mi kullanıyorum
Ben de kışı severım, yagmurlu havayı ozellıkle, günler kısalır daha cabuk gecer zaman hem deBizim kedi de kışın peteğin üstünde uyuyor nasıl kıskanıyorum o rahatınıay kış gelsin anlattıkça kışı özledim ya. Bu yaz kabus gibi zaten ekstra terliyorum
Ben ocak karıştığından beri heryere giriyorum artık ortada takılıyorumAaaa eylul grubuna mı giriyorsuno zaman oraya git ne işin var burda
Aklımda olsunBebek şampuanı vb vitazon markfarm gibi yerlerde trendyolun yarısından bile ucuza geliyor bebek bezi dünyası mi ne öyle bir yer var orada da uygun diyorlar ama hiç bakmadım
ay evet yaa çok az artık iki haneli sayılara düşüyoruzYa sen nie bole bisi yazdin simdiben hic o acidan bakmamistim 101 gun yaziyor bende?????
Nasil ya 100 gun cok az degil mi?
Ve ben 8aylik dogmusum. Suan icimi tum duygular kapladi yani
Ben enox kullaniodum ama 12. Haftada biraktim kuzum. Belki tup bebek ikiz gebelikler kullaniyor olabilir
Bu sene 45 derecelerde çatladık bi de üstüne hormonlar bindi. Kabus gibi geceleri çok verimsiz uyuyorum. Sizin nasıl uykularBen de kışı severım, yagmurlu havayı ozellıkle, günler kısalır daha cabuk gecer zaman hem de
Benimki uyuz babası dokununca tık yok ben uğraşınca vuruyo tam arabaya biniyorum bi başlıyor tepinmeye yolculukta elli kere tuvalete gidiyorumKızlar ya ben bazen bebiş uyansın diye dürtüyorum oğlum diye seslendigim de durttugum yere tekme atıyor denk mi geliyor acaba yoksa bilinçli mi oluyor sizde böyle oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?