2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Gerıye gıtmelerı de ayrı komik deıl mı, neyse tecrublerını anlatırlar orada grup nasıl karıstıraıır, ınsanlar nasıl kırılır, araya ındırım haberlerı sıksıtırırlar

Çok severim ama çok gaz yapar
Onu hiç düşünmemiştim benim eşim Rizeli Karadenizli insanlarin çoğu hiç Karadenizliyim bile demese Karadenizli oldukları anlaşılıyor ya bununla ilgili bir araştırma yapılıyor orada karalahananin yetiştiği ve çok tükettildogi yerden yüz hatları da normalden daha belirgin olduğu bulunuyor yazınca fark ettim şimdi yerim gider kaynanama benzer Allah korusun

Gerıye gıtmelerı de ayrı komik deıl mı, neyse tecrublerını anlatırlar orada grup nasıl karıstıraıır, ınsanlar nasıl kırılır, araya ındırım haberlerı sıksıtırırlar
O gruptaki kızlar da çok iyi ya burası gibi Ben zaten bayadır giriyordum onların grubuna da. Zaten bütün anne grupları güzel oluyor bence Ocak ayı niye patladı öyle anlamadım bizim şanssızlığımız işte

Benim başlarda çok oluyordu kabuslarım birkaç kez karabasan bile yaşadım. Şimdi kabuslar kalmadı ama çok terliyorum bunalıyorum. İzmirden nefret ettim bu sene
Benim hâlâ devam ediyor bazen görüyorum ya bir de tuvalet için uyaniyorum

Insallah grubun havası degsmez, kaprıs trip kin nefret ınsanın basına bela.. Hala aklıma gelınce ne sacma sapan bır sebepten ayrıldım oradan dıyorum. Aman neyse herkes kalbinin ekmegını yer.. Neysekı aralık şanslı bız varız dıye buraya gelemıyorlar yoksa buralarda yangın yerı olurdu

Benım 2 hafta oncekı sıcaklarda hıc uykum yoktu, gunduz uykularım cok ıyı, erken yatıyorum 6 da kalkıyorum bu ara, fena sayılmaz uykum
Ya ne güzel erken yatabiliyorsan en güzeli o zaten. Ben geç yatıp erken kalkıyorum gece 3 kez çişim geliyor zombi gibiyim uykusuzluktan

Ben en başından beri buradayım şunu gözlemledim öyle değişik davranan 1 2 kişi oldu hiçbirimiz tepki vermedik yok saydik gittiler

Ben hala hormonlara bağlıyorum herkesin canı sağolsun ne yapalım iyi düşünmek istiyorum aklına getirme sen de artık boşver. İki gün sonra hepimizin derdi boklu bez olacak zaten çok da kasmaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…