- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #21.461
Çok severim ama çok gaz yaparKızlar karalahana yemek bebekte yüz anomalisi riskini azaltıyormus hatlarını belirginleştiriyormus
Benim ki aç olunca tekmeliyorBenimki uyuz babası dokununca tık yok ben uğraşınca vuruyo tam arabaya biniyorum bi başlıyor tepinmeye yolculukta elli kere tuvalete gidiyorumgezmeye gideyim diyorum yine aynı çocuğa heyecan mı geliyo ne
Gerıye gıtmelerı de ayrı komik deıl mı, neyse tecrublerını anlatırlar oradaBen ocak karıştığından beri heryere giriyorum artık ortada takılıyorumŞubatta bi tek ben vardım şimdi iki kişi oraya geldi siz aralıktasınız diye buraya gelmiyorlar. İnşallah karışmaz orası da ocak grubumuz da daha güzel oldu az ama sakin takılıyoruz öyle
Onu hiç düşünmemiştimÇok severim ama çok gaz yapar
Berker ismi de bana güzel geliyor anlamı da sağlam kişilikli kimse demekKız erkek ikiz ismide öneride bulunursanız bnde çok sevinirimhala bı muallaktayiz. Şimdilik aklımızda olan bugra- beren,beril,Berra erkekte çok secenek bulamadık
Bende sürekli uyanıyorum kabus görüyorum korkuyorumBu sene 45 derecelerde çatladık bi de üstüne hormonlar bindi. Kabus gibi geceleri çok verimsiz uyuyorum. Sizin nasıl uykular
Benım 2 hafta oncekı sıcaklarda hıc uykum yoktu, gunduz uykularım cok ıyı, erken yatıyorum 6 da kalkıyorum bu ara, fena sayılmaz uykumBu sene 45 derecelerde çatladık bi de üstüne hormonlar bindi. Kabus gibi geceleri çok verimsiz uyuyorum. Sizin nasıl uykular
O gruptaki kızlar da çok iyi ya burası gibiGerıye gıtmelerı de ayrı komik deıl mı, neyse tecrublerını anlatırlar oradagrup nasıl karıstıraıır, ınsanlar nasıl kırılır, araya ındırım haberlerı sıksıtırırlar
Benim başlarda çok oluyordu kabuslarım birkaç kez karabasan bile yaşadım. Şimdi kabuslar kalmadı ama çok terliyorum bunalıyorum. İzmirden nefret ettim bu seneBende sürekli uyanıyorum kabus görüyorum korkuyorum
Benim hâlâ devam ediyor bazen görüyorum ya bir de tuvalet için uyaniyorumBenim başlarda çok oluyordu kabuslarım birkaç kez karabasan bile yaşadım. Şimdi kabuslar kalmadı ama çok terliyorum bunalıyorum. İzmirden nefret ettim bu sene
Insallah grubun havası degsmez, kaprıs trip kin nefret ınsanın basına bela.. Hala aklıma gelınce ne sacma sapan bır sebepten ayrıldım oradan dıyorum. Aman neyse herkes kalbinin ekmegını yer.. Neysekı aralık şanslı bız varız dıye buraya gelemıyorlarO gruptaki kızlar da çok iyi ya burası gibiBen zaten bayadır giriyordum onların grubuna da. Zaten bütün anne grupları güzel oluyor bence Ocak ayı niye patladı öyle anlamadım bizim şanssızlığımız işte
Ya ne güzel erken yatabiliyorsan en güzeli o zaten. Ben geç yatıp erken kalkıyorum gece 3 kez çişim geliyor zombi gibiyim uykusuzluktanBenım 2 hafta oncekı sıcaklarda hıc uykum yoktu, gunduz uykularım cok ıyı, erken yatıyorum 6 da kalkıyorum bu ara, fena sayılmaz uykum
Normalde hıc erken yatmam, ama progestan ıcıyorum, bayılıyorum resmenYa ne güzel erken yatabiliyorsan en güzeli o zaten. Ben geç yatıp erken kalkıyorum gece 3 kez çişim geliyor zombi gibiyim uykusuzluktan
Bu kadar çiş nerden geliyor ya bi de terliyorum üstelikBenim hâlâ devam ediyor bazen görüyorum ya bir de tuvalet için uyaniyorum
Ben en başından beri buradayım şunu gözlemledim öyle değişik davranan 1 2 kişi oldu hiçbirimiz tepki vermedik yok saydik gittilerInsallah grubun havası degsmez, kaprıs trip kin nefret ınsanın basına bela.. Hala aklıma gelınce ne sacma sapan bır sebepten ayrıldım oradan dıyorum. Aman neyse herkes kalbinin ekmegını yer.. Neysekı aralık şanslı bız varız dıye buraya gelemıyorlaryoksa buralarda yangın yerı olurdu
Artık yavaş yavaş son 3 aylık döneme giriyoruz ya ondan mı acabaBu kadar çiş nerden geliyor ya bi de terliyorum üstelikbu haftalar çok rahat geçmiyor muydu kandırdılar bizi
Bence bebişin pozisyonu ile ilgiliArtık yavaş yavaş son 3 aylık döneme giriyoruz ya ondan mı acaba
Ben hala hormonlara bağlıyorum herkesin canı sağolsun ne yapalım iyi düşünmek istiyorumInsallah grubun havası degsmez, kaprıs trip kin nefret ınsanın basına bela.. Hala aklıma gelınce ne sacma sapan bır sebepten ayrıldım oradan dıyorum. Aman neyse herkes kalbinin ekmegını yer.. Neysekı aralık şanslı bız varız dıye buraya gelemıyorlaryoksa buralarda yangın yerı olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?