- 18 Temmuz 2022
- 6.325
- 10.617
- 198
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #21.481
Olması gereken bu aslında. Ben de karşılıklı çok diyaloğa girildiğini düşünüyorum. Cevap verilmese kapanır giderdi. Polemik isteyenlere bunu vermemek lazımBen en başından beri buradayım şunu gözlemledim öyle değişik davranan 1 2 kişi oldu hiçbirimiz tepki vermedik yok saydik gittiler
Gebeliğin başından beri hep yöresel yemekler canım çektiği için aşırı derecede karalahana (biz pancar deriz) çorbası, sarması, diblesi yiyorumKızlar karalahana yemek bebekte yüz anomalisi riskini azaltıyormus hatlarını belirginleştiriyormus
Bızdekıler ali kıran baş kesen, benım düşük grubundan bir arkadasım okumus yazılanları, şok olmus kız, neyin içine düştün sen dedı, ben kımse ıle kolay kolay tartısmam, cevap vermem.. O yzden oradan ayrıldım buraya geldim, can sıkmaya lüzum yok dedım.. O grupta yazan 2 kısı buraya da yazmaya baslayınca ıclerındekı kin ortaya cıktı, kızları şikayet etmısler hem orda hem burda yazmasınlar dıyeBen en başından beri buradayım şunu gözlemledim öyle değişik davranan 1 2 kişi oldu hiçbirimiz tepki vermedik yok saydik gittiler
İç taraflarıda tekmeliyorlar idrar kesesini uyarıyorlar bence deArtık yavaş yavaş son 3 aylık döneme giriyoruz ya ondan mı acaba
Benim civcivim pek küçük daha 19dayız. Benim prenses bi hamile olmam lazım ama hayallerdeki gibi olmuyorArtık yavaş yavaş son 3 aylık döneme giriyoruz ya ondan mı acaba
Onceligim Anadolu masallari. Youtubedeki kanali da cok iyi seviyorumBir de 24. Haftadan itibaren seçtiğiniz kısa bir masalı doğuma kadar her gün sesli okursanız bebek doğduğunda alışma sürecinde okuduğunuzda inanılmaz derecede sakinleştiriyormus
Yazdım da geri sildim biliyon muOnu hiç düşünmemiştimbenim eşim Rizeli Karadenizli insanlarin çoğu hiç Karadenizliyim bile demese Karadenizli oldukları anlaşılıyor ya bununla ilgili bir araştırma yapılıyor orada karalahananin yetiştiği ve çok tükettildogi yerden yüz hatları da normalden daha belirgin olduğu bulunuyor yazınca fark ettim şimdi yerim gider kaynanama benzer Allah korusun
Doktora sor hemen ihmal etme bence haftan çok çünküKızlar 25+2 yim lavaboda peçeteye sildiğimde kanama gördümplasenta ile ilgili bir durumum yok diye biliyorum bugüne kadar hiç kanamada yaşamadım bu ne ki şimdi
Doktorunuza ulaşın ve bir görünün. Bir iki arkadaş daha sanki kanama görmüştü diye hatırlıyorum ama sorun olmamıştı sanki. Sizin de hem içiniz rahat olsun hem de nedenini öğrenin, inşallah sizinki de önemli değildirKızlar 25+2 yim lavaboda peçeteye sildiğimde kanama gördümplasenta ile ilgili bir durumum yok diye biliyorum bugüne kadar hiç kanamada yaşamadım bu ne ki şimdi
Geçmiş olsun ihmal etmeyin bencede eylül annelerinde erken doğum yapan biri vardı inşallah bizim başımıza bu tür şeyler gelmezKızlar 25+2 yim lavaboda peçeteye sildiğimde kanama gördümplasenta ile ilgili bir durumum yok diye biliyorum bugüne kadar hiç kanamada yaşamadım bu ne ki şimdi
Grubun yöneticisi bile bıraktı zaten grubu üç beş kişi yazıyoruz sadece. Şikayet edecek yer bile yok savcıya gitsinler isterlerseBızdekıler ali kıran baş kesen, benım düşük grubundan bir arkadasım okumus yazılanları, şok olmus kız, neyin içine düştün sen dedı, ben kımse ıle kolay kolay tartısmam, cevap vermem.. O yzden oradan ayrıldım buraya geldim, can sıkmaya lüzum yok dedım.. O grupta yazan 2 kısı buraya da yazmaya baslayınca ıclerındekı kin ortaya cıktı, kızları şikayet etmısler hem orda hem burda yazmasınlar dıyene kadar komık
annabelica benımle konustugunu gormesın, senı de şikayet eder bak
Dogurucaz ve ev tadilattaAklımda olsun
ay evet yaa çok az artık iki haneli sayılara düşüyoruzşaka maka doğuracaz yakın zamanda
Sen rahat ol tatlim. Mesela araligin manyaklarindan biri benimInsallah grubun havası degsmez, kaprıs trip kin nefret ınsanın basına bela.. Hala aklıma gelınce ne sacma sapan bır sebepten ayrıldım oradan dıyorum. Aman neyse herkes kalbinin ekmegını yer.. Neysekı aralık şanslı bız varız dıye buraya gelemıyorlaryoksa buralarda yangın yerı olurdu
İndirim paylaşmıyorum ama hiçbir yerdeAaaa eylul grubuna mı giriyorsuno zaman oraya git ne işin var burda
Ayy çok saçma değil mi biz kime napmışız. Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamışInsallah grubun havası degsmez, kaprıs trip kin nefret ınsanın basına bela.. Hala aklıma gelınce ne sacma sapan bır sebepten ayrıldım oradan dıyorum. Aman neyse herkes kalbinin ekmegını yer.. Neysekı aralık şanslı bız varız dıye buraya gelemıyorlaryoksa buralarda yangın yerı olurdu
Ben buna katılmıyorum. Şahıs beni takip ediyor üzerine gidio grup yöneticisine şikayet ediyor. Bunun üzerine benim cevap vermemem mi olması gerekendi? Herkes haddini bilecek. :) çok fazla aşağılık kompleksi olan insan var. Durumun tek sebebi bu. Üstünlük kurmaya çalışıyorlar. Ben öncesinde kimseyle hiçbir polemik yaşamadım. Aptal saptal yorumlara göz yumdum da ne oldu? o yüzden olacağı varsa oluyo boşverOlması gereken bu aslında. Ben de karşılıklı çok diyaloğa girildiğini düşünüyorum. Cevap verilmese kapanır giderdi. Polemik isteyenlere bunu vermemek lazım
Cigitinkilerse ince biraz onlar. Ev sicaksa giyilir kisin. Disari cikarken iclik gibi bile giydirilir bence.Kızlar bu fitili taytlar var ya onlar nasıl alayım 0-6 aylık acaba giyilebilir mi acaba
Olan yöneticiye oldu zatenGrubun yöneticisi bile bıraktı zaten grubu üç beş kişi yazıyoruz sadece. Şikayet edecek yer bile yok savcıya gitsinler isterlerseİstediğim yerde istediğimle konuşurum kimseyle sorunum yok ki benim. Bu kadar lüzumsuz bi konudan kaç tane hamilenin kalbi kırıldı. Kendi kendisini de üzdü zaten ne gerek vardı. Ben de geçen sene mart annelerinde düşük yapıp elenmiştim. Nasıl özlüyorum orayı da. Ocak grubuna da geç geldim çok şaşırmıştım o soğukluğu görünce. Hatta marttan bi arkadaşa mesaj atmıştım grubumuzu çok özledim diye
Yaaa Allah yardımcın olsun tahmin edebiliyorum hamile hamile gerçekten zor bide arka planda sürekli yoluna sokmaya çalışıp düşünüyorsun bütün gün. Ben oda işini bitirdim sayılır 32ye kadar halletmeye çalışıyodum bilerek. Boyuna erken yapmışsın falan diyorlar ama yani son zamanlarda zaten ağırlaşacaz hem hava da serin olacak iş güç peşine niye koşalım rahat rahat gezip tadını çıkarırız yani. İnşallah seninde hemen biterde yoluna sokarsın herşeyiDogurucaz ve ev tadilatta1 ay var bitmesine yaklasik. Sonra bebek odasina girisicez cnku dolap ztn az bizde esyalarini koyucak yer yok sen 100 gun diyince aklima gelen tek sey bu oldu
Sen rahat ol tatlim. Mesela araligin manyaklarindan biri benimisim gucum yok hamilelik yuzunden oyuzden kafam atti mi ugrasabiliyorum. Geldikleri gibi giderler ztn. Bizim grubun derdi indirimler o mu iyi bu mu. Sunu nasil yapicaz vs. Ego gibi seyler aralikta yok cok sukur. Herkes birbirinden premses oyuzden burada barinamaz ole tipler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?