2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ben en başından beri buradayım şunu gözlemledim öyle değişik davranan 1 2 kişi oldu hiçbirimiz tepki vermedik yok saydik gittiler
Olması gereken bu aslında. Ben de karşılıklı çok diyaloğa girildiğini düşünüyorum. Cevap verilmese kapanır giderdi. Polemik isteyenlere bunu vermemek lazım

Kızlar karalahana yemek bebekte yüz anomalisi riskini azaltıyormus hatlarını belirginleştiriyormus
Gebeliğin başından beri hep yöresel yemekler canım çektiği için aşırı derecede karalahana (biz pancar deriz) çorbası, sarması, diblesi yiyorum Bu bilgi beni çok sevindirdi

Ben en başından beri buradayım şunu gözlemledim öyle değişik davranan 1 2 kişi oldu hiçbirimiz tepki vermedik yok saydik gittiler
Bızdekıler ali kıran baş kesen, benım düşük grubundan bir arkadasım okumus yazılanları, şok olmus kız, neyin içine düştün sen dedı, ben kımse ıle kolay kolay tartısmam, cevap vermem.. O yzden oradan ayrıldım buraya geldim, can sıkmaya lüzum yok dedım.. O grupta yazan 2 kısı buraya da yazmaya baslayınca ıclerındekı kin ortaya cıktı, kızları şikayet etmısler hem orda hem burda yazmasınlar dıye ne kadar komık
annabelica benımle konustugunu gormesın, senı de şikayet eder bak

Yazdım da geri sildim biliyon mu Karadeniz nemrut kaynana tipi diye bişi var bak deyince bile gözümün önüne geliyor bütün Karadenizli kaynanalara demiyorum nemrut olanlar için diyorum şeyolmasın. Çocuk doğunca öyle bişi olur artık diye

Kızlar 25+2 yim lavaboda peçeteye sildiğimde kanama gördüm plasenta ile ilgili bir durumum yok diye biliyorum bugüne kadar hiç kanamada yaşamadım bu ne ki şimdi
Doktorunuza ulaşın ve bir görünün. Bir iki arkadaş daha sanki kanama görmüştü diye hatırlıyorum ama sorun olmamıştı sanki. Sizin de hem içiniz rahat olsun hem de nedenini öğrenin, inşallah sizinki de önemli değildir

Kızlar 25+2 yim lavaboda peçeteye sildiğimde kanama gördüm plasenta ile ilgili bir durumum yok diye biliyorum bugüne kadar hiç kanamada yaşamadım bu ne ki şimdi
Geçmiş olsun ihmal etmeyin bencede eylül annelerinde erken doğum yapan biri vardı inşallah bizim başımıza bu tür şeyler gelmez

Grubun yöneticisi bile bıraktı zaten grubu üç beş kişi yazıyoruz sadece. Şikayet edecek yer bile yok savcıya gitsinler isterlerseİstediğim yerde istediğimle konuşurum kimseyle sorunum yok ki benim. Bu kadar lüzumsuz bi konudan kaç tane hamilenin kalbi kırıldı. Kendi kendisini de üzdü zaten ne gerek vardı. Ben de geçen sene mart annelerinde düşük yapıp elenmiştim. Nasıl özlüyorum orayı da. Ocak grubuna da geç geldim çok şaşırmıştım o soğukluğu görünce. Hatta marttan bi arkadaşa mesaj atmıştım grubumuzu çok özledim diye

Aklımda olsun

ay evet yaa çok az artık iki haneli sayılara düşüyoruz şaka maka doğuracaz yakın zamanda
Dogurucaz ve ev tadilatta1 ay var bitmesine yaklasik. Sonra bebek odasina girisicez cnku dolap ztn az bizde esyalarini koyucak yer yoksen 100 gun diyince aklima gelen tek sey bu oldu
Sen rahat ol tatlim. Mesela araligin manyaklarindan biri benim isim gucum yok hamilelik yuzunden oyuzden kafam atti mi ugrasabiliyorum. Geldikleri gibi giderler ztn. Bizim grubun derdi indirimler o mu iyi bu mu. Sunu nasil yapicaz vs. Ego gibi seyler aralikta yok cok sukur. Herkes birbirinden premses oyuzden burada barinamaz ole tipler

Ayy çok saçma değil mi biz kime napmışız. Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış takip edildiğimden haberim bile yok saf saf takılıyorum buralarda. Ben bir kere okulda bir hocayla gerildim. Kadın benden 17 yaş büyük, bariz bir kıskançlığı da var. Çok aşırı belli oluyor. Neyse benimle ilgili birkaç veliyle konuşmuş olumsuz şekilde. Ben de o zamana kadar sessizim etliye sütlüye karışmıyorum okulda da yeniyim kaıdnla bir kavga ettim şok oldu gözlerinin açılışını asla unutamıyorum ona, sen beni neden bu kadar önemsiyorsun? Önemseme beni bu kadar demiştim sonra yakın olduğum müdür yardımcıları baya dalgasını geçmişti. Velhasıl beni neden bu kadar önemsediler bilmiyorum ama arada oluyo öyle bana

Olması gereken bu aslında. Ben de karşılıklı çok diyaloğa girildiğini düşünüyorum. Cevap verilmese kapanır giderdi. Polemik isteyenlere bunu vermemek lazım
Ben buna katılmıyorum. Şahıs beni takip ediyor üzerine gidio grup yöneticisine şikayet ediyor. Bunun üzerine benim cevap vermemem mi olması gerekendi? Herkes haddini bilecek. :) çok fazla aşağılık kompleksi olan insan var. Durumun tek sebebi bu. Üstünlük kurmaya çalışıyorlar. Ben öncesinde kimseyle hiçbir polemik yaşamadım. Aptal saptal yorumlara göz yumdum da ne oldu? o yüzden olacağı varsa oluyo boşver

Olan yöneticiye oldu zaten kız kendini ifade edemedi

Yaaa Allah yardımcın olsun tahmin edebiliyorum hamile hamile gerçekten zor bide arka planda sürekli yoluna sokmaya çalışıp düşünüyorsun bütün gün. Ben oda işini bitirdim sayılır 32ye kadar halletmeye çalışıyodum bilerek. Boyuna erken yapmışsın falan diyorlar ama yani son zamanlarda zaten ağırlaşacaz hem hava da serin olacak iş güç peşine niye koşalım rahat rahat gezip tadını çıkarırız yani. İnşallah seninde hemen biterde yoluna sokarsın herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…