2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Yürü beee. Parti kur oy verim

Hahahaha kuzenimin eşi kaynanasıni hiç sevmiyordu 2. Kızı doğdu kaynanasinin aynısı hep büyüyünce düzelir diye kendini teselli etti 6 yaşında hala kaynanasınin aynı diyor ki uyanıyorum kaynanamı görüyorum şimdi biz de öyle olmayalim

Onceligim Anadolu masallari. Youtubedeki kanali da cok iyi seviyorum
Bana da babam hep Bremen mızıkacıları o okurdu hamile olduğumu duyunca bana ilk hediyesi Bremen mızıkacıları kitabı oldu ben de onu okuyorum her gün

Zaten sadece senin cevap vermemenle olacak birşey değil canım. Senin cevap vermene bişey demiyorum. Başta yönetici ve grubun tamamının alacağı bi tutum olması gerekiyor bunun. Kimseye böyle grubun sahibi havası tanınmaması gerekirdi. Bikaç kişi elli kişiyi gruptan soğuttu şimdi. Neyse boşverelim artık

Ay Allah korusun ben de bundan çekiniyorum ama aklıma getirmemeye çalışıyorum. Benim eşim üç erkek kardeş ve gerçekten hepsi birbirinden yakışıklı Allah özene bezene yaratmış. Rahmetli babaannem eşimi ilk gördüğünde senden güzel valla maşallah demişti ben de kaynanamı ilk gördüğümde bu çocuklar bu kadından nasıl çıkmış demiştim cahildim bilsem böyle bir laf eder miyim

Belki o kadar bile olmayacak küçük bir bebiş gelecek şaka gibi artık 3 kişi oluyoruz bir de bizim Eylülde 3. Evlilik yıldönümü 3. Yıla 3 kişiyle girmek
bizim doğum zamanı Kasım sonu gibi, ben Kasım sonları doğdum , eşimle yine aynı hafta tanıştık bebiş te aynı haftaya gelirse yeni yaşımı , oğlumuzun doğumu ve eşimle tanışma yıl dönümümüz olarak toplu yıldönümü kutlaması yaparız artık

Valla ben kendim soğuduğum için birkaç kişiden dolayı, sessiz sedasız buraya geçmiştim. Ama kendileri istediler. Yapacak bir şey yok.

Olması gereken bu aslında. Ben de karşılıklı çok diyaloğa girildiğini düşünüyorum. Cevap verilmese kapanır giderdi. Polemik isteyenlere bunu vermemek lazım
Bir de şöyle bir durum var biz burada ilk 3 ay sorunlar yaşadık çoğumuzun düşük geçmişi vardı Tüp bebeği olanlar vardı riskli olanlar vardı zaten çok stresli zamanlardı 9. 10. Hafatad bebeğini kaybedip ayrılanlar çok oldu lekelenmesi kanaması olan çok oldu böyle zamanlardan geçerken karşındaki de senin gibi iyice her şeyi daha kötüye çekmeye gerek yok ki

Bize de atsana

Hele şükür ya pazar pazar kız ne yazdınız böyle ben okuyana kadar 3 sayfa daha yazmışsınız

Ben de ilk 2 haftalık almıştım arkadaşım 39+2 de 3800 doğurdu 3.haftaday hala 1 numara kullanıyor ben de yüklendim biraz
Yaa benim 2 numara 3-6 kilo yazıyor 1 den 90 tane direk 2 ye geçsem olur mu aceba
Bebek dogunca sacma bi huy yukleniyor anneye. Her seyini kendim yapmak istiyordum ben. Kimsenim yaptigi seyi de begenmiyordum
Nidilat adalat içiyor musun?
Bahçede de olsa börtü böcek olur gözle görülmeyen video izlemiştim karbonat koyunca çikiyor içinden.
Bir de 24. Haftadan itibaren seçtiğiniz kısa bir masalı doğuma kadar her gün sesli okursanız bebek doğduğunda alışma sürecinde okuduğunuzda inanılmaz derecede sakinleştiriyormus
Ayy aklıma fış fış kayıkçı geldi oğlumu emzirirken filan hep onu söylerdim kaynanam gülerdi fış fış diye
D d_g_g hakkından gelirdi merak etme biz zor durdurduk bazen
Ben en başından beri buradayım şunu gözlemledim öyle değişik davranan 1 2 kişi oldu hiçbirimiz tepki vermedik yok saydik gittiler
Onları geç de Kanadalı ddia unutulmaz ya başka gruba da gitmedi yazık izini kaybettirdi
asayiş berkemal güvenlik ten sorumlu

Ya benim oğlan Allahtan kız hissetmiştim başta ve aynı şeyi düşündüm ya benzerse

Belki senin kanadalı ddia adını değiştirip Ocak grubunu patlatmıştır olamaz mı

Kızlar 25+2 yim lavaboda peçeteye sildiğimde kanama gördüm plasenta ile ilgili bir durumum yok diye biliyorum bugüne kadar hiç kanamada yaşamadım bu ne ki şimdi
Geçenlerde biri daha buna benzer bir şey yazdı doktora gitti olabiliyormuş dedi ama yine de siz hemen gidin

Kızlar 25+2 yim lavaboda peçeteye sildiğimde kanama gördüm plasenta ile ilgili bir durumum yok diye biliyorum bugüne kadar hiç kanamada yaşamadım bu ne ki şimdi
Erhan karaalp diye bi doktor var. O ileri haftalarda olan kanamaların daha az riskli ve önemsiz olduğunu söylemişti. İnşallah ciddi bir şey değildir

Adalat kullaniyorum canim

Benimkiler aynı senin gibi ama kaynana güzel Allah'tan bir de kızım değil oğlum olacak
Yaa dış gebelik geçirip ayrılan bir kız da olmuştu ben anlamıştım onun belirtilerden. Ayrılanlar da çok tatlıydı ya hep iyi kızlardı valla. Pozitif neşeli.

Ya benim oğlan Allahtan kız hissetmiştim başta ve aynı şeyi düşündüm ya benzerse
Oğlan diye benzeme ihtimalini es gecme bizkm apartmanda bir kız var 4 yaşında falan herkes ona Mustafa Hala diyor eşim babasına sordu niye böyle diyorsunuz dedi ki babama benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…