- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #21.501
Yürü beee. Parti kur oy verimDogurucaz ve ev tadilatta1 ay var bitmesine yaklasik. Sonra bebek odasina girisicez cnku dolap ztn az bizde esyalarini koyucak yer yok sen 100 gun diyince aklima gelen tek sey bu oldu
Sen rahat ol tatlim. Mesela araligin manyaklarindan biri benimisim gucum yok hamilelik yuzunden oyuzden kafam atti mi ugrasabiliyorum. Geldikleri gibi giderler ztn. Bizim grubun derdi indirimler o mu iyi bu mu. Sunu nasil yapicaz vs. Ego gibi seyler aralikta yok cok sukur. Herkes birbirinden premses oyuzden burada barinamaz ole tipler
Yok canım Trendyolda varCigitinkilerse ince biraz onlar. Ev sicaksa giyilir kisin. Disari cikarken iclik gibi bile giydirilir bence.
HahahahaYazdım da geri sildim biliyon muKaradeniz nemrut kaynana tipi diye bişi var bak deyince bile gözümün önüne geliyor bütün Karadenizli kaynanalara demiyorum nemrut olanlar için diyorum şeyolmasın. Çocuk doğunca öyle bişi olur artık diye
Benim 1numara 240 adet var normalde, ama bitane paket kayıpO zaman 2 numara ne kadar alınır
Bana da babam hep Bremen mızıkacıları o okurdu hamile olduğumu duyunca bana ilk hediyesi Bremen mızıkacıları kitabı oldu ben de onu okuyorum her günOnceligim Anadolu masallari. Youtubedeki kanali da cok iyi seviyorum
Zaten sadece senin cevap vermemenle olacak birşey değil canım. Senin cevap vermene bişey demiyorum. Başta yönetici ve grubun tamamının alacağı bi tutum olması gerekiyor bunun. Kimseye böyle grubun sahibi havası tanınmaması gerekirdi. Bikaç kişi elli kişiyi gruptan soğuttu şimdi. Neyse boşverelim artıkBen buna katılmıyorum. Şahıs beni takip ediyor üzerine gidio grup yöneticisine şikayet ediyor. Bunun üzerine benim cevap vermemem mi olması gerekendi? Herkes haddini bilecek. :) çok fazla aşağılık kompleksi olan insan var. Durumun tek sebebi bu. Üstünlük kurmaya çalışıyorlar. Ben öncesinde kimseyle hiçbir polemik yaşamadım. Aptal saptal yorumlara göz yumdum da ne oldu? o yüzden olacağı varsa oluyo boşver
Ay Allah korusun ben de bundan çekiniyorum ama aklıma getirmemeye çalışıyorum. Benim eşim üç erkek kardeş ve gerçekten hepsi birbirinden yakışıklı Allah özene bezene yaratmış. Rahmetli babaannem eşimi ilk gördüğünde senden güzel valla maşallah demiştiHahahahakuzenimin eşi kaynanasıni hiç sevmiyordu 2. Kızı doğdu kaynanasinin aynısı hep büyüyünce düzelir diye kendini teselli etti 6 yaşında hala kaynanasınin aynı diyor ki uyanıyorum kaynanamı görüyorum şimdi biz de öyle olmayalim
bizim doğum zamanı Kasım sonu gibi, ben Kasım sonları doğdum , eşimle yine aynı hafta tanıştık bebiş te aynı haftaya gelirse yeni yaşımı , oğlumuzun doğumu ve eşimle tanışma yıl dönümümüz olarak toplu yıldönümü kutlaması yaparız artıkBelki o kadar bile olmayacak küçük bir bebiş gelecek şaka gibi artık 3 kişi oluyoruz bir de bizim Eylülde 3. Evlilik yıldönümü 3. Yıla 3 kişiyle girmek
Valla ben kendim soğuduğum için birkaç kişiden dolayı, sessiz sedasız buraya geçmiştim. Ama kendileri istediler. Yapacak bir şey yok.Zaten sadece senin cevap vermemenle olacak birşey değil canım. Senin cevap vermene bişey demiyorum. Başta yönetici ve grubun tamamının alacağı bi tutum olması gerekiyor bunun. Kimseye böyle grubun sahibi havası tanınmaması gerekirdi. Bikaç kişi elli kişiyi gruptan soğuttu şimdi. Neyse boşverelim artık
Bir de şöyle bir durum var biz burada ilk 3 ay sorunlar yaşadık çoğumuzun düşük geçmişi vardı Tüp bebeği olanlar vardı riskli olanlar vardı zaten çok stresli zamanlardı 9. 10. Hafatad bebeğini kaybedip ayrılanlar çok oldu lekelenmesi kanaması olan çok oldu böyle zamanlardan geçerken karşındaki de senin gibi iyice her şeyi daha kötüye çekmeye gerek yok kiOlması gereken bu aslında. Ben de karşılıklı çok diyaloğa girildiğini düşünüyorum. Cevap verilmese kapanır giderdi. Polemik isteyenlere bunu vermemek lazım
Bize de atsanaYaaa Allah yardımcın olsun tahmin edebiliyorum hamile hamile gerçekten zor bide arka planda sürekli yoluna sokmaya çalışıp düşünüyorsun bütün gün. Ben oda işini bitirdim sayılır 32ye kadar halletmeye çalışıyodum bilerek. Boyuna erken yapmışsın falan diyorlar ama yani son zamanlarda zaten ağırlaşacaz hem hava da serin olacak iş güç peşine niye koşalım rahat rahat gezip tadını çıkarırız yani. İnşallah seninde hemen biterde yoluna sokarsın herşeyi
Yaa benim 2 numara 3-6 kilo yazıyor 1 den 90 tane direk 2 ye geçsem olur mu acebaBen de ilk 2 haftalık almıştım arkadaşım 39+2 de 3800 doğurdu 3.haftaday hala 1 numara kullanıyor ben de yüklendim biraz
Nidilat adalat içiyor musun?Bebek dogunca sacma bi huy yukleniyor anneye. Her seyini kendim yapmak istiyordum ben. Kimsenim yaptigi seyi de begenmiyordum
Bahçede de olsa börtü böcek olur gözle görülmeyen video izlemiştim karbonat koyunca çikiyor içinden.Karbonatlı suda yıkayabilirsiniz biz dalından koparıp yediğimiz için ben yıkamıyorum dımatesleri meyveleri silip yiyorum sadece hafif topraksılık doğallık hoşuma gidiyor ama marketlerde ilaçlı satılıyor olabilir onları karbonatta bekletiyorum
Ayy aklıma fış fış kayıkçı geldi oğlumu emzirirken filan hep onu söylerdim kaynanam gülerdiBir de 24. Haftadan itibaren seçtiğiniz kısa bir masalı doğuma kadar her gün sesli okursanız bebek doğduğunda alışma sürecinde okuduğunuzda inanılmaz derecede sakinleştiriyormus
D d_g_g hakkından gelirdi merak etmeInsallah grubun havası degsmez, kaprıs trip kin nefret ınsanın basına bela.. Hala aklıma gelınce ne sacma sapan bır sebepten ayrıldım oradan dıyorum. Aman neyse herkes kalbinin ekmegını yer.. Neysekı aralık şanslı bız varız dıye buraya gelemıyorlaryoksa buralarda yangın yerı olurdu
Onları geç de Kanadalı ddia unutulmaz yaBen en başından beri buradayım şunu gözlemledim öyle değişik davranan 1 2 kişi oldu hiçbirimiz tepki vermedik yok saydik gittiler
Dogurucaz ve ev tadilatta1 ay var bitmesine yaklasik. Sonra bebek odasina girisicez cnku dolap ztn az bizde esyalarini koyucak yer yok sen 100 gun diyince aklima gelen tek sey bu oldu
Sen rahat ol tatlim. Mesela araligin manyaklarindan biri benimisim gucum yok hamilelik yuzunden oyuzden kafam atti mi ugrasabiliyorum. Geldikleri gibi giderler ztn. Bizim grubun derdi indirimler o mu iyi bu mu. Sunu nasil yapicaz vs. Ego gibi seyler aralikta yok cok sukur. Herkes birbirinden premses oyuzden burada barinamaz ole tipler
Ya benim oğlan Allahtan kız hissetmiştim başta ve aynı şeyi düşündüm ya benzerseHahahahakuzenimin eşi kaynanasıni hiç sevmiyordu 2. Kızı doğdu kaynanasinin aynısı hep büyüyünce düzelir diye kendini teselli etti 6 yaşında hala kaynanasınin aynı diyor ki uyanıyorum kaynanamı görüyorum şimdi biz de öyle olmayalim
Belki senin kanadalı ddia adını değiştirip Ocak grubunu patlatmıştır olamaz mıHele şükür ya pazar pazar kız ne yazdınız böyle ben okuyana kadar 3 sayfa daha yazmışsınız
Yaa benim 2 numara 3-6 kilo yazıyor 1 den 90 tane direk 2 ye geçsem olur mu aceba
Nidilat adalat içiyor musun?
Bahçede de olsa börtü böcek olur gözle görülmeyen video izlemiştim karbonat koyunca çikiyor içinden.
Ayy aklıma fış fış kayıkçı geldi oğlumu emzirirken filan hep onu söylerdim kaynanam gülerdifış fış diye
D d_g_g hakkından gelirdi merak etmebiz zor durdurduk bazen
Onları geç de Kanadalı ddia unutulmaz yabaşka gruba da gitmedi yazık izini kaybettirdi
asayiş berkemal güvenlik ten sorumlu
Benim ablamın oğlu var. Birebir kaynanasının kopyasıYa benim oğlan Allahtan kız hissetmiştim başta ve aynı şeyi düşündüm ya benzerse
Geçenlerde biri daha buna benzer bir şey yazdı doktora gitti olabiliyormuş dedi ama yine de siz hemen gidinKızlar 25+2 yim lavaboda peçeteye sildiğimde kanama gördümplasenta ile ilgili bir durumum yok diye biliyorum bugüne kadar hiç kanamada yaşamadım bu ne ki şimdi
Erhan karaalp diye bi doktor var. O ileri haftalarda olan kanamaların daha az riskli ve önemsiz olduğunu söylemişti. İnşallah ciddi bir şey değildirKızlar 25+2 yim lavaboda peçeteye sildiğimde kanama gördümplasenta ile ilgili bir durumum yok diye biliyorum bugüne kadar hiç kanamada yaşamadım bu ne ki şimdi
Adalat kullaniyorum canimHele şükür ya pazar pazar kız ne yazdınız böyle ben okuyana kadar 3 sayfa daha yazmışsınız
Yaa benim 2 numara 3-6 kilo yazıyor 1 den 90 tane direk 2 ye geçsem olur mu aceba
Nidit adalat içiyor musun?
Bahçede de olsa börtü böcek olur gözle görülmeyen video izlemiştim karbonat koyunca çikiyor içinden.
Ayy aklıma fış fış kayıkçı geldi oğlumu emzirirken filan hep onu söylerdim kaynanam gülerdifış fış diye
D d_g_g hakkından gelirdi merak etmebiz zor durdurduk bazen
Onları geç de Kanadalı ddia unutulmaz yabaşka gruba da gitmedi yazık izini kaybettirdi
asayiş berkemal güvenlik ten sorumlu
Benimkiler aynı senin gibi ama kaynana güzel Allah'tanAy Allah korusun ben de bundan çekiniyorum ama aklıma getirmemeye çalışıyorum. Benim eşim üç erkek kardeş ve gerçekten hepsi birbirinden yakışıklı Allah özene bezene yaratmış. Rahmetli babaannem eşimi ilk gördüğünde senden güzel valla maşallah demiştiben de kaynanamı ilk gördüğümde bu çocuklar bu kadından nasıl çıkmış demiştim cahildim bilsem böyle bir laf eder miyim
Yaa dış gebelik geçirip ayrılan bir kız da olmuştu ben anlamıştım onun belirtilerden. Ayrılanlar da çok tatlıydı ya hep iyi kızlardı valla. Pozitif neşeli.Bir de şöyle bir durum var biz burada ilk 3 ay sorunlar yaşadık çoğumuzun düşük geçmişi vardı Tüp bebeği olanlar vardı riskli olanlar vardı zaten çok stresli zamanlardı 9. 10. Hafatad bebeğini kaybedip ayrılanlar çok oldu lekelenmesi kanaması olan çok oldu böyle zamanlardan geçerken karşındaki de senin gibi iyice her şeyi daha kötüye çekmeye gerek yok ki
Oğlan diye benzeme ihtimalini es gecme bizkm apartmanda bir kız var 4 yaşında falan herkes ona Mustafa Hala diyorYa benim oğlan Allahtan kız hissetmiştim başta ve aynı şeyi düşündüm ya benzerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?