- 18 Temmuz 2022
- 6.326
- 10.623
- 198
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #21.521
Hayırlısı olsun canım buraya hiç girmesek de doğuracağız sonuçta çok önemli değilValla ben kendim soğuduğum için birkaç kişiden dolayı, sessiz sedasız buraya geçmiştim. Ama kendileri istediler. Yapacak bir şey yok.
O olsa kanadayı anlatmadan duramaz bizim buca şöyle sizin bura böyle kıyası yapması lazım.Belki senin kanadalı ddia adını değiştirip Ocak grubunu patlatmıştır olamaz mı
Evet onu ben de hatırladım doktorum normal diyor falan demiştiBenimkiler aynı senin gibi ama kaynana güzel Allah'tanbir de kızım değil oğlum olacak
Yaa dış gebelik geçirip ayrılan bir kız da olmuştu ben anlamıştım onun belirtilerden. Ayrılanlar da çok tatlıydı ya hep iyi kızlardı valla. Pozitif neşeli.
Orası ayrı trajıkomık, grubun yöneticisı de sen ben gıbı ınsan, bastakı tabloyu yapmaya yetkılı bırı, ona sıkayet edınce kız ne yapabılcek kı, sıtenın yınetıcısıne yazsa boyle boyle bı durum var, her yere yazılabılıyor mu dıye anlıcam da, hadi site kurallarını bılıyor derım. O grubun enerjısı cok dusuktu, bı de herseye benım doktorum da doktorum dıyen bırı, benım ebe kuzenım diyen biri varken bısey yazası gelmıyordu ınsanın. Benım 2020 yılında actıgım düşük sonrası gebelık planlayanlar grubu var, o kadar cok kısıye yardımcı olduk kı hep bırlıkte, tecrubelerımızı paylaştık, hala gorusuyorum oradakı arkadslsrımla.. Cok guzel bır enerjı vardı, hepımız olumsuz seyler yasamamıza ragmen bırlık beraberlık bozulmadı hıc.. Hele benım tartısma konusu erkek senesı mı kız senesı mı, gulerek yazdıgım seyı nereye cektı.. Ben hep dıyorum herkes kalbının ekmegını yer..Grubun yöneticisi bile bıraktı zaten grubu üç beş kişi yazıyoruz sadece. Şikayet edecek yer bile yok savcıya gitsinler isterlerseİstediğim yerde istediğimle konuşurum kimseyle sorunum yok ki benim. Bu kadar lüzumsuz bi konudan kaç tane hamilenin kalbi kırıldı. Kendi kendisini de üzdü zaten ne gerek vardı. Ben de geçen sene mart annelerinde düşük yapıp elenmiştim. Nasıl özlüyorum orayı da. Ocak grubuna da geç geldim çok şaşırmıştım o soğukluğu görünce. Hatta marttan bi arkadaşa mesaj atmıştım grubumuzu çok özledim diye
Hepımız hamıleyız, ne gerek var kı bunlara, hepımızın derdı bebegımız suan ama baskaları ıssız ısteDogurucaz ve ev tadilatta1 ay var bitmesine yaklasik. Sonra bebek odasina girisicez cnku dolap ztn az bizde esyalarini koyucak yer yok sen 100 gun diyince aklima gelen tek sey bu oldu
Sen rahat ol tatlim. Mesela araligin manyaklarindan biri benimisim gucum yok hamilelik yuzunden oyuzden kafam atti mi ugrasabiliyorum. Geldikleri gibi giderler ztn. Bizim grubun derdi indirimler o mu iyi bu mu. Sunu nasil yapicaz vs. Ego gibi seyler aralikta yok cok sukur. Herkes birbirinden premses oyuzden burada barinamaz ole tipler
Bır de burası sanal bır ortam, tamam belkı ozelde tansııp gorustuklerımız vardır bazılarımızın ama, suraya tıklayıp gırmesem ben yokum aslında, kım nasıl ulasabılcek bıze, boyle bır ortamda gergınlıge gerek var mı, tansıyonum yukseldı dıyor bı de, yapma etme kardesım o zaman, benım de o gun karnım kasıldı, yaa degmeyecek ınsanlarla ne muhabbetler edıyorz ıste.Ayy çok saçma değil mi biz kime napmışız. Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamıştakip edildiğimden haberim bile yok saf saf takılıyorum buralarda. Ben bir kere okulda bir hocayla gerildim. Kadın benden 17 yaş büyük, bariz bir kıskançlığı da var. Çok aşırı belli oluyor. Neyse benimle ilgili birkaç veliyle konuşmuş olumsuz şekilde. Ben de o zamana kadar sessizim etliye sütlüye karışmıyorum okulda da yeniyim kaıdnla bir kavga ettim şok oldu gözlerinin açılışını asla unutamıyorum ona, sen beni neden bu kadar önemsiyorsun? Önemseme beni bu kadar demiştim sonra yakın olduğum müdür yardımcıları baya dalgasını geçmişti. Velhasıl beni neden bu kadar önemsediler bilmiyorum ama arada oluyo öyle bana
Allah hayırlısını versinBenim ablamın oğlu var. Birebir kaynanasının kopyasıbide o bahsi geçen meşhur karadenizli kaynanalardan kendisi
Du bakalım kime benzeyecekOğlan diye benzeme ihtimalini es gecme bizkm apartmanda bir kız var 4 yaşında falan herkes ona Mustafa Hala diyoreşim babasına sordu niye böyle diyorsunuz dedi ki babama benziyor
İlk haftalar çok farklı oluyor grupların havası gerçekten. Ben galiba 12 haftamda falan gelmiştim gruba. Bu konular biraz moralimi bozuyor kendim de düşüğüm olduğu için biraz daha risk azalınca gireyim cinsiyet alışveriş konuşulsun diye geldim açıkçası. Ama çok şaşırmıştım geldiğimde. Soğuk gelmişti ortam. Herhalde ben geç geldiğim için öyle geliyor diye düşündüm ama sonra olaylar patladı zatenBir de şöyle bir durum var biz burada ilk 3 ay sorunlar yaşadık çoğumuzun düşük geçmişi vardı Tüp bebeği olanlar vardı riskli olanlar vardı zaten çok stresli zamanlardı 9. 10. Hafatad bebeğini kaybedip ayrılanlar çok oldu lekelenmesi kanaması olan çok oldu böyle zamanlardan geçerken karşındaki de senin gibi iyice her şeyi daha kötüye çekmeye gerek yok ki
Benım sacma olayda mesela herkes 3 maymunu oynadı. Herseye hazır cevap olan bı kackısıden duymayı beklerdım, bos yere tartısıyosunuz cumlesını duymayı..Zaten sadece senin cevap vermemenle olacak birşey değil canım. Senin cevap vermene bişey demiyorum. Başta yönetici ve grubun tamamının alacağı bi tutum olması gerekiyor bunun. Kimseye böyle grubun sahibi havası tanınmaması gerekirdi. Bikaç kişi elli kişiyi gruptan soğuttu şimdi. Neyse boşverelim artık
Onun sanki kalbi durmuştu yaa 7.hafta da gelişimi durmuştu ama 5 hafta kontrole gitmemişti sanki öyle bişiydi. Hatlarda karışmış olabilirEvet onu ben de hatırladım doktorum normal diyor falan demiştibir tanede kıvırcıkli bir şey vardı o da öyle gitti bir tane de 2 düşük olan vardı hiç kalp atışı duymadım ablamla eltim de hamile aynı anda dogacaklar demişti onun 3. Bebeğinin de kalbi atmamisti ona çok üzülmüştüm
Ben de o dönemde bu grup olmasa çok daha stresli olurum diye düşünüyorumİlk haftalar çok farklı oluyor grupların havası gerçekten. Ben galiba 12 haftamda falan gelmiştim gruba. Bu konular biraz moralimi bozuyor kendim de düşüğüm olduğu için biraz daha risk azalınca gireyim cinsiyet alışveriş konuşulsun diye geldim açıkçası. Ama çok şaşırmıştım geldiğimde. Soğuk gelmişti ortam. Herhalde ben geç geldiğim için öyle geliyor diye düşündüm ama sonra olaylar patladı zaten
O çikolata aşkı gibi bir şeydi kızı vardj bu doğumdan sonra rahmi alinacakti galiba benim dediğim Fatma Zümra mıydı öyle bir şeydiOnun sanki kalbi durmuştu yaa 7.hafta da gelişimi durmuştu ama 5 hafta kontrole gitmemişti sanki öyle bişiydi. Hayırda karışmış olabilir
Aa o zaman tam hatırlamıyorum onu karışmış evet çikolatalı bişiydi benim dediğimO çikolata aşkı gibi bir şeydi kızı vardj bu doğumdan sonra rahmi alinacakti galiba benim dediğim Fatma Zümra mıydı öyle bir şeydi
Senin konuya hala gülüyorum ben ya çok iyiydiOrası ayrı trajıkomık, grubun yöneticisı de sen ben gıbı ınsan, bastakı tabloyu yapmaya yetkılı bırı, ona sıkayet edınce kız ne yapabılcek kı, sıtenın yınetıcısıne yazsa boyle boyle bı durum var, her yere yazılabılıyor mu dıye anlıcam da, hadi site kurallarını bılıyor derım. O grubun enerjısı cok dusuktu, bı de herseye benım doktorum da doktorum dıyen bırı, benım ebe kuzenım diyen biri varken bısey yazası gelmıyordu ınsanın. Benım 2020 yılında actıgım düşük sonrası gebelık planlayanlar grubu var, o kadar cok kısıye yardımcı olduk kı hep bırlıkte, tecrubelerımızı paylaştık, hala gorusuyorum oradakı arkadslsrımla.. Cok guzel bır enerjı vardı, hepımız olumsuz seyler yasamamıza ragmen bırlık beraberlık bozulmadı hıc.. Hele benım tartısma konusu erkek senesı mı kız senesı mı, gulerek yazdıgım seyı nereye cektı.. Ben hep dıyorum herkes kalbının ekmegını yer..
Hepımız hamıleyız, ne gerek var kı bunlara, hepımızın derdı bebegımız suan ama baskaları ıssız ıste
Bır de burası sanal bır ortam, tamam belkı ozelde tansııp gorustuklerımız vardır bazılarımızın ama, suraya tıklayıp gırmesem ben yokum aslında, kım nasıl ulasabılcek bıze, boyle bır ortamda gergınlıge gerek var mı, tansıyonum yukseldı dıyor bı de, yapma etme kardesım o zaman, benım de o gun karnım kasıldı, yaa degmeyecek ınsanlarla ne muhabbetler edıyorz ıste.
Aa ben senı hatırlayamadım dusuk grununda kullanıcı adın boyle mıydı yıne.. Gruptan bı ben kaldım, konuyu ben actımSenin konuya hala gülüyorum ben ya çok iyiydiBen de saf gibi bilimsel yazı falan getiriyorum erkek senesi diye bişey yok falan diyorum. Bi anda espri yapıp dururken soğuk rüzgarlar esmişti bi de eski yönetici bebeğini kaybetmiş galiba o yüzden bi yönetici sorunu olmuştu grupta. Şanssızlık baştan olmuş. Düşük sonrası grubuna ben de bi ara gelmiştim. Sonra bebek konusunu baya atmıştım kafamdan sen şimdi deyince hatırladım. Çok aktiftim bi ara forumda bikaç kişiyi hatırlıyorum oradan şimdi anne gruplarında gördüm de mutlu oldum
Aynen grupta baştan sorun oldu o en son giden yönetici 3. YöneticiydiSenin konuya hala gülüyorum ben ya çok iyiydiBen de saf gibi bilimsel yazı falan getiriyorum erkek senesi diye bişey yok falan diyorum. Bi anda espri yapıp dururken soğuk rüzgarlar esmişti bi de eski yönetici bebeğini kaybetmiş galiba o yüzden bi yönetici sorunu olmuştu grupta. Şanssızlık baştan olmuş. Düşük sonrası grubuna ben de bi ara gelmiştim. Sonra bebek konusunu baya atmıştım kafamdan sen şimdi deyince hatırladım. Çok aktiftim bi ara forumda bikaç kişiyi hatırlıyorum oradan şimdi anne gruplarında gördüm de mutlu oldum
O gruptaki yataş juno kavgası çok iyiydi alanlar ve almayanlar arasındaSenin konuya hala gülüyorum ben ya çok iyiydiBen de saf gibi bilimsel yazı falan getiriyorum erkek senesi diye bişey yok falan diyorum. Bi anda espri yapıp dururken soğuk rüzgarlar esmişti bi de eski yönetici bebeğini kaybetmiş galiba o yüzden bi yönetici sorunu olmuştu grupta. Şanssızlık baştan olmuş. Düşük sonrası grubuna ben de bi ara gelmiştim. Sonra bebek konusunu baya atmıştım kafamdan sen şimdi deyince hatırladım. Çok aktiftim bi ara forumda bikaç kişiyi hatırlıyorum oradan şimdi anne gruplarında gördüm de mutlu oldum
Yok kuzum ismim değişti benim. Annabelle diye bi kullanıcı adım vardı kedimin fotoğrafı vardı profildeAa ben senı hatırlayamadım dusuk grununda kullanıcı adın boyle mıydı yıne.. Gruptan bı ben kaldım, konuyu ben actımsımdı ıkıncıye hamıleler var, tabı dıle kolay 3 bucuk yıl gectı ustunden
Hadi ya ben bilmiyordum. Tüh ya çok üzüldümAynen grupta baştan sorun oldu o en son giden yönetici 3. Yöneticiydi
Hepimiz ilerde kesin şunu diyeceğiz “ayyy yavrum sana hamileyken bir sıcak vardı bir sıcak vardı, tam ona denk geldin sen. “Bu sene 45 derecelerde çatladık bi de üstüne hormonlar bindi. Kabus gibi geceleri çok verimsiz uyuyorum. Sizin nasıl uykular
Ben bunu da kaçırmışım ya ben yokken de olmuş bişeylerO gruptaki yataş juno kavgası çok iyiydi alanlar ve almayanlar arasındakomik gruptu be aslında
Valla bu yaz doğurmadığıma şükrediyorum bi de 45 derece havada 9 aylık göbek düşünemiyorumHepimiz ilerde kesin şunu diyeceğiz “ayyy yavrum sana hamileyken bir sıcak vardı bir sıcak vardı, tam ona denk geldin sen. “
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?