2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Valla ben kendim soğuduğum için birkaç kişiden dolayı, sessiz sedasız buraya geçmiştim. Ama kendileri istediler. Yapacak bir şey yok.
Hayırlısı olsun canım buraya hiç girmesek de doğuracağız sonuçta çok önemli değil kimse kırılmasa iyi olurdu ama olan oldu artık

Evet onu ben de hatırladım doktorum normal diyor falan demişti bir tanede kıvırcıkli bir şey vardı o da öyle gitti bir tane de 2 düşük olan vardı hiç kalp atışı duymadım ablamla eltim de hamile aynı anda dogacaklar demişti onun 3. Bebeğinin de kalbi atmamisti ona çok üzülmüştüm

Orası ayrı trajıkomık, grubun yöneticisı de sen ben gıbı ınsan, bastakı tabloyu yapmaya yetkılı bırı, ona sıkayet edınce kız ne yapabılcek kı, sıtenın yınetıcısıne yazsa boyle boyle bı durum var, her yere yazılabılıyor mu dıye anlıcam da, hadi site kurallarını bılıyor derım. O grubun enerjısı cok dusuktu, bı de herseye benım doktorum da doktorum dıyen bırı, benım ebe kuzenım diyen biri varken bısey yazası gelmıyordu ınsanın. Benım 2020 yılında actıgım düşük sonrası gebelık planlayanlar grubu var, o kadar cok kısıye yardımcı olduk kı hep bırlıkte, tecrubelerımızı paylaştık, hala gorusuyorum oradakı arkadslsrımla.. Cok guzel bır enerjı vardı, hepımız olumsuz seyler yasamamıza ragmen bırlık beraberlık bozulmadı hıc.. Hele benım tartısma konusu erkek senesı mı kız senesı mı, gulerek yazdıgım seyı nereye cektı.. Ben hep dıyorum herkes kalbının ekmegını yer..
Hepımız hamıleyız, ne gerek var kı bunlara, hepımızın derdı bebegımız suan ama baskaları ıssız ıste
Bır de burası sanal bır ortam, tamam belkı ozelde tansııp gorustuklerımız vardır bazılarımızın ama, suraya tıklayıp gırmesem ben yokum aslında, kım nasıl ulasabılcek bıze, boyle bır ortamda gergınlıge gerek var mı, tansıyonum yukseldı dıyor bı de, yapma etme kardesım o zaman, benım de o gun karnım kasıldı, yaa degmeyecek ınsanlarla ne muhabbetler edıyorz ıste.

Benim ablamın oğlu var. Birebir kaynanasının kopyası bide o bahsi geçen meşhur karadenizli kaynanalardan kendisi
Allah hayırlısını versin
Oğlan diye benzeme ihtimalini es gecme bizkm apartmanda bir kız var 4 yaşında falan herkes ona Mustafa Hala diyor eşim babasına sordu niye böyle diyorsunuz dedi ki babama benziyor
Du bakalım kime benzeyecek

İlk haftalar çok farklı oluyor grupların havası gerçekten. Ben galiba 12 haftamda falan gelmiştim gruba. Bu konular biraz moralimi bozuyor kendim de düşüğüm olduğu için biraz daha risk azalınca gireyim cinsiyet alışveriş konuşulsun diye geldim açıkçası. Ama çok şaşırmıştım geldiğimde. Soğuk gelmişti ortam. Herhalde ben geç geldiğim için öyle geliyor diye düşündüm ama sonra olaylar patladı zaten

Benım sacma olayda mesela herkes 3 maymunu oynadı. Herseye hazır cevap olan bı kackısıden duymayı beklerdım, bos yere tartısıyosunuz cumlesını duymayı..

Onun sanki kalbi durmuştu yaa 7.hafta da gelişimi durmuştu ama 5 hafta kontrole gitmemişti sanki öyle bişiydi. Hatlarda karışmış olabilir

Ben de o dönemde bu grup olmasa çok daha stresli olurum diye düşünüyorum çok şükür o günler arkada kaldı artık alışveriş kismindayiz

Onun sanki kalbi durmuştu yaa 7.hafta da gelişimi durmuştu ama 5 hafta kontrole gitmemişti sanki öyle bişiydi. Hayırda karışmış olabilir
O çikolata aşkı gibi bir şeydi kızı vardj bu doğumdan sonra rahmi alinacakti galiba benim dediğim Fatma Zümra mıydı öyle bir şeydi

Senin konuya hala gülüyorum ben ya çok iyiydiBen de saf gibi bilimsel yazı falan getiriyorum erkek senesi diye bişey yok falan diyorum. Bi anda espri yapıp dururken soğuk rüzgarlar esmişti bi de eski yönetici bebeğini kaybetmiş galiba o yüzden bi yönetici sorunu olmuştu grupta. Şanssızlık baştan olmuş. Düşük sonrası grubuna ben de bi ara gelmiştim. Sonra bebek konusunu baya atmıştım kafamdan sen şimdi deyince hatırladım. Çok aktiftim bi ara forumda bikaç kişiyi hatırlıyorum oradan şimdi anne gruplarında gördüm de mutlu oldum

Aa ben senı hatırlayamadım dusuk grununda kullanıcı adın boyle mıydı yıne.. Gruptan bı ben kaldım, konuyu ben actım sımdı ıkıncıye hamıleler var, tabı dıle kolay 3 bucuk yıl gectı ustunden

Aynen grupta baştan sorun oldu o en son giden yönetici 3. Yöneticiydi

O gruptaki yataş juno kavgası çok iyiydi alanlar ve almayanlar arasında komik gruptu be aslında

Yok kuzum ismim değişti benim. Annabelle diye bi kullanıcı adım vardı kedimin fotoğrafı vardı profilde eylülde kürtaj olmuştum. O aralar biraz girdim ama hatırlamıyor olabilirsin çünkü çok uzun kalmadım siteye de girmedim fazla

Bu sene 45 derecelerde çatladık bi de üstüne hormonlar bindi. Kabus gibi geceleri çok verimsiz uyuyorum. Sizin nasıl uykular
Hepimiz ilerde kesin şunu diyeceğiz “ayyy yavrum sana hamileyken bir sıcak vardı bir sıcak vardı, tam ona denk geldin sen. “

O gruptaki yataş juno kavgası çok iyiydi alanlar ve almayanlar arasında komik gruptu be aslında
Ben bunu da kaçırmışım ya ben yokken de olmuş bişeyler zaten ilk geldiğimde biri terslemişti beni ama ismini bile hatırlamıyorum. Üsluba çok şaşırmıştım alışık olduğum bişey değil. Ben herkesle çiçek böcek modunda pozitif takıldığım için biraz dumur olmuştum sorun bende değilmiş grupta var bi enerji

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…