2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Çok sukur derdi veren allahım dermanını da verıyor, ınslalah saglıcakls kucagımıza alalım bu sefer

Daha ev bulup ev taşıyacağız. Sonra çocuk odası yapacağım. Ama bunun için alış veriş yapmam lazım öncesinde. Bende 100 gün deyince direk aklıma bu geldi. Sonra neyse ıslak mendili var bol bol dedim bi gülme geldi

Geçmiş olsun ihmal etmeyin bencede eylül annelerinde erken doğum yapan biri vardı inşallah bizim başımıza bu tür şeyler gelmez
Şehir hastanesi kadın doğum acile geldim ama Allah buralarda olanlara sabır versin herkesin eşit şartlarda olmasını dilerdim yarın özeldeki doktoruma gideceğim ama buralarda olmak zor çocuğun başı çıkınca falan bakıyorlar herhalde ebe kalp atışlarına baktı e ben zaten hareketlerini hissediyorum yani ultrasonda bakılmadı gerekmez mi bilemedim doktor bekliyoruz

Ahahaha ben böyle olayları seviyorum ya. Bizim okulda da oluyor sessiz sakin kibar görünce bastırırız sanıyorlar. Ama karşısındaki bi anda devleşince o halleri gerçekten komik oluyor.

Bende şu bonus kafa resim çizen amcamız Bob Ross var ya ara ara onu dinliyorum. Bana aşırı iyi geliyor sesi, tonu. Belki çocukluğumu hatırlattığı içindir. Bebiş doğunca da onu açarım ara ara
Ya bayılıyorum nasıl huzur veriyo insana. Çocukluğuma gittim çok duygulandım

Ahahaha ben böyle olayları seviyorum ya. Bizim okulda da oluyor sessiz sakin kibar görünce bastırırız sanıyorlar. Ama karşısındaki bi anda devleşince o halleri gerçekten komik oluyor.
Aynen öyle gerektiğinde ağızlarının payını vermek iyi oluyo bida yaklaşamıyorlar

Ben de Ankara etlik şehir hastanesi aciline gitmiştim gece kötüleştiğimde. Gerçekten asistan doktorlar o kadar kötü davranıyor ki. İki kere gittim ikisinde de ağlayarak çıktım. Bide bilgisiz oluyorlar. İlaç yazdı biri yanındakine diyo iki tane mi yazsam , o da diyo ki canın nasıl istiyorsa öyle yap.

Kızlar 25+2 yim lavaboda peçeteye sildiğimde kanama gördüm plasenta ile ilgili bir durumum yok diye biliyorum bugüne kadar hiç kanamada yaşamadım bu ne ki şimdi
Canım kanaman devamlı onu kontrol et. Peçeteye silince gelmiş olabilir. Bi arkadaşta daha olmuştu. Ama devamı gelmiyorsa, batma, ağrı, kusma, ateş gibi belirtilerin yoksa çok korkutma kendini. Doktoruna mutlaka haber ver ve içinin rahatlaması için yarın gider yavruyu görürsün. Olabiliyor diyorlar bu haftalarda. Dua edelim güzel haberler paylaş bizle. ☺

Ah canım ya böyle şeyler haftasonuna denk geliyor nedense yoksa ilk tercihim burası olmaz kadın doğum acilde kadın doğumcu yok çok ilginç yani burda doğumlar nasıl oluyor merak ediyorum

Ahahah bende Zeynep Kamilde ikili test sonrası buna yakın bir cümle duymuştum coraspirin için. “Coraspirin yazayım mı diyor” yanındaki doktor “istersen yaz” dedi. Len sizin isteğinizle mi içicez bu ilacı. Online eğitimde almışlar diplomaları bacım

Doktor şansım çok iyi oldu hep ya çok şükür. İzmirde olan varsa devlet hastanesi olarak çiğliyi tavsiye ederim kızlar. Ben iki yerde takipliyim. İkinci hastanem Çiğli. Acile de gittim kaç kez. Gerçekten çok iyi baktılar sağolsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…