- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #21.561
Doktorlar iyi zaten ama denk gelemiyorsun, asistanlar gavur gibiDoktor şansım çok iyi oldu hep ya çok şükür. İzmirde olan varsa devlet hastanesi olarak çiğliyi tavsiye ederim kızlar. Ben iki yerde takipliyim. İkinci hastanem Çiğli. Acile de gittim kaç kez. Gerçekten çok iyi baktılar sağolsunlar
Bu ressam eşim icinde cok anlamli ya ben de severim de onceligim kendi kulturumuzun kodlari olan Anadolu masallariBende şu bonus kafa resim çizen amcamız Bob Ross var ya ara ara onu dinliyorum. Bana aşırı iyi geliyor sesi, tonu. Belki çocukluğumu hatırlattığı içindir. Bebiş doğunca da onu açarım ara ara
basak olgunlastikca boynu egilirmis ya bazilari prof da olsa hala çiğ o da ayriDoktorlar iyi zaten ama denk gelemiyorsun, asistanlar gavur gibiHacettepe de Profa gidiyorum ben gayet kibar şeker gibi adam. Karnıma jeli bile kendi sürdüğü oldu sıfır ego. Yanaklarımı sıktı bi kere ağlıyorum diye sonuç sormak için asistana göndermişti sekreteri, ay beni odasına bile almadı asistan doktor çık dışarı diye tersliyor bide . Asistanlarda var sıkıntı o doktoru uzman olduktan sonra özel klinikte kedi gibi çalışırken görmek isterdim
Ya tabi öylesi de oluyobasak olgunlastikca boynu egilirmis ya bazilari prof da olsa hala çiğ o da ayri
Sen benden üç hafta öndesin ya muhtemelen grupta da daha eskisin. Ben o kadar detay hatırlamıyorum.Evet onu ben de hatırladım doktorum normal diyor falan demiştibir tanede kıvırcıkli bir şey vardı o da öyle gitti bir tane de 2 düşük olan vardı hiç kalp atışı duymadım ablamla eltim de hamile aynı anda dogacaklar demişti onun 3. Bebeğinin de kalbi atmamisti ona çok üzülmüştüm
Kız ben onu kaçırmışım anlat heleO gruptaki yataş juno kavgası çok iyiydi alanlar ve almayanlar arasındakomik gruptu be aslında
Ay hic de bile. Ben 3. Aydaydik daha indirim olunca butun bebek arabasi vs aldim. Koyamet koptu. Smdi herkes kyki aldin diyo. Heves bizim cocuk bizim para bizim ev bizim insanlarin karisilmasina uyuz oluyorumYaaa Allah yardımcın olsun tahmin edebiliyorum hamile hamile gerçekten zor bide arka planda sürekli yoluna sokmaya çalışıp düşünüyorsun bütün gün. Ben oda işini bitirdim sayılır 32ye kadar halletmeye çalışıyodum bilerek. Boyuna erken yapmışsın falan diyorlar ama yani son zamanlarda zaten ağırlaşacaz hem hava da serin olacak iş güç peşine niye koşalım rahat rahat gezip tadını çıkarırız yani. İnşallah seninde hemen biterde yoluna sokarsın herşeyi
Dncjfjfjfjdjcdjxhxhhx bana bunlarla gelYürü beee. Parti kur oy verim
Ahahahahaha grubun delisi olaraktanHele şükür ya pazar pazar kız ne yazdınız böyle ben okuyana kadar 3 sayfa daha yazmışsınız
Yaa benim 2 numara 3-6 kilo yazıyor 1 den 90 tane direk 2 ye geçsem olur mu aceba
Nidilat adalat içiyor musun?
Bahçede de olsa börtü böcek olur gözle görülmeyen video izlemiştim karbonat koyunca çikiyor içinden.
Ayy aklıma fış fış kayıkçı geldi oğlumu emzirirken filan hep onu söylerdim kaynanam gülerdifış fış diye
D d_g_g hakkından gelirdi merak etmebiz zor durdurduk bazen
Onları geç de Kanadalı ddia unutulmaz yabaşka gruba da gitmedi yazık izini kaybettirdi
asayiş berkemal güvenlik ten sorumlu
Ay iste bak beterin beteri seni cok iyi anliyorum. İnsallah kolaycs bulur tasinirsin. Bi de bizama da tasinmak ayri bi dertDaha ev bulup ev taşıyacağız. Sonra çocuk odası yapacağım. Ama bunun için alış veriş yapmam lazım öncesinde. Bende 100 gün deyince direk aklıma bu geldi. Sonra neyse ıslak mendili var bol bol dedim bi gülme geldi
Dusuk cikarMutlu1anne 1.saat açlık 121 çıktı.
İkinci saat daha mı düşük çıkar daha mı yüksek?
İkinci saat ölçmeyi unuttum.
Aa çok şey kaçırdın sensiz baya Ocak grubu dedikodusu yaptık
Kızlar cok utanıyorum sormaya ama hapsurunca bıraz idrar kacırdım, yasayan var mı benden baska
Asistanların bu ruh halini ben de anlamıyorum ya. Ben de Ege ünv doça gidiyorum. Asistanlardaki ego hocalarda olmuyor nedense. Neyse seviyoruz hepsini gitmesinler muhtacız hepsineDoktorlar iyi zaten ama denk gelemiyorsun, asistanlar gavur gibiHacettepe de Profa gidiyorum ben gayet kibar şeker gibi adam. Karnıma jeli bile kendi sürdüğü oldu sıfır ego. Yanaklarımı sıktı bi kere ağlıyorum diye sonuç sormak için asistana göndermişti sekreteri, ay beni odasına bile almadı asistan doktor çık dışarı diye tersliyor bide . Asistanlarda var sıkıntı o doktoru uzman olduktan sonra özel klinikte kedi gibi çalışırken görmek isterdim
Canım hamilelikte olabilecek şeyler bunlarKızlar cok utanıyorum sormaya ama hapsurunca bıraz idrar kacırdım, yasayan var mı benden baska
Canım hamilelikte olabilecek şeyler bunlar
Bende suanlik yok ama olabilir garanti veremiyorumO zaman sevındım sızın de kacırmanıza
Bak şimdi üzüldümBende suanlik yok ama olabilir garanti veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?