2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Doktorlar iyi zaten ama denk gelemiyorsun, asistanlar gavur gibi Hacettepe de Profa gidiyorum ben gayet kibar şeker gibi adam. Karnıma jeli bile kendi sürdüğü oldu sıfır ego. Yanaklarımı sıktı bi kere ağlıyorum diye sonuç sormak için asistana göndermişti sekreteri, ay beni odasına bile almadı asistan doktor çık dışarı diye tersliyor bide . Asistanlarda var sıkıntı o doktoru uzman olduktan sonra özel klinikte kedi gibi çalışırken görmek isterdim

Bende şu bonus kafa resim çizen amcamız Bob Ross var ya ara ara onu dinliyorum. Bana aşırı iyi geliyor sesi, tonu. Belki çocukluğumu hatırlattığı içindir. Bebiş doğunca da onu açarım ara ara
Bu ressam eşim icinde cok anlamli ya ben de severim de onceligim kendi kulturumuzun kodlari olan Anadolu masallari

Kızlar havuza gideyim dedim göbeğim bacaklarım kıp kırmızı, bir zararı olur mu acaba ya

basak olgunlastikca boynu egilirmis ya bazilari prof da olsa hala çiğ o da ayri

basak olgunlastikca boynu egilirmis ya bazilari prof da olsa hala çiğ o da ayri
Ya tabi öylesi de oluyo urfadayken ben bi Prof a gitmiştim o da iyiydi ama şey diyordu ben profum bu şehirde benden başka Prof yok şu an kime muayene olduğunun farkında mısın? O sırada vajinal muayene olmamak için ağlayan ben

Gecen kis bebek planlarken hasta olmustum. Cigerim cikarcasina oksuruyordum. Gece acile gittim gunduz calistigim icin. Akciger filmi cekmek istedi hamile olma ihtimalim var dedim. Sonra gitti diger asistanalar soyledi iste hamile olma ihtimali varmis diye gulustuler. Nasil ya diye. Beta hcg bak o zaman dediler hiiic ugrasamam dedi. Beni ooylece gonderdi bi tedavi ilac vermeden. Aile hekimine gittim ama tedavi baya gecikti. Sonrasinda 1 ay boyunca deli gibi oksurdum. Kac gun okula gidemedim onun yuzunden. Allah devlet hastanesinin aciline kimseyi dusurmesin

Sen benden üç hafta öndesin ya muhtemelen grupta da daha eskisin. Ben o kadar detay hatırlamıyorum.
O gruptaki yataş juno kavgası çok iyiydi alanlar ve almayanlar arasında komik gruptu be aslında
Kız ben onu kaçırmışım anlat hele
Siz gelince gelme sebebinizi merak edip erkek senesi muhabbetini öğrenmiştim de junoyu da sen anlat

Mutlu1anne 1.saat açlık 121 çıktı.
İkinci saat daha mı düşük çıkar daha mı yüksek?
İkinci saat ölçmeyi unuttum.

Ay hic de bile. Ben 3. Aydaydik daha indirim olunca butun bebek arabasi vs aldim. Koyamet koptu. Smdi herkes kyki aldin diyo. Heves bizim cocuk bizim para bizim ev bizim insanlarin karisilmasina uyuz oluyorum
Yürü beee. Parti kur oy verim
Dncjfjfjfjdjcdjxhxhhx bana bunlarla gel
Ahahahahaha grubun delisi olaraktankimse huzurumuzu bozamaz
Ay iste bak beterin beteri seni cok iyi anliyorum. İnsallah kolaycs bulur tasinirsin. Bi de bizama da tasinmak ayri bi dert
Buarada benimde masrapam var mesela bunlar beni mutlu edio

Kizlar biriniz n11 uc uc kupon demişti onu nasıl yaptınız ya ben kaçırdım dün +20 puan diye birşey vardı bende onu kupona çevirdim ama kulanamdim nasıl kulanicam biri ban yardim etsinnnnn

Asistanların bu ruh halini ben de anlamıyorum ya. Ben de Ege ünv doça gidiyorum. Asistanlardaki ego hocalarda olmuyor nedense. Neyse seviyoruz hepsini gitmesinler muhtacız hepsine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…