- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #21.581
Sen benden üç hafta öndesin ya muhtemelen grupta da daha eskisin. Ben o kadar detay hatırlamıyorum.
Kız ben onu kaçırmışım anlat hele
Siz gelince gelme sebebinizi merak edip erkek senesi muhabbetini öğrenmiştim de junoyu da sen anlat
Doğum sonrası kegelle hallederiz, şimdi biraz sızabilirO zaman sevındım sızın de kacırmanıza
Insallah kalıcı olmazDoğum sonrası kegelle hallederiz, şimdi biraz sızabilir
Benimde çok erken başladı ya özellikle kusarken aşırı gidiyorduKızlar cok utanıyorum sormaya ama hapsurunca bıraz idrar kacırdım, yasayan var mı benden baska
İlk kez oldu bugun, yani çişim de yoktu aslında ona sasırdımBenimde çok erken başladı ya özellikle kusarken aşırı gidiyordueşim arabada yapma başka bir şey istemiyorum diyo
Evet bitmis. Gelir gece 12 den sonra yenisi
Ben hatırladım bahsettiğiniz arkadaşın adı cikolatakistim di, ayni hastalıktan muzdarip oldugum için benim de ilgimi cekmisti okuyup çok üzülmüştüm. Neyseki bir sağlıklı bebisi var o arkadaşın tüp bebek ile cocuk sahibi olmustu, düşük yaptığı gebeligi dogal yolla olmustu doğumdan sonra çikolata kisti agrilarina dayanamadığı icin rahmini yumurtalıklarini aldırmayı düşünüyordu. En son bebegin kalbi atmadığı icin kürtaj olup ayrıldı gruptan. Allah düşmanımın başına vermesin zor bi hastalık gerçektenO çikolata aşkı gibi bir şeydi kızı vardj bu doğumdan sonra rahmi alinacakti galiba benim dediğim Fatma Zümra mıydı öyle bir şeydi
Benim de daha basima gelmedi.Benimde çok erken başladı ya özellikle kusarken aşırı gidiyordueşim arabada yapma başka bir şey istemiyorum diyo
Eşimin daha aklına gelmedi bu gelince yaparBenim de daha basima gelmedi.
Ben acil durumda suyum gelmesinden ya da kanamadan korkup arabaya hem hastane cantasi yaptim hem de koltuga alt acma bezlerinden koydum uzerine de bir koyu ufak polar serdim
cis kacirma icin de bir onlem olabilir
Canim bilemedim uc uc kuponu hic kullanmadim. Hep normal kupon cikti. Gece 12 den sonra ana sayfaya bak. Orda banner oluyor yazan ifadeyi ("kacmaz40" vb) kupon alanina yaziyorsun, hemen yükleniyor. Bazen bazi kategorilerde kullanmaya izin vermiyorlar sadece.Kizlar biriniz n11 uc uc kupon demişti onu nasıl yaptınız ya ben kaçırdım dün +20 puan diye birşey vardı bende onu kupona çevirdim ama kulanamdim nasıl kulanicam biri ban yardim etsinnnnn
ben kimin üstüne atim şimdi
Yalnız benim juno olayından haberim yok. Junoda da mı sıkıntı çıktı
Ya bir arkadaş sağ olsun indirim haberi verdi 840 liraya almıştık bir çoğumuz. Sonra almayanlar kötüledi baya junoyu yok şu kadar ay yatılır yok bu kadar. Üçüncüye hamile bir anne vardı o öyle değil diyor onun dediğini de kabul etmedilerYalnız benim juno olayından haberim yok. Junoda da mı sıkıntı çıktı
Ne kadar yatılırsa yatılsın bebeğimin konforu için aldımYa bir arkadaş sağ olsun indirim haberi verdi 840 liraya almıştık bir çoğumuz. Sonra almayanlar kötüledi baya junoyu yok şu kadar ay yatılır yok bu kadar. Üçüncüye hamile bir anne vardı o öyle değil diyor onun dediğini de kabul etmedilersaçma sapan bir şeydi her tartışma gibi
Kızlar cok utanıyorum sormaya ama hapsurunca bıraz idrar kacırdım, yasayan var mı benden baska
Bebeğim hamileyken havuz yasak bidaha girme benceKızlar havuza gideyim dedim göbeğim bacaklarım kıp kırmızı, bir zararı olur mu acaba ya
milleti terslemekten bi hal oldum artıkAy hic de bile. Ben 3. Aydaydik daha indirim olunca butun bebek arabasi vs aldim. Koyamet koptu. Smdi herkes kyki aldin diyo. Heves bizim cocuk bizim para bizim ev bizim insanlarin karisilmasina uyuz oluyorum
Dncjfjfjfjdjcdjxhxhhx bana bunlarla gel
Ahahahahaha grubun delisi olaraktankimse huzurumuzu bozamaz
Ay iste bak beterin beteri seni cok iyi anliyorum. İnsallah kolaycs bulur tasinirsin. Bi de bizama da tasinmak ayri bi dert
Buarada benimde masrapam var meselabunlar beni mutlu edio
sen nerden biliyon kız o zamanlar vardıydın grupta ben niye seni gördüm gibiBen hatırladım bahsettiğiniz arkadaşın adı cikolatakistim di, ayni hastalıktan muzdarip oldugum için benim de ilgimi cekmisti okuyup çok üzülmüştüm. Neyseki bir sağlıklı bebisi var o arkadaşın tüp bebek ile cocuk sahibi olmustu, düşük yaptığı gebeligi dogal yolla olmustu doğumdan sonra çikolata kisti agrilarina dayanamadığı icin rahmini yumurtalıklarini aldırmayı düşünüyordu. En son bebegin kalbi atmadığı icin kürtaj olup ayrıldı gruptan. Allah düşmanımın başına vermesin zor bi hastalık gerçekten
Ben enox kullanıyorum canım hemde 0.6 olanıKızlar yaa kim oksapar ya da enox kullanıyordu bi kere daha sordum kimse yazmadı bi ben mi kullanıyorum
Evet evet oyduBen hatırladım bahsettiğiniz arkadaşın adı cikolatakistim di, ayni hastalıktan muzdarip oldugum için benim de ilgimi cekmisti okuyup çok üzülmüştüm. Neyseki bir sağlıklı bebisi var o arkadaşın tüp bebek ile cocuk sahibi olmustu, düşük yaptığı gebeligi dogal yolla olmustu doğumdan sonra çikolata kisti agrilarina dayanamadığı icin rahmini yumurtalıklarini aldırmayı düşünüyordu. En son bebegin kalbi atmadığı icin kürtaj olup ayrıldı gruptan. Allah düşmanımın başına vermesin zor bi hastalık gerçekten
Yükleme yazmadım balım evde kendim ölçüyorum ya sabah kara buğday ekmeği iki dilim yedim erik de 3-4 tane yiyince merak edip ölçtüm. Artık günde 4-6 kez ölçüyorum azalttım baya. Yediğim içtiğim şeyler belli zaten. Şüphe duyarsam ölçüyorum.Dusuk cikar
80lerde bisey cikar bence
Yukleme ne alaka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?