2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Sohrab anlatsın

Kızlar cok utanıyorum sormaya ama hapsurunca bıraz idrar kacırdım, yasayan var mı benden baska
Benimde çok erken başladı ya özellikle kusarken aşırı gidiyordu eşim arabada yapma başka bir şey istemiyorum diyo

O çikolata aşkı gibi bir şeydi kızı vardj bu doğumdan sonra rahmi alinacakti galiba benim dediğim Fatma Zümra mıydı öyle bir şeydi
Ben hatırladım bahsettiğiniz arkadaşın adı cikolatakistim di, ayni hastalıktan muzdarip oldugum için benim de ilgimi cekmisti okuyup çok üzülmüştüm. Neyseki bir sağlıklı bebisi var o arkadaşın tüp bebek ile cocuk sahibi olmustu, düşük yaptığı gebeligi dogal yolla olmustu doğumdan sonra çikolata kisti agrilarina dayanamadığı icin rahmini yumurtalıklarini aldırmayı düşünüyordu. En son bebegin kalbi atmadığı icin kürtaj olup ayrıldı gruptan. Allah düşmanımın başına vermesin zor bi hastalık gerçekten

Benimde çok erken başladı ya özellikle kusarken aşırı gidiyordu eşim arabada yapma başka bir şey istemiyorum diyo
Benim de daha basima gelmedi.
Ben acil durumda suyum gelmesinden ya da kanamadan korkup arabaya hem hastane cantasi yaptim hem de koltuga alt acma bezlerinden koydum uzerine de bir koyu ufak polar serdim

cis kacirma icin de bir onlem olabilir

Benim de daha basima gelmedi.
Ben acil durumda suyum gelmesinden ya da kanamadan korkup arabaya hem hastane cantasi yaptim hem de koltuga alt acma bezlerinden koydum uzerine de bir koyu ufak polar serdim

cis kacirma icin de bir onlem olabilir
Eşimin daha aklına gelmedi bu gelince yapar

Kizlar biriniz n11 uc uc kupon demişti onu nasıl yaptınız ya ben kaçırdım dün +20 puan diye birşey vardı bende onu kupona çevirdim ama kulanamdim nasıl kulanicam biri ban yardim etsinnnnn
Canim bilemedim uc uc kuponu hic kullanmadim. Hep normal kupon cikti. Gece 12 den sonra ana sayfaya bak. Orda banner oluyor yazan ifadeyi ("kacmaz40" vb) kupon alanina yaziyorsun, hemen yükleniyor. Bazen bazi kategorilerde kullanmaya izin vermiyorlar sadece.

Yalnız benim juno olayından haberim yok. Junoda da mı sıkıntı çıktı
Ya bir arkadaş sağ olsun indirim haberi verdi 840 liraya almıştık bir çoğumuz. Sonra almayanlar kötüledi baya junoyu yok şu kadar ay yatılır yok bu kadar. Üçüncüye hamile bir anne vardı o öyle değil diyor onun dediğini de kabul etmediler saçma sapan bir şeydi her tartışma gibi

Ne kadar yatılırsa yatılsın bebeğimin konforu için aldım

Kızlar havuza gideyim dedim göbeğim bacaklarım kıp kırmızı, bir zararı olur mu acaba ya
Bebeğim hamileyken havuz yasak bidaha girme bence çünkü bağışıklığımız düşük enfeksiyon kapma ihtimalimiz yüksek vajinal enfeksiyon bizim in tehlikeli
milleti terslemekten bi hal oldum artık
sen nerden biliyon kız o zamanlar vardıydın grupta ben niye seni gördüm gibi

Evet evet oydu

Dusuk cikar
80lerde bisey cikar bence
Yukleme ne alaka?
Yükleme yazmadım balım evde kendim ölçüyorum ya sabah kara buğday ekmeği iki dilim yedim erik de 3-4 tane yiyince merak edip ölçtüm. Artık günde 4-6 kez ölçüyorum azalttım baya. Yediğim içtiğim şeyler belli zaten. Şüphe duyarsam ölçüyorum.
Erik testten geçti mesela. İnce uzun kara erikler var ya o mesela çok tatlı bir şey değil zaten yavan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…