2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ben grubu okuyordum ama yazmıyordum ondan dolayı beni görmemiş olmanız normal ben ekimi eylülü bile okudum

Ben Erzurum şehir hastanesinde kürtaj da oldum aciline de gittim muayyene de oldum gerçekten çok iyiler anlayışlı bilgiler iyimserler bence orada önemli olan doktorun kendi yapısı özele üniversiteye doçent muayyenesine hepsine de gittim çoğu şehir hastanesinindeji doktorların yanında geçemez ama ilçedeki Hastanesinin aciline Allah kimseyi düşürmesin dediğim de çok oldu ebelerin ulturasyon cihazı kullanma yetkisi yok ondan bakmamıştır..

Yuklemeden once doktora dedim ki iki porsiyon meyve yiorum gunde cok korkuyorm cikicak seker die; dr meyveden sekerin cikmaz beyaz seker ve un kullaniyorsan cikar. En azindan normal sartlarda boyleymis. O dedigin erikler ztn cok tatsiz ya

Şanslısınız

Kızlar bebek bezi için sleepy bio natürel mi yoksa natürel mi tavsiye edersiniz

Yok hayır doktor ameliyatta dediler sürekli pazar günü ne ameliyatı bilemedim saatler süren yarın kendi doktoruma gideceğim hareketlerini hissediyorum çok şükür
İnşallah önemli bir şey değildir

Kızlar cok utanıyorum sormaya ama hapsurunca bıraz idrar kacırdım, yasayan var mı benden baska
Canım sen daha yeni kaçırıyorsan şükür et ben çişim gelirse ve tuvalete yetişemeden hapşırursam yüzde yüz kaçırıyorum 15-16. Haftamda başladı bu durum bide ben alerjik bir insanım ne kadar hapşurduğumu sen tahmin et

Bizimde 6 Eylül tevafuka bak aynı yıl ve ay evleniyoruz aynı yıl ve ay da çocuğumuz oluyor bide sağlıklı bı şekilde kucağımıza alsak
Yaa görünce yazmak istedim bizde aralıkta evlenmiştik gecen sene aralıkta da anne baba olcaz Allah izin verirse çok güzel bir tevafuk dediğin gibi☺
Birsey diyim mi bence bunun haftaya alakası yok tamamen Allah Azze ve cellenin elinde olan birsey. Geçen yurt dışında 21. Haftalikken doğup yaşayan bir bebek gordum 32 de doğup hayata tutunamayan da var yani yiyecek ekmeği varsa yaşar hep dediğimiz gibi o yüzden tevekkül ve dua çok önemli ben her zaman Rabbime sağlıkla kucagima almak için dua ediyorum insallah kabul eder
Kızlar 25+2 yim lavaboda peçeteye sildiğimde kanama gördüm plasenta ile ilgili bir durumum yok diye biliyorum bugüne kadar hiç kanamada yaşamadım bu ne ki şimdi
Hayir olsun insalalh kötü birsey yoktur
B Bubenmiyim di sanırım o da dün öyle 50 krs kadar kan lekesi gordum camasirim da demişti sonra napti bilmiyorum

Ay hadi yaa karnım acıyo artık iğne vurmaktan

hay maşallah azimli hamile
Canım nasıl vuruyorsun ? Etini iyice sıkıştır, iğneyi gerçekten 90 derece yaparak sokmaya çalış. İğne ilk kolay giriyormu diye hafiften bir batır girmiyorsa ora için zorlama mesela başka yerde dene hemen. İğnenin içindeki sıvıyı yavaş yavaş gönder daha az acıyor sıvı bitince iğneyi hemen seri şekilde çıkar. Bu işlemler boyunca etini hep kıstır iğneyi çıkardıktan sonra etini serbest bırakacaksın. Sonrasında iğne vurduğun yeri sakın ovalama sadece pamukla bastırabilirsin. Bu dediklerimi yaparsan hem morarma kolay kolay olmuyor hemde ağrı daha az oluyor

Ayy benı rahstlattınız ya, valla esıme demeye utandım altıma kacırdım dıye

Ayy benı rahstlattınız ya, valla esıme demeye utandım altıma kacırdım dıye
Ben ilk hastanede muayene sıramı beklerken kaçırdım eşime koş koş eve gidiyoruz altıma kaçırdım diye haykırdım keşke sadece eşime deseydim hastanede yanımızdaki herkes duymuştur herhalde

21 haftalık türkıyede yasayan tek bır bebek varmıs, gecen yıl cok arastırmıstık, onu da deneysel olarak aıleden ızın alarak yasatmıslar. 8 ay yogun bakımda kalmıs bebek.. Benım de 21 haftalık bebeklerım dogar dogmaz melek oldular , ciğer gelişimi olmadıgı ıcın..burdan bır arkadsın 24 haftalık dogdu 1 gun arayla melek oldular onlar da.. Ama 28.haftaya ulasanlar %90 yasıyor demıstı benım doktorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…