2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Allah hicbirimize hickimseye yasatmasin. Sana da Rabbim sabrini versin. Bu sefer insallah saglicakla al kucagina. Hicbirimizin hiçkimsenin kucagi bos kalmasin insallah

Maalesef yer yokki genelde 90derecelik vuruyorum ama yine de mor yer yok ve nereye vurursam vurayım acıyo artık

Yuklemeden once doktora dedim ki iki porsiyon meyve yiorum gunde cok korkuyorm cikicak seker die; dr meyveden sekerin cikmaz beyaz seker ve un kullaniyorsan cikar. En azindan normal sartlarda boyleymis. O dedigin erikler ztn cok tatsiz ya
Napayım balım onlarla nefsimi köreltmeye çalışıyorum. Elma da aldırdım o da şekersiz olandan. Arada onu da yerim.

Ay kızlar ne konuştunuz böyle yetişemedim valla maşallah bugün sabah bi çıktık daha yeni girdik çok yoruldum

Ayy benı rahstlattınız ya, valla esıme demeye utandım altıma kacırdım dıye
Kusunca çok gülünce hapşırma da birkez eşime balkonda bağırmak için çok cirpindim o zaman bile oldu inşallah okulda olmaz amin

Allah hepsine sağlık versin sağlıkla zamanında doğsun büyüsünler inşallah seninde basın sağ olsun

Maalesef yer yokki genelde 90derecelik vuruyorum ama yine de mor yer yok ve nereye vurursam vurayım acıyo artık
Canım etini güzel sıkıştıramıyormusun acaba ya bende ilk zamanlar çok morartıyordum dediklerimi yaptıktan sonra morarma olmadı çok araştırdım çünkü

Rısklı yerlerde mesane pedı kullan, benım o kadar cok gelmedı 1 2 damls kactı
Valla benim giydiğim tayttı ve direk taytımada geçti nasıl olduysa o bana ders oldu bida asla çişimi tutmadım geldiği anda tuvalete koşuyorum. Teşekkür ederim tavsiyen için aklımda olsun

Bebeğini denek olarak vermek nedir yaa 8 ay yoğun bakımda neler cekmistir o yavrucak Allahim akıl fikir versin. Basin sagolsun Allah bir daha yaşatmasın sana da bize de kimseye de

Canım etini güzel sıkıştıramıyormusun acaba ya bende ilk zamanlar çok morartıyordum dediklerimi yaptıktan sonra morarma olmadı çok araştırdım çünkü
Ya yapmam mı bende biraz göbek vardı hamile kalmadan önce belki ondan bilmiyorum başta hiç olmuyordu sonra böyle içerde yumrular olmaya başladı arada belkide ben beceremiyorum ne bilim

Oooo maşrapan varsa gerisini dert etme. Büyük eksiği tamamlamışsın gerisi kolay ben de maşrapa da yok. Koynumda yıkarım artık naaapim

Bebeğini denek olarak vermek nedir yaa 8 ay yoğun bakımda neler cekmistir o yavrucak Allahim akıl fikir versin. Basin sagolsun Allah bir daha yaşatmasın sana da bize de kimseye de
İnternetten baktım eğer aynı bebekse 5 ay kalmış 21haftalıkken doğmuş

İlk kez oldu bugun, yani çişim de yoktu aslında ona sasırdım
Ayyy benim en korktuğum şey “arkadaşım hamile kayınpederine çay götürmüş tam vermiş dönerken tutamamış kendini hem gaz hem çişini yapmış az bişey” anlatmıştı hem çok gülmüş hem üzülmüştük. Başıma gelir diye ben de korkuyorum

Kızlar bu gümüş kapaklarda silverella ile silver pad 999 ayarlarda hangisi daha iyi? Bide arkadaşımın varmış ama kararmış o sana vereyim bi kaç kez kullandım sonra kullanmadım diyor. Ama hafif kararmış temizleyip kaldırmasına rağmen. Onu alsam gümüşçüde parlattırsam olur mu? Onda ki silver pad miş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…