- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #21.621
Allah hicbirimize hickimseye yasatmasin. Sana da Rabbim sabrini versin. Bu sefer insallah saglicakla al kucagina. Hicbirimizin hiçkimsenin kucagi bos kalmasin insallah21 haftalık türkıyede yasayan tek bır bebek varmıs, gecen yıl cok arastırmıstık, onu da deneysel olarak aıleden ızın alarak yasatmıslar. 8 ay yogun bakımda kalmıs bebek.. Benım de 21 haftalık bebeklerım dogar dogmaz melek oldular , ciğer gelişimi olmadıgı ıcın..burdan bır arkadsın 24 haftalık dogdu 1 gun arayla melek oldular onlar da.. Ama 28.haftaya ulasanlar %90 yasıyor demıstı benım doktorum..
Allah razı olsun canım, rabbım kımseye vermesın boyle bır acıyıAllah hicbirimize hickimseye yasatmasin. Sana da Rabbim sabrini versin. Bu sefer insallah saglicakla al kucagina. Hicbirimizin hiçkimsenin kucagi bos kalmasin insallah
Maalesef yer yokki genelde 90derecelik vuruyorum ama yine de mor yer yok ve nereye vurursam vurayım acıyo artıkCanım nasıl vuruyorsun ? Etini iyice sıkıştır, iğneyi gerçekten 90 derece yaparak sokmaya çalış. İğne ilk kolay giriyormu diye hafiften bir batır girmiyorsa ora için zorlama mesela başka yerde dene hemen. İğnenin içindeki sıvıyı yavaş yavaş gönder daha az acıyor sıvı bitince iğneyi hemen seri şekilde çıkar. Bu işlemler boyunca etini hep kıstır iğneyi çıkardıktan sonra etini serbest bırakacaksın. Sonrasında iğne vurduğun yeri sakın ovalama sadece pamukla bastırabilirsin. Bu dediklerimi yaparsan hem morarma kolay kolay olmuyor hemde ağrı daha az oluyor
Napayım balım onlarla nefsimi köreltmeye çalışıyorum. Elma da aldırdım o da şekersiz olandan. Arada onu da yerim.Yuklemeden once doktora dedim ki iki porsiyon meyve yiorum gunde cok korkuyorm cikicak seker die; dr meyveden sekerin cikmaz beyaz seker ve un kullaniyorsan cikar. En azindan normal sartlarda boyleymis. O dedigin erikler ztn cok tatsiz ya
Kusunca çok gülünce hapşırma da birkez eşime balkonda bağırmak için çok cirpindim o zaman bile olduAyy benı rahstlattınız ya, valla esıme demeye utandım altıma kacırdım dıye
Allah hepsine sağlık versin sağlıkla zamanında doğsun büyüsünler inşallah21 haftalık türkıyede yasayan tek bır bebek varmıs, gecen yıl cok arastırmıstık, onu da deneysel olarak aıleden ızın alarak yasatmıslar. 8 ay yogun bakımda kalmıs bebek.. Benım de 21 haftalık bebeklerım dogar dogmaz melek oldular , ciğer gelişimi olmadıgı ıcın..burdan bır arkadsın 24 haftalık dogdu 1 gun arayla melek oldular onlar da.. Ama 28.haftaya ulasanlar %90 yasıyor demıstı benım doktorum..
Kız pantolonu napacağızYedek ıccamasırı tasımalı bundan sonra
Canım etini güzel sıkıştıramıyormusun acaba ya bende ilk zamanlar çok morartıyordum dediklerimi yaptıktan sonra morarma olmadı çok araştırdım çünküMaalesef yer yokki genelde 90derecelik vuruyorum ama yine de mor yer yok ve nereye vurursam vurayım acıyo artık
Rısklı yerlerde mesane pedı kullan, benım o kadar cok gelmedı 1 2 damls kactıKız pantolonu napacağız
Valla benim giydiğim tayttı ve direk taytımada geçti nasıl olduysaRısklı yerlerde mesane pedı kullan, benım o kadar cok gelmedı 1 2 damls kactı
Allah razı olsun canımAllah hepsine sağlık versin sağlıkla zamanında doğsun büyüsünler inşallahseninde basın sağ olsun
Güneşten diyorsan hayır bir zararı yok olmazda ama enfeksiyon olabilir, genel olarak havuza girmeyin diyor doktorlar ama hepsi değilKızlar havuza gideyim dedim göbeğim bacaklarım kıp kırmızı, bir zararı olur mu acaba ya
Bebeğini denek olarak vermek nedir yaa 8 ay yoğun bakımda neler cekmistir o yavrucak Allahim akıl fikir versin. Basin sagolsun Allah bir daha yaşatmasın sana da bize de kimseye de21 haftalık türkıyede yasayan tek bır bebek varmıs, gecen yıl cok arastırmıstık, onu da deneysel olarak aıleden ızın alarak yasatmıslar. 8 ay yogun bakımda kalmıs bebek.. Benım de 21 haftalık bebeklerım dogar dogmaz melek oldular , ciğer gelişimi olmadıgı ıcın..burdan bır arkadsın 24 haftalık dogdu 1 gun arayla melek oldular onlar da.. Ama 28.haftaya ulasanlar %90 yasıyor demıstı benım doktorum..
Ya yapmam mı bende biraz göbek vardı hamile kalmadan önce belki ondan bilmiyorum başta hiç olmuyordu sonra böyle içerde yumrular olmaya başladı arada belkide ben beceremiyorum ne bilimCanım etini güzel sıkıştıramıyormusun acaba ya bende ilk zamanlar çok morartıyordum dediklerimi yaptıktan sonra morarma olmadı çok araştırdım çünkü
Oooo maşrapan varsa gerisini dert etme. Büyük eksiği tamamlamışsın gerisi kolayAy hic de bile. Ben 3. Aydaydik daha indirim olunca butun bebek arabasi vs aldim. Koyamet koptu. Smdi herkes kyki aldin diyo. Heves bizim cocuk bizim para bizim ev bizim insanlarin karisilmasina uyuz oluyorum
Dncjfjfjfjdjcdjxhxhhx bana bunlarla gel
Ahahahahaha grubun delisi olaraktankimse huzurumuzu bozamaz
Ay iste bak beterin beteri seni cok iyi anliyorum. İnsallah kolaycs bulur tasinirsin. Bi de bizama da tasinmak ayri bi dert
Buarada benimde masrapam var meselabunlar beni mutlu edio
İnternetten baktım eğer aynı bebekse 5 ay kalmış 21haftalıkken doğmuşBebeğini denek olarak vermek nedir yaa 8 ay yoğun bakımda neler cekmistir o yavrucak Allahim akıl fikir versin. Basin sagolsun Allah bir daha yaşatmasın sana da bize de kimseye de
Ayyy benim en korktuğum şey “arkadaşım hamile kayınpederine çay götürmüş tam vermiş dönerken tutamamış kendini hem gaz hem çişini yapmış az bişey” anlatmıştı hem çok gülmüş hem üzülmüştük. Başıma gelir diye ben de korkuyorumİlk kez oldu bugun, yani çişim de yoktu aslında ona sasırdım
Ahahahahah evet rnfjdjfjfjd masrapa onemli cunkuOooo maşrapan varsa gerisini dert etme. Büyük eksiği tamamlamışsın gerisi kolayben de maşrapa da yok. Koynumda yıkarım artık naaapim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?