- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #25.561
Kızlaaar iyi geceler birşey soracağım pat diye sohbetinize daldım ama uykum olmasına rağmen merak ettim sormam lazım
Hamilelikle birlikte kocasına düşkünlüğü bağlılığı artan var mı? Yada uzaklaşan?
Sen diyince yok ya yapmamıştır diyerek gidip baktım gerçekten 6.ya hamileymiş. Daha yeni doğurmasını geçtim bunlarda hiç korunmak falan yok demek ki şokkkkk ndksldkfştşg
Evet bi ara önüme düşüyordu 5.ye son diyordu. Bunlar korunmayı mı bilmiyorlar acaba :)
Ne dedikodu yapmışsınız beHahaha ben sok oldum ya videoyu izledigimde. 32yasinda mi ne ozden 6. Ya okey. Yani ben anlamadim oncelikle ceket aysa hamile kalio yani ayri basari. Bi de bu devirde maddi manevi. Nebilym ya.
Aha benEşimi 24 saat yanımda istiyorum işe gitmesin istiyorum, sadece ilk 3 ay düşmanım gibi bakıyordum o kadar sinirime gidiyordu
Bi ara benBen eşim nefes alsa bile bir ara gıcık oluyordum
Başına üzüldüm ama şimdi yanında olmasına sevindimBenim eşim hep uzaktaydı tüp bebeği bile yalnız yaptım bi opu zamanı gelebilmişti oda ona ihtiyaç var diye dbdbbsbsşimdi resmen yapışık gibiyiz hiç bir yere gitmesin istiyorum gerçi normalde de çok düşkündüm.
O aşk sadece bugün mü olducihaz doğru ölçmüyor olabilir mi? aniden o kadar düşünce sen de hissedersin zaten ama bir dr giderdim ben birkaç dkda bu kadar oynasa.
başta düşmanım gibi geliyordu hayatında hiçbir şey değişmedi diye gıcık oluyordumşu an aramız iyi ama bazen anlık yükselişler yaşıyorum mesela bugün bir ara kral kocam paşa kocam diye mesaj attım aniden bir koca aşkıyla doldum
Bazıları bu dönemde eşinden kaçıp nefret edenleri duymuştum
Bende tam tersi o kaçıyor ben kovalıyorum
Şakası bir yana gebelik öncesi nasılsa ruh halimiz aynı devam bizim
Bende cok dustum. Hic ise gitsin istemiorum fln
Senin mesajı almamışım verdiğim cevap bunlarNe dedikodu yapmışsınız be
Aha ben
Bi ara ben
Başına üzüldüm ama şimdi yanında olmasına sevindim
O aşk sadece bugün mü oldu
Kızlar yalnız olmadığıma sevindim...
Ben hep düşkündüm zaten ama son zamanlarda ağlayacak kadar çoğaldı ağlamadım evet ama o his var.. Yanımda olsun işe bile gitmesin evdeyse benden başka şeyle ilgilenmesin modundayımöyle olmayınca bide geriliyorum kavga moduna giriyorum şaka gibi ama gerçek
Şuan annemdeyim, burda duramıyorum eve gidesim var, yakın zamanda belli olacak net değil ama antalya ya iş için gidebilir 1 aylığına, şimdide onu dert edindim bir ay ne yapscağım ben giderse
Ben genel olarak düşkünümdür günlerce aynı odaya kapansak sıkılmam yeter ki yan yana olalım. Ama bazı günler bana bi haller geliyorKızlaaar iyi geceler birşey soracağım pat diye sohbetinize daldım ama uykum olmasına rağmen merak ettim sormam lazım
Hamilelikle birlikte kocasına düşkünlüğü bağlılığı artan var mı? Yada uzaklaşan?
Anormal olmadığıma sevindim de ben çatsam da yanımda olsun istiyorum garibim hem sinirimi çekiyor ne yapacağını şaşırıyor hemde gidemiyorBen genel olarak düşkünümdür günlerce aynı odaya kapansak sıkılmam yeter ki yan yana olalım. Ama bazı günler bana bi haller geliyoriçime şeytan kaçmış gibi her şeye çatıyorum yok olsun istiyorum bikaç saate düzeliyorum
92-91 vsAçlık kac
Yaşın kaç?Bende sıvı fazlalıgını kafaya cok taktım işe geliyorum arabadan inip 300mt yürüyemiyorum karnim su dolu sankı, sabah 8 akşam 7.30 evdeyim günüm işte gecıyor bu zamana kadar çalıştım sorun etmedim pazartesi kontrol var eğer gene amnıo sıvı derse duruma bakıcam. Ev iş hastane hep öyle gecti korkumdan mağaza da gezemedim. 20den sonra karın rahatsız etmeye basladı 26 ya geldım çok şükür. Biraz da işime sahip cıkma modundayım ama artık gitmiyor. Bu bebek benim için çok kıymetli sizler gibi ilk çocuk, yasımda ileri kızlar. İnşallah 2023 bebesi olacak artık kafama bişey takmıyorum hayırlısı ile doğursam yeter. 32. Haftayı gecırıp evde dinlemeye gecıcem sartlara göre.
Bende de gıcık eden şeyler oldu hamıle kaldığımı uzun zaman sonra söyledim. Tedaviyle mi oldu onunden arkandan konusan lar dünya umrum değil bugune geldim ya. Sıkıntılı tipler her yerde. Kafam sarmıosa hiç dinlemiyorum bile.
Hahahaha çatınca hele bi gitsinAnormal olmadığıma sevindim de ben çatsam da yanımda olsun istiyorum garibim hem sinirimi çekiyor ne yapacağını şaşırıyor hemde gidemiyor
Endokrin ve kadın doğum sert konuştu.senin hoşlanmadığın endokrinci miydi? ben hala Atıl yükseli öneriyorum canım sana,
Peki nasıl bir yol önerdi? Yani şunu yap bunu yap mı dedi yoksa bekleyelim görelim mi dedi perinatologEndokrin ve kadın doğum sert konuştu.
Perinatoloji muayene etti bugün umut vaat eden güzel şeyler söyledi.
Yok şükürBebeğin yutması ile ilgili sorun var mı
Benim cihaz az ölçtü damar yüksek ölçtü.Benim şekerim damardan 49 çıktı parmaktan 88 çıktı sanırım parmak daha fazla çıkarıyor
Üzülme asıl bebeğe yarayacak olan doğumda gelecekmememden süt geldi biraz ya ikisininde ucu kaşınıyordu ıslak gibiydi bir bakayım dedim dokunduğum anda sarı kolostrum geldi hemen bıraktım dokunmayıilk haftalarda da gelmişti ama bu kadar değildi
Bir şey olmaz benim 16cı haftada başladı hem çok çok geliyor yani hep daire daire doluyor sütyenim, artık gelir yavaş yavaş sıkıntı etme canım sıktırma yetermememden süt geldi biraz ya ikisininde ucu kaşınıyordu ıslak gibiydi bir bakayım dedim dokunduğum anda sarı kolostrum geldi hemen bıraktım dokunmayıilk haftalarda da gelmişti ama bu kadar değildi
yok ondan değil de zaten kasılmalarım vs oldu korktum bir de sütün çok gelmesi erken doğum riski oluşturuyor diye evham perileri geldi hemen.Üzülme asıl bebeğe yarayacak olan doğumda gelecek
benim o kadar çok değil de geliyordu ufaktan ama daha koyu kıvamlıydı bu baya sıvı şekilde geldi damladı hemen elimi çektim durduBir şey olmaz benim 16cı haftada başladı hem çok çok geliyor yani hep daire daire doluyor sütyenim, artık gelir yavaş yavaş sıkıntı etme canım sıktırma yeter
Korkmaaaa at içindeki o kötü perileriyok ondan değil de zaten kasılmalarım vs oldu korktum bir de sütün çok gelmesi erken doğum riski oluşturuyor diye evham perileri geldi hemen.
benim o kadar çok değil de geliyordu ufaktan ama daha koyu kıvamlıydı bu baya sıvı şekilde geldi damladı hemen elimi çektim durdu
Çarşambaya kadar insülin vurucam.sudem34 şimdi sana ne öneriyor Doktorlar nasıl bir çözüm yolu sundular
canım benim baya kasılmam oldu nstde de çıkan çok şükür açılmayı engelleyebildik ilaçlarla şuan progesteronla devam ediyorum o yüzden bi tık daha evhamlıyım ama olumlu düşünüyorummm sütüm çok olucak inşallahKorkmaaaa at içindeki o kötü perilerikasık kasılmaları normal rahim artık daha hızlı büyüyor çünkü bebiş ler artık sığmıyor kilo alıyor, ve yalancı kasılmalar artık başlıyor rahim kendini evet doğuma hazırlıyor, saatte dört kereden fazla olursa sertleşme kasılma o zaman ara doktoru veya git hastaneye ama onun dışında günde bir iki olmuş korkma.. Süt tek başına tetikleyici değil inan ki
Balım iki mesaj önce yazdım alıntıda.Peki nasıl bir yol önerdi? Yani şunu yap bunu yap mı dedi yoksa bekleyelim görelim mi dedi perinatolog
Karar senin ve eşinin... Ama şunu gerçekten doğru söylemiş perinatoloji doktoru.. Aldıracak mısın bir sorun çıksa? Buna göre karar vermen en doğrusu...Çarşambaya kadar insülin vurucam.
Çarşamba endokrin bakacak.
Kadın doğum DNA testi diyor.
Perinatoloji de benim de iki gebeliğimde de su fazlaydı ben kendim de diyet yaptım. Senin karnın gergin sert iken su ölçümleri daha fazla çıkar dedi. Ölçtü 82 çıktı. Kadın doğum ölçtü 97 buldu. Aralarında yarım saat ya var ya yok yani.
Üst sınır 80
Kadın doğum diyoki sayının bir önemi yok fazla olması yeter. Açtı usg yi bak bu siyah alan ful su çok fazla çocuğun etrafında azcık olması lazım dedi. Geçenki bahsettiği hasta kendi hastasıymış her gün doktoru yoruyormuş. Neden zamanında uyarmadın tarzı diyorlarmış. DNA yaptırmamışlar. Yaptır diyor.
Perinatoloji de aldırmayacaksan gerek yok. Yüzde 95 sağlıklı bebeğin dedi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?