2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334

Bende cok dustum. Hic ise gitsin istemiorum fln

Sen diyince yok ya yapmamıştır diyerek gidip baktım gerçekten 6.ya hamileymiş. Daha yeni doğurmasını geçtim bunlarda hiç korunmak falan yok demek ki şokkkkk ndksldkfştşg
Evet bi ara önüme düşüyordu 5.ye son diyordu. Bunlar korunmayı mı bilmiyorlar acaba :)
Hahaha ben sok oldum ya videoyu izledigimde. 32yasinda mi ne ozden 6. Ya okey. Yani ben anlamadim oncelikle ceket aysa hamile kalio yani ayri basari. Bi de bu devirde maddi manevi. Nebilym ya.
Ne dedikodu yapmışsınız be
Eşimi 24 saat yanımda istiyorum işe gitmesin istiyorum, sadece ilk 3 ay düşmanım gibi bakıyordum o kadar sinirime gidiyordu
Aha ben
Ben eşim nefes alsa bile bir ara gıcık oluyordum
Bi ara ben
Başına üzüldüm ama şimdi yanında olmasına sevindim
O aşk sadece bugün mü oldu
Bazıları bu dönemde eşinden kaçıp nefret edenleri duymuştum
Bende tam tersi o kaçıyor ben kovalıyorum
Şakası bir yana gebelik öncesi nasılsa ruh halimiz aynı devam bizim
Kızlar yalnız olmadığıma sevindim...
Ben hep düşkündüm zaten ama son zamanlarda ağlayacak kadar çoğaldı ağlamadım evet ama o his var.. Yanımda olsun işe bile gitmesin evdeyse benden başka şeyle ilgilenmesin modundayım öyle olmayınca bide geriliyorum kavga moduna giriyorum şaka gibi ama gerçek
Şuan annemdeyim, burda duramıyorum eve gidesim var, yakın zamanda belli olacak net değil ama antalya ya iş için gidebilir 1 aylığına, şimdide onu dert edindim bir ay ne yapscağım ben giderse

Bende cok dustum. Hic ise gitsin istemiorum fln

Senin mesajı almamışım verdiğim cevap bunlar

Ben genel olarak düşkünümdür günlerce aynı odaya kapansak sıkılmam yeter ki yan yana olalım. Ama bazı günler bana bi haller geliyor içime şeytan kaçmış gibi her şeye çatıyorum yok olsun istiyorum bikaç saate düzeliyorum

Anormal olmadığıma sevindim de ben çatsam da yanımda olsun istiyorum garibim hem sinirimi çekiyor ne yapacağını şaşırıyor hemde gidemiyor

92-91 vs
Yaşın kaç?
Kaçıncı haftadan beri suyun fazla?
Yani ben düşündüm. 9-13-17 haftalar muayeneye geldim
17 de suyun fazla dedi. Zaten her muayene arası 4 hafta.
Ben 17 de öğrendim fazla olduğunu.
Ne zaman başladı kim bilir.
Neyse ya kötü düşünmüycem artık.
Hayırlısı Alah tan
Dua etmekten başka çaremiz kalmadı bence.
Ve elimizden geldiği kadar dikkat etmekten.

Anormal olmadığıma sevindim de ben çatsam da yanımda olsun istiyorum garibim hem sinirimi çekiyor ne yapacağını şaşırıyor hemde gidemiyor
Hahahaha çatınca hele bi gitsin 5 dkda bir yanıma gelip düzeltmeye çalışması şart o da biliyor huyumu sağolsun vazgeçmeden uğraşır keyfimi yerine getirmek için not: akrep burcuyum dkskkdlflg

mememden süt geldi biraz ya ikisininde ucu kaşınıyordu ıslak gibiydi bir bakayım dedim dokunduğum anda sarı kolostrum geldi hemen bıraktım dokunmayı ilk haftalarda da gelmişti ama bu kadar değildi

mememden süt geldi biraz ya ikisininde ucu kaşınıyordu ıslak gibiydi bir bakayım dedim dokunduğum anda sarı kolostrum geldi hemen bıraktım dokunmayı ilk haftalarda da gelmişti ama bu kadar değildi
Üzülme asıl bebeğe yarayacak olan doğumda gelecek

Bir şey olmaz benim 16cı haftada başladı hem çok çok geliyor yani hep daire daire doluyor sütyenim, artık gelir yavaş yavaş sıkıntı etme canım sıktırma yeter

Üzülme asıl bebeğe yarayacak olan doğumda gelecek
yok ondan değil de zaten kasılmalarım vs oldu korktum bir de sütün çok gelmesi erken doğum riski oluşturuyor diye evham perileri geldi hemen.
Bir şey olmaz benim 16cı haftada başladı hem çok çok geliyor yani hep daire daire doluyor sütyenim, artık gelir yavaş yavaş sıkıntı etme canım sıktırma yeter
benim o kadar çok değil de geliyordu ufaktan ama daha koyu kıvamlıydı bu baya sıvı şekilde geldi damladı hemen elimi çektim durdu

Korkmaaaa at içindeki o kötü perileri kasık kasılmaları normal rahim artık daha hızlı büyüyor çünkü bebiş ler artık sığmıyor kilo alıyor, ve yalancı kasılmalar artık başlıyor rahim kendini evet doğuma hazırlıyor, saatte dört kereden fazla olursa sertleşme kasılma o zaman ara doktoru veya git hastaneye ama onun dışında günde bir iki olmuş korkma.. Süt tek başına tetikleyici değil inan ki

sudem34 şimdi sana ne öneriyor Doktorlar nasıl bir çözüm yolu sundular
Çarşambaya kadar insülin vurucam.
Çarşamba endokrin bakacak.
Kadın doğum DNA testi diyor.
Perinatoloji de benim de iki gebeliğimde de su fazlaydı ben kendim de diyet yaptım. Senin karnın gergin sert iken su ölçümleri daha fazla çıkar dedi. Ölçtü 82 çıktı. Kadın doğum ölçtü 97 buldu. Aralarında yarım saat ya var ya yok yani.
Üst sınır 80
Kadın doğum diyoki sayının bir önemi yok fazla olması yeter. Açtı usg yi bak bu siyah alan ful su çok fazla çocuğun etrafında azcık olması lazım dedi. Geçenki bahsettiği hasta kendi hastasıymış her gün doktoru yoruyormuş. Neden zamanında uyarmadın tarzı diyorlarmış. DNA yaptırmamışlar. Yaptır diyor.
Perinatoloji de aldırmayacaksan gerek yok. Yüzde 95 sağlıklı bebeğin dedi .

canım benim baya kasılmam oldu nstde de çıkan çok şükür açılmayı engelleyebildik ilaçlarla şuan progesteronla devam ediyorum o yüzden bi tık daha evhamlıyım ama olumlu düşünüyorummm sütüm çok olucak inşallah

Karar senin ve eşinin... Ama şunu gerçekten doğru söylemiş perinatoloji doktoru.. Aldıracak mısın bir sorun çıksa? Buna göre karar vermen en doğrusu...
Başka ne diyebileceğimi bilmiyorum çok üzgünüm senin adına.. Rabbim sağlığıyla vaktinde kucağına versin evladını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…