- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #25.781
Anladım canımKuzu benım durum farklı serklaj var ve oncekı gebelıgımde bır anda kısalma olmustı, 8 gunde 3 mm kısalmıs dıye baslttı, bıraz da agrım var
Hamilelikte beynin fonksiyonlari tamamen değişiyormuş beyin bebeği 1. Sıraya koyuyormus o yüzden unutkanlık artıyormusBende de aynısı vardı sürekli biseyleri unutmaya başladım doktora söyledim bu randevumda B12 vitaminimr baktı kanda normalde alt sınırı 187 olana değer de benim değerim 97 çıktı ki kullandığım vitaminlerde B12 vardı aslında ama takviye iğne verdi şuan onu kullanıyorum
Serklajdan sonra vajinal bakilabiliyor mu canim? Benim serklaj oncesi vajinal bakildi sonrasinda hep karindan olcuyorDetaylıda vajınal bakmadı mı canım sana, servıks uzunlugu en doggru olcum vajınal ölcüm, karından yuksek cıkıyor..
Rabbim yardımcın olsun gününde sağlıkla kucağına al büyüt inşallahHastaneden geldım sımdı kızlar, dun gece cok hafıf regl sancısı gıbi bı sancım olmustu, sabah da devam ettı, sabah da sarımtrak akıntı geldı, bır de şu tansıyon muhabbetı, doktora yazdım ıyıkı de yazmısım.. Serklajlı olunca hemen gel dedı bakalım dedı, 8 gun once 40mm olculen servıks bugun 37 cıktı, cok hafıf hunılesme gordu, acıyı hemen hıssetmen ıyı oldu dedı, endol yazdı, bu gece 1 tane makattan, yarın ve pazsrtesı 6 saatte bır toplam 8 tane endol alıcam, eger agrı devam ederse nidılat baslayacak, benım erken dogum gecmısım oldugu ıcın bu ılacları verıyorum, 37 mm yoksa ılac baslamam dedı tedbırımızı alalım dedı.. 23.haftada kontrole cagırdı cıger gelıstırıcıyı her ıhtımale kardı vurcak, benı bı korku saldıbugun 22+1 oldu bebeğiim, dua edın bıze kızlar
Ben de e bebekten emzirme sütyeni aldım kendi sutyenlerim olmayınca kullanmaya başladım şu an için çok rahatBen de gidip geliyorum da almadım, sütyen aldım sadece
Ben daha almadım kom yakında zam yapar almam da lazım son aya bıraktım. Benimkilerede güven olmuyoki büyüyüp duruyorlarBen de e bebekten emzirme sütyeni aldım kendi sutyenlerim olmayınca kullanmaya başladım şu an için çok rahat
Evet canım bakılıyor, benım olcumlerım hep vajınal yapıldı, vajınal net goruluyor cunku.. Zaten probu ıttırmıyor bıle bakarkenSerklajdan sonra vajinal bakilabiliyor mu canim? Benim serklaj oncesi vajinal bakildi sonrasinda hep karindan olcuyor
Amin, cümlemiz güzelimRabbim yardımcın olsun gününde sağlıkla kucağına al büyüt inşallah
Ben de sütyenlerim sıkmaya başlayınca normal almak yerine nasıl olsa alcaz deyip erkenden denemek amaçlı ebebekten bir tane sütyen almıştım kasada kutunun barkodunu okutmuşlar ürünün üstünde alarmı kalmış. Bedeni oldu lakin alarmı bir sonraki kontrol günümde tekrar gidersem sökülecek.Ben de e bebekten emzirme sütyeni aldım kendi sutyenlerim olmayınca kullanmaya başladım şu an için çok rahat
Ben de öyle yapmıştım 3al 2 öde ile :))Ben de e bebekten emzirme sütyeni aldım kendi sutyenlerim olmayınca kullanmaya başladım şu an için çok rahat
Ben sabah kuponları tanımladım sonra sepettekinde geçiyordu denemek için bakmıştım. Akşama doğru bi daha baktım kuponlarımda tanımlı olsa bile geçmiyor. Sanırım kullanan kullanıyor bizde pasif gözüküyorKizlar kupon gelmis iki tane ama ben kullanamiyorum belirli urunlerde mi gecerli ne alabiliriz kuponla sepette hazir dursun diye bekletecegim termometre bebek taragi denedim alinmiyor
28 diye biliyorumYasamsal sınır dediğiniz kacıncı hafta.
Ben sutyen de alayim o zaman bi kac tane zaten evdekiler olmuyir artik bana. Seneye yaz da kullanirim.Ben de öyle yapmıştım 3al 2 öde ile :))
En riskli haftalar 24-28 arası. 28.hafta yaşam sınırı deniliyor .Yasamsal sınır dediğiniz kacıncı hafta.
Fırsat bulamadıklarından yazamıyorlardır :Kızlar anladığım kadarıyla son haftalarda burada çok muhabbet dönmeyecek. Diğer gruplara bakıyorum millet hep son haftalarda doğum derdinde doğumdan iki gün sonra falan haber vermişler genel olarak, doğuranlarda bebeğiyle ilgilenme modunda
Bugun fazla hıssetmedim genelde dinlendim uzandım falan. 26 yım şimdi.En riskli haftalar 24-28 arası. 28.hafta yaşam sınırı deniliyor .
Ama daha öncesinde de doğup yaşayanlar var
Vajinal bakılıyor, karından da ölçen var ama en doğru sonuç vajinaldır. Periyodik muayenelerde de bakılırKızlar bu serviks uzunluğu dediğiniz vajinal mi bakılıyor, detaylı ultrasonda anlaşılıyor mu? Dün doktor bana erken Doğum riski gözükmüyor dedi ama neye göre dedi bilmiyorum
Benim de rahim ağzı uzunluğum 31mm.Benim böyle çıkmış ama doktor gayet iyi risk yok dedi, sizinkiler daha uzunken nasıl risk oluyor ?
Benim doktorum pek önemsemiyor sanırım böyle şeyleri. Her şey serbest bana, egzersiz yapıyorum daha 3 ay dolmadan egzersize başla demişti banaBenim de rahim ağzı uzunluğum 31mm.
Operasyon da geçirdiğim için doktor ıstırahat ağırlıklı ve ağır birşeyler kaldırmaktan kaçınmam gerektiğini söyledi spor cinsel ilişki vs yok.
Doktorun sınıra göre değerlendirmiş olabilir sınır 25 mm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?