2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Hamilelikte beynin fonksiyonlari tamamen değişiyormuş beyin bebeği 1. Sıraya koyuyormus o yüzden unutkanlık artıyormus arabanin anahtarını buzdolabına koymuşum unutmuşum evde 2 saat aradık eşime sen kaybettin diye kızdım gittik ki benim dolaba koyduğum poşetin yanında gerçi sonra da ben hamileyim o poşeti sen koysaydin 2 saat yorulmazdim aramaklq dedim

Detaylıda vajınal bakmadı mı canım sana, servıks uzunlugu en doggru olcum vajınal ölcüm, karından yuksek cıkıyor..
Serklajdan sonra vajinal bakilabiliyor mu canim? Benim serklaj oncesi vajinal bakildi sonrasinda hep karindan olcuyor

Rabbim yardımcın olsun gününde sağlıkla kucağına al büyüt inşallah

Ben de e bebekten emzirme sütyeni aldım kendi sutyenlerim olmayınca kullanmaya başladım şu an için çok rahat
Ben de sütyenlerim sıkmaya başlayınca normal almak yerine nasıl olsa alcaz deyip erkenden denemek amaçlı ebebekten bir tane sütyen almıştım kasada kutunun barkodunu okutmuşlar ürünün üstünde alarmı kalmış. Bedeni oldu lakin alarmı bir sonraki kontrol günümde tekrar gidersem sökülecek.

Kizlar kupon gelmis iki tane ama ben kullanamiyorum belirli urunlerde mi gecerli ne alabiliriz kuponla sepette hazir dursun diye bekletecegim termometre bebek taragi denedim alinmiyor
Ben sabah kuponları tanımladım sonra sepettekinde geçiyordu denemek için bakmıştım. Akşama doğru bi daha baktım kuponlarımda tanımlı olsa bile geçmiyor. Sanırım kullanan kullanıyor bizde pasif gözüküyor

Fırsat bulamadıklarından yazamıyorlardır :

Kızlar bu serviks uzunluğu dediğiniz vajinal mi bakılıyor, detaylı ultrasonda anlaşılıyor mu? Dün doktor bana erken Doğum riski gözükmüyor dedi ama neye göre dedi bilmiyorum
Vajinal bakılıyor, karından da ölçen var ama en doğru sonuç vajinaldır. Periyodik muayenelerde de bakılır

Benim böyle çıkmış ama doktor gayet iyi risk yok dedi, sizinkiler daha uzunken nasıl risk oluyor ?
Benim de rahim ağzı uzunluğum 31mm.
Operasyon da geçirdiğim için doktor ıstırahat ağırlıklı ve ağır birşeyler kaldırmaktan kaçınmam gerektiğini söyledi spor cinsel ilişki vs yok.

Doktorun sınıra göre değerlendirmiş olabilir sınır 25 mm

Benim doktorum pek önemsemiyor sanırım böyle şeyleri. Her şey serbest bana, egzersiz yapıyorum daha 3 ay dolmadan egzersize başla demişti bana Muhtemelen daha önce herhangi bir sıkıntım olmadığı içindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…