- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #25.801
Ben de sütyenlerim sıkmaya başlayınca normal almak yerine nasıl olsa alcaz deyip erkenden denemek amaçlı ebebekten bir tane sütyen almıştım kasada kutunun barkodunu okutmuşlar ürünün üstünde alarmı kalmış. Bedeni oldu lakin alarmı bir sonraki kontrol günümde tekrar gidersem sökülecek.
Her gün hissedemeyebilirsin. Yer değiştiriyordur plasentaya denk geliyordur benim de hissetmediğim günler olmuştu hatta bir gün hiç ama hiç hissetmedim . Özellikle 28ine sonra doktorlar hareketlerini takip etmeni söylüyorlarBugun fazla hıssetmedim genelde dinlendim uzandım falan. 26 yım şimdi.
Benim 75 falandı 90 aldım ancak olduBen daha almadım kom yakında zam yapar almam da lazım son aya bıraktım. Benimkilerede güven olmuyoki büyüyüp duruyorlar
85-90dı, benım kac almam lazımm, beden bulabılır mıyım acebaaaaBenim 75 falandı 90 aldım ancak oldu
Benim 75 falandı 90 aldım ancak oldu
Ben de hissedemedim bugün konuştum biraz önce hareket etsin diye hala tık yok. Bugün az kalsın yürüyen merdivende düşüyordum, ayağım havada kaldı ondan takıntı yaptımBugun fazla hıssetmedim genelde dinlendim uzandım falan. 26 yım şimdi.
ben de alacağım ama ne alsam bilmiyorumKızlar masal kitabı aldınız mı?
Ayy canım dikkat et kendine benim yürüyen merdiven fobim var üç defa düşüp dizimde menisküs yırtılmasına sebep olmayı başardıgım içinBen de hissedemedim bugün konuştum biraz önce hareket etsin diye hala tık yok. Bugün az kalsın yürüyen merdivende düşüyordum, ayağım havada kaldı ondan takıntı yaptım
Bende 75 desteksiz, 80 destekli kullanırken şuan 90a geçtim. Ne kadar büyükse sütyen o kadar rahat oluyor galibaBenim 75 falandı 90 aldım ancak oldu
Bu aralar bi kaşıntı var sanırım daha da büyüyorlarBenim 75 falandı 90 aldım ancak oldu
Acaba bu masal kitapları bebeğe uygun mudur hiç bilmiyorum içindeki masallarıben de alacağım ama ne alsam bilmiyorum
Sıkma canını yeter kiYaa allah razı olsın sizdencok duygulandım gercekten, cok tesekkur ederım
Acaba bu masal kitapları bebeğe uygun mudur hiç bilmiyorum içindeki masalları
Tabi ben de aldığım kitabı önce kendim okurum baktım uygun değil içeriği okumam bebeğime, şimdi anne karnındayken başlamak istiyorum o yüzden masal kitabı alma telaşımYani ben kendi buyudugum klasik masallari alma taraftariym. Bilincaltina sacma sapan seyler kodlanmasin. Bizde max sirinlerle komunizm barbie ile estetik anlayisi degisitirildi.
Benimkinin üstleri de deri dökülüyor yuvarlak yuvarlak beyaz dökülen derilerin yerine de kahverengi lekeler alıyorBu aralar bi kaşıntı var sanırım daha da büyüyorlar
Benim çok büyüme olmadı ama uçlarında bahsettiğin şey oluyor. Birde sanki yanık sızısı gibi bir ağrı oluyor uçlardaBenimkinin üstleri de deri dökülüyor yuvarlak yuvarlak beyaz dökülen derilerin yerine de kahverengi lekeler alıyor
Ay çok güzelmiş, benim erkek bu desen olmaz ama yıldız veya sadece nokta da olabilir acaba isteğe göre desen olabiliyor mu biliyor musun?Kızlar bebek nevresimi diye bir sayfa var Instagramda modelleri çok hoşuma gitti daha önce yaptıran var mı? Nasıl sizce Eki Görüntüle 3298702
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?