2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334

Bugun fazla hıssetmedim genelde dinlendim uzandım falan. 26 yım şimdi.
Her gün hissedemeyebilirsin. Yer değiştiriyordur plasentaya denk geliyordur benim de hissetmediğim günler olmuştu hatta bir gün hiç ama hiç hissetmedim . Özellikle 28ine sonra doktorlar hareketlerini takip etmeni söylüyorlar

Bugun fazla hıssetmedim genelde dinlendim uzandım falan. 26 yım şimdi.
Ben de hissedemedim bugün konuştum biraz önce hareket etsin diye hala tık yok. Bugün az kalsın yürüyen merdivende düşüyordum, ayağım havada kaldı ondan takıntı yaptım

Ben de hissedemedim bugün konuştum biraz önce hareket etsin diye hala tık yok. Bugün az kalsın yürüyen merdivende düşüyordum, ayağım havada kaldı ondan takıntı yaptım
Ayy canım dikkat et kendine benim yürüyen merdiven fobim var üç defa düşüp dizimde menisküs yırtılmasına sebep olmayı başardıgım için şaka maka hamilelikte çok daha dikkatli olmalıyız, yürüyen merdiven riskli Allah korumus iyi ki düşmemişsin

Acaba bu masal kitapları bebeğe uygun mudur hiç bilmiyorum içindeki masalları

Yani ben kendi buyudugum klasik masallari alma taraftariym. Bilincaltina sacma sapan seyler kodlanmasin. Bizde max sirinlerle komunizm barbie ile estetik anlayisi degisitirildi.

Yani ben kendi buyudugum klasik masallari alma taraftariym. Bilincaltina sacma sapan seyler kodlanmasin. Bizde max sirinlerle komunizm barbie ile estetik anlayisi degisitirildi.
Tabi ben de aldığım kitabı önce kendim okurum baktım uygun değil içeriği okumam bebeğime, şimdi anne karnındayken başlamak istiyorum o yüzden masal kitabı alma telaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…