- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #25.821
Büyüme kişiden kişiye değişiyor galiba sızı da olabiliyor diye biliyorum normal karşılanıyorBenim çok büyüme olmadı ama uçlarında bahsettiğin şey oluyor. Birde sanki yanık sızısı gibi bir ağrı oluyor uçlarda
Anne karnında bir tane masal seç hep onu oku bebek anlamiyor zaten duyuyor sadeceTabi ben de aldığım kitabı önce kendim okurum baktım uygun değil içeriği okumam bebeğime, şimdi anne karnındayken başlamak istiyorum o yüzden masal kitabı alma telaşım
Benimde öyle hatta sol göğsümde et beni gibi bişey çıkmışBenimkinin üstleri de deri dökülüyor yuvarlak yuvarlak beyaz dökülen derilerin yerine de kahverengi lekeler alıyor
Sen özel dikim85-90dı, benım kac almam lazımm, beden bulabılır mıyım acebaaaa
O zaman babaanne sütyeniYa Doğuma kadar daha da büyürse
Bu kadını ben ınstagramdan da takip ediyorum ama fonetik olarak üslubu ağır ve cümle yapıları bizim gibi değil daha karışıkAcaba bu masal kitapları bebeğe uygun mudur hiç bilmiyorum içindeki masalları
Sayfada çok güzel modeller var canım istediğin noktalıdan da gördüm ben . Düz desensiz de var . Yatağını bu hafta alacağım ölçüsü belli olunca sipariş vericem inşallah güzel gelirAy çok güzelmiş, benim erkek bu desen olmaz ama yıldız veya sadece nokta da olabilir acaba isteğe göre desen olabiliyor mu biliyor musun?
Bende uyurken kaşımışım kötü oldu birazBenimkinin üstleri de deri dökülüyor yuvarlak yuvarlak beyaz dökülen derilerin yerine de kahverengi lekeler alıyor
Canım benim doktor karından ölçtü 30mm çıktı bir hafta sonra falan vajinal ölçtürünce 37mm çıktı. Yani karından o değerler normal olduğu için sanırım doktor öyle demiştir.Benim doktorum pek önemsemiyor sanırım böyle şeyleri. Her şey serbest bana, egzersiz yapıyorum daha 3 ay dolmadan egzersize başla demişti banaMuhtemelen daha önce herhangi bir sıkıntım olmadığı içindir
Ben de hissedemedim bugün konuştum biraz önce hareket etsin diye hala tık yok. Bugün az kalsın yürüyen merdivende düşüyordum, ayağım havada kaldı ondan takıntı yaptım
Judith liberman yetişkinlere masallar yazıyor seslendiriyor , çok uygun olmayabilir resim destekli değil diye biliyorumAcaba bu masal kitapları bebeğe uygun mudur hiç bilmiyorum içindeki masalları
Gözünaydın bende hala çanta stresi var en sonunda kendi sırt çantamı kullanıcam :)Çanta işini de hallettim
Benim normalde 75 b çok küçüktü yani şuan 80 falan oldu sanırsam inşallah daha da büyür hoşuma gidiyorBüyüme kişiden kişiye değişiyor galiba sızı da olabiliyor diye biliyorum normal karşılanıyor
Ay evet bende baktım güzel şeyler var bende beşiği alınca ölçüye göre sipariş veririm, çok güzel öneri oldu teşekkürlerSayfada çok güzel modeller var canım istediğin noktalıdan da gördüm ben . Düz desensiz de var . Yatağını bu hafta alacağım ölçüsü belli olunca sipariş vericem inşallah güzel gelir
Kızlar ergopouch uyku tulumu alanlar kaç tog aldınız 22-23 derece uzun kollu tulum ile 1.0 tog ideal diyor ama ben kışın kaz tüyü yorgan örtüyorum 2.5 mu almam gerekir kararsız kaldım çok
Öyle kullanan çok kişi var zaten ama benim büyük bir çantam yoktu o yüzden aldımGözünaydın bende hala çanta stresi var en sonunda kendi sırt çantamı kullanıcam :)
Bebiş kıyafetleri için dimi cnm bnde size onu sorucaktim valla doğduktan sonraki en büyük sıkıntı sanırımBaby me leke çıkarıcı stoklara gelmiş n11 de 1500 litresi 114 Hepsiburada 100 tl
Evet canımBebiş kıyafetleri için dimi cnm bnde size onu sorucaktim valla doğduktan sonraki en büyük sıkıntı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?