2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Tabi ben de aldığım kitabı önce kendim okurum baktım uygun değil içeriği okumam bebeğime, şimdi anne karnındayken başlamak istiyorum o yüzden masal kitabı alma telaşım
Anne karnında bir tane masal seç hep onu oku bebek anlamiyor zaten duyuyor sadece doğduğu zaman aynı masalı ne zaman okursan oku sakinleştirici etki yapacaktır

Acaba bu masal kitapları bebeğe uygun mudur hiç bilmiyorum içindeki masalları
Bu kadını ben ınstagramdan da takip ediyorum ama fonetik olarak üslubu ağır ve cümle yapıları bizim gibi değil daha karışık

Ay çok güzelmiş, benim erkek bu desen olmaz ama yıldız veya sadece nokta da olabilir acaba isteğe göre desen olabiliyor mu biliyor musun?
Sayfada çok güzel modeller var canım istediğin noktalıdan da gördüm ben . Düz desensiz de var . Yatağını bu hafta alacağım ölçüsü belli olunca sipariş vericem inşallah güzel gelir

Canım benim doktor karından ölçtü 30mm çıktı bir hafta sonra falan vajinal ölçtürünce 37mm çıktı. Yani karından o değerler normal olduğu için sanırım doktor öyle demiştir.

Ben de hissedemedim bugün konuştum biraz önce hareket etsin diye hala tık yok. Bugün az kalsın yürüyen merdivende düşüyordum, ayağım havada kaldı ondan takıntı yaptım
Benzerini ben perşembe yaşadım gardrop rafından destek alıp alt çekmeceye eğileyim dedim . Raf düştü boşluğa düştüm ben de bi korktum hemen sırt üstü yattım koltuğa hareket etti içim rahatladı. kahve veya bitter çikolata hareketlendiriyor

Baby me leke çıkarıcı stoklara gelmiş n11 de 1500 litresi 114 Hepsiburada 100 tl

Kızlar ergopouch uyku tulumu alanlar kaç tog aldınız 22-23 derece uzun kollu tulum ile 1.0 tog ideal diyor ama ben kışın kaz tüyü yorgan örtüyorum 2.5 mu almam gerekir kararsız kaldım çok

Büyüme kişiden kişiye değişiyor galiba sızı da olabiliyor diye biliyorum normal karşılanıyor
Benim normalde 75 b çok küçüktü yani şuan 80 falan oldu sanırsam inşallah daha da büyür hoşuma gidiyor
Sayfada çok güzel modeller var canım istediğin noktalıdan da gördüm ben . Düz desensiz de var . Yatağını bu hafta alacağım ölçüsü belli olunca sipariş vericem inşallah güzel gelir
Ay evet bende baktım güzel şeyler var bende beşiği alınca ölçüye göre sipariş veririm, çok güzel öneri oldu teşekkürler

Kızlar ergopouch uyku tulumu alanlar kaç tog aldınız 22-23 derece uzun kollu tulum ile 1.0 tog ideal diyor ama ben kışın kaz tüyü yorgan örtüyorum 2.5 mu almam gerekir kararsız kaldım çok

Ben 1tog aldim kis icin 0.2 aldim 6-12 aylik icin
2.5 tog cok sicak olmaz mi ? 1in icine uzun kollu tulum giydirirsin. Fotograf varya bu derecede bu kdr kat giydirin die

Bebiş kıyafetleri için dimi cnm bnde size onu sorucaktim valla doğduktan sonraki en büyük sıkıntı sanırım
Evet canım normal deterjanı ayrı alacagkm da bu çıkmayan lekeleri anında çıkarıyormus kuzenim falan hep kullanıyordu bir de bunun tozu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…