- Konu Sahibi sunshine__
-
- #25.841
Çok yordum bugün kendimi daha yeni oturuyorum lavabo su sızdırıyor alttan mahvetti beni, ayaklarım sızım sızım sızlıyor yine şişmiş ödem olmuşBenzerini ben perşembe yaşadım gardrop rafından destek alıp alt çekmeceye eğileyim dedim . Raf düştü boşluğa düştüm ben de bi korktum hemen sırt üstü yattım koltuğa hareket etti içim rahatladı. kahve veya bitter çikolata hareketlendiriyor
Bebek masal kitabı da var o da mı ağırdır acabaBu kadını ben ınstagramdan da takip ediyorum ama fonetik olarak üslubu ağır ve cümle yapıları bizim gibi değil daha karışık
1 tog kaç beden aldınBen 1tog aldim kis icin 0.2 aldim 6-12 aylik icin
2.5 tog cok sicak olmaz mi ? 1in icine uzun kollu tulum giydirirsin. Fotograf varya bu derecede bu kdr kat giydirin die
Vitazon da incia alacaktım 35 tl kargo veresim gelmiyorrrBaby me leke çıkarıcı stoklara gelmiş n11 de 1500 litresi 114 Hepsiburada 100 tl
Bebek masal kitabını incelemedim ama derin bir üslubu varBebek masal kitabı da var o da mı ağırdır acaba
Ayrıca bebek deterjanı da kullanıcaz o zaman. Deterjanlar hakkında bilgim sıfır. Leke olursa sadece baby me yeterlimiEvet canımnormal deterjanı ayrı alacagkm da bu çıkmayan lekeleri anında çıkarıyormus kuzenim falan hep kullanıyordu bir de bunun tozu var
Ben de kargo vermemek için bulaşık deterjanınin da sktsinin yenilenmesini bekliyorumVitazon da incia alacaktım 35 tl kargo veresim gelmiyorrrbaşka yöntem var mı
Ben de Braun aldım canımKızlar ateş ölçer aldınız mı abimler çocukları oldugunda baya arastirmisti Braun almıştı farklı uçları oda sıcaklığını bile olcuyordu şuan fiyatı çok yüksek alternatif bulan alan var mi
Bu hangi model acaba? Farklı uçları oda sıcaklığını ölçüyor merak ettimKızlar ateş ölçer aldınız mı abimler çocukları oldugunda baya arastirmisti Braun almıştı farklı uçları oda sıcaklığını bile olcuyordu şuan fiyatı çok yüksek alternatif bulan alan var mi
Moms green, green clean, obir naturel bunlar temiz icerikli ve guzel deterjanlar. Bebege de bunlardan kullanacagimAyrıca bebek deterjanı da kullanıcaz o zaman. Deterjanlar hakkında bilgim sıfır. Leke olursa sadece baby me yeterlimi
Bizim kıyafetlerimizde leke olunca canım ben kosla varya onu döküyorum bekletiyorum sonra normal deterjanla yıkıyorum tertemiz oluyor bu da bebek için olanı bebeklerin ilk aylar kakalari çok sıvı olduğu için taşıyormuş o da leke bırakıyormus o durumlar için çok iyi oluyormuş bir de kuzenim sandik lekesi gibi oluykr ya sarı onlari çok güzel çıkarıyor demiştiAyrıca bebek deterjanı da kullanıcaz o zaman. Deterjanlar hakkında bilgim sıfır. Leke olursa sadece baby me yeterlimi
Suyun artmasi sertleşme yapıyor o zamanAksam kontrolüm vardi kızlar. Sata göre 26+3 ultrasonda 27+1 cikti 1070 gr olmus bizimki haftasiyla uyumluymus. Renklide gorduk yanak falan masallah toplanmış
Seker sonucumu söyledim sınırda dedi yemene içmene dikkat et şekerli şeyler yeme yeterli dedi.
Bir de karnımın sürekli sert olduğunu bebeğin bir tarafta toplandığını söyledim yine NORMAL dedi ilerideki satırlarda normalmiymis göreceksiniz.
Her neyse ultrasona girdik suyu sınırda dedi yine çok değil en son olctugumuz gibi artmamasii iyi dedi. Neyse herseyine baktı iyi hoş sonra rahim uzunluğuna da bakalım dedi karından bakınca detaylı da kisa demislermiydi dedi yoo hayir 38mm falandı dedim bir de alttan ölçmek istiyorum dedi alttan 30 mm cikti ben şok o sertlesmeler kasılma olabilirmiş gibi birsey söyledi.ne olacak peki dedim suan için tehlikeli değil 10 gün sonra birdaha bakalım dedi ben tatmin olmadım tabi ki kisalmasi normal değil bence
Bu hangı deterjan canım, ben kacırdım sanırımBizim kıyafetlerimizde leke olunca canım ben kosla varya onu döküyorum bekletiyorum sonra normal deterjanla yıkıyorum tertemiz oluyor bu da bebek için olanı bebeklerin ilk aylar kakalari çok sıvı olduğu için taşıyormuş o da leke bırakıyormus o durumlar için çok iyi oluyormuş bir de kuzenim sandik lekesi gibi oluykr ya sarı onlari çok güzel çıkarıyor demişti
Yok canım suyum artmamis 1 ay önce olctuguyle aynıymış o sertlesmeler kasilmaymis ki rahim ağzım kisalmis ben en son kontrolde de bu sertleşme yi söylemiştim bana yine normal demişti normal olsa niye rahim ağzı kisalsinSuyun artmasi sertleşme yapıyor o zaman
Baby me leke çıkarıcı diye geçiyor canım hem tozu hem sıvısı varBu hangı deterjan canım, ben kacırdım sanırım
Baska bı doktorla daha gorusun, kasılma ıcın ılac gerekebılır. 10 gun uzun sureBir de baş aşağı doğum pozisyonu almış beyefendi daha 13 haftan var hop dur sen nereye diyesim geldi. Rahim ağzı da kısalıyor benim içime doğmuştu zaten bana erken doğum yolları gozukuyor
Kızlar ateş ölçer aldınız mı abimler çocukları oldugunda baya arastirmisti Braun almıştı farklı uçları oda sıcaklığını bile olcuyordu şuan fiyatı çok yüksek alternatif bulan alan var mi
1 tog kaç beden aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?