- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #25.861
Çok geçmiş olsun inşallah zamanında gelirYok canım suyum artmamis 1 ay önce olctuguyle aynıymış o sertlesmeler kasilmaymis ki rahim ağzım kisalmis ben en son kontrolde de bu sertleşme yi söylemiştim bana yine normal demişti normal olsa niye rahim ağzı kisalsin
Hangısı daha ıyı, sıvısı mı?Baby me leke çıkarıcı diye geçiyor canım hem tozu hem sıvısı var
Ben beyazlar hariç toz kullanmıyorum çok uçuyor gibi geliyor bana o yüzden sıvı aldım linki bırakayımHangısı daha ıyı, sıvısı mı?
Dirext nexus dual aldım canım. Gelince denedik eşim ve kendimde. BeğendimKızlar ateş ölçer aldınız mı abimler çocukları oldugunda baya arastirmisti Braun almıştı farklı uçları oda sıcaklığını bile olcuyordu şuan fiyatı çok yüksek alternatif bulan alan var mi
Bir de omronun klasik kol altı ölçerinden aldım. İkisini kıyaslarım diyeKızlar ateş ölçer aldınız mı abimler çocukları oldugunda baya arastirmisti Braun almıştı farklı uçları oda sıcaklığını bile olcuyordu şuan fiyatı çok yüksek alternatif bulan alan var mi
Tatlım düzenli gittiğinde doktor mu?Bir de baş aşağı doğum pozisyonu almış beyefendi daha 13 haftan var hop dur sen nereye diyesim geldi. Rahim ağzı da kısalıyor benim içime doğmuştu zaten bana erken doğum yolları gozukuyor
Donmustur canim. Surekli donebiliyorlar kucuk olduklari icin. Tekmeledigi yer de farkli oluyor o yuzdenKızlar ya bugün bebiş hep aşağıyı tekmeliyor normalde yanları üstü iki farklı yerden tekme atardı sorun mu acaba
Evet hep dönüyor farkındayım hiç bir yerde durmuyor da bugün sadece aşağı tekme atıyor bende anlamadımDonmustur canim. Surekli donebiliyorlar kucuk olduklari icin. Tekmeledigi yer de farkli oluyor o yuzden
Telas yapma canim. Benim de oluyor arada oyle hep asagi tekmeledigi. Ama ultrasonda gayet yukarda duruyor bebekEvet hep dönüyor farkındayım hiç bir yerde durmuyor da bugün sadece aşağı tekme atıyor bende anlamadım
Bilmiyorum valla benim Bayadır var böyle sertlesmelerim en son kontrolde de söylemiştim normal demisti ya doktor çok rahat ya ben çok pimpirikliyimBaska bı doktorla daha gorusun, kasılma ıcın ılac gerekebılır. 10 gun uzun sure
İnşallah canım seninkideÇok geçmiş olsun inşallah zamanında gelirçözüm yolu olarak ne sundu
Evet 3 aydır aynı doktora gidiyorumTatlım düzenli gittiğinde doktor mu?
Gecmis olsun. Baska bir doktora daha gorun istersen. Hic bir onlem almadan 10 gun beklemek cok uzun. Allah korusun sikinti olmasin. Hic kalkma rahim agzi uzunlugu kisaliyorsa yat mutlakaBilmiyorum valla benim Bayadır var böyle sertlesmelerim en son kontrolde de söylemiştim normal demisti ya doktor çok rahat ya ben çok pimpirikliyim
İnşallah canım seninkidehiç birsey 10 gün sonra tekrar cagirdi işte Allaha emanet beklicez
Evet 3 aydır aynı doktora gidiyorum
Kuckk oldukları için her yerdelerKızlar ya bugün bebiş hep aşağıyı tekmeliyor normalde yanları üstü iki farklı yerden tekme atardı sorun mu acaba
Magnezyum iciyor musun canim? Belki magnezyum yetersiz gelmistirBazı günler benim 4-5 kere sertleşme oluyor, haftaya randevum var bende soracağım bakalım ne diyecek doktorum
Ben hemşire önerisi ile direct nexus aldım hem kulaktan gemde alından ölçüm yapıyorKızlar ateş ölçer aldınız mı abimler çocukları oldugunda baya arastirmisti Braun almıştı farklı uçları oda sıcaklığını bile olcuyordu şuan fiyatı çok yüksek alternatif bulan alan var mi
İçiyorum ama 2 gündür ara verdim, midemi çok kötü bozuyor sağlık ocağında ki doktor çok fazla uzun sürdü mü mide bozukluğun ara ver 2 gün demişti, şimdi icicem yatmadan tekrar başlayacağımMagnezyum iciyor musun canim? Belki magnezyum yetersiz gelmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?