2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Magnezyum iciyor musun canim? Belki magnezyum yetersiz gelmistir
Bnde iki hfta önce sert karnım birde kaşık ağrım var diye doktora gitmiştim hemen nst bagladi ağrı kontrolu fln yaptı magnezyum ve progestan takviyesi önerdi biraz daha azaldı ama tabiki akşam saatlerinde özellikle karnım sert oluyor farkindayim birde çok yurursem serviks uzunlugumda iyiymiş söylemedi net ne kdr olduğunu ikiz hamile olmama ragmen 1 ay sonra kontrole gelirsin dedi demekki olabiliyor kızlar doktorum perinotolog yani takibide iyi o yüzden çok üstünde durmadım bnde

Bebegin bir tarafa sertlesme durumu oldugunda bana boyle zamanlarda magnezyumu 2 ye cikarabilirsin demisti doktorum. Icmeye calis magnezyumu mutlaka

Bebegin bir tarafa sertlesme durumu oldugunda bana boyle zamanlarda magnezyumu 2 ye cikarabilirsin demisti doktorum. Icmeye calis magnezyumu mutlaka
Benim de iki gün önce bacağıma bir kramp girdi uykuda bağırarak uyandım eşim masaj yaptı, hala oranın ağrısı geçmedi. Sipariş verdim bugün magnezyuma başlıcam

Şimdi içtim canım hatırlattığın için sağ ol unutacaktım az kalsın haftaya yine de tekrar bir sorarım içim rahatlasın en son iyi demişti ölçüm yaptığında

Ben progestan, magnezyum ve adalat kullanmama ragmen gun icinde yine oluyor dedigin gibi ozellikle aksamlari. Nst de agri cikmamasi iyi canim, yoksa sikinti.

Benim de iki gün önce bacağıma bir kramp girdi uykuda bağırarak uyandım eşim masaj yaptı, hala oranın ağrısı geçmedi. Sipariş verdim bugün magnezyuma başlıcam
İki üç gün ağrı yapıyor hele ilk kalktığında sabah üstüne zor basıyorsun, burda biri mi yazmıştı hatırlamıyorum ayağını girdiğinde baldırına masaj yaparsan ağrı olmuyor diye yazmıştı biri. Ben denedim gerçekten olmadı bakalım tekrar denicem

Tam baldırıma girdi benim bıçak gibi saplandı

Ben progestan, magnezyum ve adalat kullanmama ragmen gun icinde yine oluyor dedigin gibi ozellikle aksamlari. Nst de agri cikmamasi iyi canim, yoksa sikinti.
Çok şükür cnm ama işte çok rahatsız edici oluyor yani bütün gebelerde oluyor mu bunu anlamıyorum normal diyip gecistiriliyor magnezyum ve daha tıbbın bile ikilemde olduğu progestan kullanıyoruz yani saglikciyim ve o kdr korkuluyumki çokça vitamin kalsiyum mag. Kullanan çoğu gebenin ya böbrek taşından yada safra kesesindeki taştan geldigini gördüm ameliyat olmak zorunda kaldılar. Sağ salim zamanında dogursakta ins rabbim hevesimizi yarım bırakmasın. Sonra hiç birşey kullanmican ilaçtan tiksindim

Bir de baş aşağı doğum pozisyonu almış beyefendi daha 13 haftan var hop dur sen nereye diyesim geldi. Rahim ağzı da kısalıyor benim içime doğmuştu zaten bana erken doğum yolları gozukuyor
Benim en balondan beri hep baş aşağı . Benim doktorum sorun görmedi baş aşağı olmasını

Ben açıkçası doktorun verdiği vitamini kullanmıyorum, ilk üç ay folik asit kullandım sonra başka vitamine geçti onu hiç almadım, balık yağı zaten hiç yazmadı çünkü çok sık tüketiyorum, anca magnezyum ve demir ilacı alıyorum başka da bir şey almıyorum. İlaç seven biri değilim zaten ve dediğin gibi çoğu ne olduğu bilmediğimiz şeyler

Tam baldırıma girdi benim bıçak gibi saplandı
Magnezyum yetersizliğinden oluyor bence o , bana da oldu sonra magnezyuma başladım artık olmuyor ama öyle bir şey olunca ayak parmaklarını kendine çek bacağın arkası gerilsin . Bir de kramp girince bacaktan tüy çekilince de geçiyor diye duydum erkekler yapıyormuş :))

Ben 1tog aldim kis icin 0.2 aldim 6-12 aylik icin
2.5 tog cok sicak olmaz mi ? 1in icine uzun kollu tulum giydirirsin. Fotograf varya bu derecede bu kdr kat giydirin die
Ya evet mantıklı olan 1 almak gibi ama kodlanmış ya kışın yorgan örtülür diye içime sinmedi destek aradım 1 alayım o zaman en iyisi kış için, yaza 0.2 yi normal kollu olanlardan mı aldın peki dönecekler artık ya kundak kullanışlı olmaz gibi geldi

Tabi ben de aldığım kitabı önce kendim okurum baktım uygun değil içeriği okumam bebeğime, şimdi anne karnındayken başlamak istiyorum o yüzden masal kitabı alma telaşım
youtubede Anadolu masallari kanallari var bircok halk edebiyati profesorunun derlemeleri ile olusmus. Masal anlaticiligi egitiminde de aldigim masallar.

Ne alırsanız alın bence yanında muhakkak manuel ölcenlerden de alın. Dijital in arıza vermesi durumunda farkına varmauabiliyoruz. Benim başıma geldi çünkü. Kulaktan ölçen almıştım. Oğlum 8 aylıktı sabahtan akşama kadar halsizdi hep yatmak istiyordu. Ölçüyordum 36,5 çıkıyordu. Ben de yeni uyandı o yüzden diyordum. Akşama elime manuel olçer geçti. Bı ölcmeye başladım 38,39 gidiyor daha bıraktım hemen hastaneye götürmüştüm. O korku yetti bana artık dijital kullanmıyorum. 2,3 tane farklı manuel var. Tek ölcekle kalmıyorum.
Bu arada ayrıntılı ultrasonum 19 unda kizlar litfen beni de merak eder misiniz
Benim de 19 unda. Allah'ım güzel haberlerle çıkmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…