- Konu Sahibi sunshine__
- #26.321
tipinde hayır yok şişenin.Bana verdikleri şuydu ama çok kötüydü valla. Çok şükür geçti gitti
Zorda olsa bugünü atlatınn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tipinde hayır yok şişenin.Bana verdikleri şuydu ama çok kötüydü valla. Çok şükür geçti gitti
canım en çok 4 numara gidiyormuş.Merhabalar
Trendyol baby turco da 2 al 1 öde var .bezlerde tane fiyatı 1.8 , 1.6 ya kadar düşüyor.
Kullanan var mı aranızda.
Benim arkadaşım sleepy den geçtiğini son zamanlarda memnun kalmadgni ama bundan çok memnun olduğunu söyledi sleepy pişik yaptı dedi
Ben 3 numaradan aldım en fazla o gidiyor diye
1 numara Molfix pure and soft almstm
Eki Görüntüle 3299411
Sleepy bio natural ve molfix pure soft aldim birer paket 1 numara. Deneyip sonra begendigimden devam ederim. Sleepy daha ince bu cok guzel bi ozellik kalin olunca ozellikle yazin rahat olmuyor, doldukca agirlasiyor. Ama molfix olanin da belinde lastikli bi kisim var arkadan kaka tasmasini engeller diye dusunuyorum. Molfix olan sleepy e gore biraz daha genis. Ilk izlenimim boyle. Deneyelim gorelim bakalimcanım en çok 4 numara gidiyormuş.
Ben 1 ve 3 numara pure&soft aldım kilo aralığı yakın diye 2 numara almadım. Eksik gelirse aldıklarım o zaman 1 ve 3'den takviye yapacağım.Alırsamstok niyeti ile 4 indirimi takip ediyorum. Sleyyp ve Molfix pure&soft kullanan 2-3 arkadaşım molfixi daha çok önerdi ben ondan devam etmeye karar verdim.
Bu kocalar hepsimi aynı olurBende içer içmez hava almaya çıktım bide eşimde tadına baktı kötü değil ki tadı diyor![]()
Helal olsun valla ne diyeyimTadı bana da kötü gelmedi
Ben çok şekerli sevdiğimden herhalde aman bu ne ki deyip içtim bir şişe daha icebilirdim rahat 75 mg lik almstmBeklemek sıkıcıydı ama
Ben 2 alamadım kilo tutturamam diye yorumlara bakıyorum küçük diyorlar bazılarına 1 gibi almayın demişler. Ondan beklesin doğduğunda duruma göre alırım ihtiyaç zamanı diye düşündüm.canım en çok 4 numara gidiyormuş.
Ben 1 ve 3 numara pure&soft aldım kilo aralığı yakın diye 2 numara almadım. Eksik gelirse aldıklarım o zaman 1 ve 3'den takviye yapacağım.Alırsamstok niyeti ile 4 indirimi takip ediyorum. Sleyyp ve Molfix pure&soft kullanan 2-3 arkadaşım molfixi daha çok önerdi ben ondan devam etmeye karar verdim.
Bende de var canım hemoroid 1 haftadır her tuvaletimden sonra kanamam oluyorKızlar bu demir hapı ne böyle yaaaadoktor kabız yapabilir dedi olmaması için 3 lt yakın su içiyorum ( çok şükür olmadım ) ama önceden ara ara olan hemoroid çıktı az offff otursam acıyor
çok değil ama artarsa yandım. Kantaron yağı sürdüm böyle olan var mı?
Ben de ferrumdan sonra çok fena oldum, gebeliğin başında da çok fena kabız olmuştum öyle kayısı, incir vs hiç kâr etmiyor da bana. Annem her gün taze incir, elma, yaban mersini, üzüm toplayıp getiriyor. Bol fındık yiyorum. 3,5 litre su içiyorum. Yine de ilaç olmadan tuvalete çıkamıyorum. İstanbul'daki doktorum magnesie calcine (doğru mu yazdım bilmiyorum) diye toz magnezyum vermişti, normalde ishal yapan dozu bende hiçbir işe yaramayınca dozunu arttırdık ancak öyle rahatladım. Hemoroid olmaktan çok korkuyorum ben deKızlar bu demir hapı ne böyle yaaaadoktor kabız yapabilir dedi olmaması için 3 lt yakın su içiyorum ( çok şükür olmadım ) ama önceden ara ara olan hemoroid çıktı az offff otursam acıyor
Canım bir yerden yer elması bulmaya çalış, soy kütür kütür ye. Ben hamile kalmadan ara ara olduğumda yedim hep geçirdiKızlar bu demir hapı ne böyle yaaaadoktor kabız yapabilir dedi olmaması için 3 lt yakın su içiyorum ( çok şükür olmadım ) ama önceden ara ara olan hemoroid çıktı az offff otursam acıyor
Ayyy kanama çok şükür olmadı ama ilerlerse olur sanırım su çok içtiğim için olmadı sen de de demirden sonra mı başladı?Bende de var canım hemoroid 1 haftadır her tuvaletimden sonra kanamam oluyor
Ay bana hemoroid deme ne çektim 1 hafta Allah biliyor ağlıyordum acidan. Sıcak suya oturmak çok iyi geliyor (erken dogumu tetiklemiyor doktora sordum)Kızlar bu demir hapı ne böyle yaaaadoktor kabız yapabilir dedi olmaması için 3 lt yakın su içiyorum ( çok şükür olmadım ) ama önceden ara ara olan hemoroid çıktı az offff otursam acıyor
Aaaaa hemen bulayım canım yiyeyim çok sağolasınCanım bir yerden yer elması bulmaya çalış, soy kütür kütür ye. Ben hamile kalmadan ara ara olduğumda yedim hep geçirdi
doktor bi 15 gün kullanalım demişti daha 5. Gün olmadıBen de ferrumdan sonra çok fena oldum, gebeliğin başında da çok fena kabız olmuştum öyle kayısı, incir vs hiç kâr etmiyor da bana. Annem her gün taze incir, elma, yaban mersini, üzüm toplayıp getiriyor. Bol fındık yiyorum. 3,5 litre su içiyorum. Yine de ilaç olmadan tuvalete çıkamıyorum. İstanbul'daki doktorum magnesie calcine (doğru mu yazdım bilmiyorum) diye toz magnezyum vermişti, normalde ishal yapan dozu bende hiçbir işe yaramayınca dozunu arttırdık ancak öyle rahatladım. Hemoroid olmaktan çok korkuyorum ben deDoktorunuza sorun, illaki bir şey önerir. Çok geçmiş olsun
![]()
İnşallah canım ben de kantaron vardı evde ondan sürdüm şimdi akşama da sıcak suya oturturum hafiften sonra yerelması bulur yersem geçer inşallah. Çok ileri seviye değil ama olmaz da inşallah. Rabbim hepimize şifa versin inşallah canımAy bana hemoroid deme ne çektim 1 hafta Allah biliyor ağlıyordum acidan. Sıcak suya oturmak çok iyi geliyor (erken dogumu tetiklemiyor doktora sordum)
Ve fitil çok iyi geldi bana dediğin gibi sarı kantaron yağı sürdüğüm makyaj temizleme pedini de o bölgeye tampon gibi koydum oyle kurtuldum Allah bir daha gostermsin insallah doğuma kadar çıkmaz diyorum yoksa normal doğum yapamam benimkisi baya ileri seviye![]()
Molfix Pure&soft yorumları cidden çok iyi.Benim en küçük kız kardeşimde molix kullanmıştık 2 yıl. 1 kere bile pişik olmamıştı.Ben 2 alamadım kilo tutturamam diye yorumlara bakıyorum küçük diyorlar bazılarına 1 gibi almayın demişler. Ondan beklesin doğduğunda duruma göre alırım ihtiyaç zamanı diye düşündüm.
Pure and soft la ilgili hiç kötü yorum görmedim nerdeyse başlangıç garantiye alayım dedim ondan.
Sleepy de almayı düşünüyorum ama denemek için bile olsa evde olsun istiyorum.
Bazı markalarla ilgili zamanla bozdu yorumu çok görür oldum çekindim
Ben kaçırdım galiba, endokrinolojiye tiroid için mi gittiniz?Kızlar bugün bende erkenden kalkıp endokrinoloji için sıra almaya gittim randevu bulamadım 7.30 dan 9.30a kadar doktor bekledim bir de belki kan testi ister diye aç gittim baktık olacak gibi değil tansiyonum düşüyor eşim doktorla konuştu o da sağolsun aldı şuan normal 1 ay sonra tekrar kontrol dedi ultrasonla baktı ilaç kullanmaya devam![]()
Evet yüksek çıkmıştı ilaç kullandım dahiliye buraya gönderdiBen kaçırdım galiba, endokrinolojiye tiroid için mi gittiniz?
Çok geçmiş olsun, su an değerleriniz nasıl? Tiroid kolay kontrol altına alınıyor. Bende gebeliğin hemen başında çıktı gebelik tiroidi, 8 veya 9. haftadan beri ilac kullanıyorum, her ay kontrole gidiyorum.Evet yüksek çıkmıştı ilaç kullandım dahiliye buraya gönderdi