2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ayyy ben de senin gibi çok iğrenirim
Böyle şeylerden ama zararsız hayvanlar, en azından korkma diye onlar bizden kaçıyor… belki komşun filan yardım edebilir dolabı çekmeye sonra bir türlü evden çıkarmaya?

Oyle yardım edecek bir komşum yok ama çok hızlı yani asla yakalanmaz zararsız olabilir ama çok tiksinc disarda bile görünce midem bulanıyor benim suan evi terk edesim var vallahiii

50lilikte aç tok farketmiyor
75 ve üzeri için açlık gerekli.

Kızlar biz bu alt açma örtüsünü sürekli alacak mıyız, bez gibi?
Tek kullanimlik degil canim onlar. Kirlenene kadar kullanilabiliyor. Ilk dogdugu zamanlarda kacaklardan dolayi cabuk kirlense de. Sonraki donemlerde uzuun sure kullaniliuor

Kizlar trendyolda bionatural islak mendilde 2.si 1 tl var. Ben aldim simdi. Ihtiyaciniz varsa bakin

Kızlar biz bu alt açma örtüsünü sürekli alacak mıyız, bez gibi?
Ben hamurun alt açma Aparatıni da aldım videoda izlemiştim banyodan sonra çocuğu onun üzerine yatırıp yağlayıp giydiriyordu çok hoşuma gitmişti bir de dışarısı için çantalı alt açma almıştım

Üşütmüşüm büyük ihtimalle. Ayıptır söylemesi gaz var gibi dedi. Nts bağlandı bebek iyi. 35 dedi rahim ağzına. Kapalı dedi.
Havalar soğudu Eylül girince ben normalde camlar açık yatardim sıcaktan şimdi gece üşüyorum şimdi dikkat ediyorum sende dikkat et canım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…