- Konu Sahibi sunshine__
-
- #26.361
Ayyy ben de senin gibi çok iğrenirimAz önce işten geldim ara salonda yeşil bir halim var baktim üstünde degisik birsey var bir eğildim kocaman kertenkele ben çığlık attım o kacti fortmantonun altına yani bütün odalara mutfağa her yere girmis olabilir suan ben napicam yardım edin Allah aşkına bu tirmanabilir mi mutfak tezgahına çıkarsa ben biterim zaten midem bulanıyor herseyden cildiricam internette oldugu odaya karanfil kaynatıp koyun yaziyor ama bu bütün evde olabilir
Oyle yardım edecek bir komşum yok ama çok hızlı yani asla yakalanmaz zararsız olabilir ama çok tiksinc disarda bile görünce midem bulanıyor benim suan evi terk edesim var vallahiiiAyyy ben de senin gibi çok iğrenirim
Böyle şeylerden ama zararsız hayvanlar, en azından korkma diyeonlar bizden kaçıyor… belki komşun filan yardım edebilir dolabı çekmeye sonra bir türlü evden çıkarmaya?
Bana da sabah ilk randevuyu al aç ve su içmeden gel dedi çünkü ilk kanda açlık şekerine bakılıyor. Sizinkine anlam veremedim ben deİşte ben de bundan şaşırdım Burda herkesin aç gittiğini okudum hatta su bile içmediklerini
50lilikte aç tok farketmiyorKızlar bir şey sorucam. Cuma günü doktorum 1 ay sonra yaparız şeker yüklemesini dedi. Ben saat kaçta geleyim dedim. Saat önemli değil aç tok farketmiyor, istediğin zaman gel dedi. Ben burda hep aç karna gittiğinizi okudum o yüzden anlam veremedim?
Midem bulanırsa diye korkuyorumBence aç git canım sen debenim
Bildiğimde aç olmak gerek, benim de haftaya olacak muhtemelen şeker yüklemem…
Ben bir gün önce tekrar sorayım o zaman50lilikte aç tok farketmiyor
75 ve üzeri için açlık gerekli.
Tek kullanimlik degil canim onlar. Kirlenene kadar kullanilabiliyor. Ilk dogdugu zamanlarda kacaklardan dolayi cabuk kirlense de. Sonraki donemlerde uzuun sure kullaniliuorKızlar biz bu alt açma örtüsünü sürekli alacak mıyız, bez gibi?
Gecmis olsun canimKızlar sabahtan beri geçmeyen karın ağrım var şehir hastanesine gidiyoruz
Geçmiş olsunKızlar sabahtan beri geçmeyen karın ağrım var şehir hastanesine gidiyoruz
Ben hamurun alt açma Aparatıni da aldım videoda izlemiştim banyodan sonra çocuğu onun üzerine yatırıp yağlayıp giydiriyordu çok hoşuma gitmişti bir de dışarısı için çantalı alt açma almıştımKızlar biz bu alt açma örtüsünü sürekli alacak mıyız, bez gibi?
İnşallah yarın benimde nst iyi çıkar, geçmiş olsun canım.Üşütmüşüm büyük ihtimalle. Ayıptır söylemesi gaz var gibi dedi. Nts bağlandı bebek iyi. 35 dedi rahim ağzına. Kapalı dedi.
Havalar soğudu Eylül girince ben normalde camlar açık yatardim sıcaktan şimdi gece üşüyorum şimdi dikkat ediyorum sende dikkat et canım geçmiş olsunÜşütmüşüm büyük ihtimalle. Ayıptır söylemesi gaz var gibi dedi. Nts bağlandı bebek iyi. 35 dedi rahim ağzına. Kapalı dedi.
20 dakika suruyorİnşallah yarın benimde nst iyi çıkar, geçmiş olsun canım.
Kaç dakika sürüyor nst?
Teşekkür ederim20 dakika suruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?