2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kendi kendimi korkutuyorum sanırım, o zaman protez tırnak vardı belki de o acıtıyordu. Yarın bakalım ne diyecek, umarım alttan muayene yapmaz hiç sevmediğim şey
Belki açıklık var mı diye bakar ama artık bebekler büyüyor karnımızın her yerinin dolu olması ağrı olması bence normal çünkü 35 40 cm arası 1 kilolar neredeyse

Belki açıklık var mı diye bakar ama artık bebekler büyüyor karnımızın her yerinin dolu olması ağrı olması bence normal çünkü 35 40 cm arası 1 kilolar neredeyse
Umarım öyledir canım başka bir şey olmasın da, evham yapmazdım normalde niyeyse bu sertleşmeler tedirgin etti beni iyice

Kızlar aranızda doğumdan itibaren ilk haftalarda ybb kullanıp sonra tuvalet iletişimi yapmayı ve hiç bez kullanmamayı düşünen, denemek isteyen, araştıran ya da ona hazırlık yapan var mı?

Kızlar aranızda doğumdan itibaren ilk haftalarda ybb kullanıp sonra tuvalet iletişimi yapmayı ve hiç bez kullanmamayı düşünen, denemek isteyen, araştıran ya da ona hazırlık yapan var mı?
Araştırmıştım ama yapmayı düşünmüyorum yapabileceğimi de sanmıyorum

Umarım öyledir canım başka bir şey olmasın da, evham yapmazdım normalde niyeyse bu sertleşmeler tedirgin etti beni iyice
Bence biraz psikolojik insan bir kez kötü bir şey yaşadığında kaybettiğinde her şeyi ona yoruyor ama tedbirli olmak önemli

İdrar testimde böyle çıkmış

Eklentiler

• IMG_0737.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 67
Yıkanabilir Bebek beziymiş tamam

Ya kızlar lavabonun altını temizlerken yine düşüyordum, göbeğimi de çarptım niye böyle oluyor takıntı yaptım şimdi Bebek hareket etsin diye bekliyorum tık yok

Ya kızlar lavabonun altını temizlerken yine düşüyordum, göbeğimi de çarptım niye böyle oluyor takıntı yaptım şimdi Bebek hareket etsin diye bekliyorum tık yok
Canım kaç kat aşağıdalar bir de onları koruyan sıvı var. Telaş yapma. Tatlı ye sol tarafına yat bişey olmamıştır

Yıkanabilir bebek bezi herkes biliyordur bi yeni öğrenen ben Kesin ben kalmışımız diye kısa yazdım yalnız değilsin bacım
Benim için imkansız bişey yapamam, aynısının regl külodu versiyonu var yıkanabilir. Onuda yapamam. Yapana saygım sonsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…