- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #26.401
İnşallah canımÇok takmadım normal dedi zaten doktor inşallah bir sorun çıkmaz
Kendi kendimi korkutuyorum sanırım, o zaman protez tırnak vardı belki de o acıtıyordu. Yarın bakalım ne diyecek, umarım alttan muayene yapmaz hiç sevmediğim şeyYok canım oyle şeyler getirme aklına
Belki açıklık var mı diye bakar ama artık bebekler büyüyor karnımızın her yerinin dolu olması ağrı olması bence normal çünkü 35 40 cm arası 1 kilolar neredeyseKendi kendimi korkutuyorum sanırım, o zaman protez tırnak vardı belki de o acıtıyordu. Yarın bakalım ne diyecek, umarım alttan muayene yapmaz hiç sevmediğim şey
Umarım öyledir canım başka bir şey olmasın da, evham yapmazdım normalde niyeyse bu sertleşmeler tedirgin etti beni iyiceBelki açıklık var mı diye bakar ama artık bebekler büyüyor karnımızın her yerinin dolu olması ağrı olması bence normal çünkü 35 40 cm arası 1 kilolar neredeyse
Konuya Fransız kaldım şuanKızlar aranızda doğumdan itibaren ilk haftalarda ybb kullanıp sonra tuvalet iletişimi yapmayı ve hiç bez kullanmamayı düşünen, denemek isteyen, araştıran ya da ona hazırlık yapan var mı?
Araştırmıştım ama yapmayı düşünmüyorumKızlar aranızda doğumdan itibaren ilk haftalarda ybb kullanıp sonra tuvalet iletişimi yapmayı ve hiç bez kullanmamayı düşünen, denemek isteyen, araştıran ya da ona hazırlık yapan var mı?
Bence biraz psikolojik insan bir kez kötü bir şey yaşadığında kaybettiğinde her şeyi ona yoruyor ama tedbirli olmak önemliUmarım öyledir canım başka bir şey olmasın da, evham yapmazdım normalde niyeyse bu sertleşmeler tedirgin etti beni iyice
Ah ah keşke yaşanmasaydı da işte, her şey AllahtanBence biraz psikolojik insan bir kez kötü bir şey yaşadığında kaybettiğinde her şeyi ona yoruyor ama tedbirli olmak önemli
Allah bunlara güzel hayırlı sağlıklı ömürler versinAh ah keşke yaşanmasaydı da işte, her şey Allahtan
Yok sol kasığım tarafındaydı. Dün elbise giydim altımda da bişey yoktu tayt falan konyada soğuk oluyor artık üşüttüm galibaGöbek cevresındemı ağrınız
Ybb ilk kez duydumKızlar aranızda doğumdan itibaren ilk haftalarda ybb kullanıp sonra tuvalet iletişimi yapmayı ve hiç bez kullanmamayı düşünen, denemek isteyen, araştıran ya da ona hazırlık yapan var mı?
Yıkanabilir Bebek beziymiş tamamKızlar aranızda doğumdan itibaren ilk haftalarda ybb kullanıp sonra tuvalet iletişimi yapmayı ve hiç bez kullanmamayı düşünen, denemek isteyen, araştıran ya da ona hazırlık yapan var mı?
Canım kaç kat aşağıdalar bir de onları koruyan sıvı var. Telaş yapma. Tatlı ye sol tarafına yat bişey olmamıştırYa kızlar lavabonun altını temizlerken yine düşüyordum, göbeğimi de çarptım niye böyle oluyortakıntı yaptım şimdi Bebek hareket etsin diye bekliyorum tık yok
Yıkanabilir bebek bezi herkes biliyordur bi yeni öğrenen ben Kesin ben kalmışımız diye kısa yazdımYbb ilk kez duydum
Hiç uğraşabileceğim bir şey değil düşünmüyorumYıkanabilir bebek bezi herkes biliyordur bi yeni öğrenen ben Kesin ben kalmışımız diye kısa yazdımyalnız değilsin bacım
Benim için imkansız bişey yapamam, aynısının regl külodu versiyonu var yıkanabilir. Onuda yapamam. Yapana saygım sonsuzYıkanabilir bebek bezi herkes biliyordur bi yeni öğrenen ben Kesin ben kalmışımız diye kısa yazdımyalnız değilsin bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?