2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Böyle çıkmış nts

Eklentiler

• IMG_0735.webp
    60,9 KB · Görüntüleme: 64
Sancı yok heralde dümdüz çizgi
Burda daha net çekebilmişim çok az çıkmış galiba hemşire bi arkadaşım var ona sordum bu haftalarda normal dedi. Magnezyumu 2ye çıkaracağım öyle dedi burdaki doktor. Doktor normal dedi. İdrar testi verdi ama ama beklemedim zaten daha yeni yaptırdım

Eklentiler

• C528A907-5F19-4EC6-8BC1-B4BA46FB69A0.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar instargramda bir paylaşıma denk geldim benim gibi tog değerini çözemeyenlerin işine yarayabilir

Sana demekki 50 mg verecek ama erken saat gitmen iyi olur laboratuvar belki bir saat sonrasına bakmayabiliyor . Genelde şeker testlerini hep erken saatlerde istediler bizlerden

Kızlaarr nasılsınız
Ne kadar oldunuz nasıl gidiyor ??
25. Haftayım ben
Kabızım
Aynı zamanda idrar yolu enfeksiyonum devam ediyor
Sürekli şiş ve Gazman gibi geziniyorum ortada
Ara ara benim kız poposunu karnıma dayıyor ve sertçe ittiriyor oyun zannediyor heralde
Bebeğin nereye çöküp oturduğunu karından çok rahat anlar olduk . Ben halen zayıfım sadece bebiş kilo alıyor o yüzden karın bölgemdeki her hareketi dışarıdan çok rahat görebiliyoruz
Bebekler 25. Haftadan sonra tekme atmanın keyifli bir hareket olduğunu keşfettiklerini ve sürekli oyun gibi tepindiklerini duymuştum demekki doğruymuş

Poposu mu kafası mı bende anlayamıyorum

Poposu mu kafası mı bende anlayamıyorum
Benimki balık gibi canı istedikçe dönüyor
Hatta rahim duvarımla bıdı bıdı oynadığınadq eminim ama ispatlayamam

Bugün komik bir olay geldi sabah başımıza
Ben alarmı 06:30’a kurdum telefonun sesi yüksekte kalmış . Alarm çalınca biz eşimle biran yataktan sıçradık. Benim bebişte galiba korktu alarm sesiyle irkilip uyandı sağlam bir tekme attı bana ayağını denk al anne uyuyan var dercesine

Bana da erkenden tekme atıyor aç olunca kalkıp su içip geri yatıyorum tekme atıyor eşimde artık haftada 4 5 kere su almaktan da bıktı her seferinde 10 litre alıyor birde bu sular nereye gidiyor diyor bilmiyor ki gece bile su içiyorum

Benim de böyle çıkmıştı ama hem doktor hem ebe hafta ve bebek küçük nst bu hafta çok başarılı olmaz dedi

Canım kullan atlar var ya paddlers almıştık onu sürekli alacak mıyız diye merak ettim, hamurun alt açmasını ben de alıcam

Kızlar tek kullanımlık fitilin vardı şimdi onu bir saat önce yaptım, daha önce de fitil kullandım ama zorlanıyordum her seferinde, bu sefer sanki vajina genişlemiş gibi canım yanmadan yaptım. İyice psikolojim bozuldu acaba erken doğum mu diye

Yok canım oyle şeyler getirme aklına

Canım kullan atlar var ya paddlers almıştık onu sürekli alacak mıyız diye merak ettim, hamurun alt açmasını ben de alıcam
Onu hastane vb oluyor ya oralara götürüyorlar genelde dışarısı pis oluyor ya hop çöpe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…