- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #26.381
Sancı yok heralde dümdüz çizgiBöyle çıkmış nts
Burda daha net çekebilmişim çok az çıkmış galiba hemşire bi arkadaşım var ona sordum bu haftalarda normal dedi. Magnezyumu 2ye çıkaracağım öyle dedi burdaki doktor. Doktor normal dedi. İdrar testi verdi ama ama beklemedim zaten daha yeni yaptırdımSancı yok heralde dümdüz çizgi
Şişkinlik bel ağrısı tekmelerKızlaarr nasılsınız
Ne kadar oldunuz nasıl gidiyor ??
Sana demekki 50 mg verecek ama erken saat gitmen iyi olur laboratuvar belki bir saat sonrasına bakmayabiliyor . Genelde şeker testlerini hep erken saatlerde istediler bizlerdenKızlar bir şey sorucam. Cuma günü doktorum 1 ay sonra yaparız şeker yüklemesini dedi. Ben saat kaçta geleyim dedim. Saat önemli değil aç tok farketmiyor, istediğin zaman gel dedi. Ben burda hep aç karna gittiğinizi okudum o yüzden anlam veremedim?
25. Haftayım benKızlaarr nasılsınız
Ne kadar oldunuz nasıl gidiyor ??
Poposu mu kafası mı bende anlayamıyorum25. Haftayım ben
Kabızım
Aynı zamanda idrar yolu enfeksiyonum devam ediyor
Sürekli şiş ve Gazman gibi geziniyorum ortada
Ara ara benim kız poposunu karnıma dayıyor ve sertçe ittiriyor oyun zannediyor heralde
Bebeğin nereye çöküp oturduğunu karından çok rahat anlar olduk . Ben halen zayıfım sadece bebiş kilo alıyor o yüzden karın bölgemdeki her hareketi dışarıdan çok rahat görebiliyoruz
Benimki balık gibi canı istedikçe dönüyorPoposu mu kafası mı bende anlayamıyorum
Bana da erkenden tekme atıyor aç oluncaBenimki balık gibi canı istedikçe dönüyor
Hatta rahim duvarımla bıdı bıdı oynadığınadq eminim ama ispatlayamam
Bugün komik bir olay geldi sabah başımıza
Ben alarmı 06:30’a kurdum telefonun sesi yüksekte kalmış . Alarm çalınca biz eşimle biran yataktan sıçradık. Benim bebişte galiba korktu alarm sesiyle irkilip uyandı sağlam bir tekmeattı bana ayağını denk al anne uyuyan var dercesine
Benim de böyle çıkmıştı ama hem doktor hem ebe hafta ve bebek küçük nst bu hafta çok başarılı olmaz dediBurda daha net çekebilmişim çok az çıkmış galiba hemşire bi arkadaşım var ona sordum bu haftalarda normal dedi. Magnezyumu 2ye çıkaracağım öyle dedi burdaki doktor. Doktor normal dedi. İdrar testi verdi ama ama beklemedim zaten daha yeni yaptırdım
Söylemedisheilata kaçlik yaptıracağını söyledi mi
Canım kullan atlar var ya paddlers almıştık onu sürekli alacak mıyız diye merak ettim, hamurun alt açmasını ben de alıcamBen hamurun alt açma Aparatıni da aldım videoda izlemiştim banyodan sonra çocuğu onun üzerine yatırıp yağlayıp giydiriyordu çok hoşuma gitmişti bir de dışarısı için çantalı alt açma almıştım
Çok takmadım normal dedi zaten doktor inşallah bir sorun çıkmazBenim de böyle çıkmıştı ama hem doktor hem ebe hafta ve bebek küçük nst bu hafta çok başarılı olmaz dedi
Göbek cevresındemı ağrınızÜşütmüşüm büyük ihtimalle. Ayıptır söylemesi gaz var gibi dedi. Nts bağlandı bebek iyi. 35 dedi rahim ağzına. Kapalı dedi.
Yok canım oyle şeyler getirme aklınaKızlar tek kullanımlık fitilin vardı şimdi onu bir saat önce yaptım, daha önce de fitil kullandım ama zorlanıyordum her seferinde, bu sefer sanki vajina genişlemiş gibi canım yanmadan yaptım. İyice psikolojim bozuldu acaba erken doğum mu diye
Onu hastane vb oluyor ya oralara götürüyorlar genelde dışarısı pis oluyor ya hop çöpeCanım kullan atlar var ya paddlers almıştık onu sürekli alacak mıyız diye merak ettim, hamurun alt açmasını ben de alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?