- Konu Sahibi sunshine__
-
- #26.801
Ben de göbek üstleniyor büyüme işini gögüsler aynı minikKızlar bugün farkettim ki hem göbeğim hem de göğüslerim biraz daha büyümüş
Magosit kullaniyorumKızlar merhabalar bir sey sorucaktim
İs yerindeki doktora gittigimde bacaklarimin uyustu magnezyum ilacı yazar mısınız demiştim, gebelik doktorunuz söylemeden yazmiyim dedi, dün de devlet hastanesine gittim doktor ilac yazalim dedi sonra yazmayı unutmuş, ben şimdi is yeri doktoruna bir ilac soylemek istiyorum sizler SGKnin karşıladığı hangi ilaci kullaniyorsunuz
Magosit kullanıyorum bende aile hekimi de veriyor iş yeri doktoru vermezseKızlar merhabalar bir sey sorucaktim
İs yerindeki doktora gittigimde bacaklarimin uyustu magnezyum ilacı yazar mısınız demiştim, gebelik doktorunuz söylemeden yazmiyim dedi, dün de devlet hastanesine gittim doktor ilac yazalim dedi sonra yazmayı unutmuş, ben şimdi is yeri doktoruna bir ilac soylemek istiyorum sizler SGKnin karşıladığı hangi ilaci kullaniyorsunuz
Efermag verdi banadaKızlar merhabalar bir sey sorucaktim
Pembe viking canım lekenın uzerıne sık, sonra makıneye at yıka, bızzat denedım benım de tshırtume bulasmıstı mavı tukenmez, lekeden eser kalmadıKızlar help meee
Mavi kot pantolonda mavi tükenmez kalem lekesi garanti neyle çıkar?
Evde her türlü temizlik malzemesi yok tabi.
Kesin çıkaran öneri bilen var mı?
İlk yıkamada hataya düşersem ikinci de hiç çıkmaz diye korkuyorum.
Neler var
Asperoks sarı
Asperoks mavi
Turuncu Viking
Beyaz soda
Fairy bulaşık sabunu
Cif
Tursil sıvı deterjan
Bingo toz deterjan
Beyaz sabun
Sleepy Arap sabunlu, beyaz sabunlu, çamaşır sulu clean mendil.
Aseton
Kolonya
Ne kadar titiz olmadıgım belli oldu leke çıkarıcı bişey yok.
Oğlana baby me leke çıkarıcı aldım belki bugün gelir
Bende magnorm kullanıyorum canımKızlar merhabalar bir sey sorucaktim
Magosit yazmıştı kadın doğumcumKızlar merhabalar bir sey sorucaktim
Ahh balım çevremdeki a101 lerde aradım bulamadım daha önce senden ve o kadından duymuştum kaka lekesi vs için.Pembe viking canım lekenın uzerıne sık, sonra makıneye at yıka, bızzat denedım benım de tshırtume bulasmıstı mavı tukenmez, lekeden eser kalmadı
Balım dün kh az yemişsindir glikojen depoların boşalmış ödemin gitmiştir.kızlar dün sabah tartıda 70tim bu sabah 68im şimdi hangisi doğru
sabah ekmek arası yedim ama sonrasında iyi beslendimBalım dün kh az yemişsindir glikojen depoların boşalmış ödemin gitmiştir.
Benimde sürekli gece rüyalardan tuvaletten dolayı bölünüyor ama gündüz 2 saat uyku o kadar güzel oluyor kiAy ben kafayı yicem uyuyamıyorummmmm2 3 gündür felaket uykum var ama uykuya geçemiyorum geçsem de derin değil saçma sapan rüyalar görüyorum uykumu alamıyorum napicam yaa uykusuzluktan ruh gibiyim ama kafamı yastığa koyduğum da gözler fal taşı size de oldu mu bu☹☹
oldu magnezyumu arttırdım geçti canımAy ben kafayı yicem uyuyamıyorummmmm2 3 gündür felaket uykum var ama uykuya geçemiyorum geçsem de derin değil saçma sapan rüyalar görüyorum uykumu alamıyorum napicam yaa uykusuzluktan ruh gibiyim ama kafamı yastığa koyduğum da gözler fal taşı size de oldu mu bu☹☹
Aslında bende doktoruma söyleyip artırmayı düşünüyorum da geçen aile hekimine yazdırdım o da bir kutu değil 3 kutu yazmış hepsi de günde 1 tane şimdi artirsam biterse doğuma kadar ne yaparım diye düşünüyorumoldu magnezyumu arttırdım geçti canım
eşinin adına yazdırırsın kuzumAslında bende doktoruma söyleyip artırmayı düşünüyorum da geçen aile hekimine yazdırdım o da bir kutu değil 3 kutu yazmış hepsi de günde 1 tane şimdi artirsam biterse doğuma kadar ne yaparım diye düşünüyorum
Magosit magnezyum için hap formundaKızlar merhabalar bir sey sorucaktim
30. Dakika mi 60. Dakika mıBugun seker yuklemem vardi 75lik.
Rahat ictim tadi guzeldi
Ilk 1 saat de cok rahatti. Amaan dedim millet ne tantana yapmis. Sen misin diyen5 dk icinde bir tansiyonum dustu, bayildim bayilicam. Kusmamak icin de zor tuttum. Kusarsam ne olur diyorum ama gozumu acamiyorum bile iptal olur dedi hemsire, alkol koklatti fln biraz iyi geldi. Sonra disari hava almaya ciktim. Neyse gerisi yine rahat gecti. Bu arada benden yarim saatte bir 5 kere kan aldilar. Neyse gecmis oldu
0. Zaman 76
30 dakika 157
Digerleri cikmamis daha. 30 dk icin referans araligi yazmiyor. Sanirim seker cikmayacak ne dersiniz?
Sağol canım benim sende o bebek arabası batağından çıkarsın inşallahGüle güle kullansın kuzucuklar ins cnm bizde şuan onu dusunuyoruz genelde bakıyorum hep tercih edilen dediğin gibi.
canım tamamen işte ihtiyac ve kullanıma göre değişiyor. Ben mesela mutlaka tek çıkarım dışarıya arkadaşlarımla buluşmaya avm ye felan o yüzden böyle tercih ettim. Sende sağlıkla kullan inşallahBen ikinkabin boyu aparat ile bilikte aldim. Cunku ne yanyana ne onlu arkali modeller bizim asansore ve yazlik evin giris yoluna sigmiyordu. Esim de evden calistigi icin parka yuruyuse fln gideceksek tek tek indiririz sonra birlestiririz diye dusundum. Zaten markete avm ye bebeklerle gitmem tek basima.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?