2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bence tulum gibi olanlar daha iyi olur

Bende 3 hafta once 2 gunde tamamladım her şeyi yatak odası falan bile bitti sadece yatak nevresim ve hastane cıkışı kaldı bi de duvar kagıdı secıcez odaya o kaldı oysa ki ne panik yapmıştım hiç bişey almadım ne yapcam ne alcam diye megerse magazaya gidince ne alcagın belliymiş zaten düşün kıza barbie bebek bıle aldım yani üst baş yeterli zaten 0-3 aylık 3-6 aylık onlarıda aldım çorabını falan aldım artık sonrasını büyüdükce alcam. Bebek arabası prego ibiza pro aldım ikiz bebekler için guzel geldi bi de araba koltuguda oluyomuş 0-6 aylık olarak hoşuma gitti. Battaniyeleri falan da cok tatlı gümüş kapak aldım süt sagma makinası kamera falan hepsini aldım bi daha bi daha gitmim dedim artık bi tek gelmeleri kaldı hayırlısıyla

Cigit in su takimlarinin fiyati dusmus cok tatli

Eklentiler

• Screenshot_20230912-223550_Hepsiburada.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 62
sheilata
Canım biraz soğuk aldın mı hemen başlıyor
İdrar ihtiyacın 15-20 dk da bir geliyor WC gidiyorsun birkaç damla geliyor sadece . İdrar yaparken bütün alt karın bölgen sancı ile doluyor .
Maalesef ki kımıldatmıyor sürekli ve şiddetli ve ara ara işkence görüyorsun .
İdrar testi verince hemen çıkan sonuçtan anlaşılıyor
İdrarda yüksek lökosit değeri
Yassı epitel ( bir nevi deri hücresi gibi düşünün) yüksek olması idrar yolu enfeksiyonu olduğunu gösteren değerler arasında
Benim şuan sık tekrarladığı için böbrek ağrısıda yapmaya başladı . İdrar yolu enfeksiyonu olunca hızlıca önlem almazsak böbreklerde enfeksiyona çevirebiliyor . Ben şuan bu aşamaya yakınım antibiyotik başlatıldı o yüzden

Kızlar gecelik alsak hangi beden alıcaz? Şaştım kaldım. Normalde xs-s giyen biriydim. Ama şu an bakıyorum da beden tablosuna M bile olmayacak gibi görünüyor. Siz hangi beden aldınız? Ya da nasıl karar vericez buna? Şimdiden olmayan medium Doğumda olur mu

Bnde s giyiyordum m beden aldım

Ben sadece göbekten kilo alıyorum üst beden benimde xs-s bi göğüsler her geçen gün büyüyor o hariç bende bedenlerde karar veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…