- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #26.761
Bence tulum gibi olanlar daha iyi olurben bir evham queen olduğum için geçen sene depremde çocuğum kışa gelirse en kalınından bir tulum alacağım demiştim. şunu beğendim ama pusetinde kullanışlı olmaz gibi geldi dış kundak gibi kullanmalık diye düşündüm ama sizce kullanışlı olur mu astronot tulum gibi olanlar mı daha iyi? Welkin Dış Kundak Bebek Battaniye Kundağı 0-4 Ay Özel Tasarlanmış Kanguru Cepli Model Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ben de dun almıstım 2 tane 22lıden40 tl kuponla finish quantum max aldım :) 3.59a geldi tanesi
Aklıma gelseydi dün de alırdım :) neyse yarınki 40 tl ile bi tane daha alcamBen de dun almıstım 2 tane 22lıden
Fıyatlar ucmus valla, benım 70lı 2 paket vardı evde ama yıne de aldım, onlar bıtene kadar bı 2 kat fıyat koyarAklıma gelseydi dün de alırdım :) neyse yarınki 40 tl ile bi tane daha alcam
Bende 3 hafta once 2 gunde tamamladım her şeyi yatak odası falan bile bitti sadece yatak nevresim ve hastane cıkışı kaldı bi de duvar kagıdı secıcez odaya o kaldı oysa ki ne panik yapmıştım hiç bişey almadım ne yapcam ne alcam diye megerse magazaya gidince ne alcagın belliymiş zatenPierre cardin vovo aldim 2 tane. Bir de birlestirme aparati aldim.
25 de alisverise basladim 26 bitiminde nerdeyse tamamladik sayilir iki haftada
Oncesinde kaybederim diye korkuyordum. Doktor sınır 26 diyince bu sefer de ya hemen dogarlarsa elim ayagima karisirsa diye panikledim. Bir de surekli yattigim icin elimde surekli telefon. O kupon senin bu indirim benim giristim
Park yatak, sunger ic yatak, oto koltugu, biraz bez, pamuk, islak mendil, kitaplar, banyo urunlerinin cogu, fluffy battaniye, atesolcer, termometre, en son da kumas aldim :) bu haftasonu yardim alarak carsaflarini ve muslin battaniyelerini dikecegim :)
Kiyafet kaldi bir tek onu da haftaya bitiririm.
Diger eksikler ufak tefek seyler.
Kendime gecelik, Gumus kapak, camasir fln hallettim. Sut sagma kaldi birtek.
Evde muadili varsa alma modundayim zaten cok bir sey almamaya calistim. Kuveze girerler diye hastaneye anne baba kardesler disindakilere gelmeyin diyecegim. süs hediyelik fln yapmayacagim.
Simdilik acil hastaneye yatis yaparim diye kendim icin bir kac parcalik canta yapmistim arabaya. Yavas yavas dogum icin hazirlik cantasina donustururum :) bebeklere bir sey gerek olmayacak yine hastane kuvezdeki tum ihtiyaclarini veriyormus. Insallah 34 lere yaklasirsam o zaman bebek esyalarini da eklerim insallah
Ya benimki zaten sistit. Yani sürekli tekrarlıyor maalesef. İlişki sırası yanma ve sonradında idrar yanması oluyordu. Geçen idrar yanmam ve kanlı idrarım oldu. Lökositim 19 çıkmıştı. İdrarda yanma ve sık idrara çıkma oluyor. Ama yanma olmadan da enfeksiyon olabilir.
Sen nasıl oldun gidecek misin tatile son durum ne?aa çok geçmiş olsun. inşallah canım
iyiyim ya ama gitmeyeceğim iptal ettim sonra kaygılanacağıma evimde otururumSen nasıl oldun gidecek misin tatile son durum ne?
Keyfin yerinde inşallah
Almıcam alamam almamalıyımCigit in su takimlarinin fiyati dusmus cok tatli
Uykusuz rüya görmekten ise uyanık yatmak daha iyi tabi iyi yapmışsın.iyiyim ya ama gitmeyeceğim iptal ettim sonra kaygılanacağıma evimde otururum
Hahah ben de bittim valla. Bir baktim karta aboooovvvBi daha bu fiyata bulamazsin
Kredi karti kesileli 1 hafta olmadan doldurdum kotayi sanirim bu ay ben de. Ama napim bi daha bu fiyata bulamamHahah ben de bittim valla. Bir baktim karta aboooovvv
20 sinde bir suru puan yuklenecek onu bekliyorum anca
Bnde s giyiyordum m beden aldımKızlar gecelik alsak hangi beden alıcaz? Şaştım kaldım. Normalde xs-s giyen biriydim. Ama şu an bakıyorum da beden tablosuna M bile olmayacak gibi görünüyor. Siz hangi beden aldınız? Ya da nasıl karar vericez buna? Şimdiden olmayan medium Doğumda olur mu
Ben sadece göbekten kilo alıyorum üst beden benimde xs-s bi göğüsler her geçen gün büyüyor o hariç bende bedenlerde karar veremiyorumKızlar gecelik alsak hangi beden alıcaz? Şaştım kaldım. Normalde xs-s giyen biriydim. Ama şu an bakıyorum da beden tablosuna M bile olmayacak gibi görünüyor. Siz hangi beden aldınız? Ya da nasıl karar vericez buna? Şimdiden olmayan medium Doğumda olur mu
Ben her yönden maşallahBen sadece göbekten kilo alıyorum üst beden benimde xs-s bi göğüsler her geçen gün büyüyor o hariç bende bedenlerde karar veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?