- Konu Sahibi sunshine__
-
- #26.841
Yok yaa ufak tefek işler ama yordu tabi. İki iş yapmaya gelmiyo ki artık iyice yoruluyoruzNe iş yapıyorsun kız kendini çok yorma
Görselden nasıl anladın canım sahte olduğunu?Ya kızlar philips avent emzik bakıyorum Trendyol hepsiburada ama bunlar sahte gibi
Sanmıyorum çünkü çoğumuz yeni anne ki ikinci üçüncü farketmiyo bebek olunca bi acemilik oluyo. O esnada da kafamızda bi sürü soru olcak birbirimizle paylaşırız yine süreçleriDoğurduk diye kayıplara karışmayın sakın
Ya birileri yazmış yıkarken su alıyor resimleri siliniyor e bebekten aldığımda hiç böyle bi sorun yoktu diyeGörselden nasıl anladın canım sahte olduğunu?
Ben trendyoldan 3lu almıstım canım, nasıl olsa lazım olur dıye, halı uzerınde kı lekelere de ıyk gelıyorAhh balım çevremdeki a101 lerde aradım bulamadım daha önce senden ve o kadından duymuştum kaka lekesi vs için.
Bugün büyük bir a101 daha var oraya da bakayım.
Nette tanesi pahalıya geliyor.
Markette 25 tl vikingler
Turuncuyu aldım sıra mavi ve pembe de.
Aaaa ne kadarda aynısının tıpkısı bir benİnan bende lohusalıkta nasıl olacak diye düşünüyorum eşim son aylarda artık yalnız kalamazsin illa annem olsun ya gelsin yanına ya da sen git istemediğimi söyledim dün yine yalnız kalmaman lazım dedi bende sinirlendim hamileyim hasta değilim hamileyken de Bebek doğunca da kimseye ihtiyacım yok dedim gülüyor bu sefer. Ben herşeyi kendi kafama göre kendi kendime göre yapmak istiyorum bana kalsa kv hastaneye bile gelmesin zaten doğum da annem gelemez doğum başlasa Bebek doğunca anca gelir çok uzak arkadaşıma söyledim aramızda böyle bir konuşma önceden bebek düşünmeden önce geçmişti o zaman kv ile konuşmuyorduk keşke yine küsse
Aventlerin içinden belgesi çıkıyor canımYa kızlar philips avent emzik bakıyorum Trendyol hepsiburada ama bunlar sahte gibi
Normalde bana pek misafir gelmez ama çocuk doğacak ya herkes görmek ister bende pek istemem bakalım ne olacak telefonlari kapatacam artıkAaaa ne kadarda aynısının tıpkısı bir ben
Geçenlerde eczacının biri video çekmiş izlemiş miydiniz güneş kremi videosu . İnternetten olan kozmetik ürünlerine karşı hiç güvenin kalmadı. Bu her şey için geçerli şimdiAventlerin içinden belgesi çıkıyor canım
Benim kayınvalide 1.5 aya gelirİnan bende lohusalıkta nasıl olacak diye düşünüyorum eşim son aylarda artık yalnız kalamazsin illa annem olsun ya gelsin yanına ya da sen git istemediğimi söyledim dün yine yalnız kalmaman lazım dedi bende sinirlendim hamileyim hasta değilim hamileyken de Bebek doğunca da kimseye ihtiyacım yok dedim gülüyor bu sefer. Ben herşeyi kendi kafama göre kendi kendime göre yapmak istiyorum bana kalsa kv hastaneye bile gelmesin zaten doğum da annem gelemez doğum başlasa Bebek doğunca anca gelir çok uzak arkadaşıma söyledim aramızda böyle bir konuşma önceden bebek düşünmeden önce geçmişti o zaman kv ile konuşmuyorduk keşke yine küsse
Allahım yardımcın olsun umarım güzel atlatırsınBenim kayınvalide 1.5 aya gelir
Gelmesin gelmesin benim ki istemiyorumBenim kayınvalide 1.5 aya gelir
Benim çok yakın arkadaşım eczacı ona attımGeçenlerde eczacının biri video çekmiş izlemiş miydiniz güneş kremi videosu . İnternetten olan kozmetik ürünlerine karşı hiç güvenin kalmadı. Bu her şey için geçerli şimdi
Valla ben annemle altlı üstlü oturuyorum o konuda rahatım amaaaa gelen giden çok olur bende deNormalde bana pek misafir gelmez ama çocuk doğacak ya herkes görmek ister bende pek istemem bakalım ne olacak telefonlari kapatacam artık
İkizimi buldum sankiGelmesin gelmesin benim ki istemiyorumbence arkadaşım doğumda yanıma gelecek ya haberi yok onun daha duysa alınır gelmez ben eşime de diyecem öyle hastaneye gelmesine de gerek yok sadece haber versin yeter bana kalsa fotoğraf bile çektirmeyecegim ben çok pimpirikliyim kıskancım
Alışkınım canım ben kışın büyük kısmını bizle geçiriyorBenim kayınvalide 1.5 aya gelir
Aaaa kafam iyice karıştı yaBenim çok yakın arkadaşım eczacı ona attımdiyor ki eczacılar kozmetik ürünleribden kar eder en çok o yüzden çekmişler yoksa aynı yerden getirtiyuruz dedi
Benim eşim sen annenlere gidince benim annemde buraya gelsin dedi aklımı kaciracaktim benim evime bensiz gelip 1 ay kalacak diye bir şey düşünmüşBenim kayınvalide 1.5 aya gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?