2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Doğurduk diye kayıplara karışmayın sakın
Sanmıyorum çünkü çoğumuz yeni anne ki ikinci üçüncü farketmiyo bebek olunca bi acemilik oluyo. O esnada da kafamızda bi sürü soru olcak birbirimizle paylaşırız yine süreçleri

Ben trendyoldan 3lu almıstım canım, nasıl olsa lazım olur dıye, halı uzerınde kı lekelere de ıyk gelıyor

Aaaa ne kadarda aynısının tıpkısı bir ben

Benim kayınvalide 1.5 aya gelir

Benim kayınvalide 1.5 aya gelir
Gelmesin gelmesin benim ki istemiyorum bence arkadaşım doğumda yanıma gelecek ya haberi yok onun daha duysa alınır gelmez ben eşime de diyecem öyle hastaneye gelmesine de gerek yok sadece haber versin yeter bana kalsa fotoğraf bile çektirmeyecegim ben çok pimpirikliyim kıskancım

Geçenlerde eczacının biri video çekmiş izlemiş miydiniz güneş kremi videosu . İnternetten olan kozmetik ürünlerine karşı hiç güvenin kalmadı. Bu her şey için geçerli şimdi
Benim çok yakın arkadaşım eczacı ona attım diyor ki eczacılar kozmetik ürünleribden kar eder en çok o yüzden çekmişler yoksa aynı yerden getirtiyuruz dedi

İkizimi buldum sanki ay hastaneye gelsin sadece görsünler tamam diyorum bazen

Benim çok yakın arkadaşım eczacı ona attım diyor ki eczacılar kozmetik ürünleribden kar eder en çok o yüzden çekmişler yoksa aynı yerden getirtiyuruz dedi
Aaaa kafam iyice karıştı ya ben bakim biraz daha araştırayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…